Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס סופר 7 כרכב אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי, אלוהים, איזה פחד? איך הוא הגיעה למצב כל כך גרוע? ממש מפחיד!!!

גם האוטו לא במצב מי יודע מה :-D

אוהב כמו תמיד, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת סדר במכוניות ה"חיפאיות".

הלוטוס 7 היא אכן צהובה וככל שידוע לי היא במצב נסיעה ואצל אותו בעלים לפחות 20 שנה,כנראה לא למכירה.

בחיפה היתה לוטוס יורופה (אדומה או צהובה אני לא זוכר כי חלפו לפחות 20 שנה) שחנתה ברח מרגולין בשכונת בת גלים,יתכן וזה הרכב שהתגלגל בסופו של דבר למשה והרפורמים...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
קצת סדר במכוניות ה"חיפאיות".

הלוטוס 7 היא אכן צהובה וככל שידוע לי היא במצב נסיעה ואצל אותו בעלים לפחות 20 שנה,כנראה לא למכירה.

בחיפה היתה לוטוס יורופה (אדומה או צהובה אני לא זוכר כי חלפו לפחות 20 שנה) שחנתה ברח מרגולין בשכונת בת גלים,יתכן וזה הרכב שהתגלגל בסופו של דבר למשה והרפורמים...

הצהובה בחיפה היא הירוקה אליה התכוונתי וכן, היא לא למכירה, אולם רשאי אדם לקוות...

היורופה שהיתה בחיפה נכנסה יום אחד באחוריו של אוטובוס שכלל לא הרגיש אותה ומאז איננה, היא עד כמה שאני יודע היתה אדומה

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
הצהובה בחיפה היא הירוקה אליה התכוונתי וכן, היא לא למכירה, אולם רשאי אדם לקוות...

היורופה שהיתה בחיפה נכנסה יום אחד באחוריו של אוטובוס שכלל לא הרגיש אותה ומאז איננה, היא עד כמה שאני יודע היתה אדומה

היא הייתה ונותרה אדומה וממתינה בסבלנות לשיקום. אגב היא עברה מהאגף הצפוני של מדינתנו לאגף הדרומי.
פורסם
ראה ה"פ ששלחתי לך.

קיבלתי תודה

אגב

האם אתה יודע מה עלה בגורל השרידים של היורופה הנוספת שהיתה בארץ, שעלתה באש והשילדה שלה שכבה זמן רב במגרש הגרוטאות בבני עטרות עד שנעלמה משם?

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
קיבלתי תודה

אגב

האם אתה יודע מה עלה בגורל השרידים של היורופה הנוספת שהיתה בארץ, שעלתה באש והשילדה שלה שכבה זמן רב במגרש הגרוטאות בבני עטרות עד שנעלמה משם?

צר לי אבל לא.
פורסם
תסלחו לי אבל... כל כך הרבה מילים על לוטוס מבלי להזכיר את האלאן האגדית - זה פשוט פשע.

האם יש בארץ אלאן או אלאן +2 ?

אני מכיר שתי ELAN+2 בארץ. אחד מחברי הפורום סיפר לי שראה בארץ גם ELAN רגילה.

לקינוח, שתי תמונות - אחת של ELAN (היו פתוחות וסגורות - זו פתוחה) ושל ELAN+2 (היו רק סגורות, אבל עם 4 מושבים, בעצם 2+2).

מצורפת גם תמונה של SUPER 7 עבור מקלארן F1. סכמת הצביעה שלה מאד פופולארית בדגם הזה - ירוק עם פסים צהובים (לפעמים גם כל החרטום צהוב). זה גם אולי מסביר את הבילבול שהיה כאן בצבעים בין משה והרפורמים ל- dror_r.

בברכה,

קובי

elan.jpg

elan+2.jpg

super7.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
סכמת הצביעה שלה מאד פופולארית בדגם הזה - ירוק עם פסים צהובים (לפעמים גם כל החרטום צהוב).
אכן מאוד פופולרית, ובצדק: כך היו צבועות מכוניות המירוץ של לוטוס עד שנת 1968 (אז הם התחילו לצבוע את המכוניות שלהם בצבעי הספונסרים).

הנה לוטוס 33 משנת 1965 (חרטום ירוק) ולוטוס 49 משנת 1967 (חרטום צהוב).

67clark.jpg

clarkL33.jpg

פורסם

לוטוס אלאן לבנה סגורה עמדה הרבה שנים בסוקולוב פינת בזל (ת"א) ביחד עם איזה פיירבירד צהובה בהירה (במצב מזעזע). לצערי היא כבר לא שם זמן רב.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...