רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היכן אפשר להשיג גומיות לחלון של קורטינה? שלי במצב לא טוב ורציתי להחליף לחדש.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ,כפי שכבר קראתם השבוע בפורום ,לפני כשבוע הלך לי פקום ראש במנוע של הסאאב שלי ,אחרי התלבטויות רבות והיתיעצות עם חברים מהפורום וחברים במוסכים שאני מכיר החלטתי לבצע את זה לבד ויהיה מה שיהיה . טוב היום בצהריים אחרי יום עבודה קצר ניגשתי לרכב והנעתי אותו ,יש לציין שההנעה היתה קשה ,ובעוד המנוע עובד אני ניגש לחלקו האחורי של הרכב ואני רואה שמהאגזוז מלבד אדיי המים יוצאים שפריצים של מים בכמות גדולה ,הבנתי שהמצב חמור והתחלתי לפרק את הראשים ,לא לקח לי הרבה זמן בעיקרון בערך כחצי שעה והכל היה מפורק ,לתדהמתי האטם היה במצב ממש גרוע ואף חלק מהמעברים היו סתומים לגמרי במין תערובת של אבנית עם חלודה ,מכסי השסתומים היו מלאים בגיפה של שמן מהול במים בצבע אפור חום ,מה שעוד ראיתי ששלושה…
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
1974 דגם אמריקאי. אוטומטי,הגה כח,מזגן. 2990cc טורי 6 ,דגם B30 [הזרקה]. לבן שנהב ,במצב מקורי,ללא טסט 5 חודשים. 13500שח גמיש. מריו. 050-7319933 03-9538205
הודעה אחרונה מאת mario, -
- 1 תגובות
- 20.1 אלף צפיות
למכירה ואן פורד אנגליה 307E נדיר מאוד רכב שלם מניע,רשיונות,לפני שיפוץ מחיר 7000 ש"ח יש עוד חלקים נוספים שלו בתא המתען מנוע כמו של סוסיתא 0544215175 (למכירה הרכב הלבן-האדום להמחשה)
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hurrichips.com/marques/smart/Smart_Roadster_v_Schotter.jpg עכשון בדרכי לקנות סנדוויץ ראיתי חונה ברחוב חומה ומגדל (ליד המסגר) Smart Roadster. רכב קטן מעוד (נראה לי בגודל של מיג'ט, בטוח קטן מהMGB שלי) אוטו בצורת טרגה עם גג מבד ובאגג' קטן מאחורי הכיסאות. נראה פשוט מדליק ואני מתאר גם כיף לא נורמלי עיצוב מעניין יש הרגשה של תנועה גם כאשר האוטו רק עומד. ניתן כבר לקנות בארץ או רק לחלום? מרטין
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בטיולים באינטרנט לא קשה להתקל במכוניות "קלאסיות"/ישנות לא שגרתיות, אשר יוצרו בייצור סדרתי וגורמות כמעט לכל אחד לשאול: "מה עבר להם בראש!?!?" או WTF במילים אחרות ונוכריות.... תעלו את התמונה/ות של מה שלכם גרם לשאול את השאלה השאלתית.... חשוב שאלו יהיו מכוניות מייצור סידרתי ולא קונספט/קיט, בכדי שהשאלה תהיה באמת לגיטימית.... ליאור. לדוגמא: מכונית מתוצרת TDF מדגם PO2 Pointer :
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
שנת 71. אוטומטית(מוט הילוכים על ההגה). מנוע B30, קרבורטורים. צבע לבן שנהב(כמו כולן). אין טסט כחודשיים. תמונות:http://volvoturbo.pic.co.il מחיר 12,000, גמיש! 050-8758342. אני מאיזור חדרה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש בנרות את החלקים שבתמונה הם למיני מיינור 83 שלי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחד מהאתרים שמוקדשים רק למיני האוטו הכי מדהים שיש ולי יש שניים שאני לא מוכן למכור בעד שום דבר בעולםhttp://www.britishminiclub.co.uk/mambo/
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
נעליים חדשות 1 2
