רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשתי באינטרנט פרטים על קורטינה קופה אבל לא מצאתי כלום, מישהו יכול לתת פרטים וקצת תמונות?
הודעה אחרונה מאת udical, -
שברולט C - 10
מאת amir205-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
קודם כל שלום לכל האספנים של carsforum אני מחפש כבר הרבה זמן שברולט C-10 בין השנים 60-70 חשבתי שתוכלו לעזור לי לחפש או אולי ראיתם באזורכם אחד כזה תודה מראש לכולכם...
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
עידכון תמונות 1 2
מאת ליאו- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי כבר כמה שבועות לפרסם פה את תמונות הפרויקט שלי מסיבות טכניות לא יצא לי בכל מקרה צירפתי קובץ קטן מקווה שיתן פרספקטיבה עם מה התחלתי ליאו
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
עדכון האתר שלי
מאת Type34- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, בפעם הראשונה בהמון זמן עדכנתי את האתר שלי. כולם מוזמנים לבקר בו וכולם אשמח לשמוע תגובות.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צירפתי להנאתכם אתר בו מופיעה Ferrari 275 GTB למכירה שרמת השיפוץ שלה מושלמת. מי יודע אולי יום אחד מכונית זו תחנה בחניה של אחד מאיתנו. http://www.fantasyjunction.com/search.php?dd=www.fantasyjunction.com:auto:FJ103
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
שאלה על חוקי רישוי 1 2
מאת ליאו-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום הפיאט 128 שלי גמור ומוכן לטסט בשעה טובה שאלתי כזאת מראה אחת לדלת נהג בלבד{בלי להרכיב בשמאל} תקין {מבחינה חוקית} ליאו
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 10 תגובות
- 11 אלף צפיות
אז ככה לאחר חיפושים לאחר רכב השיפוץ מצאתי טנדר וויליס במצב שהורידו לו את הארגז האחורי , המנוע מניע והוא זקוק לניקלים חדשים וכמובן עוד חלקים מכאנים ועוד פחחות צבע וכוליי עכשיו השאלה שלי היא האם לטנדר כזה יש ערך אספני בארץ והאם יש לו "שוק"? הציאו לי אותו במחיר של 12 אלף ש"ח! אני לא יודע בידיוק איזה דגם זה אבל ראיתי ברוב הדגמים שיש מאחורה כנפיים ומדרגה בנויות יחד ורציתי לדעת גם אם אפשר למצוא אותם ובכלל מה אתם חושבים?. תודה מראש שמעון
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ביום ראשון הגשמתי חלום וקניתי ואליאנט 68. (האוטו הראשון שלי...) מנוע 225 (במקור 170, אבל נודע לי היום שהמנוע הוחלף). יום שני ושלישי האוטו עבר טיפולים - גירוז, החלפת שמן מנוע\שמן גיר, תיקון נזילת שמן ממכסה השסתומים, תיקון חופש בהגה, וכיוון פרונט והחלפת סוויץ (אחרי שגמרנו עם כל הטיפולים הוא נתקע). האוטו נוסע לא רע. כמובן שיש עוד עבודה - הדשבורד מתקלף, הצבע שרוף ויש חלודה במספר מקומות, אבל לאט לאט נסתדר הכל... עכשיו אני צריך עזרה. דבר ראשון השעון של הדלק לא עובד לי בגלל חוט רופף. (בדקתי את זה והוא עבד ששיחקתי את החוטים קצת), אבל לא הצלחתי לפרק את את הלוח שעונים לגמרי - האיזור של האורות דרך נשאר תפוס לדש בורד. (האם אפשר למשוך את המתג החוצה באותה צורה שאפשר למשו…
הודעה אחרונה מאת tafran, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מכונית קטנה כמו מיני מיינור פיאט 600 פיאט 500 פיאט 127 משהו בסגנון הזה .. אני צריך את החלק האחורי שלה שתיהיה אחרי תאונה קשה מלפנים או רקובה בקיצור לא משנה באיזה מצב העיקר שהחלק האחורי לא נפגע . אני לא צריך חלקי מנוע או דשבורד. אך ורק בודי תודה לכולכם...
