רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לטיפולכם הכי קרוב שיכולתי לגשת מבלי להסתכן בהסגת גבול
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיפושית 1302LS 1.6 שנת 72', צבע תכלת. מקורית לחלוטין! יד ראשונה, 85,000 ק"מ! האוטו נמצא בירושלים. לפרטים: 050-2180021--חגי. (אני מפרסם בשביל חבר אז לא לפנות בה"פ).
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, היכן אפשר למצוא חלקים לקאדילק שנת 61? חלקים כמו: פילטרים ,רצועות ,משאבות מים דלק וחלקי מערכת הצתה?הקיצר חלקים למנוע. בתודה
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
TARGA FLORIO זו לא מחלה זה הרבה יותר מזה
מאת Guest AKICHU- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכל החל לפני 100 בסיציליה, ווינצ'נזו פלוריו צאצא למשפחה סיצילינית מכובדת שחלומו הגדול היה לטייל מחוץ לגבולות האי, לכשהתגשמו חלומותיו והגיע לפריס , ובבקור בתצוגה נתגלה לעיניו כלי רכב שהוא מעולם לא ראה לפני כן, היה זה DE DION TRICYCLE שמיד רכש אותו והביאו לסיציליה, כלי הרכב שנפרק ושמשך תשומת לב רבה נשאר על הרציף כי בכל סיציליה לא היה דלק זמין לתידלוקו, לאחר מברקים בהולים הגיע משלוח הדלק הנכסף. לאחר ששככה התלהבותו מהנהיגה על הצעצוע החדש , החליט כ הוא החייב לקיים מירוץ אולם הייתה בעייה קטנטנה - הוא היה הרכב היחיד בכל האי! ולכן החליט לקיים מירוץ במגבלות הקיימות - בינו לבין סיציליאני ופרש, ואכן כך היה , הסיציליאני פרש לאחר זמן קצר בגלל התכווצויות שרירים, עובדה שהב…
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
למכירה MG-B רובר שנת 1965 35000$ חלקים מקוריים מאנגליה משופצת לחלוטין צהובה קבריולט מוטי 052-5691014
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
כנסו לאתר של הונדה 73 ממש מזכיר נשכחות-רן http://www.fullgaz.co.il/index.php
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
עקב רצף הארועים של המועדון בסוף שבוע זה אנו הצפוניים מתארגנים לסוף שבוע עם המכוניות ועם המשפחה במלון בת-א כרגע אנו ארבעה אשמח אם יצטרפו נוספים ואז ננהל מומ עם מלון בקשר למחיר ולשמירת המכוניות הזמן קצר יש רק יומיים או שלש להתארגנות
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
לצערי הקרבורטור במוסטנג שבק סופית וכנראה שבגלל עיוותים ב"ליבה" אי אפשר לשקם אותו. ישנם קרבורטורים בארה"ב וניתן לקנות אותם. שאלה: מהו המכס על קרבורטור חדש ומהו המכס על קרבורטור משופץ (משומש). (ואם יש למישהו קרבורטור למוסטנג 200 6 ציל' שנת 1965-1969 ומוכן למכור לי...שיקום) תודה... בני (והמוסטנג)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום שבו עושים ציפוי ניקל לרכבים?
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כרגיל צלם המועדון לוכד במצלמתו את רכבי החברים. הרי אם אני לא יעלה תמונות ,המפגש לא יוזכר אפילו (וחבל). אז הנה זה מגיע:
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דוב, אלכס מישהו שימו לב לקישורית הבאה http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=145&PN=1 בהצלחה-רן
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מיניי מינור בכל מצב למטרות שיפוץ כל היודע דבר או חצי דבר לגבי מיני למינייהם בחצרות של חבר או ידיד שכנים וכדומה אשמח לקבל עזרה בחיפוש
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
ביום חמישי לקחתי את האוטו שלי לטסט. כהרגלי לקחתי אותו לנתניה - יש שם מוסך מומחה ל-VW עתיקים, וזה גם מספק לי תירוץ לנסיעה ארוכה ומהירה בכביש מס' 6. האוטו עבר טסט ללא בעיות, אבל באותה הזדמנות פיתח דליפה ממש רצינית בתיבת ההילוכים האוטומטית שלה. היא ממש השאירה אחריה שובל של שמן גיר, שלצערי שמתי לב אליה רק אחרי שהגעתי הביתה - נסיעה של כ-150 ק"ם הלוך ושוב. עכשיו צריך להתחיל להחליף אטמים. יש סיכוי שהחלפת אטם חיצוני תפתור את הבעיה, אבל יש סיכוי יותר גדול שצריך להוציא את המנוע והחליף את מחזיר השמן שבין המנוע לגיר. המכונית הזאת לא מפסיקה לספק לי תעסוקה.
