רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
www.israeli-vespa.org
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר שנים רבות של של ישיבה בשדה והתניידות רק על גבי גרר, המיני חזרה לכביש. היום עברנו טסט . יש עוד עבודה , אבל את החלק הקשה עברנו. ***בהזדמנות זו אני מודה למשה (שיר שיפורים ,גינתון) על המכונאות (מומלץ!!!)***
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היום קראתי לראשונה, שלאחר שצה"ל יצא מלבנון, הוא הציע את המרצדסים שלו (הידועים יותר בכינוי: "מרצדס-עראפת" או "סטייל יק"ל") למכירה במכרז. אם אני זוכר, הן היו ממוגנות. יש מישהו שיצא לו להתקל במישהו שקנה מרצדס כזו? או שהוא בעצמו קנה? ויכול לספר על תהליך הקנייה? והמחיר ששילם? (לא חייב מדויק, בסביבות). תודה.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
שלום לכולם היום סוף סוף לאחר תהליך ארוך ומייגע הבונבוניירה שלי הגיע לביתה החדש ואני מדבר על: פיאט 850 ספיידר ספורט. יש לבצע בה שיפוץ לא גדול ואז:"השקה לעוד רכב למועדון" תודה לכול השותפים לסוד. תודה גדולה לאבי "מגרר שור"(חבר מועדון) שהיום עזר לי עם הובלת הספיידר .על הזהירות שלו ועל הסבלנות שלו (יש לציין שהיה היום חמסין) השקה בקרוב להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 1 תגובות
- 832 צפיות
אני לא יודע אם ההודעה מתאימה לכאן. אבל שבוע שעבר התקשר אליי בחור שאם אני זוכר נכון שמו היה דודו, אמר שהוא ממועדון החמש. הוא רצה ג'נטים של הבימר שלי, שאני מוסר. נכון לאותו רגע, היה בחור אחר שרצה אותם, אבל נעלם...(לך תסמוך על אנשים ) אני מפרסם את זה, כי חבל לי שמישהו רצה אותם, ויש לו מה לעשות איתם, לא יקבל את זה, ואני סתם יזרוק את זה לפח... אז אם מישהו יודע מי זה אותו דודו, או שהוא עצמו רואה את ההודעה, מוזמן ליצור קשר. אושרי
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי חייב להתקשר אליו פשוט לא היתאפקתי מברור קצר שעשיתי: היא שנת 73 רשומה כאספנות. צבע אדום לבן, חצי חצי האוטו במצב חדש חדש חדש....... הכל בה עובד הכל מקורי לא חסר שום דבר אין לה אפילו סריטה. מלאה בניקלים מקוריים, היא יד שניה 6 צילינדר מנוע 3000 סמק לדברי המוכר שני קרבורטורים, גלגלי סיגסוגת קלה (מגנזיום) והבעלים טוען שהיא שופצה בירדן. פנים הרכב מושלם!!!!!! לא חסר כלום. קוראים לו דורון המס טלפון שלו הוא 0506627160. ומי שלוקח חייב לי סיבוב!!!
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
למכירה B.S.A 52
מאת dodge- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משופץ ומיוחד 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב ,חג שמח וכשר לכולם,, חם עגול ורגוע באילת יוצא לדרך... "מועדון רכבי החיפושיות בישראל" ודגמי מקוררי האוויר יורדים לאילת בתאריכים 28-30/04/2005 חמישי-שבת. בתאריכים הנ"ל האילתים וכל מי שמבקר בעיר ינשום אוויר עגול וחם , 20 חיפושיות ויותר (אילתים) ינפשו בעיר הדרומית שטופת השמש שלנו בשלל חיפושיות ומקוררי אוויר המון צבע.. בהזדמנות זו אני רוצה לומר תודה לצוות עיריית אילת.. מר' מאיר יצחק הלוי ראש עיריית אילת ריקי עייש מנהלת אירועים עיריית אילת מגי שיש מנהלת היח' לפניות הציבור וחוק חופש המידה רמי בן דוד משרד התיירות אילת יוסי האני משרד התיירות אילת אבנר דישון ממערכת עיתון העיר אילת בזכותכם הטיול של מועדון רכבי החיפושיות ומקוררי האוויר יהיה …
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
החלטתי להדביק מחדש את השטיחים שציפו את קירות הדה שבו שלי מבפנים. מישהו יודע באיזה דבק מומלץ להשתמש? ניסיתי דבק מגע, אבל החום ממיס אותו והשטיח נופל... כמו כן- באיזה חומר הייתם ממליצים לי להשתמש לבידוד הפנים מרעש/חום ?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
מרקורי מונטגו
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מכיר ויכול לתת פרטים או להעלות תמונה?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
לחלקים כמובן. אם יש למישהו עניין ברכב שכזה, יכול ליצור קשר בהודעות, נדבר. הרכב בפרדס חנה.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
- 1 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הרכב שנת 65 סאן רוף מקורי !!!!!!! הגה כוח דיסקים קדימה מקורי!!! +בוסטר יחידה בארץ הרכב 2 דלתות הרדטופ 052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש שרשור מיוחד לפרסומי מכירה.
