רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראשית איחולנו (שלי ושל ה144) על שנבחרת. בהזדמנות זו רציתי לשאול כמה חברים (מספר) יש היום במועדון ה5
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
וולוו 121 שנת 64 מצב מעולה חיצוני ופנימי אחרי שיפוץ בהשקעה גדולה מאוד המחיר המבוקש 65000 ש"ח הרכב לא שלי! אני רק עוזר לחבר נא ליצור קשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת RoiLipman, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במנועי הקאפרי, לפחות במנוע ה-1.6, יש מאוורר שאפשר ממש לעצור ביד. נדמה לי שקוראים לזה באנגלית Viscous Fan. יש לזה שם עברי? ומה (היתה) התועלת בכזה מאוורר?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
במגזין לקוחות. אם אתם חובבים מכוניות קלאסיות, מתמצאים בסצינת אספנות המכוניות בארץ ומוכנים להתראיין בנושא (ראיון טלפוני של כחצי שעה) - אשמח אם תיצרו איתי קשר ל: [email protected] תודה, שלומית.
הודעה אחרונה מאת שלומית-, -
עזרה בזיהוי
מאת שטנגה- 3 תגובות
- 898 צפיות
איזה רכב זה?
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
שלום חברים יקרים! למי שגר באזור פואבלו אספניול שבראשון בטח ידוע על הרכב,ולמי שלא אז ככה: פורד אסקורט 68 מנוע 1100 שתי דלתות צבע אדום. הרכב עמד שנים למכירה,יום אחד נעלם,וקיויתי שנמכר ולא נזרק. היום אני נוסע בבת-ים ורואה אותו במוסך,נכנסתי לשאול את הבעלים לפרטים האיש טוען שהרכב שמור(אף על פי שראיתי שקים מלאים בתוך האוטו-מאין מחסן שכזה)הרצפה ללא רקבונות,עשה לו סנרוף(חולה נפש),ועוד כהנה וכהנה סיפורים. לא התעמקתי ברכב אך ממבט מהיר הוא זקוק לצבע ולבית חם. לגבי המחיר הדרישה עומדת על 5K ולאחר שהארתי קצת את פניו כי המחיר גבוה אמר כי יסתדר על המחיר. למעוניינים צרו עימי קשר בה'פ.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
לא לשכוח להזיז שעונים
מאת Guest AKICHU- 9 תגובות
- 958 צפיות
כבר אחרי חצות ועוד פחות מ50 דקות לעליית הדלק וכמה שעות להשקה, בהצלחה לירון וגבי וליל מנוחה לכולם אירית
הודעה אחרונה מאת .liron., -
ברוב המדינות בעולם ששלטו בהם בריטים בעבר נוהגים בצד שמאל (יש לי גם הסבר למה זה הגיוני) בעוד שבישראל אהובתינו (גם זה הגיוני) נוסעים בצד ימין. השאלה היא אם לפני 48 נהגו פה הפוך? ואם כן איך שינו את זה? ואם לא איך הבריטים הביאו לעצמם רכבים מתאימים (אני לא מאמין שהם יצרו רכבים במיוחד ליחידות בארץ...)?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 943 צפיות
האים אתה מתעניין בחיפושיות בילבד או בכל vw מקורר אויר ואו מים ממודלים ישנים ואים במיקרה יש לך מידע לגבי מנוע קומפלט גיר ואקסים לטרנספורטר דבל קבינה 1600 סמק מודל 1970 . תודה כפיר
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני שואל שאלה וסוגרים לי השאלה. מועדון של גזענות אתם.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 948 צפיות
לתשומת לב ביום ששי, 1 אפריל בשעה 17:00 הרצאה של דוד נמרי על שימוש בבנזין נטול עופרת ברכבי אספנות במפגש הצפוני של מועדון החמש, "פז Yellow"
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבל איפה אני משיג חלקים בארץ לדבר הזה כמו בקליות אחורה שמשות קדימה אחורה ודלתות צד ימין ???????????
