רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנסה לעזור לחבר שבבעלותו תלת אופנוע PIAGGIO דגם APE והוא מחפש צמיגים חדשים. ברישיון כתוב שהמידה הנדרשת היא 450-10. איפה ואצל מי יש מצב למצוא צמיגים כאלה?
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
- 11 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום. במהלך חיפושי אחר הרכב המדהים הזה גיליתי אתמול שהיה לסבא שלי מונית כזו.. עשיתי היום סיבוב בראש פינה..אני רואה איזה אוטו שחור בסככה אני לא מבין איזה אוטו זה השתגעתי עשיתי פרסה חזרתי למקום וגיליתי שזו מונית צ'אקר התקדמתי טיפה אם האוטו לכיוון המחסן של הבנאדם ראיתי על הדלת את החלקים של המונית..פגוש ניקל קדמי ניראה לי כי האחורי עדיין במונית..שלט של "מונית" מרובע כזה ושני מספרים לבנים..(הרכב כנראה עמד עוד מלפני שהפכו את המספרים של הרכבים לזוהרים..) הרכב נראה לי שלם כאשר ראיתי בחניה שלו ,(בתוך המחסן) מונית סיטרואן קסרה חדשה ואז אמרתי שאולי היא עדיין יד ראשונה הצ'אקר ושהוא עבד איתה פעם.... מישהו מכיר את הבעלים?..ראיתי את הבעלים יושב בגינה אבל התפדחתי לשאול...אני ישא…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב! חדל קשקשת ברשת,הרי לפניכם התמונות:
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלתי מישהו לגבי ניסאן סקיליין ואמרו לי שהיא לא מיובאת יותר והיה אפשר או שכבר אפשר ליבא אותה רק כרכב אספנות רציתי לדעת אם זה נכון ? ואם כן אז אם התחילו ליבא אותה או מתי יתחילו ליבא אותה כרכב אספנות ? תודה מראש אלי
הודעה אחרונה מאת elif744, -
בקרית ראשון עומדת זמן רב פיאט 132 נראית במצב סביר הרכב נמצא בחניה ברחוב החלמונית.
הודעה אחרונה מאת semik, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
חיפשתי בגוגול גם תחת השם הינו ולא מצאתי ,אז אם מישהו יכול שים פה תמונה של הסמל אני ממש אודה לו.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברה-מה יהיה? פעם אחת אני לא בא ,אז לא מוזכר אפילו המפגש\השקה\הצטרפות מועדון הווספות. אבקש ממה שנכח באירוע ויש בידיו תמונות שיעלה לפורום. יום טוב לירון
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאור תחילת לימודי ההולכים ומתהווים עלתה בליבי המחשבה לעבור לקטנוע ליום-יום ואילו את רכבי אשמור למועדים נעימים יותר. אני יודע שרכב אספנות בן 30 שנה או יותר משלפם פרמיה זולה משמעותית בביטוחיו השונים, ועם זאת, מוטל עליו איסור לנוע על הכבישים בין 6 ל-9 בבוקר. האם יהיה אפשרי לבטח בכזה ביטוח רכב שאינו בן 30 לצורך העניין, במידה ואני אכיל עליו את התנאים של ניהוג רכב אספנות? בתודה מראש רון. המתקשה לשלם ביטוח מלא גם לרכב וגם לקטנוע.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם חזרתי מחופשה באילת. וישר אני מעלה תמונה של חיפושית מדהימה. ראיתי אותה בטיילת באילת היא רשומה כאספנות ויש לה מדבקה של המועדון. אם כי אני לא בטוח שהיא מקורית. חיפושית עם המון השקעה מישהו יודע לגביה????? סליחה על התמונות הלא מוצלחות להשתמע ירון
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
בוקר טוב! איזה שנה הקורטינה הזאת? סמיון
