Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cars & Prices

victora
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי

יש לי לנצ'יה בטה HPE 1600 שנת 83 ..משופצת לחלוטין מבחינה מכנית חיצונית ופנימית...בובה של מכונית :-P שלוקחת אותי יום יום לעבודה...יהיה מענין לדעת מה מחירה מכיוון שיתכן ואני אצתרך למכור אותה בקרוב עקב קבלת רכב מהעבודה :mm_shocke ...

תודה,

יוני

אתה צריך להיות ממש אופטימי בשביל לחשוב שמישהו בכלל יתייחס למחירון הזה. המחירון הזה סתם אמת מידה למי שמוכר רכב בארץ או לאנשים שרוצים לייבא רכבי אספנות (המכס משתמש במחירון הזה ולפי זה קובעים את המס).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
how much is for alfa romeo sprint bertone 2600 1965 as brand new nothing to fix.?

אני משער שאתה מתכוון לקופה ולא ל-4 דלתות אז:

מצב 1(מצב תצוגה):17000$

מצב 2 (מצב מצויין):11900$

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גורג

so i need to pay tax for this price? how much precent is it?

פורסם

גורג

so i need to pay tax for this price? how much precent is it?
  • תוכן חדש...