רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
למכירה בארה"ב
מאת השושנים- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהמשך לשירשור מה הייתי מיבא כמה דוגמאות כולל מחירים לחולמים שבנינו ולעשירים-שבת שלום רן http://www.oldcars.com/searchmake3.html
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חלקי ניקל, בקליות, קלאטץ, מנוע, גיר, חלונות, שמשות, דלת, מיכל דלק , טמבונים, גרילים ועוד ועוד מתאים לכל הסאאב 96 2פעימות וגם חלק מתאים לוי 4 וכן לסאאב 95 052-3980166
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השבוע סוף-סוף הפחח שלי התפנה להתחיל בשיפוץ ויני. בנאדם עסוק הנה כמה תמונות מראשית העבודות: קודם, תזכורת - כך זה התחיל: לשלב הראשון - פירוק: לחצו כאן ויני על השולחן המתנייע שלה... מפורקת לחלוטין גם מבפנים... איימת המשייפת חור לקשת של הגג, עם בקעים שקשה לראות בתמונה לכל מי שלא האמין שויני זקוקה מאוד לשיפוץ - הנה הוכחה: אחד מהרקבונות (הלא מעטים...) עוד רקבון, הפעם בקדמת תא המטען ולסיום - פגוש חדש (חצי מזוג) שהכין לי איגור ממוסך פסגה בתל-אביב. הוא ייצר לי גם את השולחן של ויני, וגם התאים אגזוז חדש בזמנו שדרש התאמות והלחמות מסובכות. מקצוען אמיתי, מומלץ רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פתאום, בעקבות השירשור על ההיסטוריה של הספורט המוטורי ועל הפרינץ, גיליתי את הפורום הנ"ל ואת ה"היסטוריה" שייצרנו כאן בארץ בשנות ה80 העליזות. קבלו קצת חתיכת הסטוריה של רכב נדיר , רכבים שכבר לפני 20 שנה אי אפשר היה למצוא, שיפצתי אותו וברוב טיפשותי גם מכרתי אותו לפני הרבה שנים .... סרקתי גם כתבה שבו מושווה הרכב לסובארו ליאונה (שניהם לבנים, שניהם 1300, וכאן נגמר הדימיון) בכותרת של מבחן-ערכים : ליאור
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכיוון שלא הצלחתי להכניס את כל התמונות בהודעה אחת , הנה עוד מספר תמונות בחלק הראשון מדובר בעונת 86 כשהנהגים הם האחים פרייס בנ.ס.או הלבנים בחלק השני ישנה תמונה גם מעונת 91 בעפולה אם אני זוכר נכון הנהג של הצהובה הוא אבי אנגל דובי
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוא אנגלי וישן ונראה הפוך לאיזה כלי רכב היה כזה
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 996 צפיות
אני מחפש חומר על ניסאן סאני 93 הזרקה .הפכתי את האינטרנט בגוגל ולא מצאתי מידע מועיל. בקושי תמונהנ נרמאלית אחת . שמעתי שיש ספרים של היינס לכל מיני רכבים ואני לא יודע איפה אפשר להשיג כאלו ובדרך לדגם הספציפי הזה. אפילו ליבואן יש הרבה מידע של מפה לאוזן. אשמח לקבל מידע נוסף תודה ושבת שלום משה
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עומד להתחיל בפחחות לחיפושית שלי ,ורציתי לדעת האיזה חומרים כדאי להשתמש(של איזה חברות)? איזה ציוד נוסף צריך שיהיה לי ? אני כנראה יעשה חלק עם פיברגלס אז גם המלצות בנושא זה יעזרו לי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
הצתה לסאאב 900
מאת ליאו- 1 תגובות
- 973 צפיות
שלום לכם חבר שלי ביקש ממני לשאול האם מישהו מוכר או יודע היכן ניתן להשיג הצתה אלק לסאאב 900 תודה מראש ליאו
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
אם אתה יכולים לייבא רכב מארה"ב עדיפות ראשונה לרכב ספורט ושנייה לרכב שרירים אמריקאיים התקציב עד 20k בדולרים בארץ!!! מה הייתם מייבאים? קדימה רעיונות
הודעה אחרונה מאת apollo, -
- 0 תגובות
- 897 צפיות
צור קשר
הודעה אחרונה מאת border, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בשעות הצהריים ברחוב רוטשילד בראשון לציון ראיתי רכב אספנות ממש חמוד ובמצב לא רע בכלל, מישהו יכול להגיד לי איזה רכב זה, לא היו עליו סמלים חוץ מסמלים על הגלגלים, שלא זיהיתי אותם. מצטער על האיכות זה צולם בפלאפון והעובר לפיק אז האיכות לא משהו.... תודה רבה זהר
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
צריך הכוונה (שוב) למקום המפגש-תודה-רן
- 0 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם ,היום הסאאב שלי עברה טסט בפעם הראשונה משנת 96 ועברה אותו כמו גדולה. אך אם זאת אני עדין מעונין להחליפה בפרויקט חדש ,לכן אם יש למישהו רכב אספנות להחלפה תמורת הסאאב (אפשרי גם חיפושית ואופנועים ) יכול לטלפן אליי לנייד -052-5151224 . לכל מי שעד לא מכיר את הסאאב שלי מדובר בסאאב 96 מנוע 1500 V4 שנת 69 עם טסט .