הודעה אחרונה מאת semik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני אפתח את דבריי בתודה רבה מקרב לב לשגרירות איטליה על היוזמה, הארגון והרצון לעזור. תודה מיוחדת מגיעה ל: מר ג'וזפה רומיטי - הנספח הכלכלי בישראל, הגב' אושרת, משטרת ישראל מרחב ירקון, ועד מועדון אלפא רומיאו, ועד מועדון לנצ'יה ולמועדון ה- 5 ( עליהם נרחיב בהמשך... ). הראלי היה משגע ומושך תשומת לב. ההתארגנות לפני ואחרי היתה טובה ומהירה משחשבנו. שגרירות איטליה הפיקה יום בלתי נשכח בתרבות המוטורית בישראל !!! מספר לקחים שנפיק מהאירוע: 1. צריך וחייב לקיים אירועים כגון אלה בעתיד, לפחות פעם בשנה. 2. באירוע בשנה הבאה אנחנו נדאג לארגן זאת יותר טוב, כמו כן, התנאי העיקרי להשתתפות מועדוני אלפא - לנצ'יה יהיה בכך שבמירוץ ישתתפו אך ורק מכוניות איטלקיות! * לשם הבהרה: מ…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 6 תגובות
- 854 צפיות
קראתי את השרשור הנעול ורב היצרים, ומוזכרת שם מספר פעמים פיאט 850 שזכתה בפרס. מישהו יכול לפרט איזה מכונית זו, ואולי להעלות תמונות שלה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שידרו עכשיו בערוץ הסרטים הישראלי ביס את אסקימו לימון הראשון. כמובן שצפיתי בסרט בפעם המיליון ושלוש, ושוב הציקה לי הסצנה ששלוחים שברולט בל-איר יפיפייה לים !! באמת הכניסו את האוטו הזה למים ? או שזה "רכב-כפיל" ? מישהו יודע מה באמת הלך שם ומה עלה בגורל הרכב הזה ?
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש סיטרואן דה שבו או דייאן למכירה אני מחפש רכב לפני שיפוץ, אבל במצב נסיעה אשמח לקבל פניות דרך האתר או ל E-MAIL [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת Dudu, -
מה זה?
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
אוטו', מנוע משופץ, הגה כח. מצב לא תקין (לא מתניע, לאחר שנה שעמד) יש לפנות ללאה : 050-7472466
הודעה אחרונה מאת leatb, -
אתגר גרוטאות 1 2 3
מאת SuBaRu_MaN-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
חברי הפורום הנכבדים, ישתבח שמכם, יתברך רדיאטורכם, על הקראנק אשר אתם יושבים בו; לראות ולהזיל ריר. אז נתחיל במשהו לכוכב הפורום העולה, הבבא-ברוך, שמחפש פרינצים. כדי להשלים את האוסף תצטרך אחת בצבע יין (לא רוצה להגיד בורדו, זה נשמע זנותי ) לשאר הנסיכים ממועדון הפרינץ משם נמשיך לרפורמר הצדיק שלנו, שגואל כל מיני 16'ים למינהם - הנה תחליף ראוי לסיירה, ועוד TL אוטומטית אבל אני בטוח שתקח אותה בעיניים עצומות. והנה גם רנו 6, יד ראשונה מרופא (פתולוג) ולבחור שמחפש ריקשה. משפחת יריב - הנה קורטינה צהובה... ועוד לא סתם צהובה, אלא GT. קצת סבון כלים והיא כמו חדשה למר לוי - הנה 144 במצב טוב. וסטרשטיין - שמחתי סוף סוף לפגוש אותך ביום שבת (הדיסק מוכן), הנה תרומתי הצנועה מ…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי וליאנט 73, על הלוחיות לא רשום "רכב אספנות". עכשיו יש לי מספר שאלות: 1 האם הוא עדיין נחשב לרכב אספנות (מבחינת רישוי)? 2 בעוד חודש יש לי טסט, נניח שהאוטו עובר- יש תוספת תשלום או משהו מכדי לעשות אותו "אספנות"? 3 אם אני עכשיו ניגש למכון רישוי הקרוב לביתי ואני אומר להם שיש לי ענתיקה כזו (בהנחה שהוא לא נחשב עדיין אספנות) מה ההליך של הפיכת רכב זה לאספנות?
