רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.channel4.com/4car/feature/topten/jap-classics/jap-classics-11.html מה אתם אומרים 160 כ"ס ממנוע 2 ליטר ,לא רע לשנות ה-70 אה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בבעייה , שכן החשמלאי שעובד על הרכב כעת - אין לו שמץ של מושג מה תפקידו של כל כפתור או "תיק-תק" ע"ג הפאנל של המידג'ט שהוא משפץ בעבורי. אני אישית אינני זוכר כבר - בסה"כ אני מנסה לשמר את הרכב במצב אורגינלי ובוודאי שאת הפאנל. החשמלאי מוכן לעשות הכל - ורק שאומר לו מה תפקידו של כל כפתור. בתודה, ובברכת שבת שלום, אודי.
הודעה אחרונה מאת udi07, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש אופנועי שטח מישנות השמונים פנטיק בטה קגיבה rx 250 מונטסה בכל מצב טל 0545722675
הודעה אחרונה מאת ארז מנור, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
054-4555173 אליעזר.
הודעה אחרונה מאת SHAHAR.L, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יתקים מפגש בשבת הקרובה באיקאה או שהסיפור נדחה?
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 0 תגובות
- 924 צפיות
זקוק לזה למטרת אמינות במידג'ט שאני משפץ. כנ"ל יוחלף הדינמו בכדי שהרכב לא יתקע. החלקים המקוריים ישמרו ותמיד ניתן להחזיר אותם. בתודה, אודי.
הודעה אחרונה מאת udi07, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים נכבדים, בזמן האחרון אני מתעניין הרבה הרכישת חיפושית לצורך שיפוץ. קראתי הרבה חומר באינטרנט לגבי סוגי החיפושיות נפחים ורמות גימור. בתור אדם מוסיקלי מאוד, אני בטוח שאם תהיה לי חיפושית משופצת תהיה בה מערכת קול טובה, מערכת קול טובה כוללת בין היתר מגברים וכמוסן הסאב וופר. כמה שאלות יש לי: 1. האם בחיפושית יש הכנה לרמקול בדלתות? או אולי זה בדגם מסויים? אם כן איזה דגם? 2. האם מערכת החשמל המקורית של החיפושית יכולה להחזיק מגבר בינוני בכוחו (300 WRMS)? 3. איפה בחיפושית אני יכול למקם סאב 12"? או שעלי להתפשר בקוטר הסאב ולרדת ל10"? 4. האם לחיפושית ישנה הכנה מקורית לרדיו בגודל סטנדרתי? (1DIN) תודה מראש לכל העונים. אלון דרור.
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
- 3 תגובות
- 971 צפיות
היי , הפנו אותי אליכם לקבלת עזרה ברשותי דודג דארט שנת 74 והייתי רוצה להפוך אותה לרכב אספנות הבעיה כרגע העיקרית היא למצוא חלקים שחסרים לי(בסה"כ בקלית אחוריות). יש לציין שזהו רכב שעמד כ 15 שנים והאגרה שולמה עד לפני כ 4 שנים . אים יש מישהו שיכול לעזור אודה לו
הודעה אחרונה מאת mozess, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
השורה חזרה למעלה בחיי היום ראיתי אותה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כנף קידמית ימנית ואחורית שמאלית במצב טוב עד מושלם. תודה
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
רכב שנת 78
מאת שטנגה- 1 תגובות
- 737 צפיות
רכב כזה, ללא טסט משנת 99. מה הפרוצדורה להוציא לו רישיון? מה העלות? האם אפשר להעביר בעלות ללא רישיון בתוקף? האם כדאי לחכות שיהיה אספנות? תודה
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברי הפורום שלום קיבלתי קורטינה MK3 לחלקים אך אין לי מקום לאחסן אותה. אם למישהו יש רעיונות היכן אפשר לאחסן אותה אשמח לשמוע. חשבתי אולי במושב או בפרדס ,אך אני לא מכיר אנשים בעלי שטח כזה. נ.ב אני מאזור המרכז. תודה מראש לירון
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שנת 1965, אוטומטית עם מזגן (עובד). שייכת מזה שנים רבות לחבר לעבודה שאיבד את הלהט לאוטו. הרכב שופץ עד היסוד לפני כ - 8 שנים אך שימש לנסיעה יומיומית ומצבו התדרדר מאז בהתאם. האוטו בא עם טסט ל7 חודשים ומיכל דלק חצי מלא. אם יהיו תמונות, נוסיף בהמשך. נא לפנות ישירות אליו: שי 7887466 - 050 נמרוד
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אני מתכנן נסיעה להולנד (עבודה). האם מישהו יודע איפה מיתקיים "שוק עתיק" שם? או תערוכות/מוזאוני רכב עתיקים? איפה אפשר לקנות חלפים וכו'... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמונות מיוחדות של וולבו מיוחדות!!!! " היה שווה לחכות..."
