רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיול אביב ברמת הגולן חמישי - שישי - שבת 31.3 - 2.4 בערב ה31.3 מגיעים לצפון הרמה ביום שישי נוסעים בנחת בדרכים צדדיות נהנים מהנחלים, הפריחה ופינות נסתרות עד לדרום הרמה ביום שבת עוד קצת מטיילים וחוזרים [email protected] מוזמנים כל הסיטרואנים מכל הסוגים מכל השנים מי שעוד לא צפה מוזמן להנות מתמונות טיולנו באוקטובר מקריית שמונה ועד אילת http://www.geocities.com/MotorCity/Garage/9203/heb/trip.html פורים שמח מועדון הדה שבו הישראלי אנא חזרו לדואר המועדון לפרטים נוספים
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, למיטב ידיעתי חישוקים מודרניים מותאמים בדופן שלהם לצמיגי Tubeless. האם ניתן להרכיב צמיגים כאלו גם על חישוקים מקוריים של מכוניות ישנות, או שחייבים למצוא צמיגים עם פנימית? תודה, ליעד
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
אני צריך בעיקר שמשות כל שאר החלקים היה לבעל הרכב או מי מכיר כתובת בחול?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הספיידר שלי צריכה ארבעה צמיגים חדשים במידה 155/80R13. המחיר הטוב ביותר שהגעתי אליו הוא 220 ש"ח לצמיג פירלי (אני לא מציין הצעות זולות יותר שקיבלתי לצמיגים עלומי שם מתוצרת סין). האם המחיר סביר, והאם למישהו המלצה למקום שיציע מחיר טוב יותר לצמיגים של יצרן מוכר (מישלן וכו') ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כל החלקים שבתמונה למסירה בחינם, רק תבואו ותיקחו אותם ממני....אני גר באשדוד. מי שמעוניין- בה"פ. שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
מנוע 1300 מצב מצויין, חוטי הצתה חדשים הגה ספורט דשבורד ללא סדקים ותקרה ללא קרעים. 8,000 שח הרכב מוגדר כאספנות ומשמש כרכב יומיומי. לרציניים.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל אחד והשריטה שלו. מחפש 504 סטישן ,עם מספר ישראלי ... אורן
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם לחברי ישנה אופל מנטה אוט' שנת 72 הזקוקה לשיפוץ רציני חסרים קצת חלקים ופה ושם יש חלודות עמוקות , אבל בסה"כ הבודי ישר והיא ניתנת לשחזור השאלה היא האם זה כדאי מבחינה כלכלית ? מה הערך של הרכב הנה"ל פחות או יותר במצב משופץ בשוק המקומי ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היום בשעה טובה ומוצלחת עברה הקורטינה שלנו טסט במכה ראשונה. הכל עבר חלק ולא נמצאו שום בעיות. מחר מתחילים לארגן את ההשקה.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כזכור לכם ממאמרו של נמרוד, שלב "הכרת" הרכב המיובא לרשות הרישוי הישראלית מתחיל בהנפקת רשיון זמני ל-30 יום במשרד הרישוי בחולון. באמצעות רשיון זה ניתן לנהוג ברכב ולהתחיל את תהליך התקינה הישראלית. התהליך מתחיל בעמדת משרד התחבורה, המאוישת אך ורק בימים ראשון ורביעי, בין 8 ל 10 בבוקר. אני לא הצלחתי להגיע לעמדה במהלך שלושים הימים הראשונים (פעם ראשונה הגעתי ב 10:15, כי במוקד המידע של משרד הרישוי טענו שעובדים שם עד 12:30. בפעם השניה היתה לרכב נזילת דלק, בשלישית ירד גשם, ברביעית הייתי יום לפני החתונה..., בחמישית-שמינית בירח דבש...). שאלתי כאן אם ניתן לבקש שוב רשיון ונעניתי בחיוב. ובכן, לא כך הדבר. ברגע שהרשיון הזה פג, אין הארכה. התשובה שקיבלתי ממשרד הרישוי כשב…
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מחפס חלקים להילמן מינקס שנת 70 בעיקר שמשות ופגושים ומכסה מנוע איפה אני יכול להשיג את זה???????
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
הילמן מינקס
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפס חלקים להילמן מינקס שנת 70 בעיקר שמשות ופגושים איפה אני יכול להשיג את זה???????
הודעה אחרונה מאת udi07, -
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
עברתי שם היום ומדובר יתכן בהילמן מסחרית כחולה (רכב אספנות) מוזנחת יחסית. לא הברקה לשיפוץ לדעתי, אך הרכב נמצא בכתובת: רח' ויצמן פינת הגעתון - נהריה (מול ויצמן מס' 62) בחצר פרטית שכתוב עליה "מלון רוזנבלט" המקום בכלל לא נראה כמלון.
