רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
אני מחפש כבר הרבה זמן חישוק צופר להגה בואליאנט שלי. עכשיו מצאתי אחד ב EBAY אבל אני לא בטוח אם זה יתאים לי. מישהו יכול אשר לי שזה החלק המתאים ? החישוק: http://i17.ebayimg.com/03/i/03/6c/ca/ca_1_b.JPG ההגה: http://community.webshots.com/photo/219852667/221042210xzibqa
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
ערב טוב וחג שמח! נורית השמן אצלי לא עובדת זו לא נורה שרופה, תוכלו להסביר לי מה צריך לעשות בקורטינה כדי לסדר? אני לא נגעתי אף פעם בנושא הזה אז אשמח למידע מפורט ככל האפשר. תודה!!!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לחברים חג שמח הכל התחיל לפני כמה שבועות כאשר וועד המועדון החל בפעילות הרבה הכרוכה באירגון השתתפות מועדון ה-5 בעדלאידע ברמת השרון. אורגנו הקשר עם העיריה, ההודעות לחברים, תכנון מפורט של זמנים, מקומות מפגש, אוכל וכד'. (ונדמה שגם את מזג האויר המשגע דאגו להכין לנו). ואז, או אז הגיע הרגע של היום בבוקר, שעה 7:00, זמן רחיצת הרכב וההתרגשות של "הנה עוד מעט זה מגיע . . ." בשעה מוקדמת הגיעו למקום המארגנים מטעם הווועד, נחום, זמי, צליק, מתניה (ויסלחו לי האחרים שאינני זוכר), והמארגנים מטעם העיריה, לקבלת פני החברים, חלוקת שלטים (שהוכנו מראש) לכל מכונית ושתיה. בשעה 10:00 החלו להגיע חברי המועדון שנרשמו מראש לאירוע. לאט לאט החלה להווצר במקום המפגש הראשוני שיירה של 5, 10, 20, ולבסוף …
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
אני מחפש למישהוא שימשה קידמית למרצדס 500SL קבריולט. אם יש למישהוא או מישהוא יודע איפה ניתן להשיג שימשה כזו שיעדכן אותי בפרטי. האם שימשה של הדגם עם הגג קשיח יכולה להתאים ?? להל"ן תמונה של הדגם הזה. אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
1974 דגם אמריקאי. אוטומטי, הגה כח, מזגן. 2990cc טורי 6, דגם B30 [הזרקה]. לבן שנהב, במצב מקורי, ללא טסט 7 חודשים. 13500 ש"ח גמיש. תמונות ב volvo164.pic.co.il מריו. 050-7319933 03-9538205
הודעה אחרונה מאת mario, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מנימוקים פיננסיים, המכונית שלי כנראה תיאלץ להמתין לא מעט זמן לשיפוץ מקיף אצל פחח. מכיוון שמדובר בפיאט ישנה, ברור שהיא אינה מתכוונת לשבת בחיבוק ידיים עד אז, אלא לנסות להחליד בכל כוחה עד אז... יש עליה כבר כעת מספר נקודות חלודה לא גדולות שהגיעו איתה מחו"ל. מה הדרך המומלצת לכסותה כדי לצמצם למינימום את הנטייה להחלדה ? כרגע היא מכוסה במהלך הלילה ביריעת ברזנט כדי שלא ירד עליה גשם. האם רצוי להורידו במהלך היום ? אולי עדיף להורידו לחצי שעה כדי לאפשר ללחות הלילה להתאדות, ואז לכסותה שוב ? להמשיך להשתמש בברזנט גם כשיגיע הקיץ ? האם יש כיסויים "נושמים" המסוגלים להגן על הגוף מחדירת מים (גשם) ? ובנושא החלודה שכבר ישנה, יש חומרים שאפשר למרוח כדי לעצור את ההתקדמות ש…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
למכירה ווספה
מאת אלקטרון- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה ווספה ספינט אספנות במצב מצוין כל החלקים + חלקי חילוף 0523255262
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
- 8 תגובות
- 22.7 אלף צפיות
