Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תמונה של אוסטין 100 1960 2 דלתות!פרטים בפנים

shim3n
שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם חבר של אבא שלי מצא בירושלים רכב שנקרה אוסטין 100 ועכשיו לפני שאני ואבא שלי נוסעים לראות את הרכב רצינו קודם כל לראות אותו בתמונות.

עשיתי חיפוש בגוגל אבל אני מקבל תמונות של כל מיני רכבים ולא יודע איזה רכב מהם זה הרכב המדובר,

השמח לקבל ממישהו קישור לתמונה או כל דבר אחר.

תודה מראש שמעון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם חבר של אבא שלי מצא בירושלים רכב שנקרא אוסטין 100 ועכשיו לפני שאני ואבא שלי נוסעים לראות את הרכב רצינו קודם כל לראות אותו בתמונות.

עשיתי חיפוש בגוגל אבל אני מקבל תמונות של כל מיני רכבים ולא יודע איזה רכב מהם זה הרכב המדובר,

אשמח לקבל ממישהו קישור לתמונה או כל דבר אחר.

תודה מראש שמעון

רוב הסיכויים שמדובר בטעות בשם.

הדגם היחיד של אוסטין עם המספר "100" היה דגם הספורט "אוסטין-הילי" שיוצר בשיתוף פעולה בין אוסטין ודונלד הילי. הדגם הראשון נקרא "100-4" עם מנוע 2.6 ליטר וארבע בוכנות, ואחריו "100-6" עם אותו הנפח, אבל עם 6 בוכנות וגריל יותר קטן. דגם זה יוצר עד שנת 1959, ובשנה זו יצא דגם חדש בשם אוסטין-הילי 3000, עם מנוע בנפח 3,000 סמ"ק ו-6 בוכנות. יתכן כמובן שהמכונית שמצאתם היא מדגם 100-4 או 100-6 ופשוט יש טעות בשנה, אבל לא כל-כך סביר: אלו מכוניות נדירות ויקרות וקשה להאמין שאחת כזו היתה סתם זרוקה בירושלים. בארץ ידועה 100-4 אחת במצב משופץ ויפה, ועוד 3000 במצב סביר מינוס. מצ"ב תמונה של הילי 100-4.

יותר סביר שמדובר במיני-מינור שנקראה אז גם אוסטין 7 (ע"ש ה-7 המקורית) או אולי אוסטין 1100, למרות שתחילת הייצור שלה היתה בשנת 1963. היה גם דגם שנקרא A110 (חיפשתי מספרים שקרובים ל-100...), אבל זו היתה לימוזינה עם 4 דלתות.

B27327-2.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...