רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צבא כחול נראת במצב טוב.. כנראה במצב נסיעה... לכל המעונינים הרכב נמצא בכניסה לחדרה מכיוון כביש החוף.. לא ניתן לפספס הוא בדיוק אחרי הכיכר הראשונה בצד ימין במגרש ריק. עם מישהו רוצה עוד פרטים כמו טלאפון וכו.. שיצור קשר ואני אברר!!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רוצה לרוקן את מיכל הדלק של הפיאט, לנקותו ולהתקין שוב. האם יש פרקטיקה סטנדרטית לתהליך הזה ? הריקון מתבצע דרך צינור הזנת המנוע, או בדרך אחרת ? ואיך מבצעים שטיפה ? עדכון: ה- 850 השלימה ביקור ראשון במוסך ישראלי. הוחלפו כל צינורות הגומי של מערכת הבלמים, שופצו הקליפרים, הוחלפו צלחות, משאבות בלם אחוריות, הותקנו סנדלים חדשים מאחור, שמן מנוע חדש וניקוי פילטר, פלאגים, פלטינות, קבל, רצועות, הוחלפו מיסבי גלגלים. כמו כן, הקפיץ הקדמי המונמך שהתקין הבעלים האמריקאי הוחלף בקפיץ מקורי שהוזמן מחו"ל. סה"כ נזק של 3000 ש"ח נוספים . כמו כן, יש לוחית רישוי ישראלית (מזל טוב !), רשיון תנועה זמני וביטוח חובה. ביום ראשון מתחילים תהליך תקינה ישראלית. היום היא נסעה פעם ראש…
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מקצר במילים , כל מי שיש לו להציע לי רכב מעניין או אופנוע להחלפה עם שלי מתבקש ליצור קשר במייל או בנייד 052-5151224 רצוי אופנוע קלאסי ורצוי מישהו רציני בלבד
הודעה אחרונה מאת slavochk, -
[מכירה] BMW 700
מאת udi- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה BMW 700 שנת 61 מנוע וגיר לאחר אוברול. חלקי חילוף רבים. 054-4658582 אודי
הודעה אחרונה מאת udi, -
לבעלי bsa m20
מאת haimy12- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
החלפתי שסתום יניקה ויש בריחה של קומפרסיה צריך לעשות חריטה אם יש למשהו מידע לפי ספר הרכב איך לעשות זאת אמייל [email protected] תודה חיים
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
ספידומטר לm20
מאת haimy12- 3 תגובות
- 882 צפיות
היכן אפשר לתקן
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחלקים בלבד 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום הייתי מעונין להפתיע את אישתי לעתיד ולהגיע לאסוף אותה ברכב קלאסי מיוחד מי שמתאים לו שישלח לי תמונה וכמה הוא רוצה לערב אחד של השכרה לכתובת: [email protected]
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האוטו שלי התחיל לעשות המון רעש לאחרונה מאיזור המניפה. היום גיליתי את הסיבה: מניפה בית מניפה חצי מנוע לא פלא שזה עשה רעש מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה? אני אוכל להשיג מחו"ל אבל נראה לי יותר זול להשיג בארץ אז אני מנסה בארץ כאפשרות ראשונה.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש כמה שיטות לשמור על החלקים - על זו אני לא ממליץ !!!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הערב ב 21:00 ב MTV EUROPA . צפייה מהנה !!!
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מצאתי בפרינז קונסולה (כך זה נקרא באמריקאיות, אין לי מושג מה ההגדרה האירופאיות..) במצב חדש, עם גומיית ידית ההילוכים. סימון של אופל בחלקה האחורי והטבעת "73" (שנה?). בעלי אופל שמוצאים אותה מתאימה להם, מוזמנים לקבל אותה במתנה מצורפת תמונה. ליאור.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 41 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשנה בפורום הבחינו פרסמתי בפורום הודעה נואשת ומזילת דמעה (טוב נו, אולי הגזמתי), אשר מביעה את רצוני למצוא את אהבתי הראשונה, המכונית אשר קניתי לפני כ-11 שנים והייתה המכונית הראשונה שלי. לאחר שהבנתי שלא אוכל למצוא את אותה אחת, שמתי פעמיי למצוא אחת אחרת... במשך חודשים רבים חיפשתי "מועמדת" מתאימה אך ללא הצלחה רבה... לפני כחודש פירסמתי הודעה בה אני מבקש מכל מי שראה/שמע/יודע על המצאותה של פרינז 1000, בכל שנה, בכל מצב, ליצור איתי קשר ואני כבר אדאג לשאר. ידידי משכבר הימים ושותף לחיפושי בשנים האחרונות אחר פרינז, כרמל טוכמן, הפנה אותי לפרינז 1000 בכפר סירקין, אך היא הייתה רקובה מדי, בלשון המעטה.. חברים טובים אחרים מהפורום טלפנו וסיפרו על אחת פה,…
-
המפגש הראשון של מועדון סובארו יתקיים ביום שבת, 23.10.2004, בשעה 11:00, מאחורי איצ' ר"ג. מוזמנים כל בעלי דגמי הסובארו הישנים למינהם (FF,GF,GFT,GSR,GLF,וכו'), וגם דגמים מיוחדים של היצרן (XT וכו'), וכן כל בעלי העניין. לפרטים נוספים: 0523-858080� למשה.