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרבה יגדו לי שאני צריך לשמור למכור אבל לי אין זמן לזה יש לי מחסן גדול מלא בחלקים חדשים של חפושיות למנהם פזו סיטרואן רנו ווליס פורד ועוד.. בקיצור יש המון חלקים והכל חדשים למכוניות ישנות מי שהיה אצלי כבר מכיר את המקום אני רוצה למכור הכל דחוף עכשיו במחיר של 6000 ש"ח למעוניינים ולמהירים 0544215175 ערן
הודעה אחרונה מאת eran23_, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מעונין בטרנספורטר דגם t2 משנת יצור 68 ומעלה רצוי במצב נסיעה לא חשוב איזה ורסיה ולא חשוב אים הרכב אספנות או לא
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תוך כדי חיפוש ב-GOOGLE דוגמאות לצבע לקפרי שלי מצאתי שתי אתרים מעניינים מאוד עם הרבה תמונות של רכבי אספנות במצב גרוע ביותר הסיור באתרים האלה מאוד מעניין וצובט בלב להנאתכם. http://rouillees.free.fr/us.htm וגם http://www.geocities.com/MotorCity/Lane/4732/WHV/THAWHV.htm#Wilhemshaven%20Top ודרך אגב מה דעתכם על הצבע הצהוב לקפרי
הודעה אחרונה מאת ניר 1, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לא מזמן קבלתי בקשת עזרה באימייל באתר שלי למכוניות ספורט בישראל : www.carinfocus.com בענין פרטים על רכב הספורט הישראלי היחידי... מצ"ב הבקשה: "hi there, i know this is a long shot, but i wonder if you can help me. i am the proud owner of a 1964 sabra GT.that i bought in switzerland, a year ago. i need to find the history for the car. it was built in israel in 1964, probably regesterd there, and then went missing, un till 1974,when it arrived in switzerland. is there a government department i can check with in israel? as you know it is so hard to get any info, from israel, i also do not read or speak, hebrew. there is also no hebrew writing o…
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הוא נמצא בראשון לציון אולי זה לא הפורום המתאים אבל אני ממש התלהבתי מזה- דבר שלא רואים כל יום. אם מישהו יכול להביא פרטים על הרכב הזה אודה לו.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר אתר שניתם לרכוש בו חלפים לווספה 68? פנסים,ספידומטר וכ'ו. תודה
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אספן רכב אנגלי שלח אליי את המייל הבא בבקשה לנסות לעזור לו לאתר את בעליה המקוריים של סברה אשר רכש לאחרונה. פשפשו בזיכרון, אם לאבא/חבר/שכנה ממול הייתה מכונית סברה, אולי נוכל לעזור לאותו אנגלי שרכש קלאסיקה ישראלית בתיעוד היסטוריית הרכב. כל מי שיודע משהו..מוזמן לרשום כאן או לשלוח אליי ה"פ / מייל. תודה מראש להלן המייל המקורי + תמונת הרכב כיום: i have recently bought a sabra GT.project, restoration. i bought the car in switzerland, but i know the car was built in israel,in aprox, 1964. i need some history, on it when it was regesterd in israel, previous owners would be superb, even phptos of the car, from the 60s. it arrived …
הודעה אחרונה מאת -Galant-, -
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מחפש עבור חבר סובארו פשע משנות ה70. אפשר בלי טסט ובמצב חיצוני גרוע העיקר שהרכב מניע. לא חייבת להיות קופה אפשר גם 4 דלתות. ואנא במחירים סבירים ,לא מסוחרים שמחפשים לעשות קופה. נא ליצור קשר בהודעה פרטית. תודה מראש. איציק.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
הקאפרי "חזר" !!!!!!!! 1 2
