רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים בשעה טובה קניתי את הווספה עם סירה מפח ורציתי לשאול מ"ס שאלות. 1. הווספה עומדת ללא טסט משנת 95 והרישיונות לא הוקפאו וברצוני להעביר בעלות ולהופכה לאספנות מה צריך לעשות קודם(בעל הווספה מוכן לתת לי יפויי כוח) 2. ברישיונות לא רשום שייש צינה לווספה למרות שכל השנים שהווספה הייתה אצלו כך הוא העביר טסט הווספה ניקנתה על ידו בשנת 70 כך שבסבירות גבוה שהבעלים הקודמים איננו בין החיים ולא אוכל לומר מהיכן ניקנתה או מאיזה וספה פורקה הסירה. 3. האם אצטרך בדיקת מעבדה 4.האם כל מישרדיי הרישויי מכירים את תהליך ההפיכה לאספנות או יש כאלה מראש שלא כדיי לגשת אליהם והאם יש כאלה שמומלצים ולא מחפסים להקשות
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים, אני יודע שלא כולם מעיפים מבט ל"למכירה" אבל זאת, פשוט חבל לראות אותה לא מתממשת כמו שצריך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77659
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לשמוע פרטים אם משהוא יודע . אבי
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש בשביל חבר מנוע 1000 למיני מיינור בארץ כל מידע או עזרה בנושא יתקבל בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
אירועים ומוזיאוני רכב קלאסי בפראג צ'כיה
מאת Guest AKICHU- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכל מי שבקש להתעדכן באירועים מוטוריים קלאסיים בפראג צ'כיה, עמיתנו בפיבה המועדון המוטורי ההיסטורי של צ'כיה ישמח לעדכן בטלפון +420 602 290 544 בעיקרון להלן האירועים בקיץ , לצערי הרב אין באנגלית אולם, בהרמת טלפון אחת יובהרו הדברים FIVA A 06. 8. 2005 Karlovarská veteran rally Regularity event 14.7 až 17.7.2005 Auto Štangl Bohemia rallye Historic 2005 Regularity event FIVA B בנוסף מוזיאונים: http://www.ntm.cz/ http://www.samohyl.zlin.cz/SMV1.htm http://www.technicalmuseum.cz/ http://www.motorjournal.cz/bitov/ וכמובן לא לשכוח את פראג המופל…
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב חברים. אני מחרתיים עושה טסט לאותו ורציתי לבדוק מס' נושאים שהטרידו אותי בהכנה של הרכב לטסט. 1. האם יש אורות ערפל אחוריים לסובארו סטיישן שנת 80? 2. האם אישור ברקסים ממוסך מורשה סובארו עולה כסף? אם כן, כמה אמור לעלות בערך? 3. האם ניתן להכשיל בטסט על חוסר בפקק למיכל מים של השפריצרים? אשמח לתשובות בהקדם לצורך היערכות בהתאם. תודה, גל.
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קצת OFF TOPIC אבל קשור לאספנות ! למי שמכיר את הפרסומת של סיטרואן C4, הנה לינק מדליק http://www.themoog.f2s.com/2CV.wmv
הודעה אחרונה מאת kasush, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אז ככה: סוף-סוף, הבן אדם קיבל אישור ממס-הכנסה על ביטול העיקול על האוטו. האישור אצלו בידיים, השאלה- מה עושים? האם אנחנו יכולים ללכת למשרד הרישוי, וישר במקום יעדכנו לנו את זה ונוכל לעשות את העברת הבעלות, או שבכל מיקרה צריך להמתין כמה זמן אחרי העדכון, לפני שנוכל לעשות את העברה (ועד בנוסף- האוטו בלי טסט 4 חודשים, חודש מעל המותר להעברה ללא טסט!)? תודה על התשובות!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם ולילה טוב, * האם קיים קיט שבעזרתו ניתן להחזיר לשמשת הרכב את הברק והשקיפות שהיו לה כשיצא הרכב את שערי המפעל? * כיצד משתמשים בקיט שכזה והיכן ניתן להשיג? * האם צריך להבדיל בין שמשות העשויות זכוכית מחוסמת (שמשות-צד) לבין שמשות העשויות זכוכית שכבתית (כמו שמשות קדמיות), כאשר עובדים עם הקיט? * האם במקום לרכוש את הקיט (שוב, בהנחה שקיימת חיה כזאת...), יש בעלי-מקצוע שמביאים את השמשה לאותה תוצאה? (אפילו כאלה שלהם יש את הקיט...) השריטות בהן מדובר הן שריטות כתוצאה מפגעי הזמן ופגעי הווישרים בעלי הגומי האכול ש"החליקו" להנאתם על השמשה... וגם מדובר בחוסר הברק שקיים עליה. והשאלה הנוספת: אף-פעם לא יצא לי להוציא לבד שמשה... האם…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
