רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב לכולם, האם בתור בעלים נוכחי של רכב אוכל לברר את הפרטים הבאים? בעלים קודמים וכיצד אוכל להגיע אליהם החלפות מנוע בעבר צבע הרכב המקורי, אם הוחלף, ומה היו הצבעים הנוספים שינוי מידת צמיגים בתודה, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.nostal.co.il/ אני בטוח שיש לכם ממה להנות והרבה לתרום בקטגורית רכב ותחבורה בהנאה ( קידמית/ אחורית או 4X4)
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ובכן, למרות שהבטאתי פה בימים האחרונים בעד שימוש בדלק 96 החדש מתוסף האשלגן, המאמר הבא עורר בי מחשבות שניות.... http://www.volvoclub.org.uk/unleaded.htm עוד טבלה שימושית: http://www.aip.com.au/health/lead_guide.htm
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
נמצאת אצלי במחסן קופסה של חומר לפלאשינג של STP. לא שיש צורך... אבל האצבעות מדגדגות.. להשתמש על המנוע של הדה שבו?
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
EBAY = ALL BUY
מאת Guest AKICHU- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האיביי זהו המרכל שבו תוכל למצוא אפילו פאה מוזהבת בטעם שום או למכור את נשמתך, זהו הITEM אחד המוזרים בהם נתקלתי והמיוחס לפאקארד 56 על אף שיודעי דבר טוענים שזה קרייזלר, דר"א הספר עצמו משנות ה50 בעלי הקרייזלר לא כדאי שבני הזוג יראו קישור זה הם עוד יכולים לתהות מדוע בבעלותכם רכב כזה..... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=6762&item=7984329210&rd=1 שבת שלום אירית
הודעה אחרונה מאת gluk, -
העף מבט לפורום אוף טופיק,לפי התמונות שהעלת אתה לא מדבר על אספנות ,נכון? בכל מקרה יש שם כמה אוספים נחמדים מאד של חברים מהפורום. בהצלחה בפורום החדש לירון
הודעה אחרונה מאת .liron., -
פורום דגמים עולה לאוויר
מאת Guest אייל ו- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
פורום דגמי מכוניות die- cast באתר "דגמים" (www.dgamim.com) עולה לאוויר בשעה טובה ומוצלחת. אני מזמין אתכם האספנים להרשם למערכת. ההרשמה לוקחת 5 עד 10 שניות בלבד ללא צורך באיימיל רק בכינוי וסיסמה. עם אתם אוספים\תאספו\אספתם זהו המקום המתאים בשבילכם. אני מזמין אתכם להרשם במערכת ולהפוך להיות חברים רשומים ופעילים במערכת. ההרשמה חינם. ניתן להרשם בשני שלבים בלבד א. כנסו ללינק הבא: http://www.dgamim.com/liveforum/newUser.asp ומלאו את הפרטים המופיעים בכוכבית. מומלץ גם להשאיר מספר טלפון. ב. לאחר שמיליתם את הפרטים אתם מוזמנים ללחוץ על כפתור האישור ולכתוב בפורום אספני דגמי Die-Cast ללא הגבלה. נסו את זה. לשאלות ובירורים ניתן לפנות אלי (אייל) בפרטי ואני הענה לכם לכול שאלה או בקש…
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל משתמשי הפורום שמי ברוך ואני מנהל המחסן במוסך קורט ובניו בת"א מיטב 4 ליד הסינרמה לאחר שבצעתי ספירת מלאי נוכחתי שיש באמצעותנו למכור הרבה חלקים לדגמים ישנים מאוד לרכבי שברולט אולדסמוביל ועוד אשמח לקבל את בקשותכם לחלפים מבקש לקבל את מספר השילדה של הרכב על מנת לאתר בקטלוג הממוחשב לשרותכם ברוך 0523572134
הודעה אחרונה מאת kurt-parts, -
זמני
מאת Guest אייל ו- 0 תגובות
- 620 צפיות
שלום, רציתי לדעת עם יש פה אנשים (כמוני) שאוספים דגמי מכוניות (גם כמוני). בכול מיני קני מידה. אשמח עם תספרו לי קצת עליכם מאיפה אתם וכמה דגמים יש לכם באוסף...... אני אתחיל קוראים לי אייל אני מירושלים אני אספן יחסית וותיק (שנה וחצי) יש לי באוסף 51 דגמי מכוניות מכול קני המידה. עכשיו תורכם..... בתודה אייל
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי ווספה 56 עם רישיונות מה צריך לשאול את הבעלים? כמה עולה טסט? מי משלם? כמה מחיר מוצדק לווספה במודל זה? מה הכללים של להפוך רכב לאספנות? אם אפשר לציין עלויות של טסט ואגרות למיניהם? כמו כן מה כדאי וחשוב לבדוק בווספות מהשנים האלה? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה,דרור.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 954 צפיות
הוספתי את התמונות מהיום לאתר: http://idanst.net/cars/default.aspx הוספתי סקר בצד, אנא הצביעו כי אני צריך לבדוק אם הוא פועל כמו שצריך. וגם שיניתי קצת את עיצוב באתר כפי שבטח תשימו לב. הרוורס הראשון (= מקווה שתאהבו-עידן.
הודעה אחרונה מאת idanst, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נגנב הרכב הרכב משמש לחלקים לפרויקט שיפוץ רכב אחר TYPE 3נעלם היום בן השעות 2:30 לפנות בוקר ל6:30 בבוקר מי שראה להודיע לי בבקשה 0522790303 אריה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זו התוצאה כאשר ארבע מהם נפגשים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
תערוכות תצוגות וירידים נוספים
מאת Guest AKICHU- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לנוסעים לחוף המערבי בארה"ב , להלן רשימת אירועים בחלק הדרומי של קליפורניה לאילו בדרך לסדייגו- טיחואנה ולאס ווגס (כדאי לפני שתפסידו את כל כספכם - אולי) , מצורף קישור למפת האיזור Author Comment [/url]Kwondo1967 ezOP Posts: 5 (12/14/04 6:57 am) Reply ezSupporter Schedule Bakersfield Car Club Council 2005-06 CALENDAR OF EVENTS July, 2005 9 6th �Rat Fink Party�, LA County Raceway Palmdale, 10-4:30, 800/880-6567 9-10 356 Dana Point Concourse, Dana Point, CA, [email protected] 10 Hi-Perf. Show & Swap, Long Beach Vet. Stadium, 800/762-9785 10 6th �Strangers BBQ &a…
הודעה אחרונה מאת idanst, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מעניין אותי האוטו הזה..רציתי לדעת עד כמה הוא באמת נחשב נדיר בארץ/בכלליות ועד כמה נדיר רכב מהדגם הנ"ל משנת 52 וסתם אם אפשר לדעת היסטוריה על הרכב... תודה מראש.עוז
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
דעתכם בקשר לרכב
מאת moty- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיאט 124 ספיידר שנת 71. נראית במצב מצויין. כמה לדעתכם היא צריכה לעלות?
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- 2 תגובות
- 889 צפיות
מזמן לא עדכנתי אתכם בפרטי פרויקט השיפוץ של ויני... אז הנה סיכום אירועים קצר קודם - כך זה התחיל: השלב הקודם: ראשית הפחחות ההתחלה: פירוק ולענייננו הסרת חומרים מתיקוני פחחות (לא מוצלחים) שכנראה בוצעו בעבר. שימו לב לחורים ויני ואחות חורגת מאחור... "פה גדול!"... מתקנים את החלודה, הריקבון והשברים בחרטום רצפה חדשה הולחמה במקום שבו היה בעיקר חור ענקי (בתמונה רואים את בית הגלגל הרזרבי, שנמצא מאחורי הסבכה הקדמית) מתכת חשופה כך נראה מכסה תא המטען מלפנים, לאחר "הפשטה". כמות החומר שהיתה שם מתיקוני תאונות או חלודה היתה עצומה - יש הבדל ניכר במשקל כעת... הישבן הענוג זוכה למכסה מנוע מחודש, ונקי משפ…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 934 צפיות
היי לכולם אני מחפש במוו E21 מישהו מכיר ראה אחת כזאת למכירה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרי לכם שרשור שמטרתו לאפשר יצירת קשר בין חברים (וגולשים בכלל) שנוסעים לחו"ל לתערוכות ואירועי רכב (כגון ביולי או הרשי) כדי שתוכלו לנסוע יחד וליהנות יותר (וגם לחסוך לא מעט בהוצאות נסיעה, מלונות וכו'...) אם כתבתם שאתם נוסעים ואף אחד לא אמר שהוא מצטרף, תתקשרו למשרד המועדון אולי אני אוכל לצרף אליכם עוד נוסעים שלא מסתובבים בפורום ומחפשים פרטנרים לנסיעה. רותם
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני חוללללה על המכונית הזאת,והייתי רוצה לייבא מוסטנג פאסטבק(FAST BACK) השאלה שלי כמה דבר כזה יכול להעלות?אני מדבר הכל כולל הכל,עד שיש לי את הרכב מאושר לנסיעה על הכביש? האם זה יצא יותר מ40-50? תודה.
