רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 854 צפיות
נא לפנות לאימייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בקוים כלליים (כי אין לי נוספים) : בולמים קטנים מאחור ואורך מלא מלפנים. קרדן פתוח (ולא מסתובב בתוך שרוול). תצורת מכלולי מנוע כמו BMW :בוקסר , לאחריו גיר שעליו קלצ בעל דיסק יחיד יבש אבל המנוע הוא שתי (2) פעימות. מי יודע לתת קצה חוט - מה זה ? ישי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיטרואן דה-שבו 1963 לאחר שיפוץ יסודי.מנוע 425 סמ"ק גירסה ראשונה גג ניפתח והכל חדש. טל נייד 0523968125
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל חובבי הפרינצים, הנה הפרינץ החזקה ביותר שיצאה, למכירה בגרמניה, במצב אורגינלי. השילדה היא type 67 כלומר, אותה שילדה של ה 1000 TT ו TTS. בכדי להבדיל בין תתי הדגמים יצרו קבוצות, ה TTS, כמו זו שעומדת מכירה, היא קבוצה C. (כפי שאפשר לראות כתוב ברכב עצמו). נמכרת במחיר צנוע.... מכונית זו מאוד נדירה, סה"כ יוצרו כ 2400 מכוניות מסוג זה, מעט מאוד שרדו במצב אורגינלי כזה. לרוב אנשים "הרסו" את מכוניותיהם, אם במרוצים, ואם בניפוחים, ציעצועים והחלפת מנועים במנועים גדולים יותר, המנוע הגדול ביותר המורכב כיום במכוניות אלו, וב Typ67 בכלל הוא עד מנוע 1600 בעל 140 כח סוס. זה מנוע קיצוני, ורוב ה "משפרים" שמים מנוע של 1300 סמ"ק בעל 100 כ"ס. (המנוע המקורי היה בעל 1000 סמ"ק ו 70 …
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
WTHF???? http://cgi.liveauctions.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=6541292030&category=28234#la-image-1
-
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש בעלי אופנועי וקטנועי NSU . עד כה אני מכיר בעל אופנוע NSU אחד. מישהו מכיר, יודע, אשמח לקבל אנפורמציה... תודה נדב NSU CLUB ISRAEL
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ריגל 82 מנוע 8 צילינדר 2 דלתות פול אוטומט ללא טסט 5 חודשים האגרה משולמת א. החלפה 0507674222
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
- 1 תגובות
- 846 צפיות
האם אפשר לקבל הסבר + דוגמאות למצבים המתוארים ב"דביק" מחירון קראוס? תודות
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שאלה למי שיודע... אני מחפש אבקת הלחמה (tinning flux), לא מישחת הלחמה... אם מישהו יודע איפה לקנות, ולא "תחפש בדפי זהב" וכו', זה מוצר ש"ניכחד" מהשוק, ולא הצלחתי להשיג אותו במקומות הרגילים (מקומות שמיתעסקים בפחחות). אני לא רוצה ליבא את זה, כי חבל, אם אפשר לקנות בארץ במחיר זהה פחות או יותר... גילי
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 3 תגובות
- 882 צפיות
אני זקוק למחזיר שמן לטורק... דחוף לחיפושית שנת 73. נאמר לי שאני צריך את השחור.. לא יודע את ההבדל בין השחור לאדום.....