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום לכולם חדשה
מאת רוניר- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! אני חדשה כאן, וצריכה עזרה... אני מחפשת משהו מיוחד...האמת שאני מחפשת מיאטה, אבל מתחילה להתייאש. בינתיים, תוך כדי חיפושים, אני נתקלת בכל מיני דברים אחרים לגמרי, והתחלתי קצת להתעניין... למשל, יש איזו מיני מיינור יפיפיה...אבל אני קצת חוששת להיכנס להוצאות... וכאן אנחנו מגיעים לתקציב: האמת, שיש לי תקציב של 60,000 שזה די גבולי בסקלת החלומות...(כגון מיאטה, או כל רודסטר אחרת...) אני יודעת שזה די מבלבל...אבל כל עיצה תתקבל בברכה!
הודעה אחרונה מאת a.c, -
טלבוט ,משהו מכיר ? 1 2
מאת bxgti-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
סתם לידע כללי יש למישהו מידע על המותג טלבוט ,סימקה אני רק זוכר שיש דגמים כמו הורייזן ,סולרה וסמבה אם אפשר להוסיף תמונות אני אהיה שמח
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
האם נקבל דיווח על החלטות? על הוועד החדש והעומד בראשו?
הודעה אחרונה מאת TalMor, -
רנו 5 1986
מאת renault5-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום כידוע אני מחפש כבר כמה וכמה זמן רנו 5GT אבל כידוע זה קשה נורא אז בנתיים נחכה עם זה עכשיו אני מצאתי באחד הרחובות באזור מגורים שלי רנו 5 3 דלתות שזה קצת נדיר נראה לי שנת 1986 הבעיה היא שהיא נראית נטושה ככה איזו שנה משהו כזה היא שם היא עם לוחיות רישוי ואני מאוד רוצה אותה למרות מצבה הלא משהו שזה לא בעיה כי אני רוצה לעשות פרויקט עליה עכשיו השאלה שלי איך אפשר להשיג את בעל הרכב ? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי סדר קצר במחסן שלי גיליתי כמה "אוצרות" - אולי הם יעניינו פה מישהו ואולי לא... לגבי החלק האחרון - התפוח יש לי ניחוש - יש מצב שזה של אופל...
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ומה המחיר משלוח ואם יש תשלום מכס
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
מחפש גיר ללארק 63 מנוע סטודיבייקר תודה
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
אנשים!כמה הייתם משלמים על אופל מנטה GT שנת 87 יד ראשונה,עם פחות מ120 אלף קילומטר!מנוע 1800 סמ"ק?מייבוא אישי! כי לדודה שלי יש אחת ואולי היא מוכרת!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 1 תגובות
- 698 צפיות
מחפש לקנות ספר רכב ל bsa a65
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני וחבר במצוד אחר כמה אופל GT. משמועות מוצלבות הגענו למסקנה על לפחות לאיזה 4-5 יחידות שזרוקות לאנשים בגרז' (שאנחנו לא יודעים עליהן, כי יש בטח עוד איזה 5-7 שאנחנו כן יודעים עליהן ואנחנו לא מדברים על הנוסעות שכולנו מכירים). תוך כדי "מרדף" אחרי אחת מדרום הארץ (לא ערד ) הגענו בסופו של דבר לגבר מבוגר (50-60) שהאוטו ברשותו כבר 18 שנים וללא טסט או תנועה כל שהיא 5 שנים. האוטו שלם לחלוטין, כל הכפתורים כל הפסי קישוט. הכל מכל בכל, שנת 70 צבע אדום, הצלחנו אפילו להתניע ולצאת לסיבוב קטן בשכונה ואני אומר "חביב, תשמע, המנוע גמור לחלוטין, האוטו לא סוחב " אבל מה יש לצפות ממנוע שלא היה מותנע 5 שנים? טוב, חזרנו מהסיבוב הקצר ביקשנו רשיונות כדי לבדוק מספרי שילדה ומנוע, הכל תואם ופתאו…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בהמשך לשאלה ששאלתי לפני מספר ימים, מצורפות תמונות כתם החלודה שמטריד אותי ביותר. הוא נמצא במסגרת החלון הקדמי, בחלק התחתון, בצד הנהג. ניתן לראות את ההתנפחות במספר נקודות, אשר מתקדמת כבר אל מתחת לגומייה של השמשה. מה הדרך הנכונה ביותר לטפל בזה, מתוך כוונה להסב מינימום נזק, ולאפשר למכונית להמתין עד לביקור מסודר אצל פחח ? הציעו כאן ממיר חלודה. האם צריך לגרד החוצה את הרקבון לפני השימוש בחומר כזה ?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתחיל שיפוץ בשברולט סברבן 78. לרכב יש בעיות פחחות רציניות (ראו תמונות). השאלה היא איפו אני יכול להשיג חומר על איך משפצים, והיכן ניתן לקנות חומרים באזור הצפון (אני גר ליד עפולה) תודה רבה מראש ירון