עזרה בBSA 1956 1 2
מאת amitexc- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התחלתי בשיפוץ של הBSA שלי. אני עכשיו עובד על הכנף האחורית עם המפרק שהחלק האחורי של הכנף מתרומם(בשביל להוצא את הגלגל,למי ששואל). עכשיו יש לי שאלה למי שמכיר את הדגם. באיזור הציר הפס שעובר לאורך הכנף ממשיך עד הסוף ומשתלב בין שני החלקים או שבקצוות הכנף מתיישרת? פשוט אצלי עכשיו זה שטוח ואני לא יודע אם להחזיר את הפס או לא. אם יש למישהו תמונות זה יעזור לי מאוד. עמית.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זהו סופית איבדתי את הברקס, בבלמי התוף של הלמברטה שניפתחו נתגלת הבעיה הבאה רפידות הבלם נפרדו מסנדלי המתכת למרות שהם שלמים ועבים: 1. האם יש דבק מיוחד להדבקה? 2. ניתן לעשות לבד או חייבים משפץ? (מדובר בברקס הקדמי) 3. מי עושה זאת באזור י-ם? תודה-רן
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז זהו אני חי כמו בחלומות הכי פרועים, (אולי) היום קיבלתי לרשותי את אופנוע האספנות השני שלי, מדובר בהונדה 50CC (שחורה) שהייתי עם הבעלים שלה במשך זמן ארוך במסעות שכנוע, היום (אחרי ששיפוץ הלמברטה תפס תאוצה) פגשתי בו ועשיתי לו את פרצוף הקוקר-ספנייל שלי (להבדיל מפרצוף הבוקסר) ולא להאמין זה עבד! ומחר הכלה החדשה בבית בתכנון להעלות אותה למרפסת הגג שלי (קומה רבעית) כדי להרחיקה מידי הילדים והמזיקים שבחוץ, עכשיו רק נישאלת השאלה מה משפצים קודם-תמונות מובטחות-רן
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מודל 88 הזרקה רב נקודתית מערכת שמתאימה גם לטורבו אחרי קלאץ(מקורי)משאבת מים הגה כוח סאנרוף גאנט מאגנזיום 15 מקורי מתאימה לשידרוג קפרי 7000ש"ח!!!! בלי נודניקים לרכב יש טסט לחודשיים 052-3576343
הודעה אחרונה מאת ZUGU, -
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
0522790303 אריה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
כלי עבודה מומלצים? 1 2
מאת השושנים- 16 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
ראשית אני מתנצל מראש על ההפצצה לחברי הפורום בנושאים השונים. לאחרונה מצאתי (בעקבות קבלת תפקיד זמני בעבודה, עד לקבלת התפקיד החדש) דבר שאף פעם לא הכרתי, אם אני לא טועה קוראים לו זמן או משהו כזה... אז אני מנצל אותו כמה שיותר לטובת התחביב ואני מתלהב מאוד...(בערך כמו שגילית בגיל צעיר את גליות הפליבוי שאנשים מחזיקים לקרוא כתבות מענינות...) אז ככה בעקבות הרחבת משפחת האספנות וגילוי הצורך האמיתי בכלי עבודה טובים, ולפני שאני אגרום נזק משמעותי לכלים, אני מבקש את עזרת המומחים במציאת כלי עבודה איכותיים ולא יקרים מאוד. בשלב הראשון אני זקוק יותר מהכל לראנץ ובוקסות. וסט מפתחות פתוח סגור. אשמח לשמוע המלצות, תגובות, אפילו אם יש למישהו סט מיותר למכירה במחיר הוגן, או אם שמעתם על מבצע …
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי היום במוסך ללא שם באשקלון פיאט חמש ספרות ,קטנטנה ,מנוע קידמי ,גג ראג טופ,בורדו עם כנפיים שחורות . למישהו יש פרטים על הרכב?(דגם נפח שנה וכו') בכוונה לא כתבתי את זה ב"ענתיקות בצידי דרכים" כי זה לא נראה למכירה ...