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, מזה כ-25 שנה אני מנהל רישום של רכבים בעלי לוחיות של 5 ספרות. לפני כשנתיים יצרתי קשר עם המועדון ושלחתי את הרשומות, שהיו אז בפורמט של כרטסות בלבד. לא זכיתי לתגובה, אולי מכיוון שהפורמט היה לא ברור, אולי מכיוון שלא היה מעניין. בכל מקרה אני ממחשב בימים אלה את המידע ומנסה לעדכנו במידת האפשר. אם זה מעניין מישהו, אשמח לשתף. רמי.
הודעה אחרונה מאת Ramzi, -
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
לאחר סיבוב חניות לחלפים לספיידר שלי . מצאתי חנות בר"ח סלמה בת"א שיש לה גיר שלם חדש לגמריי לפיאט 600 . אם מישהו שיש לו פיאט 600 מעונין זה כדאי!!! לא כל יום מוצאים דבר כזה ועוד חדש. למי שמעונין שישלח לי בפרטי ואני ישמח לעזור לו. להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני כבר הרבה זמן מהרהר באפשרות, ולאחרונה זה הולך והופך רלוונטי יותר ויותר. האוטו במצב לא רע, הכוונה היא פשוט לקנות אותו, ולעבוד עליו לאט לאט עד שיהיה במצב טוב מספיק. נסיון בשיפוץ אין לי נסיון במכונאות יש לי - המון זמן אין לי כל כך - ולא יהיה לי בחמש השנים הקרובות, אבל מקום לאוטו יש לי, ולא אכפת לי להפקיד את הרשיונות. השאלה שלי פשוטה - האם שווה להכנס לזה? האם האוטו הזה יהיה בעל איזה ערך מלבד ערך סנטימנטלי ? תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
כחלק ממסע המחקר שלי לגבי החיפושיות למינהם, וחיפוש החיפושית שאותה ארצה לשפץ, שאלתי את עצמי היכן אוכל למצוא ג'נטים מגנזיום לחיפושית, ולא מגנזיום המקורי, אלא מגנזיום בחתך נמוך יותר.. אשמח אם תעזרו לי בזה קצת בנוסף, אשמח לקבל לינקים למקומות שמוכרים קיטים שלמים של מערכת ברקס דיסק קדמיים, ולא את כל החלקים בנפרד. תודה מראש, אלון.
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משהו יודע? כבר כמה ימים אני לא מצליח להתחבר.
- 44 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חשבתי לעשות משהו נחמד לפורום ...אז, תחרות ציורי רכב! אם מישהו מצטרף שיודיע..