זוג מיני'ס למכירה שתיהן עם רשיונות 1983 - עם טסט 1979 - ללא טסט שנה לאחר תאונה בחזית המכוניות נמכרות כחבילה עם המון חלקים כגון : דיסקים 10" ,דיסקים 12",ג'אנטים וולרים 10",ג'אנטים ATS 10",חלונות ספייר ,מנוע של אינוצ'נטי קופר 1300 EXPORT ,דש קאסטום עם 9 שעוני VEGLIA ו- SMITHS ,כנף ימין ספייר ,זוג A פנל ,זוג רבעי חלון קידמי תחתון ,קרבורטור כפול 1.25 ועוד הרבה המחיר 25K ש"ח לא גמיש ולא נתון לוויכוח יותר פרטים בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 9 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הרכב במצב חדש!!!! הרכב של חבר שבזמן הקרוב לא יחזור לארץ ולכן הרכב מוצע למכירה מנוע V-8 348 גיר רגיל+אוברדרייב מזגן הגה כוח לפרטים נוספים 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג ראדיאטור חימום לפורד קורטינה? תודה מראש לעוזרים. לירון
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז הבעיה היא כזאת! יש לי volvo 480 והבקליוט האחוריות שלה מפוצצות (זה רכב קלאסי מבחינתי כי היא בין הבודדות בארץ) מה שבטוח שהיא היחידה עם טורבו מקורי שלה. ולא ניצפתה עוד אחת כזאת. עכשיו השאלה שלי היא כזאת מאיפה לכל הרוחות אני יכול להשיג לה בקליוט אחוריות??? מי משפץ או מיצר כאלה כאן בארץ??? אני צריך דחוף כאלה לטסט שלה. מה שבטוח זה שבפורם הזה אתם תוכלו לעזור לי כי זאת ההיתמחות שלכם.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באירוע שאמור להתקיים ביום רביעי ה30 למרץ כמה כלי רכב אתם מעריכים שיגיעו לפי מידע משנים קודמות? ואיפה זה בדיוק מתקיים? בחוץ או בפנים, וכמה תאורה יש כי אני מתכנן לצלם תודה
-
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמנם פורום מקביל, אבל בכל זאת, עקב תחומי עניין משיקים, כבר כמה ימים שהמערכת שלהם למטה... רון. -אני מקווה שאת הת'רד הזה לא ינעלו, רמז רמז-
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
כרגיל עבדכם הנאמן מביע לכם את התמונות מהמועדון החמש -מרכז. חלק מהרכבים לא אספנות אך עדיין קלאסים. תהנו . לירון צלם המועדון.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
להזכירכם, האסיפה הכללית לשנת 2005 תתקיים ב-30 במרץ (יום רביעי הזה) בשעה 19:30 באודיטוריום של אורט טכניקום בגבעתיים (כניסה מרחוב גולומב 15) ישנה חניה מסודרת מול בית הספר ויהיה שילוט מכוון מהכניסה אל האולם. על סדר היום: דוח הוועד לשנת 2004 הצגה ואישור דוחות כספיים הצגת תקציב לשנת 2005/2006 הצגת דוח מבקר העמותה הצבעה למוסדות העמותה בהצבעה יוכלו להשתתף רק חברי מועדון שחברותם בתוקף למועד האסיפה. אם פג תוקף החברות שלכם בחודשים האחרונים - אנא דאגו לחדש אותה. בואו בהמוניכם... נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עוד מספר פריטים שאני לא בטוח לגביהם.
הודעה אחרונה מאת adegani, -
-
- 1 תגובות
- 758 צפיות
למי שיש ספר רכב ל bsa a65 מוכן לקנות או אם אפשר לצלם חיים 5680301- 054 או [email protected]
הודעה אחרונה מאת Duc, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יחיד בארץ שנת 52 למכירה אחרי שיפוץ כללי הרכב בתמונה צולם בחול אותו דגם כמו בארץ
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?forum=504 תמןנות נוספות בתפוז ..
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו במקרה יודע מאיפה להשיג סט אטמים לקרבורטור של קורטינה MK3 מנוע 1600????? אני לא מצליח למצוא בשום מקום וזה מה שחסר לי (מקווה) כדי להעביר טסט...