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי החוק מחייב רכב אספנות שבין השעות 7-9 לא יסע על הכביש. האם יש דרך כלשהי לעקוף את החוק הזה? האם ניתן להכניס את הרכב כרכב לכל דבר(לא אספנות) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
א. איזה מנוע היה לה ב. היה דגם קונוורטבל? ג. כמה שווה פגר (פח סביר , אין בפנים, מנוע לשיפוץ)
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 1 תגובות
- 845 צפיות
לחברי ומבקרי האתר שלום רב אני מחפש כל חומר שהוא כגון ספרות טכנית, אתרי קנייה בארץ/עולם וכו' בנוגע למרצדס מדגם SL בלבד. אתרים מוכרים לי כבר הם ebay.com oursl.com תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ... רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לרכב ( אני מתכוון ל-TYPE 14 ). 1. האם כל המיכלולים המכנים של הרכב זהים לחיפושית ? ( כל מה שאני צריך לרכב מכנית אני יכול להסיג מחיפושית ? ) 2 . כמה צריך לעלות לכב כזה לפני שיפוץ רגיל או קבריולט ?
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני מספר שבועות משהו שאל. במקרה מצאתי אתר כזה: http://home.tiscali.nl/wd16h/index.htm
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
לוחיות רישוי 1 2
מאת mgmort- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו יכול לכוון אותי לחנות שמפיק לוחיות רישוי אספנות תקניות באזור מרכז/דרום ת"א? חיפשתי בפורום/דפי זהב/פורטלים אך לא מצאתי רשימה בשומקום. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום בירושלים, מרצדס 230E אוטומטית שנת 1982, יפה ושמורה מבחוץ ומבפנים (מצטער, הייתי נטול מצלמה), ועליה פתק "למכירה" ועליו כתוב 35,000 שקלים ומספר טלפון 054-485625. אין לי שום קשר למכונית ו/או למחיר המבוקש (כידוע יש שרשור של "משוגעים תרדו מהגג" בשביל להגיב בנושא הזה) ו/או לעובדה שחסרה סיפרה במספר הטלפון שבמודעה. למי שזה מתאים - בהצלחה. (ונא לא לפנות אליי בנושא המכונית הזאת. תודה).
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היום בשעת 4:45 לפנות בוקר שימשה הוולוו הצהובה כחדר לידה לאחייניתי החדשה. לגיסתי (האם) ולאחייניתי - שלום. ולאלה מכם שצריכים ללדת, אל תתעכבו - סעו לבית החולים.... ועכשיו אני אצטרך להסיע אותה חינם כל החיים.....
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש מישהו שיודע?
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מצאתי אוטו (כרגיל ) שאני רוצה. האוטו עומד כחצי-שנה עקב תקלות שונות ומשונות, בעיקר לדעתי חשמל (זוואתי ביותר שראיתי !). בפועל ניגמר לו הטסט בתחילת המרץ. הקטע, שלעשות העברת הבעלות ניתן רק עד 3 חודשים מיום, שניגמר הטסט, ונחשו מה- הטסט ניגמר לפני שלושה חודשים, וכמה שבועות!!!! לא באסה? עכשיו אצטרך לשלם את האגרה, לעשות לו ביטוח, ולהיתרוצץ בניסיונות לעשות טסט (שיהיה די קשה לעשות, בהתחשב במצבו של האוטו), וכל זה, בשביל להעביר בעלות!!! FUCK!!! אה, כמובן, האוטו שנת 79, ככה שאין מצב ל"אספנות" מיידית! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.................. :? :?
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 16 אנונימיים, 177 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- fatboy1340
- FROGIE
- Aviady001
- FuriousLift
- yahaga
- ronrobin
- BRAVO_SX
- gpm11
- shlomiko
- שלמה חי
- srool
- שחר 1