רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שברולט אימפלה מודל 1974 לפרטים 052-2223559
הודעה אחרונה מאת roiharod, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מידיעה שמתפרסמת ב"אוטו" , מתברר שניתן להשיג ספרי ?היינס". לרוב סוגי כלי הרכב, כולל אופנועים, במחיר התחלתי של 198 שקל! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
למכירה מצמדים למיני מיינור
מאת Guest zalik- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמות גדולה של מצמדים(סט) מ-BORG&BECK במחיר סמלי (כמה עשרות שקלים לסט) עבור מיני מיינור. מעוניינים ליצור קשר בה.פ. בלבד.
-
ל TALAD
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 870 צפיות
אנא כתוב לי מייל כי לא יכולתי לענות ל ה"פ שלך (כתוב לי ששם משתמש לא תקין)
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
!שלום לכולם יש לי כמה שאלות על הסוסיתא 1 למה הפסיקו לייצר אותה? 2 מי יצר אותה? 3 היא הצליחה כלכלית? תודה
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הפיאט בדרך לניקוי חול ולאחר מכן
הודעה אחרונה מאת YLKLN, -
Cars & Prices 1 2
מאת victora-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קיבלתי הערב את מהדורת 2005 של המחירון המושלם לכל רכבי האספנות של Ron Kowalke אשמח לעזור לכל מי שצריך להעריך מחיר רכב ע"פ רמת השיפוץ
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הרבה זמן לא עדכנתי אתכם בעיקר בגלל שלא הייתה התקדמות. לצערי הייתי עמוס בלימודים, צבא ועבודה (בשביל שיהיה כסף לשיפוץ) ולכן דחיתי את הכל ממש עד הרגע האחרון ... להלן תמונות משבת שעברה (18.12.04), אני וחבר שלי שטפנו את המנטה בשישי בערב, בשבת בבוקר חבר נוסף הצטרף ושלושתינו פרקנו את הדשבורד במשך 3 שעות !!! עכשיו אני מבין למה הדשבורד של הגרמניות לא מקרקש ...
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שכן סיפר לי על פיאט (כנראה 130) שעבדה על גז וגם בנזין, הייתה פה כבר לפני 30 שנה... מישהו מכיר??
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למכירה - מיני מינור 74 משופצת להפליא. יד ראשונה במשך 28 שנה !!! 141000 ק"מ בלבד !!!. ניתן לראות תמונות באתר מועדון החמש . לרציניים בלבד . טל. 784782 - 051 יניב
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
לפרטים 052-2223559 רועי
מחפש אמריקאית v8
מאת fz1- 2 תגובות
- 990 צפיות
לפרויקט שיפוץ,מכונאות,פחחות,חשמל,ריפוד אני מחפשמכונית אמריקאית טל.050-7304838 לא חשוב באיזה מצב, ומאיזה תוצרת, עם רשיונות,רצוי משנות ה-80- 70
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל מי שיוכל לעזור אני הודה לו ויעריך זאת אז ככה יש לי את ה "ריקשה" ואני רוצה לשפץ אותה אך אני רוצה שבבקשה תתנו אם יש בידיכם מידע עליה אנה פנה אליי בבקשה באימייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
מידת צמיגים
מאת talad- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אני רוצה לשנות מידת צמיגים מ 205 60 14 ל 195 60 14 מה עלי לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני זקוק לטבעת שמחזיקה את הקפיץ אפשרי גם ממנוע לא תקין תודה ליאור 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הקאדילק שבה לבעליה!!! לאחר יומיים של מתח ודאגה, שמחים אנו להודיע כי נמצאה האבדה, ובהזדמנות זאת מבקש החבר שלמה דן גדרון להודות מקרב לב לכל החברים שהביעו תמיכה באמצעי ההתקשרות השונים כולל הפורום. מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי הרבה ציפייה, בירורים, בדיקות והמתנה - ויני נכנסה היום סוף סוף לפחחות. אחרי מקרה הקאדי המצער (שנגמר בטוב, לשמחתי...), אני מעדיף שלא לפרט מיהו הפחח. כשהעבודה תסתיים - אשמח (אני מקווה ) לעשות לו פרסומת. ולתמונות: אתחיל דווקא בתמונה שמסכמת את עבודת ההכנה לפחחות. ויני נחה במוסך, ממתינה לטרמפ לפחח. בתמונה אפשר לראות גם את המוסך, דגם אופייני שמטופל בו , ואפילו את הצלם. מי אמר שלא השקעתי? אבל רגע לפני שמעמיסים, הנה תהליך הפירוק המקוצר: 1. המנוע בחוץ (וזה לקח 10 דקות... כמה טוב כשהטכנולוגיה הכי מתקדמת היא.. בעצם, איזה טכנולוגיה? ) אגזוז, דינמו, קירור אוויר, פילטר שמן צנטרפוגלי היה מנוע?! היו מתלים אחוריים??! קפיץ ק…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב לחברי הפורום. למרצדס סדרת E קלאס משנות ה-80, ואף יותר שנות, זכור לי שלרוב דגמי אלו יד את אותם טסות. טסות מכרום כאלה.. ומרכז הטסה בצבע הרכב. השאלה שלי מה שוייה של טסה כזאת ? חדשה או יד שנייה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
מחפש חלקים