הודעה אחרונה מאת berko, -
05\5\29. �מ"ס הרישוי הוא 649-050 . החיפושיתו ו| בצבע סגול מטאלי חדש. לחיפושית יש סאן- רוף שזה סימן מזהה טוב . חברים בבקשה ממכם תפעילו את כל הקומבינות האפשריות כדאי למצוא לחברתנו ( פוקהונטס א ) את החיפושית שלה. אל תתיאשי, אני מחזיק אצבעות ומקווה שנשמע בשורות טובות. אבי. במידה ויש למישהו מידע נא ליצור איתי קשר 0522657686. תודה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
היי חברה אני כבר זמן די רב מחפש לאוסף שלי עוד פיאט 127, רק הפעם MK1 בין השנים 74-77 (מומלץ 74-75) אים ניירות לשפוץ בכל מצב, אים מישהו יודע שיפנה אלי בפרטי. שבת שלום. גיא
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני ג'יפאי לא כל כך מהפורום הזה אך בקרוב אם ירצה השם אני אחייה בשתי העולמות משום שאני עומד להתחיל שיפוץ של וויליס שנת 72 שעומד כבר כמה שנים עכשיו קצת שאלות: כיצד אני מעביר אותו על שמי אם אין לי רישיונות ביד ואין לרכב טסט והוא לא רשום כרכב אספנות??? אני יודע שזה קצת מסובך במשרד הרישוי הם לא היו סגורים על עצמם, ומי יודע היכן אני נשיג את המנוע המקורי של הרכב (F-4) עם 4 צילינדרים 2200 סמ"ק וחלקים לשיפוץ הגיר. ושאלה אחרונה מה היה צבעו המקורי אם הוא הגיע מצה"ל אז אשמח לתשובות ליאור
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן זהו זה הרדיאטור רקוב עד כדי כך שאין צרקולציה והמנוע מתחמם מהר לכן אני מחפש ראדיאטור 2 core לcj5 1963 .( מנוע הוריקן) תודה רבה יובל נב יש אפשרות להחלפה עם משאבת מים או משאבת דלק מכנית -- אורגנליים חדשים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למי שמתכנן ביקור בברלין שלא יוותר על המקום הזה, פשוט מדהים. ראובן
הודעה אחרונה מאת .liron., -
הרכב נגרר?
מאת אבי נוף- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם אומנם לא שייך רק לאספנות, אולם יכול לקרות גם לנו. צפו בקישור הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094430,00.html בברכת שלא נדע מצרות אבי.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפינת הנוסטלגיה (אפשר לחשוב שיש בפורום הזה משהו אחר....) רכבת לירושלים � תערוכה חדשה במגדל דוד - מומלץ מוזיאון מגדל דוד פותח תערוכה חדשה המוקדשת כולה לקו הרכבת ההיסטורי יפו- ירושלים, שנחנך לראשונה בשנת 1892, ימי השלטון התורכי בארץ. התערוכה ההיסטורית-נוסטלגית תספר את סיפור הרכבת לירושלים והפרופיל האנושי שאפיין את נוסעיה לאורך השנים http://towerofdavid.org.il/heb/upload/events/new.html
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
היה ממש מרשים והיו הרבה מכוניות יפותף ואני הכי אוהב איטלקיות אז בכלל. אני ועוד הרבה צלמים שם תיעדנו את האירוע והנה לפניכם רוב התמונות שצלמתי. הפעם הסתרתי את המספר כפי בקשתכם. וכמובן מי שירצה את התמונות בגודלן המקורי בשביל שימוש אישי או כל משהו אחר שרק יבקש.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
אירוע ברמה עולמית (והייתי קצת בעולם...) הסדר והארגון, ההשתתפות רחבת ההקף, הניהול היעיל והנבון, בחירת המיקום (דשא, אגם וצל העצים), הקלאסיות שנבחרו לייצג בנסיעה במעגל ויותר מכל - האווירה המשפחתית הנעימה. תודה ענקית לכל מי שתרם להתממשותו של האירוע מהכח אל הפועל. תענוג צרוף.
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אשמח אם מישהו יכול להאיר את הפרטים בענין הרכב מדגם הנ"ל... שנת - 59 נפח יצרן סוג מרכב וכו' בתודה מראש, מריוס עורך האתר למכוניות ספורט בישראל
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביום ששי, 3 יוני בשעה 17:00 במפגש מועדון החמש באוניברסיטת ת"א.
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 881 צפיות
שלום, אני מחפש\צריך שני תושבות(ימין ושמאל) למנוע פורד 289, שנת ייצור 65. תמונה מצורפת תודה מראש מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt,
-
מי מחובר 75 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 295 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורן שרותי רכב
- מייק24
- guy.a
- mikyl
- שחר 1
- Yuvalino
- WE988244
- Avia
- chrono
- orankohn
- tan tan
- shlomiko