מאת gluk- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש!!! בשבוע שעבר, הקאפרי שלי, לאחר שבילה כמה ימים טובים במוסך, והחליפו לו כמעט את כל הבלמים, מצבר ועוד כמה דברים, סוף סוף עבר טסט, ועכשיו הוא "חזר לחיי הכביש" - יש לו ביטוח והכל. ביום שישי עשיתי לו "סיבוב מבחן" - האמת, די זוואתי ברגע הראשון, לאחר שנים של רכבים החדשים, אבל אפשר לחיות. יותר מדאיג אותי, שהוא אמור עכשיו לשמש את החברה שלי כרכב יום-יומי שלה (כ"ס-ת"א), אני מקווה, שישרוד... אין לה אוטו, אז הבאתי לה אותו בינתיים, כולי תיקווה שהיא תיסתדר אתו... שלב הבא- אמור להיות הפחחות, מקווה, שנגיע לזה בקרוב, יחסית לפחות... אה, ומועדון ה-5, כמובן!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנתיים האחרונות בוצעה ירידת מחירים דרמטית במחירי ביטוח החובה. לפני שנתיים שילמתי 2,050 ש"ח לשנה, שנה שעברה 1,650 ש"ח והשנה רק 1,440 ש"ח לאותו הרכב שהוא אינו אספנות כמובן. השאלה שלי היא האם ביטוח החובה לאספנות שהוא כידוע זול הרבה יותר אמור גם הוא לרדת בהתאמה? האם מישהו עם רכב אספנות ראה ירידת מחיר? תודה לעונים יחזקאל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
שאלת רישוי
מאת bigboy-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 876 צפיות
לסבארבאן שלי משנת 84 אין טסט חצי שנה מתי הרכב מסתכן בתקינה של מכון הרישוי בטכניון ( למצב הזה אסור לי להגיע) אני בבעיה עקב החלפת מנוע וברצוני לדעת כמה זמן נותר לי תודה רון
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל האספנים ,,, כשהסולר היה מוזל ספגנו את מחירי הביטוח היקרים אבל מה קורה עכשיו כשהסולר בשמיים ???
אסקורט mk1
מאת itai-RS- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר לקנות חלקים לאסקורט 73 ?
הודעה אחרונה מאת ehud, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הג'טה של אשתי למכירה עקב פריצת מים למערכת השמן הרכב במצב חיצוני ופנימי נהדר ! הרכב נדיר מדגם אמריקאי , מנוע 1.6 מזגן ועוד לרכב טסט עד אפריל וביטוח טלפון 0545438203 רון
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חלקים לאלפא סוד
מאת Guest l'Anonimo- 0 תגובות
- 982 צפיות
לכל המעוניין, חלקים מקוריים חדשים לאלפא סוד: בקלית אחורית שמאל משאבת מים פניות בבקשה *רק* לטלפון 052-8800616
-
באגי 1972 למכירה
מאת דודו- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה באגי 1600 גיר אוטמטי 2 קרבורטורים לשעבר וריאנט סטישן מתאים גם למי שמחפש מנוע וגיר 054866732 דודו 2500 שח [email protected] לתמונות.
הודעה אחרונה מאת marksab, -
פורד פרפקט
מאת advshef- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מעוניין לברר מה הערך האספני של פורד פרפקט ארבע דלתות 1950 ובנוסף - אם מכירים משהו כזה למכירה.
מספר שאלות למומחים: 1. היכן ניתן למצוא את מספר השילדה של הוספה? 2. מאיזה שנה יוצרו ווספות 200 סמ"ק ושווקו בארץ? תודה-רן
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מסע מועדון הדה שבו הישראלי מדן ועד אילת בשבת האחרונה הסתיים בהצלחה. 1150 ק"מ מאיזור המרכז עד לאילת דרך קרית שמונה וחזרה לאיזור המרכז, ללא תקלות, במזג אויר סוער במיוחד, שטפונות באיזור הערבה שרק הוסיפו עניין לנסיעה... למטה קישור לכתבה מהיום (יום שישי 5.11) על הטיול למעלה בפורום בחלק של המשאיות כמה תמונות מהביקור המופלא בדרך בחצר של אמנון מקריית שמונה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=497707&contrassID=2&subContrassID=23&sbSubContrassID=0
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 5 תגובות
- 4 אלף צפיות
האופנוע משופץ לחלוטין קרבורטור חדש + טסט לרצינים בלבד 28000ש"ח 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפרטים אנא שלחו תגובות E.mail - [email protected]
הודעה אחרונה מאת M.Azulay,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 181 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- llaavvii
- Or05230
- גולדן191
- פינדר
- Supertigre
- BRAVO_SX
- דאבל קלאצ
- נריה991
- eladts
- SurfHigh
- GTאי
- דובצע