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
- 0 תגובות
- 940 צפיות
מוקדש באהבה לצליק
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72309
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונה שנצפתה בקלאסיקאר שלמי הרכב הזה? הבעלים מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ או בנייד ולהצטרף למועדון סובארו.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ראיתי אותה באזור קרית מוצקין.היא נראית יפה מאוד ומטופחת, ואינני זוכר שראיתי אותה או את הנהג שלה אי פעם. מי מכיר? נמרוד
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אפשר לעשות בנדון? מישהו מכיר צבע לב?ד שאפשר יהיה לצבוע אותם בחזרה? כרגע עולים לי כמה רעיונות: קיים ספרי צבע של נעליים (חום,שחר) חסרונות לא עמיד במים, ויתקשה ספרי צבע רגיל עמיד במים אבל יהפוך את השטיח קשה. אממ וזהו אז למישהו יש עוד אופציה?אני יודע שקיים צבע לב?דים רק לא מכיר. כעקרון הצבעים הנפוצים הם שחור וחום(וירוק),אצלי זה חום.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום ירד ממכבש הדפוס, כך נהוג לומר, גיליון חדש של כתב העת "האבטומוביל" והוא כבר עושה את דרכו לבתי כל המנויים (כל חברי מועדון החמש). בגיליון 52 עמודים צבעוניים בנושאים המעניינים את כולנו. במדור "חדשות וישנות" על ההשקות של שברולט בל אייר 1956 ופורד קורטינה 1974, על העדלאידע ברמת השרון, על השוקעתיק ועל טיול מועדון דה-שבו לרמת הגולן וב"לוח הישן" 66 מכוניות ואופונעים למכירה. עוד בגיליון החדש חמש כתבות מצולמות: 1. "הנסיך הקטן" - ליאור ברוך מספר על פרינץ NSU ועל טיול ירח הדבש שלו, עם הפרינץ כמובן. 2. "הילד בן 30" - סדרה 3 של BMW חוגגת יומולדת 30. 3. "פרויקט אסקורט" - נמרוד ועמרי רחמימוב ממשיכים לשפץ את הפורד אסקורט, לתעד ולהוסיף ידע בפרק השלישי של "המדריך לשיפוץ עממי…
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=30207 יוני
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
את השאלה הזו שאלה אותי בחורה ששמה רשע (שם משפחה רוע). מישהו באמת יודע למה יש גמל בסמל של המועדון? איך ומתי החליטו על כך ולמה??? אני מניח שזה לא בגלל שהם אוהבים לאכול סוסיתות...
-
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, כחבר מועדון וותיק מאוד (מיום הקמתו) בעלים של 4 כלי רכב הרשומים במועדון החמש, שמחתי לשמוע שהמועדון סוף סוף הצליח לארגן אירוע לחגיגות העשרים. כרמת-גני אני חושבת שבחירת המיקום היא מצויינת (הפרק הלאומי בר"ג). זהו מקום מרכזי ונוח הן מבחינת נגישות והן במחינת המקום עצמו. הביקורת שלי נוגעת בעניין ההתראה הקצרה שניתנה לנו, חברי המועדון, לארוע הקרב ובא. כחבר מועדון השתתפתי בכמה וכמה אירועים שערך המועדון, בהם חשובים יותר וחשובים פחות. הפעם מדובר בארוע חשוב ומשמעותי. אני חושב שלא נעשה מספיק מאמץ מצד מארגני הארוע על מנת לדאוג לכך שלכל חברי המועדון יהיה מספיק זמן מראש על מנת להתארגן לקראת האירוע. ידוע לי כי הפקת ארוע מעין זה כרוכה בהמון הכנות וארגונים מראש, הן א…
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- 3 תגובות
- 975 צפיות
ראיתי היום בערוץ 8 תכנית שנקראת "יריד הענתיקות" (לא מכוניות בעיקרון) אבל הפעם בהתחלה סיפרו על מישהוא שאני לא זוכר את שמו שאהב מאד מכוניות ואהב לסוע מהר ולכן החליט לבנות מגרש מרוצים שהיה אמור להיות הארוך ביותר בארהב לפחות, וביום הפתיחה שבאו לאיצטדיון הזה קרוב ל30,000 צופים (אני לא זוכר בדיוק) על ההתחלה הייתה תאונה כי המגרש לא עמד בכל הלחץ של המכוניות. אבל הוא לא התייאש ולאחר 11 שנה אני חושב בנה מסולל חדש מרוצף באבנים ואז הכל התנהל כמו שצריך והאיש שארגן הכל ובנה הכל ניצח את המירוץ במהירות ממצועת של 120 קמ"ש. אני לא זוכר בדיוק על אילו שנים מדובר אבל ראיתי שם מכוניות שמזכירות את ה12C של אלפא רומאו משנת 1936 אז אני מניח שזה היה באזור הזה של השנים, כנראה יותר מוקדם. בכ…
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המנוע לפני ואחרי
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omerkot
- jpex
- Ron Poh
- ניקו פ.
- iEminem
- מחכה
- hunter22
- meir_gi
- יובל .מ.
- yuvalsa
- יבגניפ
- nglancer