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם... האסיפה הכללית לשנת 2005 מגיעה סוף סוף ביום רביעי ה-30 במרץ נתכנס כולנו ב-19:30 באודיטוריום של אורט טכניקום בגבעתיים (מפה מצורפת) אז תתעוררו ובואו להתווכח לשמועולהשפיע
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
למכירה מבחר מכוניות קלאסיות, לפי הפירוט המצורף. ההודעה מתפרסמת בשמו של המוכר, יעקב טורטן, מירושלים. נא לפנות אליו אישית בכל שאלה (ולא אלי...) בטלפון 050-5378883. וולבו 121 1965 מנוע 2000, אוטומטי, מזגן, לשיפוץ. 2 X וולבו 122S גיר רגיל, שתיהן מודל 1968, לשיפוץ. וולבו 122S לחלקים. 2 X וולבו 121 סטיישן, אחת 1963 ואחת 1968. לשיפוץ. 2 X וולבו 144, 1969, שתיהן גיר רגיל, לשיפוץ. וולבו 142 (שתי דלתות), 1974, גיר רגיל. לשיפוץ. וולבו 242, 1975, גיר רגיל. לשיפוץ. וולבו 144 ו- 145 לחלקים. וולבו 164, 1973, אוטומטי, קרבורטורים, מצב נסיעה. וולבו 164, 1972, אוטומטי, הזרקה, לשיפוץ. וולבו 164, 1974, גיר רגיל, לחלקים. 3 X וולבו 164 לחלקים. וולבו …
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי הילמן שנת 70 מחר אני נוסע למשרד הרישוי לשנות הגדרה לאספנות השאלה היא כזאת אם מייד אחרי שינוי לאספנות אני יכול להעביר בעלות 2 אם אני צריך בדיקת מעבדה 3 אם הרכב מוגדר אספנות ולא היה לא טסט מעל שנה חייב בדיקה ואם אספנות בכלל חייב בדיקת מעבדה או שלא משנה התקופה שלא היה לרכב טסט
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי מיני 1000 בפירוק אני מוכר חלקים ממנה , לגבי המחיר אני אסתדר עם האדם שיתקשר אז ניתן לשלוח לי הודעה פרטית או לדואל [email protected] או ניתן לצור קשר ל נייד 052828563 לשאול על חלק - רוב הסיכויים שיש לי אותו מיני מן
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
אם לא מיני מי לי
מאת igez-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שמאסתי מרכבי הנוכחי (ג'אסטי) עד כדי גועל, ולאחר ששקלתי את העניין לגופו מס' פעמים, החלטתי למכור את הרכב לטובת מיני מיינור. כיוון שבעוד כ-3 חודשיים איני אהיה אזרח יותר, הג'אסטי כל כך הנראה תימכר לפני הגיוס. כאן נכנסת המיני לסיפור, אני שוקל לרכוש מיני בתקציב של עד כ-10 אלף ש"ח, אחת עם שילדה נקיה, מצב מכני סביר שזקוקה לשיפוץ קל עד בינוני. את כל השיפוץ אני מתכוון לעשות בעצמי יחד עם ספר הינס מיהמן, ובמקרה הצורך קרובי משפחה מנוסים. כל הנראה אני עומד להתגייס לקרבי, משמע שאני יהיה בבית פעם בשבועיים שזה יהיה הזמן היחיד שאוכל להקדיש למיני. המשכורת הצבאית תיהיה מקור ההכנסה היחיד, אם כי במקרה הצורך אני מאמין כי אדאג גם להכנסה צדדית. הכוונה היא ללמוד מהמיני את פלאי …
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- 43 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
תחילת המפגש ה-DL 79' של משה וה-87' של שגיא (ניטרו) הבימר של שמוליק XT ופורסטר
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 111 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- baer
- David32
- flytomars
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- פינדר
- אודי זק
- `Infinity
- אורי מ.
- amlh
- IsraelR
- Avia