רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בימים אלה אנחנו מחפשים רפד טוב לקורטינה . אנחנו רוצים לרפד כמו המקור בריפוד מסקאיי קוביות . ניסינו אצל כמה רפדים מאזור ראשון ורמלה אבל כולם מעדיפים לשים כיסוי ולא רוצים לעבוד(מוכנים לקחת את העבודה אבל רוצים מחיר שמראה שהם מעדיפים לא לעשות את זה או שהם יתנו את העבודה לתופרות שלהם) מה עושים? אם מישהו מכיר רפד טוב שאוהב את העבודה ורוצה לעבוד על זה בכיף ועובד טוב מוזמן לרשום . תמונות של הריפודים והתקרה לפני העבודה:
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
מועדון החמש?
מאת .liron.- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם לאור מזג האויר יתקיים היום מפגש?
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל משפצי ומחזיקי מכוניות אספנות פיאט. בעברי הייתי חשמלאי רכב במוסך מורשה פיאט משנת 1962 ועד שנת 2002. תקנתי וטפלתי במכוניות בלילה, טופולינו, 1100 לדגמיו, 500, 600 ומולטיפלה 600, 850 רגיל וקופה וספיידר, 124 רגיל וקופה וספיידר, 1300/1500, 1800/2300 (כולל 2300S קופה), 127 לדגמיו, מעט X1/9 ועד לדגמים החדישים 2003. לצערי הרב, לפני כשנתיים עם פרישתי מהענף, זרקתי את שרטוטי מע' החשמל של רכבים אלו אך הרבה מידע עדיין נמצא ב soft disc הנמצא בין האוזניים (בראש). אם מישהוא צריך יעוץ, עזרה וסיוע אשמח לתרום מנסיוני. פנו בהודעה פרטית. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש 2 דרמים למוסטנג (5 ברגים) מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? מאיר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לכל בעלי פורד קאפרי MK2 לחבר מועדון החמש יש חלקים לקאפרי MK2 למכירה (פעם היתה לו ורצה לשפץ אותה). כפי שאתם רואים יש שני גרילים, פנסים אחוריים (חדשים לגמרי ) וקדמיים, סמלים, קופלונג הגה, פנסי צד, חגורות בטיחות, ידיות וינקר, פאנל דשבורד,ועוד הוא רוצה למכור אותם הכל בחבילה אחת בלבד . קוראים לו יורם והטל' שלו 0522577303 אריק מועדון פורד http://www.classiccar.co.il/ford [email protected] 0522775202
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי שרוצה את הרכב במחיר סמלי ביותר במצב שלם עם כל החלקים, ללא טסט אבל במצב כמעט לנסיעה, יכול להתקשר אלי דרך הדוא"ל או בפורום. הרכב נמצא אצלי בחנייה בגלל קשיים בהעברת טסט לפני יותר משנה ויכול להתאים למי שרוצה אותו לחלקים או מוכן להשקיע מאמץ להחזירו לכביש.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
חלקים ל TR250-6 1 2
מאת barry-z- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי מספר חלקים ל"טריומף TR250-6" ומעט חלקים לספיטפייר, פעמיים ואפילו 3 פעמים שתופסים לי הרבה מקום. אקבל בקשות לחלקים, במידה ויש מתעניינים. בברכה - ברי
הודעה אחרונה מאת אחד שלא מבין כלום, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לגבי אישור מוסך מורשה: לאור שאלות בנושא . אישור כזה צריך להגיש (לרכב אספנות ) רק פעם אחת בשנה , כך שאם יש את האישור - צילום שלו מהטסס הקודם , מצוין , אם אין , האמת שזה לא צריך לעלות הרבה כסף , זה בסך הכל אישור , לא תיקון . בסביבות 100 150 שקל לכל היותר , וזה כבר הרבה - 150 . להבא קודם כל לצלם את האישור הזה שמקבלים ורק אח"כ להגיש את המקור בטסט . דבר שני , לידיעת מכוני הרישוי , לא בכל רשיון כתוב" "חייב אישור מוסך מורשה" זה מופיע פעם כן ופעם לא , כלומר , פעם בשנה , כך שלפי הרשיון - והבוחן חייב להצמד למה שכתוב ברשיון בלבד , לפיכך , בפעם שלא כתוב "חייב אישור מוסך מורשה" אין חובה להציג אישור כזה , אבל וכאן האבל הגדול , מכיוון שאנו "במדינת היהודים" …