- 0 תגובות
- 939 צפיות
בפורום הטכני לא כל כך ידעו לענות אז חשבתי לנסות כאן. האם אפשר להשיג איפה שהו בארץ אפילו משומש לא אכפת לי.
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
M20 מקומי עם יצורים מקומיים עליו - גורר צינת צד עשויה עץ (מקומי, מן הסתם).
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה צריך לעשות לפני הנעה של רכב שעמד כמה שנים על מנת למנוע כמה שפחות נזק למנוע מדובר על חיפושית. תודה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במקרה נתקלתי במודעת המכירה.(ההעתקה משובשת אבל הטלפון ברור) התמונה להמחשה בלבד מאתר בגרמניה... ----------------------------------------------------------------------- .18/01/2005 :םוסרפ ךיראת .ןרע :םש .זכרמה :רוזא .ןייוצ אל :עבצ .1300 :עונמ חפנ .1 :די .1983 :הנש .G S A ןאורטיס :םגד .שימג :ריחמ .105000 -כ :'זרטמוליק .תיטמוטוא :םיכוליה תבית . הבוט ,העיסנ בצמב אל,טסט אלל :תורעה .050-7925128 :םינופלט :תופסות
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מודל 69' בצבע כסוף, גג חדש , נדירה ביופיה 32,000 ש"ח למבינים בלבד
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאחר ואני יודע שברכב ללא טסט - לא ניתן להעביר בעלות, רציתי לדעת מה הדין לגבי רכב אספנות, שעומד זמן רב - האם אפשר לבצע העברת בעלות ? או אולי רק אחרי העברה של טסט?
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://rotter.name/User_files/nor/4205599c195b4b60.jpg http://rotter.name/User_files/nor/420559a6197533c3.jpg http://rotter.name/User_files/nor/420559b1198f6adc.jpg http://rotter.name/User_files/nor/420559bf19a46adc.jpg אפשר פרטים? ואיך הצילומים יצאו?
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
פס לאורך הרכב
מאת .liron.- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היכן ניתן להשיג פס גומי עבה כזה? פעם היה כמעט בכל חנות היום אני לא מוצא. מצורפת התמונה של הקורטינה שפעם הייתה לנו . נ.ב הקורטינה שאנחנו משפצים כעת תגיע למצב הזה במדויק.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שלא יודע או זוכר, בזמנו כשייבאתי את ה LTD , היא אוכסנה זמן רב במגרש של חברת אוברסיס קומרס בחיפה, עד לשחרור מהמכס. בזמן שהיתה שם, נפגע הרכב בנזק שהוערך ע"י שמאי בכ- 11,000 ש"ח. מאחר והרכב הוכנס לקונטיינר שלם, נפרק שלם לדברי סוכן המכס, ונוסף לכל אני בעצמי ראיתי אותו פעמיים במגרש של אוברסיס ובפעם השניה היה לו נזק גדול יותר מבפעם הראשונה, אין לי ספק כי הרכב נפגע שם. משלא הצלחתי לסגור את הענין עם אוברסיס, תבעתי אותם בבית במשפט לתביעות קטנות. לצערי, למרות דו"ח השמאי, המסמכים החד-משמעים שהבאתי, והתמונות המראות בבירור את מצבו לפני ואחרי, לא הצלחתי לשכנע את השופט גד אנגל לחייב אותם לשלם עבור הנזק. מצורף פסק הדין. מסקנתי היא שאין דרך להגן על עצמך מנזק שיגרם לרכב אספנות ב…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
משופץ ועובד (כנראה יום יום).
הזקנה והים 1 2
מאת אושרי- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מזג האויר הנפלא,שכנע את הזקנה שלנו לקחת אותנו לים.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם מישהו יודע ו/או שמע אני מחפש חלקי חילוף לרנו 4 מודל 74 יש תמונה באתר של קלאסיקאר תחת ההגדרה של עד1980 לפני שיפוץ תודה מראש דני
- 0 תגובות
- 756 צפיות
אפשרי גם רכב שלם 052-4642756 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
הפיאט. הישר מהתנור 1 2
מאת שחרוש- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תמונות ריאשונות מהצבע החדדדדש...
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ! אני מחפש מיני מינור כל מודל העיקר שתהייה עם טסט ונוסעת כמובן ! אז עם יש לכם משהו תפנו אליי או לטלפון 0505-481581. תודה עידן.ה
הודעה אחרונה מאת IdaNdaN, -
לבעלי טופולינו
מאת ליאו- 2 תגובות
- 949 צפיות
שמשה קידמית ממש בזול תעבירו הודעה זו לבעלי טופולינו http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=4524437910&category=10076&sspagename=WDVW ליאו
הודעה אחרונה מאת ליאו,