רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כתבה מעיתון הארץ, מוסף גלריה, יום שישי האחרון על החצר המיוחדת של אספן הרכבים, הטרקטורים, האופנועים, האוטובוסים ובעיקר - המשאיות. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=512278&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה למועדון החמש על ההחלטה להזמין את מועדון הדה שבו הישראלי לאירוע השיא השנתי של אספני הרכב העתיק והקלאסי. נהנינו ממזג אויר נפלא, ארגון למופת והתענוג לראות ולהסתובב בין מספר גדול של כלי רכב מגוונים, משופצים ושמורים היטב. בתמונות אפשר לראות גם את הרכבים שהגיעו לשלב הגמר פיאט 500, טריומף והרכב הזוכה שלא בטוח שהרבה אנשים שמעו עליו לפני התחרות וגם בכך יחודו (gaz22v(volga
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ציטרואן שעומדת בחניה בר"ג במצב רע מאוד משהו יודע למי היא שיכת
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בעל הרכב טוען שברשיון כתוב "פורד סטנדרד" 1946 ראיתי על המנוע הבלטה,"standard 14" אחרי ברור באתר http://www.standardmotorclub.org.uk/index.htm גיליתי שהיה יצרן בשם standard שלא קשור לפורד מנהל האתר הציע לי לא לנגוע ברכב,כי קשה להשיג חלקים - אפילו באנגליה בגדול-חוץ ממנוע,שאסי,דלתות ומע" היגוי כל השאר חסר(הכי מפריע-שחסר 2 כנפיים קדמיות, גריל ומכסה מנוע) יש עוד כאלה בארץ? אפשר להשיג חלקים? יובל
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
מחפש גיר לחיפושית 1600 0575222252
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
וספה ראלי 180 עם סירה מודל 1971 עם טסט לחצי שנה , נוסעת פשוט מעולה , בודי יפה דרוש קצת צבע המחיר 6000 ש"ח יש גם סירה נפרדת של ולקוביץ במצב טוב עם אביזרי חיבור ונירות 052-3997662
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
מפגש סובארו משותף. 1 2
מאת M.Azulay- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
מפגש סובארו משותף לסובארו מיושנים\אספנות ו סובארו פנאי יתקיים ביקום לייד קפה בונו. ביום שישי ה-10-12-04 בשעה 16:00 מוזמנים להגיע כל בעלי הסובארו למיניהם. צפו בהמשך השירשור יכו ליהיות שתצא שיירה מצומת חולון לכיוון האירוע. בואו ותהנו :mad: :multi: המעוניינים להגיע מוזמנים ליצור עימי קשר בימים ג ו ה בין השעות 17:00 עד 21:00 בפלאפון 050-736-00-67 משה אזולאי.
volvo 245/244
מאת victora- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש 245/244 מתחילת שנות השמונים עדיפות לדגם GL/GLE במצב שמור אם מישהוא מכיר נא ליצור קשר בה"פ ויקטור
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
חלקים לפיאט 124
מאת שחרוש- 0 תגובות
- 963 צפיות
יש לי חלקים למכירה של פיאט 124 סטיישין שנת 73 . מנוע1200 בודי ידיות ועוד...
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבהרה חשובה לגבי המפגש ביום שישי (בעקבות כמה פניות ): המפגש אמנם מתחיל משעה 13:00 אך נמשך עד שעה 16:00 (או אפילו מאוחר יותר אם יהיה מי שירצה). כך שמי שבבוקר בעבודה/לימודים וכד' לא לדאוג הוא יוכל להספיק. המפגש יהיה מאחורי אצטדיון ר"ג היכן שהיו המפגשים הקודמים. מי שיש לו כל רכב פורד שהוא ישן או חדש, משופץ או עדיין לא, רגיל או מיוחד , כולם מוזמנים להביא את רכביהם. מי שיש לו כל חומר שהוא על רכבי פורד (ספרים , אביזרים ,מגזינים וכד') מוזמן להביא. נציג את הדברים בצורה מסודרת. ושוב נזכיר, אם מזג האויר לא יאפשר את המפגש נודיע על כך ( בפורומים השונים ובאתר המועדון) והמפגש יועבר לתאריך אחר. לבירורים והצעות אריק מועדון פורד 0522775202 [email protected]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הרכבתי מנשא על הוולו 144 ואני לוקח אופני שטח|כביש לנסיעות חשבתי שיהיה נחמד להוסיף אופניים משנות ה70 (ממש תואם לוולו) יש למשיהוא כאלו ישנות???