מאת נמרוד רחמימוב-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הצמיגים שעל ה LTD במצב מצוין כי נסעו רק 3000 מייל, אבל כבר בני שמונה. אם כבר מחליפים, אז כמובן לצמיגי white wall שמוסיפים מעט מוחצנות הכלכך דרושה לאוטו... על מי אני עובד? מהיום הראשון רציתי white walls. אוטו אמריקאי לא יכול להיות מושלם בלעדיהם. דיברתי עם ידידיה סולל, והוא הפנה אותי לי.מ. צמיגים שנמצאים בתחנת דלק דור מול קניון אילון. את המקום מנהלים עמוס ואחיו יוני - שני צמיגאים חביבים, מבינים, ואינטיליגנטים הרבה מעל לממוצע בענף. אחרי דיון ארוך על כוס אספרסו בנושא סוגי הצמיגים, גדלים, יתרונות, לחצי ניפוח וכו, סוכם על רבעיית Falken FK752 במידה 235/75/15 במחיר 350 ש"ח לאחד. אצל עמוס ויוני לא צריך לבקש כדי שישימו ונטיל חדש בכל גלגל ("אומרים שסתום" הם מקפידים), יאזנו…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ... רציתי לשאול את המבינים ברכב הנ"ל , אני מחפש רכב ליום יום ,מכיוון שלדוד שלי היתה אחת שחורה יפייפיה שנת 82 הזרקה 318 אם אני לא טועה , מזמן בתקופה שרק הוצאתי רשיון , אני מאוד אהבתי ועדיין אוהב את הצורה שלי ואיך שהיא נסעה , חשבתי לקנות אחת , אבל היא גם צריכה לשרת אותי ליום יום , 1 זה רכב שיכול לשרת אותי למטרה ? 2 מה זמינות ועלות החלקים שלו ? 3 האם המנוע שלו זהה לדגמים היותר חדשים ? 4 האם צריכת הדלק שלו גבוהה ( 316 1600 )? 5 הוא אמין ?, או שיש לו מחלות , ותדירות הבעיות שלו גבוהה ? 6 האם אתם ממליצים לי לקנות אחת ליום יום ? חשבתי לקנות משהוא חסכוני אבל אני תמיד מוצא את עצמי מחפש משהוא שיסבך אותי בתודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם ,ביום חמישי שעבר שנסעתי בחזרה מהטסט עם הסאאב שלי ,נפער לו לפתע סדק במיכל הלחץ של הרדיאטור ואני מרוב היתלהבות של ילד קטן שעברתי טסט ,לא ראיתי שהרכב היתחמם ועד שעצרתי כבר היה ריח של ברביקיו. טוב נתתי לרכב להיתקרר העפתי את המיכל קיבינימט וכמובן מים ועוד מים ומים.... חבל על הזמן המנוע היה ריק לגמרי , והיום אני בודק שמן וחושך בעני ,בועות במדיד השמן ועשן לבן באגזוז ,ולא רק זה אמרתי אני יסע קצת עם הרכב אולי קר משהו בא להניע הלך הסטרטר מנכוס חבל"ז ,הקיצר הלך פקונג ראש וסטרטר ,עכשיו השאלה מאיפה אני יכול להשיג אטמים חדשים בארץ וכמה צריך לעלות לי סט כזה? ועוד שאלה ,האם מישהו מכיר מכונאי מהצפון שיכול לעשות אוברול כללי למנוע ובאותה היזדמנות גם קלאץ?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שבת שלום קצת התעכב אבל לבסוף סרקתי מספר תמונות ממירוצי הראלי קרוס באשקלון שבהן יש את הנ.ס.או יש לי כעקרון תמונות מכל המירוצים שהיו , אם מישהו מתעניין פה בדגם מסויים שהתחרה שם אז איזה כייף היה לדפדף על הבוקר ולהיזכר בימים היפים ההם תהנו דובי מילר
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 73 גרמניה 1200, מצב מכני מצויין, צבע אדום מטאל חדש (לפני שנה וחצי), השקעתי בה מכאנית וחיצונית ולא נסעתי עליה כמעט, יש לה כמה ליקויים קטנים במערכת החשמל (בסביבות 400 ש"ח הוצאה), חסרים פסי הקישוט והמצב של כיסויי הדלתות מבפנים לא משהוא (צריך להחליף),אני רוצה עלייה 6500 ש"ח, (אחרי הכל היא ממש יפה ונוסעת מצויין) יש על מה לדבר מבחינת המחיר! ואפשר לדבר גם על החלפות מעניינות (ג'יפ ישן אולי) ט"ל: 052-5710572
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום חברים, רגע לפני שאני מתחיל בהליכים המתקדמים לייבוא הרכב מארה"ב, אשמח לדעת אם מישהו מכיר בארץ או יודע על פלימות' פיורי 3 1973 למכירה או שלא למכירה. אם מישהו ראה כזו אהיה אסיר תודה על מידע. נודע לי כי ייתכן ויש בודות באזור הקריות או רמת גן. שבת שלום לכולם וכמובן - תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 19.4 אלף צפיות
מחפש חלקים לרכב זה מנוע טמבונים כסאות וכל חלק אחר לפי רשיון הרכב הוא שנת יצור 57 אבל זה לא בהכרח 057-77731125
הודעה אחרונה מאת ירון, -
אתמול בסביבות השעה 2 בצהריים הייתי בדרכי מי-ם לת"א, פתאום באזור לטרון אני מבחין ברכב קטן ונמוך מאד שבו יושבים שני אנשים עם גג חצי פתוח שטסים במהירות מטורפת. הצלחתי לזהות שמדובר כאמור בפיאט X/19 שהיא לטעמי הפיאט היפה ביותר שיוצרה. פשוט לא האמנתי שרכב אספנות יכול לנסוע במהירות ובתאוצה כזו . ושאלתי את עצמי האם זה בטוח לנהוג ברכב ישן במהירות כזו?
