Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pontiac GTO 69

TrypeX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה, בעוד כמה זמן שיכנועים רבים ההורים הסכימו לנסות ולייבא את המכונית שאני כל כך רוצה....

הקנייה והכל תערך דרך EBAY אבל זאת לא הבעייה......

מצבה המכני של המכונית לא כל כך משנה לי כי את הכסף להשקיע בה יש ואני אישית לא מבין כל כך בדברים האלו.....

מה שכן השאלה שלי היא למשל מנוע, האם אני צריך למצוא מנוע של פונטיאק ג'י טי או מאותם השנים או שאפשר להתקין כל מנוע שיעלה על רוחי אבל כמובן בפרופורציה....?

פורסם
טוב ככה, בעוד כמה זמן שיכנועים רבים ההורים הסכימו לנסות ולייבא את המכונית שאני כל כך רוצה....

מצבה המכני של המכונית לא כל כך משנה לי כי את הכסף להשקיע בה יש ואני אישית לא מבין כל כך בדברים האלו.....

מה שכן השאלה שלי היא למשל מנוע, האם אני צריך למצוא מנוע של פונטיאק ג'י טי או מאותם השנים או שאפשר להתקין כל מנוע שיעלה על רוחי אבל כמובן בפרופורציה....?

לנסות ולייבא?

אתה מדבר על דגם 1:18 נכון? :lol:

ואתה שואל אם אפשר "להתקין כל מנוע שיעלה על רוחי"

זה לא לגו... צריך לראות מה מתאים ומה השינויים שצריך לעשות מבחינת המרכב של האוטו

למרות שהכל נשמע לי הזוי, שיהיה בהצלחה :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אתה לא יכול לייבא רכב שמותקן בו מנוע אחר מהמקור!

אתה בכלל מכיר את חוקי הייבוא?

ואם אין לך בעייה כספית אז שפץ ושפר בארה"ב ותייבא(רק תשלם מכס גבוה מאד).

שאל אותי כמה אם תרצה לדעת,אני אפתח במיוחד בשבילך מחירון קראוס:x

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אתה לא יכול לייבא רכב שמותקן בו מנוע אחר מהמקור!

אתה בכלל מכיר את חוקי הייבוא?

ואם אין לך בעייה כספית אז שפץ ושפר בארה"ב ותייבא(רק תשלם מכס גבוה מאד).

שאל אותי כמה אם תרצה לדעת,אני אפתח במיוחד בשבילך מחירון קראוס:x

1. את האמת לא אני לא מכיר את חוקיי הייבוא ולכן באתי לשאול פה כי עובדה שאנשים אחרים כמוך מוסיפים לי דברים שאני צריך לדעת....

2. איך בדיוק אני יכול לשפץ בארה"ב אם אני בישראל? דרך טלפון? לא הבנתי מה שאתה אומר....

3. אני שואל, כמה?

פורסם
1. את האמת לא אני לא מכיר את חוקיי הייבוא ולכן באתי לשאול פה כי עובדה שאנשים אחרים כמוך מוסיפים לי דברים שאני צריך לדעת....

2. איך בדיוק אני יכול לשפץ בארה"ב אם אני בישראל? דרך טלפון? לא הבנתי מה שאתה אומר....

3. אני שואל, כמה?

שאלה קטנה לי אליך...

יש לך מספר דו ספרתי בדולרים להשקיע?

פורסם
זתומרת בסביבות ה

זתומרת, לך תמצא פונטיאק כזאת

אחרי זה תעשה גיחה לארה"ב (אחרי ש"קנית" אותה)

תראה שהמצב שלה יותר גרוע מהמצב של פורד פיאסטה 83

תתחיל להשקיע...

אחרי זה כשתראה שאי אפשר לייבא אותה לארץ בגלל השנתון הנמוך מאוד

תצטרך לשלם כסף ולא סתם כסף... הרבה כסף

בשביל אישור כניסה לארצנו הנהדרת...

בכל מקרה אם אתה הבן של שרי אריסון לך על זה!!!

פורסם

3. אני שואל, כמה?

טוב...

1. אני מציע לך לעשות חיפוש בפורום על הנושאים:"ייבוא רכב אספנות" "מחירון קראוס",כך תחכים ותלמד ואני לא אצטרך לכתוב כאן מגילה שלמה!

2.כמו שאתה יכול לקנות רכב דרך ה-EBAY אתה גם יכול לבקש שיכניסו את הרכב למומחה שייתן הצעת מחיר ויעשה כל מה שתבקש,הכל עניין של כסף!

3.רק כדי לסבר לך את האוזן,אני נותן מחירים לפני מיסים!

פונטיאקGTO 69 קופה מצב 6 : 1200 $ מצב 1 : 30000$

קבריולט: מצב 6: 1360$ מצב 1 : 34000$

לפני שאתה שואל "מה זה מצב 6" "מה זה מחירון 1" וכ"ו,אני מציע לך לעשות חיפוש,ללמוד את החוקים והמיסים ואז לחזור ולשאול כל מה שתרצה!

ד"א : להערכתי להעמיד רכב כזה נוסע בארץ במצב סביר יעלה בין 30-40K$!!!

בכל מקרה-בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה להתקין מנוע אחר על פני V8 ?!

ומצבה המכני של המכונית צריך להיות חשוב לך, אלא אם כן אתה רוצה לשים אותה לקישוט בחניה.

(אפילו שתשפר את המכונית, המצב המכני של הרכב צריך להיות טוב)

• תוכן חדש...