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מצאתי ברשל"צ אם מישהו מעוניין. האמת שאני לא בטוח מה זה אבל אני בטוח שאתם תדעו.
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם מבקש פרטים ממי שיודע לגבי הובלת רכב במעבורת מיוון: 1.עלות ההובלה (רכב+אדם). 2.משך ההפלגה. 3.זמני יציאת מעבורות(ימים,עונות). 4.עוד פרטים שאני צריך לדעת? תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
שלום לכולם!!!
מאת =TOMER=-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 904 צפיות
שלום אני חדש בפורום הזה השם שלי הוא תומר (כמו בניק) ואני בן 14 אז אל תחשבו שיש לי מכונית אבל יום אחד ראיתי כתבה על מועדון החמש וממש אהבתי אז מישהו מוכן לעזור לי ולהסביר לי קצת יותר ממה שאני יודע על מכוניות (ותאמינו לי חוץ משמות של מכוניות אני לא יודע הרבה) אז מישהו מוכן לאחל לי בהצלחה נ.ב המכונית שאני הכי אוהב Chevrolet Monte Carlo שנת 72!!!
הודעה אחרונה מאת =TOMER=, -
-
עזרה בזיהוי !!!
מאת vlad-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע מה זה האוטו הזה ??? זה נראה כמו פיאט 128 אבל הסמל לא של פיאט...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ברשותי מספר חלקים נדירים לחיפושית למכירה ,אשר נמכרים עקב שינוי במהות השיפוץ של הרכב: 1. קיט פילטר שמן + משאבת שמן מתוצרת EMPI- מתחבר ישירות במקום המשאבה הקיימת (דגם חריץ ולא כוכב) ומורכב ממשאבה משופרת ומפילטר שמן סטנדרטי (SPIN OFF) אשר מחובר אליה. פריט חובה לכל חיפושית משופרת או חיפושית שנוסעת הרבה. 500 ש"ח. 2. מכסה רמקול שמאלי (משמאל למד המהירות) מתוצרת EMPI עשוי פרסטיק איכותי ועבה ובו 2 חורים לשעונים נוספים שרוצים להוסיף לרכב. 150ש"ח 3. מכסה רמקול ימני (מינין למד המהירות) מתוצרת EMPI - עשוי פלסטיק איכותי ועבה ובו 3 חורים לשעונים נוספים שרוצים להוסיף לרכב. 150 ש"ח 4. 2 גומיות לחלון המשולש - מקוריות ,אין לי מושג מה הערך, אתם תגידו... כל החלקים חדשים …
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפגש סובארו יתקיים בשבת ה 26-03-2005 שעה 11:00 בבוקר. אצטדיון ר"ג שער 3. בשעה 11:30 תצא שיירה לכיוון קפה בונו שביקום למפגש משותף עם חברים מאיזור חיפה והצפון. (למי שלא יודע קפה בונו שביקום נמצא באיזור געש שפיים כ 15 דקות נסיעה מר"ג). מקוה לראות את כל החברה מהמפגש הקודם. להתראות: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 1 תגובות
- 889 צפיות
באיזה תאריך השוק עתיק?
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 2 תגובות
- 932 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062924,00.html תגיבו בבקשה !
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו שנאמר בכותרת, קורטינה סימן 3 שהמספר רישוי שלה מתחיל ב 379, מאיזו שנה היא ? מי יודע, אולי תהיה הפתעה בקרוב ...
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
פורים שמח!!!
מאת redbaron-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חג פורים שמח!!! היות ואני לא יעלה תמונה שלי מחופש (לא ממש מעניין), אז במקום זה העלתי תמונה של האוטו שלי מחופש (בחלומות הבלהות שלי )... תהנו, ואתם מוזמנים להעלות תמונות של המכוניות שלך, מחופשות כמובן!!! גילי
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 195 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- davemustaine87
- בן מיכאל
- פריג'י
- Din Ezra
- 00mei00
- RROONNII30
- MIHAEL
- stx
- Alberrto
- נריה991
- Tom78