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב שנת 70 יד שלישית מנוע משופץ מצורפת תמונה להמחשה בלבד אך מדובר ברכב זהה 12000 ש"ח 0577665888 אלעד
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
- 12 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
להנאתכם תמונות של הג'יפ שרכשתי לפני חודש וחצי: בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם לוחית " במבחן " תקפה בשבת? האם הלוחית מאפשרת נסיעה ברכב ללא ביטוח וללא טסט? האם אני יכול להשאיל לוחית כזו ממוסך?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
hi all just bought this 1955 lancia aurelia... i picked it up from florida and will ship it to NY. next few years it will arrive at the shores of the holyland... meanwhile enjoy - its a series 4 1955 b20 with a 2.5l engine. mint original condition, drives as good as it looks elad
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכונית משנת 1974 קוד צבע 110- מה הצבע? פעם הייתה לי טבלה אבל האתר הנל נעלם.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כואב הלב............... http://www.icmesa.com/tinhunter/Houthalen/THAHouthalen.htm
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
שתי למברטות משוחחות באיטלקית שוטפת-בקרוב אצלי-רן http://img160.exs.cx/img160/5615/dscf09005sh.jpg
נוסע ומטייל
מאת השושנים- 0 תגובות
- 777 צפיות
איטליה-זוג פנסיונרים צעירים בטיול משותף על הדבר הבא...מדהים-רן http://img240.exs.cx/img240/7579/dscf20762yy.jpg
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם יש או ניתן למצוא כיום איזו ביאנקי A112 או איזו אינוצ'נטי , עדיפות לדה-תומאסו ורצוי כמובן במצב נסיעה אבל לא חייב תודה דובי
הודעה אחרונה מאת KABOOM, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום הייתי במשרד הרישוי בכדי להפקיד את רשיונות הרכב. אני נוסע לחו"ל לתקופה לא ידועה ומאחסן את הרכב. נאמר לי שם שמכוון שמדובר ברכב שרשום כאספנות, אין שום משמעות לתהליך. הפקידה הנחמדה הסבירה לי שבכל שלב בעתיד, כאשר ארצה לחזור להשתמש ברכב, כל שאצטרך זה להגיע למשרד הרישוי להדפיס רשיון רכב ולשלם אגרה רגילה של 152 ש"ח. בקיצור, לא אצטרך לשלם רטרואקטיבית על התקופה שבה לא שילמתי את אגרות הרכב. בנוסף, שאלתי אותה האם אין מצב ש"יורידו" את הרכב מהכביש. שמעתי שרכב שלא משלם 2 אגרות ברציפות ולא עובר טסט מורד אוטומטית מהכביש וצריך לעבור בדיקה של מעבדה מוסמכת בכדי להכשיר אותו לתנועה. גם לגבי זה, היא הסבירה לי שזה לא תקף לרכב אספנות. מישהו יכול לאמת לי את האינפורמציה? האם …
הודעה אחרונה מאת נתן, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך להודעות בנוגע לעדכון אתר מועדון החמש, מתארגנת קבוצה מטעם המועדון אשר תקח חלק פעיל בתכנונו, עיצובו והקמתו של אתר המועדון, בהתאם לרוח ופעילויות מועדון החמש בעבר, בהווה ובעתיד. לשם כך, מתנדבים הרוצים לקחת חלק באפיון האתר, יחד עם חברי ועד המועדון ובשלב מתקדם יותר גם בעיצובו, פיתוחו והוספת תוכן לאתר, מוזמנים ליצור איתי קשר בטלפון 054-4554944 או באמצעות ה"פ. כולנו יודעים (אלו שלא יודעים, אני מקווה, עוד ידעו) איך לשפץ מכונית עתיקה, בואו ביחד נשפץ את האתר של המועדון בכדי שישתווה לאתרי מועדוני הרכב בעולם ואף יתעלה עליהם! ישיבה ראשונה בנושא תיקבע בהקדם, בנוכחות נציגים מוועד מועדון החמש כאמור ובנוכחות אלו אשר יצטרפו לפרויקט. בציפייה להעלאת …
