Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A112 ואינוצ'נטי (דה תומאסו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

A-112 אפשר עדיין למצוא,בעיקר מסוף שנות הייצור 84-86.הבעייה שלהם היתה סדקים שהתפתחו בשלדה,באיזור החיבור של תושבות המנוע,שגרמו להשבתת רובן.לאבארט היתה שלדה מחוזקת,רק חבל שכולן נאנסו באכזריות,ואני בספק אם מישהי מהן שרדה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש בקלסיקאר מודעה על A112 79' מלפני כמה שבועות - שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום.

האינוצנטי היה אדרוגונס של פיאט ומוריס לסיכום היה חרה של אוטו אבל חרה זה לא מילה

הרבה יותר וברוך שפטרנו מהדרק הזה (תבין אני מכונאי ותיק ואיין יודע כבעל נסיון)

לגבי האוטוביאנקי היה רכב נחמד מאוד אבל היתה לא בעיה של סדקים בשילדה לא בתושבות

כפי שמישהוא ציין , הסדקים היו בחיבור מקדימה לגשר הקדמי מתחת לפנסים ואז הבודי היה ניפתח

והמריות היו קופצות ממקומם החוצה אגב אותה מחלה היתה בפיאט 128 ריטמו 127 בלנציה דלתה

ועוד ועוד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האינוצ'נטי יוצרה משנת 75,כשבריטיש ליילנד החזיקה בחברה האיטלקית,שייצרה גירסאות שונות מעט למכוניות אוסטין ומוריס.היא עוצבה על ידי ברטונה והשתמשה באותם מיכללים של המיני בשינויים קלים(קרבורטור שונה,רדיאטור מלפנים).הסיבה היחידה שהם נעלמו מהכבישים לא היתה קשורה למכונית,שהיתה חביבה מאד,אלה לכך שלאחר שנתיים יבוא נטש אותה היבואן(נוע-טלקאר)לטובת ייבוא דייהטסו.כל המיכללים שלה היו זהים לאלו של המיני,כך שלא ברור מה היה כל כך חרא בה(ציטוט מהמקור...),מה גם שהיו בה מיכללים שדרשו תחזוקה פשוטה יותר(מערכת קירור למשל).הכרתי כמה אנשים שהיה להם אינוצ'נטי ולא היתה להם שום בעייה,למעט זמינות חלפים בעייתית.

פורסם

דווקא נראה לי שהסיבה שנוע קיבל את דייהטסו היתה אינוצ'נטי.

בשנת 1982 BL החליטו להפסיק את ייצור האינוצ'נטי. ייצור האינוצ'נטי נמשך תוך שימוש במנועי 617 (מהדייהטסו קורה) ו-1000 (מהדייהטסו שרייד)

כך שאמינות דווקא היתה שם...

עוד תוכלו לראות בקישור הבא:

http://www.austin-rover.co.uk/index.htm?inniminif.htm

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אינוצ'נטי נישלטה משנת 72 עד 75 על ידי בריטיש ליילנד,משנת 75 עד 89 על ידי דה-טומסו ומשנת 89 על ידי פיאט.ההחלטה על מעבר לשימוש במנועי דייהטסו לא היתה קשורה כלל לבריטיש ליילנד,והסיבה העיקרית היא המחיר המופקע שדרשו בריטיש ליילנד על יחידות ההינע,בגלל הצלחתה המיסחרית של המיני מטרו.גם המיתלים שונו באינוצ'נטי 84 והילך,והיא קיבלה מיתלה מ'ק-פרסון קדמי וזרועות חצי ניגררות מאחור.הדה-טומסו קיבלה את מנוע השרייד טורבו(68 כ"ס).נוע קיבלה את הזיכיון לייבא את דייהטסו לארץ הרבה לפני שאינוצ'נטי הגו את רעיון השתלת מנוע השרייד במכונית.

פורסם
.הדה-טומסו קיבלה את מנוע השרייד טורבו(68 כ"ס.
עד כמה שידוע לי ה"דה טומסו" שיובאו לארץ היו עם מנועי 1275 A - SERIESשל בריטיש לייילנד. האינוצנטי הרגילות היו עם מנוע 3 בוכנות של דיהטסו ונקראו אינוצנטי מילה (יענו אלף).

היו בארץ גם דה-טומסו עם מנוע שרייד טורבו?

בברכה, יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם האינוצ'נטי 1000 וגם הדה-טומסו יוצרו החל משנת 84 עם מנועי דייהטסו,רגילים וטורבו.עד 84 יוצרה הדה-טומסו עם מנוע 1275 סמ"ק,ומיטב ידיעתי אין בארץ דה-טומסו עם מנוע שרייד טורבו.

פורסם

שלום.

לכולם סקרן אני לדעת אים מישהוא מיכם "כול המומחים" תיקן ועבד על המכונית "העל"

אינוצנטי? שיקום ויגיד אים לא אז כצת היסטוריה.

לרכב הזה לא היו בעיות אם מיכלול המנוע והגיר ולא משנה איזה כי כולם היו טובים.

אבל!!!כול היתר!!! מיסבים בגלגלים הקדמים היו ניטחנים עים הנבה ובתי המיסב.

המשולשים או זרועות היו ניתלשים מהשילדה בולמי זעזועים היו על הפנים.

