רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
המלצה על רכב
מאת shim3n-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני הרבה זמן מתענין ברכבי אספנות וגם התחלתי לפנני שבועיים את הקורס לשיפוץ רכבי אספנות עכשיו בהתחלה חשבתי לקנות חיפושית ולשפץ אותה אבל משום מה בא לי רכב שיהיה יותר ספורטיבי כזה עכשיו סכום התחלתי יש לי בסביבות ה15 אלף שח כמובן שעם הזמן יהיה עוד כסף אבל למרות כל זאת ממש אין לי מושג איזה רכב אני צריך..אני ישמח אם תתנו לי הצעות שונות? תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת kobi-ka, -
-
היום בשעה 2 בצהריים הגיע הגרר עם האוטו. בתוך האוטו היה הרבה מאד חלקים כגון:אלטרנטור סטרטר גלגלים ועוד. ראשית התחלנו לנפח תגלגלים ולהוציא את כל החלקים שהיו באוטו. אחר כך הוצאנו את מושבים הורדנו את כיסויים והתגלה הסקאיי קוביות הכל כך יפה של הקורטינה . בדקנו עם המנוע משוחרר והתוצאה הייתה חיובית. אחרי שלוש שעות של ניקיון שטפנו את האוטו פעמיים (כי היה הרבה ליכלוך שלא ירד פעם ראשונה) ובגלל שהתחיל להחשיך סגרנו את האוטו והלכנו לנוח. תמונות :
הודעה אחרונה מאת .liron., -
לחובבי הרודסטר הקלאסי 1 2 3
מאת אלון ב.- 37 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
תמונה שצולמה בשנת 1990. לדעתי רוב המכוניות בתמונה שרדו עד היום. מי שמזהה את רכבו או כל רכב אחר בתמונה מוזמן להגיב.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע טוב. לחבר של דוד שלי (שמתעסק עם פירוק מנועים) הגיעה סיירה 92 ידנית 2000 סמ"ק, ביררתי קצת כמה יעלה לי לקחת את המנוע בשלמותו מן הרכב ולאפסן אותו. השאלה שלי האם המנוע של הסיירה יוכל להיות מותקן נגיד ב...קורטינה? אם נעזוב בצד את הפרטים הקטנים (כמו לדוגמא שאין לי קורטינה), נגיד שאני קונה את המנוע, מאפסן אותו במקום מתאים (אשמח לשמוע טיפים מאנשים כיצד לאפסן מנוע ולדאוג שלא יתייבש וימות במהלך האפסון) ובבוא היום שכאשר ארכוש את הנסיכה המיוחלת אוכל להתקין את המנוע בתוכה? האם מנוע פינטו מודל 92 יוכל להכנס בקורטינה משנות ה70'? הרי קשה לי להאמין ש'פורד' לא בצעו שינוים במכלול המנוע (ולו אפילו מזערי שבמזערים). האם אני צריך לקנות את הרכב כדי להיות בעל המנוע או שרק…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
דינמו BSA M20
מאת ירחמיאל- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. מישהו יודע היכן ניתן להשיג פחמים לדינמו שכזה? הוא 6 וולט ושמעתי פעם שיש פחמים לוולטאז'ים שונים, כלומר פחמים ל- 12 וולט לא יהיו טובים ל- 6 שיש ל BSA. האם נכון הדבר? מי יודע היכן מוכרים בארץ? הם לא חייבים להיות מקוריים - אני תמיד אוכל לפצור אותם למידה. רק הוולטאז' שלהם (כנראה) חשוב. בתודה!
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חברה פרסמתי מקודם "לינק" לאתר של אדם ששיקם את רכבו באתר הזה היה רשימה של ספקי חלקים עם האתרים שלהם אז למי שלא הסתכל זה לינק לאחד הספקים שבין הדברים היפים שהוא מוכר יש: 1 קיט לשיקום מיכל דלק 2 קיט לליטוש שמשות של רכב { אני חושב שזה מצדיק מספיק להכנס לאתר} מקווה שזה עזר למ"ס אנשים ליאו
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב מיעוט הזמן שיש לי להקדיש בתקופה האחרונה והקרובה (לצערי הרב!!!!) לרכבי האספנות שלי, אני תוהה מהו פרק הזמן האידיאלי להתנעה / נסיעה ברכב. כשאני מתכוון התנעה - כמובן שאני מתכוון לכך שהרכב יגיע לטמפרטורת עבודה. נכון, אם כבר מחכים שהרכב יגיע לטמפ' עבודה - אז כבר אפשר לנסוע בו, אך מה לעשות שנסיעה ברכב כרוכה בלהוציא אותו מהחנייה ולפנות לו מעבר ע"י הוזזת רכבים אחרים שחוסמים אותו...