הודעה אחרונה מאת SkyLiner, -
- 9 תגובות
- 908 צפיות
שלום, בזמן האחרון גברה התעניינותי במכונית מהדגם הנ"ל,אני הרבה זמן בחו"ל בעיקר בארצות הברית,קנדה. ומאז שראיתי את המכונית ליד שדה תעופה בלוס אנג'לס התאהבתי. רציתי לדעת אם יש בארץ מכונית כזאתי אשר מוגדרת כ Project Car ועומדת למכירה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חבר'ה הייתי היום בסוכנות פיאט,למנהל שם יש חמישה רכבי אספנות למכירה,עם רשיונות מופקדים. כרגע הצלחתי לראות שלושה מהם מרחוק,כי הם נמצאים במגרש סגור ורק ביום ראשון/שני אני אוכל להיכנס ואולי גם לצלם אותם בשביל חברי הפורום להתרשמות,מסרתי לו את המספר שלי ואני אשיג עוד פרטים אם יהיה ביקוש מחברי הפורום. הרשימה כוללת: -פיאט טופולינו משנות החמישים. -פיאט 124 ספורט. -פיאט 500. -אלפא רומיאו GTV נדמה לי 68. -ועוד לנצ'יה שלא הצלחתי לזהות. אם יש ביקוש לאחד מהרכבים,נא להגיב בשירשור. איציק.
הודעה אחרונה מאת eamzaleg, -
סירה ל- 2:
מאת ירחמיאל- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
BSA Sloper עם סירה ל- 2 אנשים. סתם יופי של כלי רכב.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אמנם הג'יפ שלי "מיושן" (מודל 86 -מוגדר ברשיון כ"פרטי רכב שדה" ) ולא "אספנות" אבל אני חושב שהחוק החדש נוגע להרבה בעלי רכבים כאן. עקב התיקון החדש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3045837,00.html נעזוב רגע את העניין הבטיחותי והמוסרי ונתמקד בעניין החוקי: מה זה אומר? שבסיקסים משנת 87 והלאה חייבים להתקין חגורות על הספסלים האורכיים? שבסיקסים מ83 חייבים נקודות עגינה לחגורות בספסלים האחוריים? ואם אין (והרי אין) אז מי רשאי לבנות כאלה? בסיקסים מדובר בדרך כלל בכסאות אורכיים, שזה יוצר שילוב מוזר (ואולי גם מסוכן) עם חגורות בטיחות ממתי החוק הזה תופס? זה אומר שאני צריך כבר היום להתקין נקודות עיגון לכסאות האחוריים, גם אם לא יהיו שם חגורות? …
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברה , קיבלתי השבוע את הג'אנטים לXK150 DHC מאנגליה והם פשוט מדהימים , אבל אני לא מצליח להשיג צמיגים מתאימים . הדבר הכי קרוב שהצלחתי למצוא בארץ במידה המקורית (185/80 16) היו צמיגים של טנדר שלא טובים לי . עכשיו אני כנראה אזמין מאנגליה את הצמיגים. רציתי בכל זאת לדעת אם יש משהו שיודע אם אפשר להשיג בארץ צמיגים מתאימים ומה מחירם ? כבר ניסיתי אצל בועז מהתחנת דלק , ליס ובתל-אביב ללא הועיל ... בקרוב אני אעלה תמונות !
הודעה אחרונה מאת sun34,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ron Poh
- Nemesis
- asix
- tan tan
- avargel
- yor2
- malcishua
- RK
- Loder
- איש קיש
- amlh
- דובצע