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום הייתי מעוניין לשמוע האם מישהו נתקל בחומר הזה והשתמש בו להורדת סריטות מהרכב והאם הוא עוזר לכך?, מחכה לתשובה. הקישור לחומר: http://www.cell-in.co.il/productDetails.aspx?PID=48
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לקבל טלפון של חברה המתמחה בייבוא של ענתיקות. אני יודע שאפשר לבד, לצערי אין לי את הזמן. תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב - מגנטו ולא דינמו. מישהו יודע? מדובר בחוכמה לא קטנה כאשר הליפוף מתבצע גם תחת תנאי חום. היו פעם זקנים שעסקו בכך בתל אביב הישנה, היו ואינם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 8 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
קיבלתי אופנוע ג'אווה מחבר ואינני יודע כיצד מניעים אותו אמרו לי שאין לו סטרטר,ושיש אפשרות להפוך את רגלית ההילוכים לצד השני והיא הופכת לקיק.. האם זה נכון?ואם כן כיצד עושים את זה.. תודה יום טוב
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתוך אתר הצילום הלאומי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברים עייפנו מקרבות, שבענו ממלחמות ואנו מחפשים פינה שקטה ליצור לעשות ולאהוב, אינטרסים, פולטיקה, מאבקים, יש למכביר בחיים שלנו... עזבו לנו את הפורום למשהו שונה, שיהיה פינה קטנה של שפיות בים הבלגן... כיתבו על הרכב שלכם, צרפו תמונות, ספרו אנקדוטות מעניינות, בדיחות יתקבלו בברכה את היצרים, הזעם, והמלחמות תשאירו בחוץ... רן
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מבקש את יעוצכם 1.מה הדרך הטובה לנקות חלקים מאלומיניום מקורוזיה שטחית? 2.עם איזה צבע יסוד הכי טוב לצבוע ישר על המתכת? 3.האם ווש פרימר (etch primer?) מתאים גם לאלומיום? 4.האם יש צבעים שנותנים הגנה טובה גם בצביעה ישירה? תודה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מציע שמועדון החמש תתמוך רשמית בכל מפלגה שתבטיח לבטל את הפסים הזוהרים שאנחנו נאלצים להדביק לאחוריים של המכוניות שלנו. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
מתי הופיע לראשונה? 1 2
מאת חן פרחי-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5 אלף צפיות
עם תפתחות והתקדמות הטכנולוגייה,הופיעו ברבות השנים חידושים רבים,חלקם חשובים כמו בלמים הידראוליים,הנעה קדמית ושיכלולי בטיחות,וחלקם טריווילים כמו מערכת איוורור,מזגן,חלונות חשמל ועוד. דוגמא-בשנת 76 הציגה ב.מ.וו את סידרה 7 החדשה שהיו לה אופצייה לבלמי A.B.S.
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
סוג של חיפושית
מאת שטנגה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם באמת??
-
-
מחפש "גרריסט" קוסם 1 2
מאת ארנון- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שמתי עין על גרוטאה שנמצאת בחניה של בית משותף (רצ"ב מפה להמחשה). הבעלים מספר שכשהמכונית נכנסה לחניה בפעם האחרונה (לפני 10 שנים) היה קשה מאוד לתמרנה פנימה, בגלל העמודים התומכים של הבניין. המכונית עומדת מאז, עם הפנים אל תוך החניה (לא לכיוון הכביש), ובשיפוע חיובי (כלומר בעליה). היום אין שום סיכוי להניע את המנוע, וכדי להפוך את המטלה למורכבת עוד יותר, הבעלים איבד את המפתחות, אז ההגה נעול ולא ניתן לסובב את הגלגלים הקדמיים. החדשות הטובות הן שבתום כמה שעות של עבודה מאומצת, הגלגלים על כל ארבעת הצירים מסתובבים בחופשיות. גם זה משהו... איך אני שולף אותה משם ? האם יש בעל גרר שיכול לשים אותה על "פלטפורמה" עם גלגלים כדי לתמרן אותה החוצה ? צריך לציין שלמשאית גרר אין שום א…
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
ברכות לדב קרדו 1 2
מאת מועדון סאאב-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לרגל קבלת כתב הסמכה במקצוע קצין בטיחות בתעבורה הערב במכללת "עתיד" בתל אביב.
