רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אמש הבחנתי בכביש ירושלים תל-אביב, לכיוון פארק קנדה באוטבוסים כניראה ממזיאון אגד בנסיעה, המראה היה מדהים והחזיר אותי כמה וכמה שנים אחורה מישהו יודע לאן טיילו האוטובוסים?-רן
הודעה אחרונה מאת zvir, -
כתבה ניפלאה בידיעות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2609855,00.html לקרוא ולהינות-רן
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
בעלי מיני - כנסו 1 2
מאת nivz-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש פורום למיני בארץ... ואם יש מישהו שיש או הייתה לו מיני עם חמישה הילוכים נא ליצור קשר ב: [email protected] או ה"פ אני צריך ייעוץ וטיפה עזרה, תודה רבה, ניב
הודעה אחרונה מאת nivz, -
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
שלום רב לכל האספנים. אני חיפושית כתומה, שנת ייצור 1974. אני מחפשת בעלים חדשים, לאחר שהבעלים הקודם שדרג אותי. לאחרונה עברתי טסט. אשמח לקבל הצעות מבעלים עתידיים. תודה ולהתראות.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
היום צפיתי בסרט ישראלי מראשית שנות השישים הסרט נקרא "איי לייק מייק" נראים בו הרבה כלי רכב ישנים,בין השאר מככב שם רכב קבריולט קטן, מיוחד מאד נראה משנות השלושים מזכיר קצת רנו מאותם שנים .למישהו יש אולי מושג מזה?אם אני לא טועה לרכב יש הגה ימני.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לדעת מה זה תצוגת יום העצמאות ברפאל בצפון שמתקיימת ב12 לחודש והאם יש עוד תכוננים ליום העצמאות (אולי מפגש פיאט 500/600 ראשון ? ) עידן
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעתה אתר האינטרנט שלנו עצמאי ללא פרסומות קופצות עם דומיין משלנו http://www.2cv-il.org חג עצמאות שמח מועדון הדה שבו הישראלי
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הי לכולם, חזרתי משבוע בארה"ב. לאור העובדה שהוא הוקדש לפרנסה, הצלחתי לעשות רק שני דברים שקשורים לתחביב: לקנות קצת חלפים ל-MG, ולצלם את המצ"ב... מסתבר שיש אנשים שלא מעריכים את מה שיש להם. מצד שני, התמונה צולמה ליד שדה-תעופה לטיסנים, אז כנראה שיש לבחור תחביב נוסף שלוקח הרבה תשומת לב. יום עצמאות שמח לכולם, קובי
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו יכול להיות נחמד ולמצוא לי פיאט 128 , עדיף 2 דלתות ולא משנה מצב הרכב דגש לא מדובר בדגם הספיידר או הספורט אלא רגילה תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות בהודעה מספר 208 (ע"מ 14) מתאריך 9.5.2003 מופיע ווספה 400 שנמצאת ברמה"ש. מישהו יודע אם היא עדיין קיימת? (זה הבחור שלא רוצה לשפץ ו/או למכור?) פרטים על הווספה? את הכתובת המדוייקת? תודה מראש: משה אזולאי. תמונה של הווספה מהשרשור:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
חידוש דשבורד
מאת nivz- 4 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
איך עושים חידוש דשבורד (כמו זה: http://img190.echo.cx/my.php?image=6459ox.jpg) וכמה עולה בערך?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת as74, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה קורה רק ברוורס וגם לא תמיד, לפעמים ההילוך (רוורס) לא נכנס, אני עם קלאצ' עד הסוף (כמעט שובר את הרצפה של הרכב-מדביק ת'קלאצ') ועדיין שאני שם רוורס הגיר עושה ככככחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אחחחח ) וכשזה עושה ככה גם טיפה יותר קשה להכניס לראשון אבל שני נכנס טוב ושלישי רביעי כמו חמאה ולפעמים כל ההילוכים בסדר, למרות שבזמן האחרון זה לא ככה אבל אם אני נותן גז, זורק קלאצ' בראשון אז אחכ כל ההילוכים נכנסים חלק אבל לא עשיתי את זה כבר הרבה זמן כי זה גורם בלאי לרכב אז ההילוכים לא משהו, מישהו יודע למה? יש שמן גיר בדקתי, עוד סיבות?
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחכים לתגובות על הריקשה המדהימה שלנו.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
מחפש לקנות וספה ספרינט שנת 74 ומטה במצב נסיעה (לא משופצת)
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי וולוו 144 1974 אשר שמשה אותי לחלקים ואני רוצה להפטר ממנה, כיצד עושים את זה,יש אפשרות למכור לסוחרי ברזל? כרגע הרכב עם מנוע וגיר על גלגליו,
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
אוסטין מטרו 1 2
מאת talgalapo-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחפש בנרות אוסטין מטרו בכול מצב עם ניירת גם בלי יתקבל בברכה בבקשה תעזרו לי חברים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבקשה: http://www.iol.ie/~donohoer/index.html דרור.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חזרנו היום ממפגש NSU הבינלאומי בהולנד. היה פשוט מדהים!!!!)))))[ היו שם דברים שהדמיון לא מעלה על הדעת...פשוט גן עדן!!!!!!!! אני רוצה לשתף אתכם בחוויה, אך לא מצליח להעלות תמונות לפורום מפני שהן גדולות מידי. כיצד ניתן להקטין את הקבצים? תודה, כרמל
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 1 תגובות
- 843 צפיות
יש למשהו מושג מאיפה אני מארגן יונית (לסקאלה של החום) למנוע של PLYMOUTH VALIANT שנת 73, מנוע דגם 225 שש צילנדר 3700 סמ"ק??? או כמה זה צריך לעלות?
