Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור ושאלה בקשר לאופל GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים, הייתי צריך את זה כדי להתפכח ... זה עזר!

נכון לכרגע הצעתי לו 25K, TAKE IT OR LEAVE IT. אם הוא מעוניין אני חושב שזה לא רע, אפילו שהיא 1100. אם לא, אני לא אזיל דמעה ואשמח לפרסם פה את הטלפון שלו לרווחת המשתמשים.

דרור, עד כמה שהבנתי, אופציית ה 1100 היא אופציה זולה של ה 1900 לשווקים נכשלים (מי אמר ישראל?) ולכן קשה לי להאמין שאופל טרחו לשנות משהוא בפרונט, מקס, אולי תושבות מנוע מיוחדות,לא?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לטעמי(טעם ההגיון במקרה זה) הצעת הרבה יותר מדי!

אבל זכותך...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למה יותר מדי? באר והסבר...:-D

ברור לי שאפשר להביא אחת מדהימה מגרמניה/בלגיה/קליפורניה ב 60-80K אבל לצערי אין לי את הסכומים האלה, לפחות לא כרגע,נזיל.

אם אני מגשים חלום קטן ב 25K, שווה לי את זה,לא?

יניב

פורסם

זאת דעתי בהתחשב בזה שלא ראיתי את המיועדת אבל אני מבין שהיא זקוקה לשיפוץ מקיף!

לדעתי ניתן לייבא רכב במצב הרבה יותר טוב עם מנוע 1.9(לדעתי ה-1100 זה פשוט בדיחה ובדקתי גם במחירון קראוס ואין הבדל במחירים-כלומר לדעתי הדגם החלש לא יותר קלאסי ואפילו להיפך),במחיר כמו שציינתי בשרשור,כ-25-35k ש"ח!.

לדעתי האישית הרבה יותר שווה(מכל בחינה) לייבא אחת.

אל תשכח שגם דעתי האישית קנתה מספר לא מבוטל של רכבים בימי חייה במחיר מופקע בגלל הלב :inlove:

כך שאני מדבר מההגיון(למרות שהייתה לי לפני 15 שנה GT אדומה),לצערי לא התחברתי לרכב היפה הזה!!!

בהצלחה בכל מקרה

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם לפי דעתי ההצעה מוגזמת.

ה-1100 היא לא לשווקים נכשלים, לא יודע איך הגעת לזה.

בגרמניה יש עד היום דרישה למכוניות עם מנועים חסכוניים (קורסה 1 ליטר שלא הגיעה לארצנו, אסטרה עם מנוע 1.2 ליטר וכו'), גם לפני 30 שנה היה בגרמניה דרישה לרכבים שנראים טוב (כגון מנטה, GT, קדט קופה וכו') אבל עם מנועים צנומים. אל תשכח שלא כולם מחפשים להאיץ למאה תוך 8 שניות ולסגור 200 קמ"ש כל שני וחמישי, יש אנשים שספיק להם רכב שמאיץ למאה ב-15 שניות ושבחיים לא עוברים את ה-100 קמ"ש. בנוסף למנוע הקטן יש יתרון למי שמסתובב בעיקר בערים. באנגליה/בארה"ב לדוגמא אין את שיטת הביטוח לפי הנפח (שהייתה נהוגה בגרמניה עד לפני כמה שנים) וגם הלקוחות בארצות הנ"ל לא מחפשים רכבים חסכוניים כמו בגרמניה ולכן לשם לא הגיעו המנועים הצנומים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סתם לידע כללי,הביטוח בגרמנייה אינו לפי נפח אלה לפי הספק מנוע.בגלל זה למכוניות הגרמניות היו הספקים אחידים-45 כ"ס,60 כ"ס,75 כ"ס,90 כ"ס ו 115 כ"ס.בשנים האחרונות הם ירדו מהשטות הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איזה כיף שיש אנשים משכילים שאפשר ללמוד מהם, תודה.:-D

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה איך הגעתם ל GT מיבוא ב 25-30K ש"ח? זה נשמע לי זול מדי, כי לפי חישובים שלי הגעתי לאיזה 80K ש"ח ולכן ירדתי מזה.

באיזה מצב מדובר והאם זה כולל את כל האגרות/מיסים/היטלים/קנסות/מכסים/בלו/וכו'?

בברכה,יניב

פורסם

במנטה, הפרונט של ה 1200 , וה - 1600 , 1900 שונה .

לכן אני מסיק שמאוד יכול להיות שגם הGT זה כך .

אם הפרונט זהה , אז מנסיון של האופל קדט 1200 הקופה שלי (שדרך אגב לא למכירה יותר )

תושבות המנוע מותאמות למנוע גדול 1600 ,

כך , שמעניין אם הפרונט זהה ב GT .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
איזה כיף שיש אנשים משכילים שאפשר ללמוד מהם, תודה.:-D

מישהוא יכול להסביר לי בבקשה איך הגעתם ל GT מיבוא ב 25-30K ש"ח? זה נשמע לי זול מדי, כי לפי חישובים שלי הגעתי לאיזה 80K ש"ח ולכן ירדתי מזה.

באיזה מצב מדובר והאם זה כולל את כל האגרות/מיסים/היטלים/קנסות/מכסים/בלו/וכו'?

בברכה,יניב

אכן מגיע לסביבות 40- 50 בארץ!!

ב100 יש לך בארץ פורש 911!! אז 80 לגי טי??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גם 40-50 K ש"ח זה יקר מדי אלא אם אתה מביא אחת במצב 1(מוזיאון)

עשיתי היום שוב פעם חשבון מדוייק והגעתי מקסימום ל-35k ש"ח(כולל 20% טולרנס).

ג.

•  

• תוכן חדש...