מאת fiat127- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי פורום אספנות!!! יש לי פיאט 127 מודל 87 ולפי דעתי זה רכב אספנות, אם אתם שואלים למה אז זה בגלל שאין חלקים!!!! לכן שואל אני אותכם היכן אפשר לימצוא מקום שמוכר חלקים לרכב שכזה. למשל אני צריך גריל כי כרגע יש לי גריל של אונו. נ.ב מישהו אולי יכול לומר לי מה המחירון של פיאט 127 כי לא מצאתי בשום מקום את שוויו של רכב זה. תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 10 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
מחפש אוטובינקי אברט או פיאט 127 ספורט ( נפח מנוע 1050 או 1300 ) עם רשיונות טלפון: 0522775076
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/articles/club_article.asp?A_ID=343&club_id=4
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש באגי למכירה באגי במצב טוב למי שיש להציע באגי שירשום פה את המחיר ויביא תמונות ואם אני יראה שזה טוב בשבילי אני יצור אם הבן אדם קשר תודה.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי במציאת תמונות על הרכב, או את ספר הרכב או כל דבר אחר שיעזור לי לשפץ. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
מחפש תמונות
מאת אהוד1979- 2 תגובות
- 789 צפיות
שלום אני מחפש תמונות של מרצדס SL 450 שנת 1974 על מנת שאדע איך לשפץ אותה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
מצאתי סוף סוף חישוק צופר עם הלחצן ב EBAY. החישוק נלקח מדודג' דארט 68. הוא נראה דומה מאוד לחישוק של הואליאנט 68, אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים לפני שאני מזמין. למישהו יש תשובה ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4513241704&category=34206&sspagename=WDVW
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ... אני חדש בפורום ובעולם האספנות ... אני מעוניין לדעת איפה יש מפגשים של רכבי אספנות ??( יום מקום ושעה ) ואם יש אז מפגשי מיני ?, אני מחפש לקנות אחת ולשפץ ,נכנס בי ג'וק של אספנות תמיד אהבתי אבל ידעתי שזה עסק יקר ( לא שעכשיו המצב של המזומנים יותר טוב אבל נכנסתי לזה אין מצב לפרוש ) ונראה לי שלהתחלה המיני הכי קלה להחזקה ממה שנראה לי ,אבל בלי שום קשר אני אוהב מאוד את הרכב . ואם מישהו יודע על אחת למכירה אני אשמח לדעת ( עדיף אספנות )
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
ראלי ענתיקות 1 2
מאת משה והרפורמים-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בימים האחרונים עלתה בליבי התהייה מדוע ולמה אנחנו לא מקיימים ראלי ענתיקות בארץ. יומיים שלושה של מסע תחרותי למכוניות האספנות שלנו, כולל פרסים רבי ערך למנצחים (תעודה ...) בקטגוריות השונות, דרך כבישים צדדיים ומתפתלים, נקודות ביקורת וכדומה. המסעות השונים שמארגן כרגע המועדון כמו בית ניר, או ליקום לפני חודשיים ממש, נחמדים ומהנים ככל שיהיו, לא נמצאים באותה הקטגורייה. כמי שהרנו 16 שלו נוסעת מרחקים גם על בסיס יומי לעיתים, הייתי שמח לראות התארגנות שכזו בשלב זה או אחר. אני כבר נרשם.
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום ? אז ככה זה הסיפור בשנת 1999 הפקדתי רשיונות של רכב מודל 1985 עם טסט. שלא יצבור חובות של אגרות . אני מסתכל על רשיון הרכב הכתום שקיבלתי אז .ורשום מאחור שאם עברו 19 שנה צריך מעבדה מוסמכת.ואני שואל היתכן .? האם מישהו יכול לתת הסבר תודה ושבת שלום דודו
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. מד האמפר הנ"ל השתגע... תיאור הבעיה: הוא מראה על האפס כאשר המנוע עובד. כאשר אני מדליק את האורות הוא הולך למינוס וכאשר אני נותן גז הוא יורד עוד יותר למינוס. כאשר אני הופך החוטים המצב נשאר אותו דבר רק לצד השני: נוטה לפלוס ועולה עוד יותר לפלוס ברגע הדלקת האורות. מה שעשיתי עד כה: ניקיתי את הדינמו ושיפצתי קומפלט, סובבתי אותו עם מקדחה ומדדתי המתח - והכול תקין. הרכבתי ע"ג האופנוע והנעתי - שוב הכול תקין במדידת המתח. מדדתי את המצבר כאשר המנוע עובד עם מד המתח, וגם הוא תקין. בקיצור, הטעינה מצוינת (בין 6.5 ל- 8 וולט!) זרקתי לפח את שעון האמפר הבעיתי והרכבתי חדש. עד עתה ללא שום הטבה או שינוי. אשמח ואתפלא גם אם למישהו הפתרונים כי אני כבר התיאשתי ממנו וחושב שניס…
הודעה אחרונה מאת T, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמשיכו לפקוח עיניים , הינה תמונה טובה , גדולה וברורה יותר . ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת []_MagnuM_[],
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 181 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- llaavvii
- Or05230
- גולדן191
- פינדר
- Supertigre
- BRAVO_SX
- דאבל קלאצ
- נריה991
- eladts
- SurfHigh
- GTאי
- דובצע