Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השקה פורד אנגליה

בני זהר
שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ב3.12 04 נחגגה ברוב עם והדר השקת הפורד אנגליה של אמיר. אורחים הגיעו מקצווי ארץ במכוניותיהם הנוצצות.כבוד היושב ראש כיבד את הארוע בהגיעו עם ריכבו המפואר.המוני בית מועדון החמש נהנו מהתקרובת שהוגשה להם בנדיבות מופגנת.ואפילו מנגינות מודרניות הושמעו בגרמופון והדהדו ברחבי יילו

לפתע הושלך הס וכבוד היושב ראש כיעכע בגרונו ונשא דברים מלומדים בשבחי הבייבי (פורד) לכשסיים דבריו פרץ הקהל במחיאות כפים סוערות.המה נמשכו במישנה מרץ עת הוסרה המטליה שכסתה את האוטו המושק.אכן יפה הוא.בן פורת בוחשבסקי.השמפנסקה זרמה כמים והקהל המרוגש בקושי שלט ביצרו ללטף את האוטו הנוצץ על שלל אביזריו וסמליו ולנו לא נישאר אלה לומר ישר כח לאמיר ידידנו ולעושים במלאכת הקודש של שיקום ושיחזור ההיסטוריה הנוסעת שלנו ולתפארת מדינת ישראל.

אתה הבנת את זה ברוך?

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי האמור לעי"ל ניראה שמישהו נפגע .

האם אני טועה ?

שלום עוד לא התרגלת?

מדובר בפסיכופט המסרב לקבל טיפול תרופתי.

לצערנו אנו נאלצים לסבול אותו אחת לכמה שבועות בפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה - אין צורך להעליב - בעיקר שלבטח אינכם מכירים אותו . בני זוהר אדם מאד נחמד (אולי קצת רגיש:-D ).

מעבר לכך, פנינותיו הכתובות לעיתים גורמות למשב רוח רענן במחוזותינו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין על מה הרעש קפצתי לחול חזרתי והפורום כמרקחה

אז להבהיר דברים

אמיר בעל הפורד המושק חבר קרוב מאד שלי וזכורני כשנישלל רשיוני ממני כמובן באשמת השוטר. שימש הנל בנדיבותו הרבה מסיע עבורי למפגשי המועדון .מזה חמש שנים אני מלווה את שיקום הינוקא עד להשקה

יחד עם זאת עלי להודות שהקנאה מסנוורת את עיני.אבל קינאה תרבה תורה

להוא מהדרום אסור לי לענות כי יזרקו אותי עוד פעם מהפורום.אבל הוא יודע את דעתי עליו

אני מקווה שהבהרתי את הדרוש הבהרה.אשמח לענות על שאלות נוספות

חן חן לפרץ אתה האיש אתה המפרגן אבל אל תשכח לבוא ביום העצמאות.

לרוודרה

בני

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...