רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אמנם טיפה "אוף טופיק", אבל היות ומדובר במכוניות ישנות החלטתי להעלות את זה לכאן... אוטו-פשלה 1) "אמריקן גרפיטי", שמתרחש בשנת 62�, מציג לראווה מגרש גרוטאות עמוס בדגמים מתחילת שנות ה70-. 2) ב"התעוררות", סרט שמתרחש בשנות ה60-, מציץ ד"ר סאייר (רובין וויליאמס) מהחלון - ורואה מכוניות משנות ה80-. לא קביל, לא משנה כמה סמים עשה וויליאמס בסיקסטיז. 3) ב"בוני וקלייד" נמלטים הגיבורים משוד שמתרחש ב1934- באמצעות משאית כיבוי של פורד משנת ייצור 1940. 4) ב"בית החיות" (שנת התרחשות: 62�) נוסע פלאונדר השמן בלינקולן מודל 64�. 5) ב"האחים בלוז" הדגמים דווקא בסדר, אבל קיימת סוגיית מרחקים: ג�ייק ואלווד יוצאים מאגם ווינפומאני מיד אחרי חצות, נוסעים 106 מייל (170 ק"מ) בלי לעצור ובמהירות-מר…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
ימאהה RD350
מאת כRובי-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אומנם אופנוע, אבל מחזיק על 2 גלגליו לא מעט היסטוריה... אני מאמין שחלקכם לפחות, יימצאו את הכתבה הבאה מעניינת... "...לפני שלושים שנה, כשמרובעי הצילינדרים היפנים עוד עשו צעדים ראשונים, הוציאה ימאהה דו-פעימתי קטנטן וקליל; זה מה שידעה לייצר באותן שנים. אבל כשהגיעו כולם לכביש מפותל, היה זה אותו זאטוט שהראה לכולם אגזוזים מעשנים... " להמשך הכתבה, הקישו כאן
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם,,, מחיר העברת בעלות לרכב אספנות לפי מה שאני יודע לגבי מחיר העברת בעלות לרכב אספנות הוא 178 ש"ח מנסיוני. כשאני קניתי את יורם ווספה ראלי 180 אספנות ברשיון כמובן ,הלכתי עם המוכר לסניף הדואר ושם הפקידה ביקשה ניירת ו- 178 ש"ח לתשלום העברת הבעלות ,כמובן שהוצאנו כסף בכדי לשלם ואז בספונטניות צחקתי עם הפקידה ואמרתי לה מזה כזה יקר אין מחיר מוזל לרכב אספנות אז הגברת בדקה במחשב ואמרה אתה צודק התשלום הוא 60 שקלים הייתי בשוק לגבי המחיר המוזל שילמנו חצי חצי וברחנו מהסניף בטיל. לשאלתי כשאני קונה חיפושית אספנות ברשיון אנחנו משלמים 178 ש"ח האם יש מחיר מוזל להעברת בעלות לרכב אספנות שנוסע על 4 גלגלים
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
הקדמה של בני, מנהל הפורום: מטרת הגלריה היא להדגיש את היופי (והאופי) של המכוניות הקלאסיות. להלן כמה כללים: 1. רק תמונות אמנותיות ומיוחדות. זאת לא תהיה גלריה של רכבים. בחרו רקע מתאים, ארוע מיוחד, בעלי חיים משתלבים, מה שלא יהיה, שיתן לתמונה "טאץ'" אמנותי. 2. פרסמו תמונות של הרכבים שלכם בלבד. 3. רק רכבים קלאסיים, כמובן 4. ללא תגובות בגוף השרשור תודה בני אבי זלמנוביץ כתב: צולם בזריחה מעל המכתש במיצפה רמון
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה הצלחתי לאסוף את כל החלקים שאני צריך כדי להחליף את האגזוז הרעוע של האוטו שלי. כמו שאפשר לראות מהתמונות המצורפת של החלקים, לממירי החום (הצינורות בצד) יש כמה חורים שצריך לרתך עליהם טלאים. צריך גם לתקן את הקצה של אחד מצינורות הפליטה. מישהו מכיר מישהו במרכז הארץ שיעשה את זה טוב, ובלי לעשוק אותי? הנה התמונות. מי שמכיר יכול לשים לב להבדלים בין המערכת הזאת לזאת של החיפושית:
הודעה אחרונה מאת apexi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לפני מספר שבועות קיבלתי בירושה וולוו 144FI שנת 1973 (מנוע 2000 הזרקה) 1. הבעלים הקודמים תדלק 96, מישהו יודע בוודאות האם ניתן לתדלק 95 והאם העופרת דרושה לפעולת מנוע זה? או שאולי אפשר לתדלק 95 עם תוסף מסויים? 2. משהו יודע איפה ניתן לקנות חלקים טובים ל- 144 / ראה 144 לפירוק/ זרוקות? אני מחפש בעיקר חלקי פלסטיק לסלון, וגם חלקי ניקל חיצוניים וכד'?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 35 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. היום בבוקר נגנבה קדילאק ירוקה משנת 56' לחברינו העו"ד גדרון מאיזור קיסריה. כל מי שראה או שמע, נא להתקשר דחוף אלי - 054-5211658, או לגדרון - 050-5205916. אנא פיקחו עיניים. תודה, נחום
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אשמח לקבל תשובה לגבי יבוא חלקים מחו"ל , לדוגמא הזמנת חלקים באינטרנט האם מחוייב במס, ואם כן מעל איזה סכום חשבונית תודה
-
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טל. 057-3205564 052-2205564 מוגש כשירות לגולשי הפורום - אין לי קשר לנ"ל, ולכן נא לא לשאול שאלות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתעניין להחזיק רכב אספנות ( פיחושית ) האם ישנם עדיין את ההגבלות על שעות נסיעה ? ( שעתיים שאסור לנסוע וכו' ) תודה על התשובות מראש . יאשה , ארגון לשחרור הטלטל "הטלטלים השחורים"
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במבחן שרוני אהרונוביץ' ערך ל307CC הוא מצטט מספרו של עמוס קינן "הדרך לעין חרוד" : "יצאנו, נכנסנו למכונית הספורט... שיערה, כמו שכתוב בשירים, התבדר ברוח...". http://www.netcar.co.il/magazin/focus/307cc.asp בסרט שהופק לפי הספר, בחרו משום מה בוולוו קבריולה לתפקיד "מכונית הספורט". ראיתי את הסרט לפני יותר מ10 שנים, אבל אני זוכר שהמכונית עולה באש באמצע הסרט. האם מישהו יודע מאיפה השיגו את האוטו? איזה דגם זה היה? האם הוא באמת עלה באש, או זה היה איזשהו אפקט?
הודעה אחרונה מאת איתן_כ, -
-
רכב להשבתה???
מאת itai-RS-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש דרך כל שהיא להחזיר רכב חזרה לכביש לאחר שהבעלים הקודמים הפקיד את הרישיונות במשרד הרישוי ודיווח על הרכב כרכב מושבת,לפירוקים ? בתודה, איתי.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשירשור "מרד בפורום" רשמת הודעה שהיא בניגוד לכללי הפורום וגם לכללי הנימוס הבסיסיים. תוכן ההודעה הועבר להנהלת הפורומים. יחד עם זאת השארתי אותה כי קובי מילוא ענה לך כמו שצריך. אני מזהיר אותך בזאת, ובפומבי, שהתבטאויות כאלה יגרמו להרחקתך מהפורומים. תהיה דעתך על מועדון החמש אשר תהיה, ישנן דרכים מקובלות להביע אותה. בני הספל, מנהל הפורום.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
תגובה למרד
מאת כפיר 78-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתייחס תחילה לתגובת מנהל הפורום: מר בני הספל . עים כל הכבוד אינני חושב שמיתפקידך לבקר את איכות החינוך שלי או של משהוא ממשתמשי הפורום גם אים אני לא טורח להישתמש בפסיק או נקודה . דבר שני אני בטוח שגם לאלה שהם לא פרופסורים לבלשנות יש מה ליתרום לפורום . אני חושב שצריך לקבל כל חבר בפורום כמו שהוא ובלי לימתוח ביקורות מיותרות על שטויות כל זמן שלא חורגים מכללי הנימוס .תגובתך מיתנשאת ולא לעיניין!!!!!!!! כללית אני חושב שאין ליפגוע בחופש הביטוי ויש לעסוק ברכבי אספנות ולא בשטויות .... בברכת ערב טוב לכל חברי הפורום כפיר 78