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בעמוד הראשון של השרשור "ענתיקות בבתים ובחצרות" רשמתי שהייתה לאבא שלי פעם רנו דופין ירוקה, ועד היום הוא מחפש את ההיא שלו (הוא אפילו חלם פעם שהיא נמצאת באיזה מזבלה ליד חדרה), או אחת אחרת. לפני כמה שבועות הוא הזמין מקרסו ניסאן פרימרה חדשה, ואתמול בבוקר הלך להביא אותה. כשהוא הגיע לבני-עייש למגרש מסירה של רנו, הוא קלט מספר מכוניות רנו קלאסיות משופצות ברמת תצוגה, וביניהן רנו דופין. מרוב התלהבות הוא אפילו לא הסתכל על הפרימרה החדשה שלו, אלא סקר את הדופין מכל כיווניה, פתח את המכסה מנוע (מאחורה...) ונדהם מהמצב שלה... עד שאחד מהעובדים שמה סינן לעברו - בסוף עוד בטעות תיקח את הדופין במקום את הפרימרה... הלוואי.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, הנה כתבה נחמדה בעיתון הארץ. להורים שלי היתה פולקסוואגן טרנספורטר צהובה, נראה לי שנת 1972. אני בקושי זוכר את האוטו, אבל אימא שלי תמיד אומרת שהאוטו היה סופר חסכוני, והיה נוסע "על האדים של הדלק". חוץ מזה שהכיסאות היו מאוד נוחים.. בכל מקרה, אתם בטח תהנו http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtTower.jhtml?itemNo=526417&nl=12_01 סער
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש הבדלים, הגיר של סיירה 2000 אמור להיות יותר חזק או משהו, בקיצור, שווה להחליף (שניהם אוטומט 3 הילוכים)? אני רוצה "להגדיל"/להחליף את המנוע, אז, "אם כבר-אז כבר", או לא? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
בבקשה ! http://www.race-cars.com/utility/coswrthr.htm
הודעה אחרונה מאת udical, -
שיפוץ דריישפט
מאת XOFIRX- 5 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
שלום התחילה לי בעיה בקפרי של רעידות בזמן נסיעה, יש בכל האוטו וויברציות שמאוד מפריעות המכונאי אמר לי שיש בעיה של חופש בדריישפט והוא צריך איזון אבל הוא לא מיתעסק עם זה. אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף גיר מ-4 הילוכים ל-5 הילוכים של סיירה האם כדאי להמתין עם שיפוץ הדריישפט עד להחלפת הגיר ? האם זו יכולה להיות בעיה בגיר ולא בדריישפט ? איך קורה דבר כזה שדריישפט מתחיל לעשות בעיות של חופש ואיזון ? מה בערך עלות של שיפוץ כזה וכמה זמן ? מישהוא מכיר מוסך שמיתמחה בעניין בפ"ת ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת capri, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הפיאט לפני הפירוק
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום, יום שני החלטתי לבצע את הטיול שבטלתי בשבת עקב מזג האויר. במזג אויר אביבי ושמש חמימה אני וה וולו 144 שועטים 110 ק"מ מרעננה לכרמיאל. בדרך עצרתי פעם אחת לטפל בתקלה- לא, לא שלי של רכב אחר שעצרתי לעזור לו...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בחצרו של ידיד , נשען אל גזעו של עץ, מצאתי אופנוע אדום דומה ל jawa הנושא עליו את הכיתוב: planet sport על מיכל הדלק יש סמל עגול שנושא את הסימול הבלתי ברור: HIH ( או משהו דומה. האותיות מחוברות) מוכר למישהו?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
וולבו שנת 1964
מאת תמרגיא-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! אני מחפשת את מחירה של מכונית וולבו משנת 1964, דגם 12138, צבע לבן במצב טוב. תודה, תמר.
הודעה אחרונה מאת תמרגיא, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תקנו אותי בבקשה אם אני טועה : "דו שיכבתי" - שכבה/ות צבע ומעליה שכבת גימור של לכה שקופה. יתרון : מבריק כל הזמן (כל זמן ששכבת הלכה לא נפגעת). חסרון : אי אפשר להוריד שכבה (לעשות פוליש) כיוון שפוגעים בלכה. "ברק ישיר" - הלכה מעורבבת עם הצבע. יתרון : ניתן לעשות פוליש - להוריד שכבה - ומקבלים שוב שכבה מבריקה. חסרון : דוהה עם הזמן. נכון? ושאלת השאלות ---> מה עדיף????? T
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
שלום לחברי הפורום!!!!! מי מכיר מוסך טוב ואמין שמטפל בסאאב. תודה יהורם!!