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
מכונית ווספה 400 1 2
מאת M.Azulay-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מחפש ווספה 400 או כל פיסת מידע על ווספה 400 בארץ מידע על מכונית זו אפשר לישלוח אל [email protected] תודה מראש משה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
vespa rally 180 1 2
מאת DrorBANANA- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם ,,, מחפש אגזוז לווספה ראלי 180 שנת 71' בארץ ,ואם לא אז בחו"ל. אני מטפל אצל אחים זאדה בשכ' התקווה בת"א ולהם אין למודלים האלו. תודה דרור בננה.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 2 תגובות
- 924 צפיות
כל מי שיודע או מעוניין למכור שיצור קשר 052-4642756 תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם מותר (חוקית) להחליף שילדה שנשברה ברכב אספנות ? ואם מותר - מהיא הפרוצדורה ?
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם מישהוא מכיר מקום שאפשר בשקט ועם ביטחון (וביטוח) לאחסן רכב אספנות לתקופה די ארוכה ?? אודה לכל מידע ורעיון!! עדיפות לאזור ראשון\מרכז תודה!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
לא שלי אבל יכול להיות שנשפץ אותו. אני אשמח לשמוע אם יש כאלה נוסעים או לחלקים איפושהו. כל מידע על הכלי הזה יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אני חוזר להתעניין בתקווה שאולי הפעם יצא משהו מזה... איך אפשר למצוא בארה"ב רכב אספנות לא משופץ במחירים נורמליים חוץ מכמובן EBAY... יש לי חבר טוב גם במישיגן שאם העובדה הזאת עוזרת.. פשוט כל המכוניות באתרים המעטים שמצאתי למכירה באינטרנט הם משופצות במחירים מטורפים של 40 אלף דולר ומעלה לדגמים שאני מחפש.. תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
התחדשתי !!! 1 2
מאת pasparto-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אפשר לומר מזל-טוב כי הגיעה כלה חדשה למשפחה! חיפושית 63 במצב סביר ביותר שלא יהיה ממש קשה לשפצר למצב אורגינלי! תודה לכל החברים שעזרו בנסיונות השידוך ובמיוחד לאלה שבזכותם הגעתי בסופו של דבר לכלה. תודה מיוחדת לנמרוד רחמימוב על החיזוק והעצות . תמונות בימים הקרובים... אשמח לדעת על אתרים להזמנת חלפים לרכב. ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תראו מה מוכרים שם !!! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4527765609&fromMakeTrack=true אופל אולימפיה קבריולט שנת 35 (טרום מלחמת העולם השניה) במצב זוועה. אני יושב פה ומזיל ריר כבר שעות ... הנה קצת תמונות יותר נורמליות של הדגם הזה: http://www.historisk-opelklub.dk/Medlemsbiler/until60.htm
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אבקש לדעת האם ניתן לחדש רפלקטור של פנס ראשי(הציפוי די הרוס והתקלף מעט). אם כן אז איפה ומהי העלות בערך? הרכב חיפושית אם זה משנה משהו. תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב! האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג דיסקית ביטחון לאום סגר לגיר ידני תחתון של קורטינה MK3? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי אני מחפש מידע על פורד גלקסי הארטופ 65 מנוע דגם תמונות ועוד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לצורך מימון שיפוץ הגלדיאטור שקניתי מעוניין למכור חלקים מהרכב השני-סרנים, מנוע ועוד. 0544343473 אלי
הודעה אחרונה מאת elitkh,
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 233 אורחים (הצג רשימה מלאה)