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
ניצפתה קפרי למכירה שנת 72 שנסעה עד לא מזמן, הבחור רוצה עליה 22K ש"ח והוא עושה לה טסט טלפון 054-4477015 (התצפית באדיבות נימרוד רחמימוב ) הקפרי לא שלי נא לא לשלוח הודעות פרטיות אופיר
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
תשלומים בטסט
מאת שובבון- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברכבים בני למעלה מ20 שנה חובה לעשות טסט פעמיים בשנה... השאלה היא בכמה נמוך מחיר הסטסט החצי שנתי, ממחיר הטסט הרגיל כל שנה? האם בעצם זה חצי מהמחיר?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 4 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לפרטים נוספים 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מוכר אותה לצערי אם מישהו מעונין אני ב- [email protected] לרצינים בילבד ירון
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
וויליס 58 לאחר שיפוץ פחחות . מנוע הריקן 2200cc + טסט 5 חודשים בנוסף גייפ 76 קצר לאחר תאונה לחלקי חילוף עם גג סגור פיברגלס דלתות תואמות. בקקסים. סה"כ 28000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת ליאור פרחי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
להל"ן קישור למועדון אלפא רומיאו שבו מופיעה אלפא מונטריאול במיפגש מועדון האלפות חשבתי שזה יעניין כמה מחברי הפורום (זה חייב לעניין את כולם) איזה כבוד http://www.iaroc.org.il/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10329
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ביום שישי 10/12 ג' חנוכה משעה 13:00 מאחורי איצטדיון ר"ג (היכן שהיו המפגשים הקודמים) יתקיים מפגש מועדון פורד (אירופה) ישראל. כל רכבי וחובבי פורד מוזמנים. במידה ומזג האויר לא יהיה מתאים ידחה המפגש ותינתן על כך הודעה. מצפים לראות את כולם. לבירורים: אריק מועדון פורד 0522775202
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ב3.12 04 נחגגה ברוב עם והדר השקת הפורד אנגליה של אמיר. אורחים הגיעו מקצווי ארץ במכוניותיהם הנוצצות.כבוד היושב ראש כיבד את הארוע בהגיעו עם ריכבו המפואר.המוני בית מועדון החמש נהנו מהתקרובת שהוגשה להם בנדיבות מופגנת.ואפילו מנגינות מודרניות הושמעו בגרמופון והדהדו ברחבי יילו לפתע הושלך הס וכבוד היושב ראש כיעכע בגרונו ונשא דברים מלומדים בשבחי הבייבי (פורד) לכשסיים דבריו פרץ הקהל במחיאות כפים סוערות.המה נמשכו במישנה מרץ עת הוסרה המטליה שכסתה את האוטו המושק.אכן יפה הוא.בן פורת בוחשבסקי.השמפנסקה זרמה כמים והקהל המרוגש בקושי שלט ביצרו ללטף את האוטו הנוצץ על שלל אביזריו וסמליו ולנו לא נישאר אלה לומר ישר כח לאמיר ידידנו ולעושים במלאכת הקודש של שיקום ושיחזור ההיסטוריה הנוסעת שלנו ול…
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 2 תגובות
- 981 צפיות
שלום אנשים יקרים מחפש קומפרסור מדחס לוולוו 144 שנת 74 ולדעת אם יש מדחס אחר שיכול להתאים לה יום שמח רונן
הודעה אחרונה מאת ronendn, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
4989496-054
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יתכן שהמידע המצ"ב כבר הופיע פה בעבר - אם כן, התנצלותי, אבל יתכן שהוא יהיה שימושי למצטרפים חדשים: יש שני אתרים שימושיים ביותר לקבלת מידע בסיסי כמעט על כל דגם של קלאסית שתעלו על דעתכם: פשוט יש להקליד את שם הדגם או היצרן ב-SEARCH, ומיד מתקבל מידע רב-ערך (כולל תמונות): http://www.motorbase.com/ http://www.carfolio.com ממילא רוב המשיבים לשאלות בפורום שואבים את המידע מאתרים כאלו (לפחות עבדכם הנאמן). זה כמובן לא נכון לגבי חן פרחי ידידנו - אצלו כל הארכיון נמצא בראש, בדוק!!!. בברכה, קובי
הודעה אחרונה מאת toonami, -
אולי לא רשמתי טוב אבל יש רכב או דגם שנקרא סופריים רכב אמריקאי שנת -78 אים יש תמונה מה טוב . תודה שחר
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
באגי 1972 למכירה
מאת דודו- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתאים גם למי שמחפש מנוע וגיר אוטומטי יד 1 מנוע 1600 2 קרבורטורים 2500 ש"ח 0544866732 דודו
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה המגבלות על מכירת רכב אספנות חדש ואני אסביר הבאתי לפני חצי שנה רכב אספנות ואני מעוניין למכור הבנתי שאסור לי מישהו יודע מה אפשר לעשות האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם חבר של אבא שלי מצא בירושלים רכב שנקרה אוסטין 100 ועכשיו לפני שאני ואבא שלי נוסעים לראות את הרכב רצינו קודם כל לראות אותו בתמונות. עשיתי חיפוש בגוגל אבל אני מקבל תמונות של כל מיני רכבים ולא יודע איזה רכב מהם זה הרכב המדובר, השמח לקבל ממישהו קישור לתמונה או כל דבר אחר. תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אין ספק ששיקום ה144 שלי יצריך עוד 144 לקניבליזציה. מחפש וולו 144 לפרוק. בתודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצטער אם אני שולף שדים מן הבקבוק,אבל חבר שלי,שהוא קצין בטיחות בתעבורה,קבל חוזר ממשרד התחבורה בקשר לחוקי תעבורה שאמורים להכנס לתוקף בקרוב. ושם מדובר על רכבי אספנות,בין יתר הדברים,ונאמר שם שהחוקים שחשבנו שהתפטרנו מהם,בקשר לביטול איסור הנסיעה בבוקר ורכב ששנתים ללא טסט יצטרך למעבדה מוסמכת וכדומה חוקים אלה יהפכו רלוונטיים בקרוב. היש אמת בדבר ?
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=3359
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Hi, sorry, no hebrow install. can someone explain this MAGEN DAVID on the Dodge power wagon plate ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4508791334&indexURL=6&photoDisplayType=2#ebayphotohosting Thanks, Avital
הודעה אחרונה מאת mgmort,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 148 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- ברווז
- SurfHigh
- לב טוב
- benny62
- גולדן191
- GTאי
- אלעדית
- MIHAEL
- פאר האורה
- wncrazy
- hans