בקיצור חוץ ממנוע וגיר הכול היה חרה .אגב המיתלה הקדמי (בתי המיסב של הגלגלים הקדמים)

היה עשוי מיציקת אלומיניום האוטו היחידי שעשו דבר כזה מפגר. כצת חופש במיסב והכול היה מיתפורר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לי יצא לעבוד לא מעט על האוטו הזה, למען האמת זאת היתה המכונית הראשונה שלי שנקנתה בכמה זוזים מאח שלי.

הדגם היה עם מנוע השרייד 3 צילינדרים, שאגב לא היה אמין בכלל,רוב הבעיות באוטו נבעו ממנו, שריפה מוגברת של שמן מהראש, ושבירה של גל זיזים פעם אחת.

גם הגיר משום מה לא אהב להשאר בהילוך חמישי.

כנראה שיפנים ואיטלקים לא אוהבים לשתף פעולה.

לא זכור לי שהמשולשים היו מאלמוניום, אלה משהו מאד דומה למה שיש ב-127.

החשמל היה מחורבן גם הוא, המתגים נטו להתיך עצמם למוות, וכמובן שחלודה במסגרות ובדלתות הוא עניין רגיל לגמרי.

אבל, ופה האבל הגדול, היא אולי היתה המכונית הכי מהנה לנהיגה שהיתה לי בחיים, פשוט קארטינג קטן, והתאוצה מהמקום היתה מרנינה.אוטו חמוד חמוד, אם כי גם חרא חרא.

פורסם
שלום.

לכולם סקרן אני לדעת אים מישהוא מיכם "כול המומחים" תיקן ועבד על המכונית "העל"

אינוצנטי? שיקום ויגיד אים לא אז כצת היסטוריה.

לרכב הזה לא היו בעיות אם מיכלול המנוע והגיר ולא משנה איזה כי כולם היו טובים.

אבל!!!כול היתר!!! מיסבים בגלגלים הקדמים היו ניטחנים עים הנבה ובתי המיסב.

המשולשים או זרועות היו ניתלשים מהשילדה בולמי זעזועים היו על הפנים.

בקיצור חוץ ממנוע וגיר הכול היה חרה .אגב המיתלה הקדמי (בתי המיסב של הגלגלים הקדמים)

היה עשוי מיציקת אלומיניום האוטו היחידי שעשו דבר כזה מפגר. כצת חופש במיסב והכול היה מיתפורר.

בברכה בני ל.

אני לא יודע על איזה אינוצנטי עבדתה אבל לי יש אינוצנטי ובתי המיסב לא מתפוררים והם לא עשויים מיציקת אלומיניום אלה זהים לחלוטין לאלה של מיני מיינור שזה ברזל יציקה אנגלי במיטבו ויעידו על כך כל בעלי המיני שהחלק הזה מבוקש מאוד לפירוק מאינוצנטי ומשמש אותם יחד עם בלמי הדיסק במקום בלמי התוף המקוריים במיני. כמו כן אני מבקש להזכיר שבאינוצנטי עד שנת 82 כל תת השילדה מלפנים ומאחור כולל מנוע, גיר, הגה ומערכת מתלים נלקחה בשלמותה ממיני מינור וכל החלפים שאני רוכש היום שייכים למיני ומתאימים ב100%. נא לא להשמיץ.

פורסם

לכבוד

דובי מילר

חברי הפורום

הנה לפניכם, מבחן :

פתחו את הקישור המצורף, ובאחת הגלריות יש את המבחן הנ"ל.

מכוניות 70 כ"ס.

אינוצ'נטי דה תומאסו vs אוטוביאנקי אבארט vs פיאט 127 ספורט 1050 vs פיז'ו 104ZS.

איפה,איפה הן היום, מכוניות מחסירות פעימה אלה :cry:

קישור:

http://www.innocenti-turbo-detomaso.com/index-press.html

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
אני לא יודע על איזה אינוצנטי עבדתה אבל לי יש אינוצנטי ובתי המיסב לא מתפוררים והם לא עשויים מיציקת אלומיניום אלה זהים לחלוטין לאלה של מיני מיינור שזה ברזל יציקה אנגלי במיטבו ויעידו על כך כל בעלי המיני שהחלק הזה מבוקש מאוד לפירוק מאינוצנטי ומשמש אותם יחד עם בלמי הדיסק במקום בלמי התוף המקוריים במיני. כמו כן אני מבקש להזכיר שבאינוצנטי עד שנת 82 כל תת השילדה מלפנים ומאחור כולל מנוע, גיר, הגה ומערכת מתלים נלקחה בשלמותה ממיני מינור וכל החלפים שאני רוכש היום שייכים למיני ומתאימים ב100%. נא לא להשמיץ.

כמה הבהרות קטנות בתור בעל מיני מינור

תת השילדה הקדמית של האינוצ'נטי אינה מתאימה למיני! היא מאוד דומה למיני אך היא שונה(מניסיון אחת כזו עדיין זרוקה אצלי).

בית המיסב של האינוצ'נטי אינו מבוקש אלא מסיבה אחת בלבד שהיא הסבת בלמי(זאת התימרות לקרוא להם בלמים) התוף לבלמי דיסק. רבות הן האינוצ'נטי שנבזזו לשימוש זה.אכן הם אינם עשויי אלומיניום

אני מבין את הרצון להגן על אהובתך

אך פרטים ידידי עליהם מתבסס העולם

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

• תוכן חדש...