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 1 תגובות
- 866 צפיות
הרכב נצפה חונה בראשון עם שלט למכירה. לרכב יש לוחיות אספנות ומבחינה חיצונית הוא דורש השקעה. לפרטים נוספים מספר הטלפון של הבעלים: 0522502069 אסף
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביציאה מגדרה לכוון דרום מגרש עם הרבה וולוואים לפירוק רובם משנתון 79+ מיעוטם 71+. הרבה רכבים אמריקאים ישנים לפירוק, מספר פורד סיירה,ועוד. שם בעל העסק מנחם טל: 0505201244
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום,אני מחפש סמל קידמי לסובארו GF שנת 76 כמו בתמונות. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?forum=504 תמונות נוספות בתפוז ^ חג שמח וכשר לכולם !!
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בשעה 10:25 ישודר הסרט אסקימו לימון החגיגה נמשכת ובו הרבה רכבים מהמועדון/פורום. תהנו.
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב, הנני מעוניין לרכוש סוסיתא 10 טנדר לצורך שיפוץ מקיף. כל פרט שתספקו - יתקבל בברכה בה"פ שלי. תמונה להמחשה מצורפת. תודה לעוזרים, ותודה לחברי הפורום שניסו כבר לעזור! חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במשך השבועיים האחרונים הורכבו כל החלקים החדשים אשר יובאו לפיאט כמו כן הדלתות הקיימות אשר עברו מספר תיקונים, האוטו שלם, לפני הצבע עוד יוחלפו מכסה המנוע ומכסה התא מטען, הפחח עשה עבודה מדהימה, החלקים הותאמו התאמה מושלמת וללא חומר מילוי כלל ובנתיים הפיאט ניראת שונה משהייתה מלפני חודשיים. מצורפות תמונות לשיפוטכם:
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף סוף מצאתי את שחלמתי לימצוא !!!!!! בעזרתו האדיבה של חבר הפורום sam1 שהפנה אותי לברוך חלפים בחיפה כדי לימצא מנוע לדבל קבינה vw 1600 . היגעתי לבחור שמוכר רכב כזה קומפלט שלם במצב נסיעה ומוגדר כבר כרכב אספנות . לשימחתי אפילו המחיר סביר . דרך אגב הרכב ממודל 1971 יד רביעית . אבל הדובדבן שבקצפת caravelle carat מודל 1985 אוטומט 2100 סמק" הזרקת דלק והגה כוח נדיר לכשעצמו ברכבים האלה. אומנם מוזנחת מאוד אבל לאחר טיפול אוהב מימני תהיה כמו חדשה. הרכב נדיר מאוד מאחר ולא יובא בצורה סדירה לארץ אני משער שהוא היחיד בארץ .כמובן שרכשתי את שניהם ואני מיתכוון לשפץ אותם מהיסוד. ותודה רבה …
הודעה אחרונה מאת sun34, -
למכירה ,החלפה
מאת שחרוש- 0 תגובות
- 782 צפיות
ביואיק ריגל 82 מנוע 8 צילינדר 2 דלתות פול אוטומט א. החלפה 057-8781430
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב! אני פותח כאן שירשור על מפגש המועדון לתאריך ה22.04.05 כל מי שרוצה לספר , לפרסם תמונות,חויות,שאלות,תשובות וכדומה ,מוזמן לרשום כאן. תמונות מהמפגש אני יעלה בהמשך ,לאחר עריכה וטישטוש מספרים. חג שמח לירון
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם כן מהן תוצאותיה? אגב האם מישהו מצליח להכנס לאתר של ליאור ברוך?
תחליף מוסך ביתי 1 2
מאת idanst- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקחת מכונית ולשפץ אותה אבל אין לנו מקום בבית לזה ואנחנו לא רוצים ברחוב אז רציתי לדעת אם יש מקום שאפשר לטפל שם במכונית (באזור המרכז) אולי משהו בתשלום או כל דבר אחר שקיים תודה
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 23 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום וחג שמח לכולם לידיעתכם נפתחה חנות חדשה ראשונה ויחידה בארץ ברמה של חו"ל שכול כולה לדגמים בלבד בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה .קומת קרקע בצד הצפוני. יש שם דגמים של מכוניות חדשות וכן מכוניות עתיקות. כדאי ומומלץ מאוד להשתמע ירון
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
C4 FMX או AOD או T5 או T56 למי שיש מידע על גיר מאחד הדגים הללו אני אשמח לקבל אינפורמציה... הכוונה לגיר למכירה.
- 0 תגובות
- 969 צפיות
דלתות הפוכות מודל 64 - 20,000 ש"ח לרציניים בלבד 0528577537
הודעה אחרונה מאת am5971, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מכון לקרבורטורים ממש טוב. מכון שלא מכוון על פי שמיעה אלא ע"פ מיכון מתאים. הייתי אצל משה זר - קרבורטורים, בסגולה\ פ"ת. עם כל הידע והניסיון שלו + חיבור למחשב הוא לא הצליח לכוון את הקרבורטור. במקום עשן יוצא לי דלק מהאגזוזים. יותר מזה, איך שהוא ראה את הקרבורטור הוא אמר "אני לא נוגע בו". ואני מחפש בדיוק את ההיפך. הקרבורטור שלי כפול Holly 600CFM 4V ואפשר לומר שהוא במצב חדש. אם למישהו יש המלצה על מכון טוב של קרבורטורים, אחד שלא מפחד מ"לכוון" - בעל ידע וניסיון על קרבורטורים אמריקאים ,הרי שאני אשמח לקבל ולשמוע. בברכה מאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחי חיפו חצי טרנספורטר http://www.zauster.com/volkswagen/fridolinpics.htm פעם ראשונה אני נתקל ברכב הזה יוצרו הרבה כאלה?
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם,