Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקאפרי "חזר" !!!!!!!!

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשים... רק תלונות...:roll: עוד לא נסעה כמו שצריך אפילו, רק סיבוב קטן, וכבר: למה יש נזילות, מד דלק לא עובד, תאורת לוח שעונים מחורבנת... לך תסביר, שהכל בטיפול, סבלנות...:?:roll::wink: אבל לא נורא - נעבור גם את זה... רק שיסע כמו שצריך, טפו טפו טפו!

טוב, בזכותה (לפחות, באופן חלקי), האוטו הפך שוב ממחסן לאוטו נקי ומסודר, אומנם ג'יפה מבחינת הפח והצבע, אבל לפחות בפנים בסדר! ללא היא, הפרוייקט כנראה היה נידחה לעוד זמן בלתי-מוגבל... אמרתי כבר, שאני אוהב את הבחורה הזאת? :-D גם אם לא תיסע אתו בסוף, יש עליו כבר ביטוח וטסט, וזה כבר משהו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל הכבוד

בהצלחה ותעדכן בתמונות.

למועדון הפורדים כבר נרשמת?

אני קניתי ליפני שבוע אסקורט דה לוקס 71 ושאלתי היא מתי מתקיים המפגש הקרוב של הפורדים? כדי שגם אני אוכל להגיע.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תתחדש! וגם אני שוב שואל - מתי המפגש הבא?

וד"א, הגברת מאד התעצבנה שפיקפקתם בקישורי הנהיגה שלה, ואמרה, ש"נוהגת יותר טוב, מחלק גדול מכם, ואם למישהו יש בעיה - שיגיד זמן והמקום לתחרות". :wink: ככה זה!

(אגב, היא לא שומעת, בשקט, היא באמת נהגת טובה, לפחות, יותר טובה מהרבה שאני מכיר:wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברה, שאלה: אני רוצה להרכיב תאורת לוח שעונים נורמלית, כאמור שלי לא שווה כלום! אני מת להרכיב נוריות כחולות (ללוח, כמובן), ואני רוצה, שיישבו בפנים במקום מקוריות, כדי לא לפגוע במקוריות! האם מישהו מכיר משהו?

תודה!

P.S אותה השאלה לגבי הוואנדורה שלי, אבל שם פחות חשובה לי המקוריות, רק שייראה סביר...

פורסם

טוב, עדכון - הגברת נסעה אתו בשישי לחדרה ואתמול חזרה, ללא תלונות מיוחדות... הבדיקה המקיפה אחרי "נסיעת מבחן" הזאת עוד לא עשיתי עקב החושך... אומרת, ש"אפשר לחיות" :wink:

חברה, שוב: מישהו, משהו לגבי תאורת הלוח?

ועוד דבר: מד הדלק "משתולל"- פעם מראה, שיש כ- 2/3 מיכל, פעם יורד ל-"0" (המיכל מלא). לפני שהאוטו "עמד", לא היו לי בעיות אתו. לי נראה, שהעניין במגעים איפשהו בחיבור לחיישן במיכל- כנראה, תפסו עובש... אני צודק? פשוט, אין זמן לרדת מתחת לאוטו ולראות/לנקות...

P.S אין תמונות עדיין, עקב חוסר מצלמה ו"דוגמנית" :wink: (נסעה לחדרה בש"ש האחרון).

פורסם

מד הדלק: או שאחד הקונקטורים של החוט בסוף החיים שלי, או שהחוט שבור/רקוב באמצע או שהמנגנון שמודד בתוך המיכל חלוד.

אין מנוס מלשכב מתחת לאוטו ולבדוק...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בקשר לתאורה של הלוח שעונים, פשוט פרק את הדשבורד, שלוף את המנורות (תסובב את הבית של המנורה והוא יצא החוצה) שלוף את המנורה מהבית שלה, ולך לחנות חשמל וקנה שם מנורה זהה בצבע המתאים לך.

בקשר למד דלק - גם לי יש בעיה דומה. קודם כל פרק את הדשבורד ונקה את המגעים של השעון דלק. (אצלי ניקיתי בורג שהורכב עליו קבל, והבעיה נפתרה)

אם זה לא עוזר, שים סוויץ ותשחק עם החוטים - זהירות ! אם אתה רואה חוט חשוף, נתק מיד את המצבר ואז תכסה בזהירות את החוט החשוף. נהרס לי מצבר בגלל זה.

פורסם

בקפרי שלך אין צורך לפרק דשבורד אלא לפרק רק את המיכסה שמקיף את השעונים ע"י מספר ברגים

ולשים "כובעונים" בצבע שאתה רוצה על המנורות הקיימות. (אין צורך לפרק דשבורד או לוח שעונים)

עכשיו שהאוטו שלי מוכן אחרי ראש מנוע חייבים לעשות מיפגש נוסף למועדון הפורדים

נבקש מאריק שיארגן משהוא.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בקפרי שלך אין צורך לפרק דשבורד אלא לפרק רק את המיכסה שמקיף את השעונים ע"י מספר ברגים

ולשים "כובעונים" בצבע שאתה רוצה על המנורות הקיימות. (אין צורך לפרק דשבורד או לוח שעונים)

עכשיו שהאוטו שלי מוכן אחרי ראש מנוע חייבים לעשות מיפגש נוסף למועדון הפורדים

נבקש מאריק שיארגן משהוא.

אופיר

צודק, טעות שלי.

צריך לפרק רק את המכסה של לוח השעונים.

פורסם

תודה לכולם! לגבי פירוק של לוח השעונים - אני פירקתי אותו כבר כמה פעמים מסיבות שונות, אבל הבעיה כזכור לי, שהנוריות פשוט מאירות חלש מטבען, כלומר המיקום שלהן לא מוצלח במיוחד... ולהרכיב במקומות "המקוריים" נוריות יותר חזקות - בטוח שלא בא בחשבון, אני לא רוצה פלסטיק שרוף... לגבי מד דלק - אבדוק כשאראה את האוטו ליותר מ-10 דקות :?:roll::wink:

ולגבי המפגש -נו, יאללה כבר!!! :-P:wink::twisted:

• תוכן חדש...