רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המלצה חמה על ספר למתחילים ווותיקים בנושא שיפוץ רכב קלאסי. הספר סוקר את כל תהליכי השיפוץ, דרך הנושאים הבאים: - פירוק נכון של הרכב - ניקוי חלודה וניקוי מכלולים שונים - ניקוי חול - ריתוך - תיקון חלקי מתכת - חומרי פחחות וצבע - מערכת החשמל והחיווט - ריפוד, גגות וכו' ועוד ועוד ועוד.... אם מישהו מעוניין להציץ בספר הנ"ל, הוא מוזמן לקפה/תה/קולה קרה ולהצצה בעוד כמה עשרות ספרים ומאות מגזינים בנושא שיפוץ רכב שיש לי על מדף הספרים הצנוע שלי.. (ספרים בנושאי שיפוץ שלדה, מכלולי פרונט, חשמל, ריפוד, פח ועוד) אמנם בכריכה רואים מוסטנג, אך תוכן הספר רלוונטי לכל רכב באשר הוא... קישור לספר ב-Amazon
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ניתן להתקין מגבר בלם ("בוסטר") לרכב שאין לו כזה? ואם כן, מהו טווח המחירים לתוספת שכזו?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
לכל אלו שחיפשו שברולט קמארו ודומותיהן.... הקמארו למכירה (מפרסם כאן לאלו מכם שלא מבקרים בלוח המודעות של הפורום, בד"כ נמכרות שם צרפתיות... ) פרטים נוספים במודעה בלוח המכירה של הפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75080 ברור לי שמישהו ישאל... אז אני כבר אענה מראש הסיבה שהקמארו נמכרת, היא סיום פרויקט קיים וייבוא פרוייקט חדש. ליאור.
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתר מדהים עם המון המון רקעים למחשב של פורד (אנגלים+אמריקאים) http://www.forddesktops.com
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מודל 60 לפני שיפוץ 0505774952
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
צבע סגול...מצב מכני טוב מאוד...יפייפייה.. 15,000 ש"ח. לפרטים -0506681198
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
איזה סאאב זה?
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם זה סאאב 95 או 96? ומה דעתך על סאאב בכלל כפרויקט לשיפוץ וספציפי לזה שבתמונה ביחס למצבו (שנת 70 יד ראשונה ומניע)
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
AMPHICAR - The car that swims
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כלי הרכב האמפיבי בעל הנעה עצמית הראשון (המוכר) שייך לממציאו אוליבר אוונס �דחפור קיטור שהוצג בארה"ב בשנת 1805, כאשר שנה מאוחר יותר ב1806 בצרפת, יוצר למעשה הרכב האמפיבי האמיתי הראשון שהיה מעין הכלאה של סירה עם כלי רכב. כמובן אין צורך להזכיר את השימוש בתעשייה הצבאית בכלי רכב אמפיביים כשהמפורסם שבהם היה ה- DUKW ממלחמת העולם השניה ל- SCHIMWAGEN -SWIMCAR הגרמני שעוצב ע"י מהנדסי פורשה בשנת 1938 היה שימוש נרחב במהלך מלחמת העולם השניה. במלחמת ויטנאם צבא ארה"ב השתמש ב- GAMA GOAT ?(רכב חצי אמפיבי 6X6) להעברת אספקה לאורך התעלות ושדות האורז של דרום מזרח אסיה. כמה כלי רכב אמפיביים פותחו מאז ובינהם ה- AMPHICAR הגרמני שיוצר בין השנים 1960- עד 1965 וכלי הרכב בין זמננו …
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברה לאחר שהפרויקט שלי כבר עומד לקראת הסוף. רק הפחחות, שזה החלק הכי מסובך ב127 שלי. אני רוצה לעשות ביטוח וטסט, לצערי אני לא יודעה את המחירים לרכב אספנות וגם לא יודע היכן ניתן לעשות. ולכן אני מבקש את עזרתכם. נ.ב התמונות בקרוב תודה מראש גיא
סיטרואן ds .
מאת coby_y- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום. אני לראשונה באתר ומבקש הצעות המלצות בחיפוש אחר היצירה הנ"ל. מכיוון שאינני מומחה (בלשון המעטה) במכוניות בכלל , אני מחפש לרכוש רכב זה כשהוא ביכולת תנועה. תודה. קובי.