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מסע קלאסי בממלכת ירדן בסימן קידום השלום ושיתוף הפעולה בין שתי המדינות 13-15/01/05 (התאריך נתון לשינוי ותלוי במספר הנרשמים) שלושה ימים לחציית הממלכה האשמית, מדרום לצפון, ברכב קלאסי/אספנות באווירה קסומה וקלאסית (אורך המסע סה"כ 500-600 ק"מ בשלושה ימים) תוכנית טיול הרכב הקלאסי לירדן: שילוב של נסיעה (על כבישים, רובם באיכות סבירה) ומסלולי הליכה (בשטח או באתרים) מידי יום. התחלה ביום חמישי במעבר גבול ערבה (בכניסה לאילת) - סיום במוצאי שבת במעבר הגבול שייח חוסיין (בית שאן) יום 1: - מעבר גבול ערבה. - נסיעה לעקבה, פלאפל והצטיידות בשתייה. - נסיעה בדרך המלך המטפסת מעקבה לכיוון עמאן - נסיעה על הכביש לאזור של וואדי רם והמדבר הדרומי.…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. ברצוני לבצע סקר בקשר לכמות האנשים שמעוניינים להשתתף בראלי לרכבי אספנות. ברצוני לציין שישתתפו בסקר רק מי שבאמת מתכוון להישתתף בראלי עם רכב אספנות. ולא כל אחד שרוצה שיראו את השם שלו בשירשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה גם לא לציין תגובות רק : א) שם המשתתף. ב) הרכב בו ינהג במהלך המסע. ג) אם ישתתף בכול המסע או רק בחלקו. תודה על ההשתתפות וההבנה: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
פרסום מחירים
מאת אושרי-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 985 צפיות
אולי מי מכם ,יכול להסביר לי למה מוכרי רכבים,לא מפרסמים מחיר? מה הם מתביישים ? עדיף לקבל טלפונים של סתם סקרנים?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
מרד בפורום. 1 2
מאת M.Azulay-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כגולש בפורום אני רואה המון תגובות כמו: ...(3 נקודות), יופי, כן, נכון, כאב לב, נפלא, ועוד תגובות שלא ברור מה הן מנסות לבטא. אני מבקש מחברים בפורום שאין להם משהו רציני ולענין להגיב פשוט שלא יגיבו. אני מבקש גם ממנהל הפורום ידידי מר בני הספל למחוק, או לפנות לחברים שכותבים תגובות אלו באופן שיטתי, ולבקש מהם להפסיק, ואפילו למחוק אותם ממאגר החברים בפורום. משה אזולאי. מוזמנים להציג תגובה תומכת כל הרצינים בפורום.
הודעה אחרונה מאת carlover, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צבע כחול בהיר מטאלי יפהפה (צבע לפני כשנה) גרמנית, במצב טוב נוסעת מצויין צמיגים חדשים, ברקס, מחזיר שמן וכ'ו בקיצור, מטופלת כמו שצריך. טסט עד אפריל 2005. מחיר טוב אבל בהתאם. 5358794-054 אורן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
עברה כמעט שנה והמפגש הארצי מתקיים שוב לרגל 4 שנים להקמתו של מועדון רכבי החיפושיות בישראל! המפגש הגדול יתקיים בתאריך ה 17.12.04 החל מהשעה 2 ועוד שעות הערב ברחבה הגדולה של מתחם איקאה סמוך למחלף פולג (נתניה דרום). במפגש ישתתפו רכבי VW AIR COOLED למיניהם כגון: חיפושית, כארמן גיאה, טרנספורטר, וריאנט, ברזיליה, Tipe 3 וכו'.. ישתתפו במפגש מכוניות מכל רחבי הארץ, מקרית שמונה ועד אילת הקטנה. כולם מוזמנים!! מועדון רכבי החיפושיות בישראל!
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מנוע 5000 , V8 טל. 054-4555173
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב! מחפש מידע עבור חבר שהיה בעבר, בעל לאנציה פולביה זאגטו, מודל 72, היה בזמנו אחד מ22 מכוניות כאלה בעולם, ובעקבות נוסטלגיה וגעגועים, מעוניין לדעת מי מחזיק ברכב היום, והיכן היא נמצאת ? לטענתו רכב נדיר מאד, למרות השינוי , הלא מקורי שנעשה ברכב, סאנרוף, מחירו מרקיע שחקים! בברכה צביקה ניתן להשאיר הודעה בה.פ או טלפונית למספרים הרשומים בחתימה! תודה מראש לכל מוסר מידע מינימלי בנושא! צביקה
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים,ביום שלישי אני טס לארה"ב ואשהה באזור סן פרנסיסקו. פעם ראשונה באזור זה. האם מישהו יכול להמליץ על מוזיאוני רכב בכלל ורכב קלאסי בפרט וכן מוזאונים או אטרקציות הקשורות בסוגי רכבים למיניהם. תודה!!!