הודעה אחרונה מאת udi07, -
קרבורטור וובר
מאת החנזיר- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם ניתן להשיג בארץ? או רק באי ביי? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה! חיפושית פולקסווגן שנת 73', דגם אמריקאי, מנוע 1600 סמ"ק, צבע אדום בג' , מוגדרת רכב אספנות + טסט לחצי שנה וביטוח גרירה לשנה, שמורה , מצב מצוין טל: 0545372377 זאב מצ"ב תמונה
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- 1 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני זקוק לאתרים לקנייה של רכב בארה"ב.מלבד Ebay. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום אספנות אז אני קצת מתרגש.... p: אני צריך עצה: מצאתי רכב שעומד במקום מסוים כבר תקופה ארוכה ואני רוצה לקנות אותו מבעליו או לפחות להציע לו. חיפשתי בסביבת הרכב דיירים שגרים באיזור שהרכב מחנה, במקרה אחד מהם ידע והפנה אותי לבניין של בעל הרכב. צילצלתי באינטרקום ושאלתי את אחד השכנים על הרכב הוא אמר לי את מספר הדירה של בעל הרכב ולא היתה שם תשובה. התקשרתי ל144 לקבל את מס' הטלפון של הדירה. ניסתי להתקשר במשך תקופה של חודשיים ולא היתה תשובה. חבר השיג לי דרך מספר הרכב את טלפון וכתובת הבעלים והתוצאה היתה שהבעלים גרים בעיר אחרת מהעיר שהרכב מחנה בה. התקשרתי לטלפון ומי שענה אמר שהרכב לא שלהם..... מה אני יכול לע…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
שלום רציתי לשאול ולדעת איך אני יכול למצוא פרטי רכב שהיה לפני שנים רבות אצל איש כולשהו. או זאת אומרת האם אפשרי להוציא מידע מהארכיון של משרד התחבורה את רשימת כלי הרכב שהיו ברשותו של איש כולשהו??... תודה אור
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
את הכארמן ג'יה מכרתי לבסוף, את ה MG מידג'ט אני משפץ כרגע. ואת האוסטין A-35 1957 יד שלישית (כ-18 שנה אצלי) אני משאיר לזאטוט המתוק שלי לכשיגדל. המידג'ט יצאה מושלמת מבחינת פח ויפהיפיה כאשר את הפיניש הסופי אני ביצעתי. כל הפחים שהיו צריכים החלפה - הוחלפו. כנ"ל ריצפה חדשה וכו. מנוע וכלל האלמנטים פורקו. צביעת מנוע + מכסה שסתומים ופילטר אויר כאשר הרכב נצבע בדו שיכבתי בגוון האדום המדוייק אותו מסר לי קובי ותודה מכל הלב. הרכב נמצא כעת אצל החשמלאי המבצע את החשמל והבודק תוך כדי את כלל החלקים הניזונים מחשמל. אודה מכל הלב באם תייעצו לי כיצד אוכל לארגן גריל , כיסאות תואמים הזהים לשנת 1962, גג, ופנסים שהם הדבר הדחוף לי יותר שכן עובדים על החשמל כעת. הלוואי שאוכל לארגן א…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במצב מצויין משופץ כולל מזגן חדש 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב מושקע ויחודי לפרטים נוספים 052-4642756 ליאור אפשרות החלפה
הודעה אחרונה מאת dodge, -
האם מתקיים ביום שישי הקרוב שוק עתיק ב - 18 במרץ 2005 ? כזכור נדחה בגלל מזג האוויר הגשום בשישי האחרון . תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מרצדס מושבתת ללא ניירות לחלקים.
הודעה אחרונה מאת ארנון גלס, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש פסי קישוט לבנים לצמיגים מידה 15
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אם מישהוא ראה, מכיר מישהוא שיש לו, יש לך בעצמך טרקטור ישן לא משנה באיזה מצב אפילו אם הוא קבור בתוך ערמת חול גדולה או בתוך שיח גדול גם עם חסרים חלקים והוא עומד אצל סבא שלך במחסן כבר 20 שנה צור איתי קשר בהודעה פרטית או פה בתרד בבקשה
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
מחפש ספר טכני לחיפושית 1300 71
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש ברשותי סטודיבייקר לארק משנת 66 לצערי לא התפניתי להעביר את הרכב טסט בשנה/שנה וחצי האחרונות. עכשיו כשאני מתקשר למענה הקולי במשרד הרישוי, נאמר לי כי זה רכב מיושן ורשיונו בוטל. מה עלי לעשות עכשיו?
הודעה אחרונה מאת menim, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כנסו לשירשור הזה ותגידו מי לדעתכם עומד מאחריו, לדעתי התזמון של פתיחתו ערב הבחירות המוקדמות ליו"ר המועדון הוא לא מקרי http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=101&PN=1
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
עזרה בזיהוי
מאת Yishay-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרכב עומד בחצר פרטית בפרדס-חנה. בערך בשנת 1965 הוא הובא לשם ע"ג סוס ועגלה בתור משחק לילדים. לבעלים אין כל פרטים נוספים ...וכמובן לא ניירות. לרכב חסרים :מנוע,גיר,אקסים,וחלקי פנים שונים.(פרט לכך הוא שלם) שימו לב למצב הטוב של המתכת לאחר שנים כה רבות באויר הפתוח. מישהוא יכול לזהות מה זה ? ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6472&item=4534806763&rd=1
הודעה אחרונה מאת nir52, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Eyal Amzleg
- sperial
- הלוחש למכוניות
- gollu
- 3n
- yuvk
- Moshe c
- G. P. Magnus
- liads
- Nemesis
- llaavvii