הודעה אחרונה מאת narkis, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חג שמח, חברים. הבטחתי לעדכן ואני עושה זאת. אני שמח לבשר שהרכב שלי יצא מביתו בעשור האחרון והחל במסע לנמל המוצא שלו, ממנו הוא צפוי לעשות עלייה בקרוב, ביחד עם רכב נוסף מאותו סוג ומאותו השנתון (אם כי שונה משלי). אם ירצה אלוהי רכב האספנות, ה"כלה המיועדת" צפויה להגיע ארצה בעוד כחודש וכמו שאתם ודאי מנחשים, עם כל יום שעובר הציפייה הופכת דרוכה יותר. מקווה שהכל יעבור חלק ושאוכל לבשר בקרוב מאד על השלמתו בהצלחה של פרוייקט שראשיתי בחלום ילדות ישן ושהגשמתו החלה ממש כאן לפני מעט יותר מחמישה חודשים. עד אז, חג שמח לכולם. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעודי נוסע מראש פינה לכיוון בת יער, בין עצי האורן הירקרקים נתגלו לעיני מספר צורות מוכרות - - ועל אף שלא מדובר בענתיקות אהבתנו, אי אפשר היה להתעלם ... מסתבר שחברת מרצדס ארגנה אירוע משלה (בלי לדווח לנו, ובלי לשאול ולו מכונית אחת מהתקופה הרלוונטית ...). תיהנו ...
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע למי שייכת הפיאט 600 הצהובה המהפנטת של טוביה צפיר מהקלטת?? אורן
הודעה אחרונה מאת campagnola, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לשיפוץ בכל מצב ,גם לחלקים . 058-595206
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא כולם אספנות אבל שווה לראות...
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
מחפש בודי טוב כדי להציל את ה69 שהיא רקובה מאוד לא צריך חלקים רק בודי טוב על גלגלים
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אני דיי טירון בעסק, כבר הרבה זמן אני מחפש פרינץ 1200 (עם הפנסים המרובעים) בכל מצב כמעט שממנה אוכל להתחיל..... לא רק שאין הרבה פרינצים כיום אלא שאין בכלל 1200!! הרוב הם 1000. אשמח לעזרה במציאת רכב כזה וגם בחוות דעת על הקושי בשיפוץ הדגם הספציפי. תודה
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש מיקום למפגש NSU הקרב עלינו לטובה. המיקום צריך להיות לא עירוני, נגיש, מגרש עם הרבה עצים (לצל), באזור השרון \ המרכז. אם מישהו מכיר מקום שיכול להתאים, אשמח לשמוע עליו תודה נדב NSU_CLUB_ISRAEL
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 21 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלב הפירוק, אחד השלבים המהנים בתהליך השיפוץ... המטרה, להביא את הרכב למצב פח בלבד. משמע, שום בורג, גומי, חוט, פלסטיק וכו' מחוברים לכלום, למעט 4 גלגלים. המנוע יפורק בשבוע הבא ועימו חלונות ושמשות הרכב. למזלי הרב, החלודה והפרינץ לא היוחברות טובות מעולם ולכן, הבסיס הוא נוח וטוב לעבודה. מכאן, הפרינץ תכנס לעבודת פחחות/צבע ייסודית, ברמה ללא פשרות, במטרה להביאה למצב תצוגה. עדכונים, בהמשך נפגש היום במועדון עם הלבנה ליאור.