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
pontiac GTO 69
מאת TrypeX- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
טוב ככה, בעוד כמה זמן שיכנועים רבים ההורים הסכימו לנסות ולייבא את המכונית שאני כל כך רוצה.... הקנייה והכל תערך דרך EBAY אבל זאת לא הבעייה...... מצבה המכני של המכונית לא כל כך משנה לי כי את הכסף להשקיע בה יש ואני אישית לא מבין כל כך בדברים האלו..... מה שכן השאלה שלי היא למשל מנוע, האם אני צריך למצוא מנוע של פונטיאק ג'י טי או מאותם השנים או שאפשר להתקין כל מנוע שיעלה על רוחי אבל כמובן בפרופורציה....?
הודעה אחרונה מאת tafran, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בשעה טובה ומוצלחת הקורטינה סיימה את דרכה אצל הצבעי\פחח. האוטו נראה מדהים אך עדיין יש לפנינו הרבה עבודה. שלב הבא: ריפוד פנים הרכב. תגובות והערות יתקבלו בברכה . שימו לב לצבע הראשון שצבעו ולצבע הנוכחי . תמונות מעודכנות מהיום:
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סאאב 95 שנת 73 מושלם, עומד כמה שנים .המנוע מניע . פח במצב תקין -מעט חלוד אך לא רקוב. בנוסף עוד סאאב תאום לחלפים. ימסרו שניהם תמורת 5000 ש"ח. לפרטים : מוטי 054-4703935
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן, כמו שהכותרת אומרת: אני צריף סעפת פליטה שמאלית (הצד של ההגה) למנוע 2300 v6 לטאונוס שלי. יש למישהו מושג איפה/איך אני משיג את הדבר הזה ? ! יכול להיות שזו אותה סעפת כמו במנועי ה v4 הישנים שהיו בטרנזיט ? (למנועים האלה, למרות שיש 3 בוכנות בכל צד, יש סעפת בעלת 2 יציאות בלבד, פורד, לך תבין... ) תודה לכל העוזרים...
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טנדר D200 מושלם מכנית,הועמד לאחר אוברול מנוע. פח במצב סופני ,גיר וסרן אחורי שלמים. למי שמעוניין בחלפים לצרכים שונים. ימסר קומפלט תמורת 2000 ש"ח. לפרטים : מוטי 054-4703935
הודעה אחרונה מאת מוטי ג., -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, היום חזרתי מחיפה הייתי עם אבא שלי אצל חבר שלו שיש לחבר הזה סיטרואן דה שבו מסחרית, קבינה כזאת כמו לסיטרואן אקספרס (מצורפת תמונה) הרכב הוא יד שניה, כולו מקורי ויש לו צבע חום מקורי שאף פעם לא ראה פחח, הוא טוען שיש 4 כאלו מהסוג הזה בארץ. כמו כן הוא אמר לי שהיא שווה 15 אלף, כמה לדעתכם רכב כזה במצב שציינתי שווה, אגב אחרי אוברול. תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לויני יש תפס שבור (כנראה מפלדה) למכסה המנוע. אי אפשר להשיג חלק כזה חדש או משומש, ולכן אני חייב לייצר רפליקה או לתקן את הקיים. אם תראו בתמונות, ה"ראש" של התפס שבור (החלק שנשבר אינו ברשותי). עם זאת, יש לי (תודות לקובי) חלק זהה לטובת שכפול. השאלה היא - האם מישהו יודע היכן ניתן לייצר חלק כזה שלם - או לחלופין לרתך לו "ראש" חדש? גודל החלק חמישה-שישה ס"מ. רעיונות? רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- BoazB11
- yoni162
- SlowRide
- פולו,גולף
- yohai71
- ofir1000
- Rongaflugen
- פריג'י
- לירון .ה.
- sperial
- יבגניפ