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
מסוף השבוע האחרון ביום חמישי אחר חצות טיפסנו במלוא עוצמת ה602 סמ"ק עד ליעד עין זיוון 6 רכבים סה"כ 17 איש מגיל 2 ועד 45 וביומיים לאחר מכן "כבשנו" כל כביש הרוס ודרך עפר בצפון הרמה בתמונות השיפון להבות הבשן שטחי אש מועדון הדה שבו הישראלי
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברה אני צריך את החלקים הבאים בבקשה אם יש למישהו איפה שהו תעזרו לי קר לחברה שלי בלילה שאני נוסע איתה במיני תודה
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה נעלמה השורה שמציינת מי מחברי הפורום נמצא כעת בפורום?
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1.קיבלתי היום וספה שנת 68 נפח 150 סמ"ק. 2. איך ניתן לדעת איזה סוג היא: סופר?, ספרינט? ראלי? וכו'? 3.הוספה ללא טסט משנת 97 והבעלים נפטר, אישתו מוכנה להעביר בעלות. מה הפרוצדורה? צריך טסט? צריך לרשום כאספנות? 4.מחפש המלצות לגבי מקום לשיפוץ. ( פחחות/צבע, מכונאות) תודות
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 835 צפיות
שלום חבר'ה , זה פעם ראשונה שאני כותב פה , אבל נכנסתי לפה פעם אחת או שתיים אני גר בקרית ביאליק , ליד ביתי יש (אם אני לא טועה) פיאט 127 , לוחית רישוי בעלת 6 ספרות , האוטו כמדומני במצב נטוש , מה שבטוח לא במצב נסיעה. בכל אופן , אני רק רציתי ליידע במקרה ומישהו פה מעוניין לרכוש אותה אין לי בעיה להגיד לו את הרחוב בו עומדת המכונית באמת חבל עליה
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום שלום היה מדהים, במיוחד הקורטינה, עבודה פשוט נהדרת. בכל מקרה.. לא נזיין לכם בשכל ונגיע לעיקר: http://www.tomz.us/club5/ מצטער מראש על האיכות, לא הצלחתי להשיג את המצלמה שלי באותו היום, אז לקחתי של חבר שלי. ניסיתי גם לצלם כמה שיותר מכוניות, אבל הכרטיס נגמר, לכן גם אין תמונות מפורטות יותר של הרכבים, בפעם הבאה נבוא עם ציוד מתאים. מי שמעוניין בתמונות ברזולוציה המקורית: 1280 x 960 שירשום פה את שם הקובץ ואני יעלה בכל מקרה.. תהנו. (מצטער על הצילומים הרבים של הפורש החדשה, פשוט לא יכולתי להפסיק..)
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מי יודע קצת פרטים על זה נפח כח סוס וכ"ל
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
פחח ברמת גן
מאת אלעדי- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמעתי שיש פחח בשם פליישמן,פליישר (משהו כזה) ברמת גן ,והרבה חברה מהמועדון מגיעים אליו האים משהו מכיר ,יש לו טלפון אשמח מאוד.
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6056&item=4539786787&rd=1
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 2 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם! קיבלתי היום חם מהתנור מחירון קראוס 2005. מי שרוצה מידע לגבי מחירים של רכבים מוזמן לבקש! מיועד למי ששוקל ברצינות ייבוא... נא לרשום דגם ושנה. גורג
הודעה אחרונה מאת patacha, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
http://www.nostal.co.il/ מוזמנים להוסיף....
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לכולם האים מותר ליבא לארץ לוטוס סופר 7 כרכב אספנות בן 30 שנה?,האים חייב להיות יבואן בארץ שיטפל ברכב?.ניכנסתי לאתר של מישרד התחבורה אך לא מצאתי תשובה ברורה לגבי הנושא
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נדב נפח אומן! (מיצר מעקות מדרגות רהיטים וכו.. מברזל) בתמונה רואים חלק מהנפחיה (לפי העקרון ש: " האקדח המופיע במערכה ראשונה...יורה במערכה...." בתמונה השניה חלק מהמרכב שגם תורו לשיפוץ יגיע....
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למסירה ספר מקצועי לסיטרואן ויזה 050-7989919
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היא מענינת אותי
הודעה אחרונה מאת orm7, -