- 3 תגובות
- 985 צפיות
היה נחמד והנה קישור לתמונות תהנו http://gallery.il-cars.com/thumbnails.php?album=13
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך לקנות לוולו צמיגים והעניין הוא שקצת קשה להשיג את המידה. המידה שלהם היא 165/80 על 15. לפי בירורים קטנים הצמיגים היחידים שאפשר להשיג הם של אליאנס. מישהו יודע על חברות אחרות של צמיגים שיש להם את המידה לוולו או שאני אצטרך ללכת על האליאנס?! ו
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור בזיהוי הסמל הבא אשר ברשותי מזה שנים רבות. הסמל גדול יחסית לסמל, 34 ס"מ ליתר דיוק.... מי יגיד לי מי ידע? מי יפתור את החידה?.... תודה ליאור.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום, בפתיל של הענתיקות בחצרות כתבתי על פיאט 850 אדומה שעומדת לה ברחוב ההגנה בגבעתיים. אתמול התקשרה אלי בעלת הרכב בעקבות הפתק שהשארתי ומסרה את הפרטים הר"מ : 1. הרכב לא נסע בעשרים השנה האחרונות, אין אוויר בגלגלים והמצב המכני לא ידוע לה 2. היא מוכנה למסור את הרכב בחינם לכל מי שיגרור אותו על חשבונו 3. הרכב לא רשום כאספנות ממה שראיתי, לשקם את הרכב למצב נסיעה ידרוש הרבה מזומנים וזמן, אבל לחלקים הוא מצויין : יש פנסים, שמשות, חלקי פנים, מנוע שלם, גלגלים, הרבה חלקי פח טובים. לכל מי שמעוניין - שם בעלת הרכב הוא ענבר, ומס' הטלפון שלה ינתן בה"פ אנא, התקשרו רק אם אתם באים עם גרר לקחת את האוטו (הבטחתי לה שלא יתקשרו נודניקים...) על מנת לשמור על ענבר, שיניתי…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש חובב רכב ירושלמי, עם הבנה ידע מכאני ומוכנות לעזור, בשיפוץ למברטה 150 CC מודל 1970 העזרה והדרכה, איתור חלפים, וכו... מי שמוכן להרים את הכפפה מוזמן ליצור עימי קשר-רן לדעתי זו תהיה תחילתה של ידידות מופלאה....
הודעה אחרונה מאת אופטומטריסט, -
ראליאנט קיטן
מאת קובקיי-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת או לקבל פרטים לגבי הרכב הנ"ל או ספר טכני על הרכב
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם פורד מוסטנג מסוף שנות 60 ועד תחילת 80 נדיר בארץ או ששורצים פה בכל פינה? הכוונה היא: 1968 Mustang GT fastback 1969 Mustang fastback 1965 Mustang coupe 1977 Mustang Cobra fastback
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! ההודעה בשביל חבר- הבחור מחפש ליקנות מנוע של פיאט 132 בנפח 2 ליטר. אין לי שמץ, מה זה אומר, כלומר, אינני מבין גדול בפיאטים, אבל אם למישהו יש משהו- אתם מוזמנים להגיד... ואני פשוט אראה לו את הקישורית תודה!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
באיזה פורום שנכנסתי היום, העלו תמונות מתערוכה כל שהיא, והופיעה שמה החיפושית המדהימה הזו. לדעתי החיפושית ממש מדהימה, לפי האחורה שלה, החיפושית היא משנות ה-50 המוקדמות לא ? ומשהו שממש מדהים זה שחצי גלגל לא חשוף, האם זה הדגם של החיפושית ככה ? או שזה קאסטום שהבחור עשה ? והצבע שלה, פשוט מדהים ... אחד היפים ! אהבתי ביותר. להזיל דמעה ..
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצפצפה לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד... פירקתי את החיבורים לפיוזים, שייפתי אותם קצת, התזתי ספריי מגעים והתחזרתי עדיין לא עובד... אח"כ פירקתי את הצפצפה והחיבורים שלה, שייפתי וחיברתי אותה ישירות למצבר, הצפצפה עובדת. בדקתי אם מגיעה אליה מתח כשאני לוחץ על הידית ולא מגיע... עכשיו אני רוצה לבדוק מתח מייד אחרי הידית לדעת אם היא לא בסדר... מישהו יכול לעזור לי בעניין? איזה חוט זה של הצפצפה? אחרי הידית הוא מגיע לקופסת פיוזים? או לפניה? והאם הידית הזאת נפתחת? (זאת הידית של האיתות אבל לוחצים אותה פניה, רציתי לפתוח לראות מה קורה שם בפנים) בתודה, ניב
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
נאבה לרנו 18
מאת dimdim1- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבעלותי רנו 18 שנת 79, 1600 אוטומט במצב מעולה עם 111K ק"מ מנוע מקורי! נכשלתי בטסט עקב בעיה ב 2 גלגלים קדמיים, יש חופש בגלגלים וצריך להחליף נאבות, האם משהו יודע על נאבות מתאימות למכירה?
הודעה אחרונה מאת dimdim1,