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב! כשחזרנו ממפגש המועדון ,שמחים וצוהלים,כשברקע שומעים פסוקו של יום (מה לעשות,תדיראן ) עלתה במוחי מחשבה: ניסע לבקר את האחות הבכורה שמחכה לזמנה. המפגש היה מרגש מאד,המכוניות ריכלו קצת על המצב הכלכלי והפוליטי,והבטיחו להיפגש ב2006 במפגש המועדון. בקיצור ניתן לתמונות לדבר:
הודעה אחרונה מאת udical, -
חלפים למכירה
מאת L- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין למכור מספר חלקים ש"נאספו" עם השנים: -שמשת חזית לטריומף הרלד / ספיטפייר. -שמשת חזית לאלפא גוניור. - 2 פנסי איתות חזית למיני(או טריומף ספיטפייר ?MK 1/ 2)חדשים,(בקליט+גומיה+ניקל+בית נורה). -מפוח אויר ליחידת חימום טריומף ספיט/ הרלד. -ספרי WORKSHOP MANUAL מקוריים של חברת "וולוו" לדגמי 144 + 164 . מידע נוסף אשמח לספק בה"פ
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
חלקים לאלפא רומאו ג'וניור \ GTV
מאת Guest l'Anonimo- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שמעוניין יש לי כמה חלקים חדשים לגמרי (מקוריים, חלקם נדירים מאוד) למכוניות הנ"ל, אין לי בהם שימוש וחבל שישבו סתם... בשביל רשימה ועוד פרטים נא לשלוח הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת tuvia, -
- 6 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
למכירה: ווקסהול ויקטור שנת 62' יד שניה הרכב במצב מעולה בין הבודדות בארץ. סאאב ורכבים נוספים . 052-3717302 חיים.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 21.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מדי פעם קופצים פה שרשורים השואלים לגבי קטלוגים או ספקי חלקים שונים בחו"ל, לסוגי רכב שונים. בואו ננסה לרכז בשרשור אחד מאגר של ספקי חלקים, אתרים רלוונטיים לחלקים וכו', עפ"י סוג רכב או עפ"י סוגי החלקים. לא פחות חשוב, שיהיו כאלו ששולחים משלוח בינ"ל... אני אתחיל... Classic Industries - ספקי חלקים מכאניים וקוסמטיים מקוריים למכוניות מסוג: קמארו, פיירבירד, שברולט פול-סייז, נובה, טנדרים GMC. Year One - ספקי חלקים מכאניים וקוסמטיים מקוריים למכוניות מסוג: קורבט, ביואיק, קמארו, שבל, קאטלס, פיירבירד, GTO, אימפלה, מופר לסוגיהם, מוסטאנג, G-body, פול-בודי ועוד... NPD - ספקי חלקים מכאניים וקוסמטיים מקוריים למכוניות מסוג: מוסטאנג, פורד Tבירד, שבל…
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה תמונות מהמפגש שהיה היום http://gallery.il-cars.com/thumbnails.php?album=31&page=1 ואם אני לא טועה הרכב הזה שייך לאחד מחברי הפורום לא?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג פולקסוואגן לימוזין שנת 63'. אם יש כאן מישהו שמכיר את הדגם ויכול לתת לי עוד פרטים ורקע היסטורי של הרכב אשמח. תודה.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
למכירה קרון רכבת שלם, כולל גלגלים ומעצורים. הקרון "ענתיקה" לאחר ניקוי חול ופירוק קירות העץ. צבוע ומוכן לחידוש. על הקרון מופיעים פרטי היצרן האנגלי. שנת יצור 1934. נתן לרכשו יחד עם קטע מסילה להנחה.קטגורה:שונותתת קטגוריה:מיוחדיםמחיר:18,000 ¤אזור מכירה:רעננה-כפר סבאכתובת:בנימינהטלפון:054-7303320סלולארי:איש קשר:
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 235 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- levy
- nir eli
- לב טוב
- Aviv943
- גולדן191
- דובצע
- itaysamurai
- Super_T
- omerkot
- dj_dani
- Fraysa
- motior