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כל המודלים מתאימים 052-4642756 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
מחפש זוג מושבים קידמיים של הדגם 2 דלתות בלבד!! אודה לכל מידע וכן לא משנה מצב המושבים 052-3980166 תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
למכירה חלפים לרכבי אספנות (לפורד אנגליה 105E)
מאת Guest shlomimycars- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה שתי כסאות של פורד אנגליה + שתי גלגלים 175-70-13 ג'נטים + צמיגים במצב סביר שתי בולמי זעזועים קדמיים של פרפקט + זרוע פרונט ותוף רדיו תאדירן AM במצב נדיר כמו כן אני גם מחפש לפורד אנגליה 105E טסות גדולות (מסביב לטסה הקטנה) וכל חלק מקורי של הדגם
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכב מדהים נרכש כדי להפוך לקאמפר אך מפאת חוסר הזמן ודלות התקציב ( אישתי ) נעצר הפרויקט הרכב לפני פחחות וצבע ואחרי החלפת מנוע פוטנציאל אדיר קישור לתמונות http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=3691&postdays=0&postorder=asc&start=20 מחיר נדרש 8000 ש"ח בלבד הרכב מופיע כיד שניה שנת 84 מנוע 5700 בנזין אוטו' שני סרנים קשיחים קדימה ואחורה , 9 מקומות ישיבה מזגן מפוצל הגה כח ועוד רון 0545438203
הודעה אחרונה מאת bigboy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הצבע של הרכב שלי כבר בן שנה והוא נראה מצויין אך קיימות כמה שריטות קלות במקומות מסויימים מנסיון כאשר עשיתי פוליש חזק במקום מסויים הברק ישיר של הצבע נעלם והמקום הפך לדהוי. האם יש פוליש ששומר על הברק ישיר? בתודה מראש יגאל
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי מכיר מי יודע? רכב פרטי מסוג דאף 600 עם מנוע 2 צילינדר קרור אוויר וגיר אוטומטי/רציף מי יכול להוסיף פרטים על הנ"ל
הודעה אחרונה מאת alon, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 5 אלף צפיות
את החיפושית - לא צריך להציג. כל תינוק יודע לזהות אותה עד היום. אבל צריך להיות תינוק מסוג מיוחד כדי להחזיק כזו כרכב יומיומי גם כיום. אני מודה ומתוודה שאני אחד מאותם תינוקות שמרגיש צורך בלתי נשלט להיות בעלים של חיפושית. מכוניות אספנות יש הרבה, אבל חיפושית יש רק אחת. בעצם יש הרבה, אפילו המון. במפגש היום ספרתי ברגע מסוים 113 מכוניות קירור אויר מתוצרת פולקסווגן - רובן ככולן חיפושיות. המספר האמיתי שהגיע גדול אף יותר, כי לאורך כל המפגש אנשים באו והלכו. חיפושיות גם בד"כ לא אוהבות להיות בודדות. לבני נעם, מייסד מועדון החיפושיות יש חמש. בכולן מטפל בעצמו, ואחת הסב ל Baja ואף הדגים מקצת מביצועיה בכניסה דרמטית למתחם. את המועדון יסד בשביל הכיף. בהתחלה ניסו להתארגן כעמותה ואף לגבות ד…
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
שאלה על ghia
מאת udical-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש איזשהו קשר בין ghia של ה carmen ghia לבין ה ghia (אני חושב שזו סדנת עיצוב איטלקית)שמסמלת רמת גימור של פורד ? תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב! כידוע בבעלותי שתי קורטינות אחת XL ואחת GXL שניהם MK3. אני מחפש את הסמל האחורי של קורטינה XL . כלומר את הכיתוב XL לכל מי שיש מוזמן ליצור קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טריומף ספיד פיאר דגם mh2 מחפשים- גג מקורי, פנסים אחוריים, פגוש קדמי שתי סירות כל מי שיודע אני ישמח לקבל הצעותתתתת תודה
הודעה אחרונה מאת barry-z, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ברשותי פורד קונסול אשר הושבת לפני מספר שנים. ניירות הרכב לא הופקדו. האם לפני תחילת תהליך הפיכת הרכב לאספנות ניתן לגשת למשרד הרישוי ולקבל לוחיות רישוי של רכב אספנות ? בתודה, שחף.
הודעה אחרונה מאת nir52,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Nemesis
- asix
- tan tan
- avargel
- yor2
- malcishua
- RK
- Loder
- איש קיש
- amlh
- דובצע