הודעה אחרונה מאת אמיר1, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
12-5-2005יער בן-שמן! מפרט ליוםחמישי > 9:30 -9:15 מפגש בקניון איילון במקום הקבוע! 9:45תדריך נסיעה - באחריות איל השרוט. 10:00יציאה לכיוון איילון כביש מס 1 . 11:30 -11:15פגישה עם הצוות שמקים את המקום בבוקר . ציוד לרכבים > מי שתייהבכמות גדולה , טלפונים ניידים , ג"ק גלגל רזרווי מפתח גלגלים ,ערכת עזרה ראשונה , דגל לאום ודגל המועדון חובה בכל רכב ,צופר תקין ,מיכל דלק מלא (אין עצירה לתדלוק) ואחרון מטף! ציוד מינימלי למנגל > (המלצה בלבד) כיסאות מתקפלים ,שולחן , מנגל+פחמים (עדיף חד פעמי) , בשרים ,סלטים ,פיתות , שתייה ,מחצלות ,שימשיות למיניהם ,סכו"ם עדיפות לפלסטיק ,כוסות חד פעמיים,ערסל ושקיותאשפה! **במהלך הנסיעה אני מוביל נסיעה במהירות 70…
הודעה אחרונה מאת avi75, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. אבי מחפש SL משנים 72-89, אז נשאלת השאלה, מה כדאי, לחכות שאחת פה תימכר (אנחנו מעדיפים), או לייבא אחת מחו"ל, לחו"ל יש את היתרון שיש סיכוי הרבה יותר טוב שנמצא אקסמפלר טוב (במצב טוב יותר), אבל מה לדעתכם יהיה יותר יקר, לייבא או לקנות בארץ? וכמה אתם חושבים שעולה המרצדס הזאת בארץ? תודה רבה יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לנמרוד (ולחברים). מצו"ב לינק למכירה פומבית למוצר פשוט, ובעל עלות ייצור נמוכה יחסית. אם יש לך רצון לקחת חלק במשחק, 100 ש"ח ראשונים עלי מתנה לחגים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3082854,00.html בהצלחה. . . אבי.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
today i saw on the road the new austin martin in silver that's amazing car , no words!! what a sound dreams........x
הודעה אחרונה מאת bender, -
קריאה נואשת
מאת קובי .ו-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי מישהוא פספס את בקשתי הראשונה לעזרה במציאת דיאן 6 או דה שבו אנא !!!
הודעה אחרונה מאת izikh, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה פיאט 500 או טופולינו
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדי וואקום לכיוון\תיאום קרבורטורים 70 ש"ח בלבד 052-8800616
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 985 צפיות
היי חברים, קריאה אחרונה למייבאים מארה"ב, ההפלגה תצא בקרוב לדרך. "סגרתי" עם חברת שילוח ימי וניתן להוזיל עלויות בייבוא משותף. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 3 תגובות
- 742 צפיות
אתר מצוין שגיליתי היום: http://www.autobrochures.nl/pictures.php
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח וחפשי טיול האביב של מועדון סאאב ישראל יתקיים בעוד כשלושה שבועות, בשישבת 13 ו 14 במאי 2005, מייד לאחר יום העצמאות. ניפגש ביום שישי אחרי הצוהריים בבית ספר שדה גליל מערבי שבאכזיב, נטייל לאורך החוף, ומי שרוצה יוכל גם לשכשך רגליו בים. בערב נכין ארוחת ערב משותפת על בסיס מצרכים מהבית. הלינה בבית ספר שדה אכזיב באוהלים או בחדרים. בשבת בסביבות השעה 10:00, אחרי ארוחת הבוקר נצא אל כביש הצפון. נעבור בעיירה שלומי, ונפנה אל פארק אדמית, שם נהנה מנוף גלילי ומטיול רגלי קצר אל מערת קשת. בהמשך, תצפית לעבר לבנון ליד קיבוץ אדמית, ונסיעה בדרך נוף לאורך הגבול דרך הכפר "ערמשא", מושב "זרעית" וליד מושב "שתולה". נחזור אל כביש הצפון דרך מושב "אבן מנח…
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- קוסקוס
- guccii800
- לירון .ה.
- KOOKE
- שחר 1
- yuvk
- סולל הדרך
- T_A
- rev-Match
- parnuk
- hans