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סבלנות כניראה משתלמת.... מחפש שני מושבי ספורט אשמח לקבל הצעות עדיף לצבע שחור תודה עדי 0522497344
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
לרצינים בלבד!!!
מאת מיכה- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סאאב שנת 1964 מצב נסיעה +טסט+חלקי חילוף רבים פחחות+צבע +ריפודים מושקעת 12000 שח 0505464541
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב, עוד פרויקט מתחיל עכשיו. מדובר על חיפושית RAG-TOP 1962 שנחה לה במושב במרכז הארץ, בסבבה בין החממות, ב-14 השנים האחרונות. מתוכן אני מכיר אותה כבר 12 שנה אבל הבחור לא היה מוכן לשחרר - "לא מוכר-לא משפץ", מכירים את הסוג הזה? יחסית לתנאים שבהם "אוחסן" ,הרכב נשמר לא רע ורוב החלודות הן די שטחיות. השחזור הפנימי לעומת זאת הולך להיות כאב ראש (וכיס) לא קטן. מצורפת תמונת מצב ראשוני ותמונת מטרה לסוף השיפוץ (טוב, בערך...) תמונות עדכון יעלו בהמשך אם כי נראה לי שהפעם זה הולך להיות פרוקט ארוך - 3 ילדים קטנים לא משאירים הרבה זמן לתחביבים...
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לשפץ רכב ואני מעוניין להקפיא את הרשיונות שלו ואני מעוניין לדעת איך עושים זאת? האם ההקפאה מוגבלת בזמן ? האם זה כרוך בתשלום כל שהוא? ומה קורה עם הטסט ? ואיך מחזירים את האוטו לאחר השיפוץ לכביש? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השבוע נגמר לי המצבר איך אני יודע איזה מצבר לשים ברכב שלי פורד קפרי 73 כלומר כמה אמפר, עד עכשיו היה לי 60 אמפר לרכב אין מזגן אבל אולי יהיה בקרוב האם כדאי כמה שיותר אמפר ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
השבוע, בעזרת חבר בעל רכב זהה, גילינו שבעצם אין לי חימום וצינורות הרדיאטור מנותקים! האם הרדיאטור של 244 תואם? מה הפתרון?
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
כיוון פרונט 1 2
מאת גרנות- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום , היכן ישנו מכון לכיוון פרונט ברמה גבוהה ? (דיי נדיר בישראל !) חשוב לציין שברשותי מכונית אספנות (לנצ'יה פולביה HF ) , ואני לא יודע אם יש למכון את הנתונים הדרושים לו ! יש לי הרבה ספרות על הרכב אבל אני לא מבין איטלקית ! תודה .
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך עזרה באיתור בעלי שני רכבים (טנדרים אמריקאים-כמעט גרוטאות)-יש לי יסוד סביר ששניהם שייכים לאותו אדם. מספרי הרישוי הם: 159408 853401 מספר הטלפון שלי:0544343473 המון תודה אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תגידו. אני יודע שפעם ייצרו כאן מכוניות - חוץ מהסוסיתא, סברה, ברנדה, וסופה. מישהו יכול לרשום לי את כל הדגמים שייצרו פה בארץ בצורה מסודרת? אם אפשר גם באילו שנים... בלי אוטובוסים. תודה !
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
פיאט 500
מאת Koby Millo- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קישור לכתבה מעניינת שפורסמה היום באתר של המגזין "הגה": http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=4059
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
אוסטין מאסטרו ...? 1 2 3
מאת דובי מילר-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אני מחפש אוסטין מאסטרו במצב נורמלי ובמחיר עוד יותר נורמלי .... תודה דובי
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים, מחפש לקנות את הרכב הנל בכל מצב,למי שיש מידע תבוא עליו הברכה,מדובר ברכב 2 דלתות
הודעה אחרונה מאת רביןמילוא, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
סיפור של חבר שהחליט להחיות BSA שנת 63 http://www.riders.co.il/Articals/MsgInfo.asp?id=254
הודעה אחרונה מאת Riders, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הקופר האגדית ידועה כמכונית ספורטיבית קטנה ומהנה, אך חיפושים אחרי אקזמפלר בארץ הקודש העלה חרס. מיינור לעומת זאת ניתן למצוא ללא קושי מיוחד. השאלה היא איך המיינור הפשוטה (מנוע 1000) מבחינת התנהגות והנאה מנהיגה ? מה אתם, בעלי הניסיון, יכולים לספר לי על הנהיגה עליה ויכולותיה ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במסגרת פרוייקט הסריקות האחרון שלי, מצאתי תמונה שצולמה במהלך ארוע של מועדון החמש הצעיר, אי-שם בשנת 86. ניתן לזהות מספר מכוניות מוכרות: בראש הטור רואים את הישבן של השברולט מאסטר קופה של יוסי בראל חיפושית 54 של היו"ר דאז, צביקה רכניץ. סקודה אוקטביה, שנמצאת היום בירוחם. פיאט בלילה פתוחה, בבעלות אספן מרמת-גן. MG-TD צהובה של יורם סילבר. סיטרואן טראקסיון שהיתה שייכת לראובן בנקלר. פלימוט קראנברוק ששיכת היום לנחום, יו"ר המועדון. ה-MGB הראשונה שלי. וחוץ מזה, עוד כמה מוריס מיינורים לא מזוהים. אפשר לנסות ולהתחיל שירשור נוסטאלגי שבו ה"זקנים" ישלפו תמונות מראשית ימי המועדון והאספנות בארץ. בברכה, קובי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=50AE76B804F340B5A6041D91B4143127&alid=150866&page=2&dspmode=1
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביציאה מגדרה לכיוון צומת כנות, מצד ימין, נמצא אוצר קטן הרכבים היו שייכים פעם לחבר מועדון וכעת הם שייכים למגרש הסמוך. רובם במצב לחלקים בלבד אבל הסימקה 1000, הויוות, הטויוטה ואולי גם חלק מהאמריקאיות ראויות לשיפוץ. הנה התמונות.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה חזרתי מתאילנד וגיליתי שהבעלים של המקום בו אני מאחסן את ה"ביבי" שלי דורש אותו חזרה מוקדם מהצפוי (את המקום כמובן). ולאכן אני פונה אלכם, אם מישהו מעוניין לחלוק איתי במחסן לצורכי עבודה (באזור שדה התעופה), או לחליפין יש לו מקום מיותר להציע לי, אשמח לשמוע על כך... לפרטים: 054-4232380 גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך צריך לחבר את החוטים של הדינמו ( יש שתי פחמים ושתי חוטים שיוצאים מהסליל ) איך הם צריכים להיות מחוברים איך אני יודע מה זה ה fild ומה זה d איך מחברים אותם לריגולטור
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התלבטתי אם הנושא שייך לפורום אספנות או אופנועים, לבסוף הימרתי על פורום אספנות. אני יודע שבסופו של דבר השווי האמיתי של כל רכב מבוסס על הרבה פרמטרים, אך בכל זאת, ארצה חוות דעת של חברי הפורום המלומדים. אני שוקל לרכוש ריקשה שנת 85 במצב טוב ללא טסט עם רישיונות מופקדים - אני הרבה זמן חושק בריקשה לצרכי נסיעה מזדמנת ושינוע. עוד לא ראיתי את האקזמפלר וארצה לדעת מה טווח מחירים סביר לכזה רכב (מצד אחד ללא ערך אספני, אך מצד שני די נדיר), נתונים טכניים על המנוע, גיר וכו', טיפים חשובים לבדיקה ועוד. תודה, עמית
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
אתר מעניין
מאת ליאו- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניתקלתי בטעות ממליץ להיכנס לאתר הזה מדובר בשיקום רכב כאשר אופן תיעוד השיקום פשוט מדהים לפחות אותי http://homepage.ntlworld.com/phil.wormald/index.htm ליאו
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם..... לאחר שיחה ארוכה עם חברה שלי, שחושבת לקנות אוטו קטן והתלבטה בין ג'אסטי, 205 ועוד כל מיני בכיוון, היא אמרה "אתה יודע מה הכי הייתי רוצה? מיני....זאת מכונית מקסימה שאני ממש אוהבת.." ברור שברגע זה אהבתי אליה עלתה פלאים, מבחינתי שהחנייה שלי תתמלא בכמה שיותר מכוניות ישנות/קלאסיות... אז.... מחפש/ים מיני למכירה, מצב טוב עד כמה שאפשר, לא רשומה כאספנות (לשימוש בכל שעות היממה...), מחיר סביב העשירייה, לא משופצת למצב תצוגה מכיוון שהמכונית תשמש לשימוש יומיומי. תודה מראש, ליאור 054-4554944
הודעה אחרונה מאת oren, -
-
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
רשומה כאספנות, נפח 181, רישיונות מופקדים, חמודה ביותר. אסף (חיפה) 058-680842
הודעה אחרונה מאת asoref,