Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרד בפורום.

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם ,,,

גם אני לפעמים רושם בפורום החיפושיות...

איזה נסיעה מפנקת

הטמבון פשוט מושלם

צבע הרכב ממש קטיפתי

המנוע נשמע ממש עגול

הרכב פשוט דוגמן

ועוד...

בקיצור אסור לנו לפסול דעתו של רושם התגובה

ואפילו אם היא הייתה... יו.

אוהב את כולםדרור בEmo94.gifנה.

דרור שכחת,איזה צבע מלטף:wink:

בעגול כבר השמתשת,איך סיגלית עגולה,למשל...

צביקה

פורסם

m. azulay,

if you dont like the forum open another one, i dont think you are justified in dictating to poeple what and how to do things.

this is the exact reason i left the 'moadon 5', a bunch of old farts thinking that they are too smart for common car lovers.

get off the tree and relax dude! its all about loving cars not about grammer or litrature.

relax and embrace those who ( i assume like you) love cars and appriciate old and unique cars

elad

פורסם
כגולש בפורום אני רואה המון תגובות כמו:

...(3 נקודות), יופי, כן, נכון, כאב לב, נפלא, ועוד תגובות שלא ברור מה הן מנסות לבטא.

אני מבקש מחברים בפורום שאין להם משהו רציני ולענין להגיב פשוט שלא יגיבו.

אני מבקש גם ממנהל הפורום ידידי מר בני הספל למחוק, או לפנות לחברים שכותבים תגובות אלו באופן שיטתי, ולבקש מהם להפסיק, ואפילו למחוק אותם ממאגר החברים בפורום.

משה אזולאי.

מוזמנים להציג תגובה תומכת כל הרצינים בפורום.

משה, אתה לא חושב שהבקשה שלך מעט מוגזמת?

כולנו עכשיו צריכים להשים לב לכל פיפס שאנחנו מוציאים פן ניחסם בגלל בקשות שונות ומשונות שלך?

אולי צריך להעיר אותך קצת ולהראות לך שאנחנו נמצאים במדינת ישראל ולא בדיקטטורת משה אזולאי. אנו נמצאים בפורום שכל מה שהוא נסמך עליו זה גודל משתמשים ועניין של אנשים בפורום. וחוקים מעין אלה לא יעזרו ואף יגרעו ממנו מאוד.

אני מציע לך לפתוח פורום, לבסס אותו, לשלם על שרת, לחכות שירשמו כמה אלפי משתמשים, יביעו עניין, שיהיה איזה 100 משתמשים מחוברים בממוצע (זה כבר קשה להשגה) ואז פתאום להנחית עליהם חוקים קשים כאלו. לדעתי, הפורום יפול אחרי שבוע.

ונמרוד, אין אין עליך... התגובה שלך הייתה הכי ממצה פה!

ותחשבו שהוא הוציא את התגובות של משה מתקופה של חודשיים השתתפות בפורום (ואני בטוח שיש עוד כאלה) מה תגידו על משתמשים שנמצאים כאן שנתיים ויותר? מה עם כל האלפים האחרים? צריכים להתנהג כמו רובוטים?

פורום הוא מקום שצריכים להעביר בו את הזמן, אנשים באים לדבר, לשתף, להתעניין, להכיר אנשים.

חבל להרוס אותו עם כללים טיפשיים.

לדוגמא אם מישהו מחליט שהוא רוצה לשפץ חיפושית\קורטינה\סובארו פשע 79 (:wink: ) אז זה בסדר גמור שמשתתפים אחרים יאמרו לו "בהצלחה" וכד' ואם מישהו עבר תאונה והשבית את רכבו (טפו טפו טפו לא עלינו) אז זה בסדר גמור לומר לו "יהיה טוב, כואב לראות את המכונית שלך מושבתת העיקר שאתה בסדר".

הבנו את הנקודה משה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
m. azulay,

if you dont like the forum open another one, i dont think you are justified in dictating to poeple what and how to do things.

this is the exact reason i left the 'moadon 5', a bunch of old farts thinking that they are too smart for common car lovers.

get off the tree and relax dude! its all about loving cars not about grammer or litrature.

relax and embrace those who ( i assume like you) love cars and appriciate old and unique cars

elad

Dear Mr Elad - Sir

Apparently you come from a British royal family, hence your English and your gentleman's manners. Well, actually, you forgot the manners somewhere. You see, I'm one of the "old farts" from the "Moadon 5", and a proud member. I don't think that I'm too smart for common car lovers, but I do believe that some minimal respect should be paid among people. I don't know you, and therefore I would not say that you are a "young asshole" without making sure that you really are, so please don't call me an "old fart" without checking the goods

If being an "old fart" means that I'm over 40, behaves with some respect to others, and have some life-experience that you might lack - than I'm really proud of being one. I'm also proud that I belong to the "old farts 5 club" in the past 20 years. I would like to see a "young energetic" gentleman like you accomplish a fraction of what this club made for the benefit of classic car lovers

Sincerely yours

Koby - A proud old fart

נ.ב. אני מתנצל בפני שאר חברי הפורום על התוכן - בד"כ אני מעדיף להתייחס ל"גופה של מכונית" ולא ל"גופו של אדם", אבל גם הפיוז שלי נשרף לפעמים. עניין של גנים ג'ינג'יים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

משה.

אתה מיותר ומשועמם. אולי תלך תחפש פורום בנושא הליכות ונימוסי כתיבה בו תוכל להעשיר את המשתתפים בהגיגיך העמוקים?

אוף..... היה פה כ"כ כיף עד שבאת.

(מצטער בני.. באמת שהשתדלתי להיות עדין...)

פורסם
משה.

אתה מיותר ומשועמם. אולי תלך תחפש פורום בנושא הליכות ונימוסי כתיבה בו תוכל להעשיר את המשתתפים בהגיגיך העמוקים?

אוף..... היה פה כ"כ כיף עד שבאת.

(מצטער בני.. באמת שהשתדלתי להיות עדין...)

טוב די!

הזובור היה מוצדק אבל זה מתחיל להיות מוגזם.

לא הגיע הזמן לנעול את השרשור הזה?

פורסם

שלום לכולם ..

לדרור מצטרף אלייך , לא כולנו דומים .

לכל אחד דרך משלו להביע דעה או התלהבות מסויימת .

אם למישהו יש שגיאות כתיב או תגובות קצרות , זה לא אומר שצריך לשלול אותו

חברים בסופו של דבר כולנו בני אדם , שלכולנו דבר משותף , את האהבה למכוניות .

אנחנו פה לשתף ,לשאול , ולהחליף מידע.

הרי בסופו של יום כשאתה מסיים יום על עבודה על הפרוייקט שלך ומשתף פה בפורום

אין כמו תגובת עידוד ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...