הודעה אחרונה מאת fz1, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש לקנות ניקלים וסמלים לוספה שנת 65 . אים יש מקום בארץ שמוכר ? ואים לא אז איפו הכי זול לקנות בחול ?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בספר רכב משנות השישים קראתי שבמערכת הקרור,בנקודות חמות מאד במנוע, כמו באזור השסתומים ,הקרור נוצר ע"י "רתיחה מקומית",כלאמר המים רותחים בנקודות אלו ונוצר שם קרור יעיל יותר. מזהירים שם,להוציא האנטיפריז בקיץ ולהשתמש במים רגילים,כי האנטיפריז מעלה גם את נקודת הרתיחה,מונע רתיחה מקומית,ונוצר בלאי גבוהה דווקא במקומות החמים במנוע. כמובן שמאותה סיבה,אסור לשים פקק לחץ בראדיאטור,שלחצו אינו תואם הוראות יצרן. מכיוון שרוב התוספים נגד קורוזיה מכילים אנטיפריז,וכולנו כנראה משתמשים בהם כדי להגן על מערכת הקרור.אני מציע למצוא תוסף הגנה שאינו מכיל אנטיפריז ולהשתמש בו. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 4 תגובות
- 957 צפיות
לחובבי האיטלקיות: אתר מעניין שמצאתי במקרה: www.carsfromitaly.com
הודעה אחרונה מאת yosi cadillac, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב. ביום שישי האחרון נערך טיול שטח ולאחר מכן מפגש של רכבי המועדון לצורך סיקור של ערוץ 10 לכתבה שתשודר ביום שישי הקרוב בערוץ 10 בחדשות 10 בשעה 9 בערב. מס' תמונות לחימום ולינק לשאר התמונות: http://members.lycos.co.uk/subaru4wdclub/phpbb2/viewtopic.php?t=177
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
לאיזה רכב שייך הסמל בתמונה ? פרס לעונה ראשון נכונה בהצלחה משה
- 3 תגובות
- 954 צפיות
אחרי שמצאתי את הבול-גוינט התחתון (במאירמן- תודה למשה על המספר) ומבחינת פרונט האוטו סגור וכמו חדש (הוחלפו גם התפוחים ,הבוקסות והזרועות) אני רוצה להחליף את הצמיגים. איפה אני משיג צמיגים אם פס לבן קלאסי כזה? הם יותר יקרים? חוץ מפס קישוט יש עוד משהו שמאפיין אותם? כמה צריך לעלות 4? על הדרך אשאל גם איפה מומלץ לעשות קפיצים (קפיצי עלים אחוריים)?
הודעה אחרונה מאת berko, -
How to Buy a Collectible Vehicle
מאת Guest AKICHU- 3 תגובות
- 939 צפיות
Buying a collectible vehicle calls for a significant amount of research and scrutiny. This is bound to be a big investment in time and money and you will want to negotiate intelligently. Here are some suggestions to help: The first step is to decide what make and model of vehicle you want and to learn everything there is to know about it. You might: Subscribe to specialized magazines. Read historical automotive books. Read documents and books on specific makes and models of vehicles. Join organizations and car clubs and participate in their events. Get to know the owners of vehicles similar …
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מחפש הונדה CX500 אם מישהו יכול לתת לי פרטים על האופנוע,תמונות,וכו....... איי מייל= [email protected]
הודעה אחרונה מאת אורן י, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ריגל 82 פלפון 050-7674222
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
לאחר שיטוט בפורום, והבנת הנפשות הפועלות, הוחלט לתת מענה לדרישה הקיימת למקום מפגש חלופי וחברי לכל בעלי רכב קלאסי באשר הם. מקום המפגש יהיה: 1.מקום ללא תשלום 2.ללא צפיפות 3.מסגרת חברית, אוהדת, בעלת תמיכה, וחפה מאי אילו אינטרסים אישיים! 4.הינך מוזמן להיות שווה בין שווים! ולכן, ביום ו' הקרוב,ה 8.7.2005 מהשעה 16:30 ואילך, יתקיים מפגש ראשון (לאיפוס כוונות) לתחום הרכבים הקלאסי בחניית הספארי (מצ"ב מפה), כחלופה למפגש באונ'. אז אם אתה בעל רכב קלאסי / בעל עניין שמאסת בהתנהלות הנוכחית, והינך צמא לשינוי, מקומך איתנו! בתודה מראש, הצוות החדש.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
"אהובת הקצין הצרפתי" "ג'קי קנדי, בריז'יט בארדו, אודרי הפבורן, והנשיא דהגול - כולם הזילו ריר על ה- CITROEN DS, סמל האלגנטיות והשיק, שהגדירה התקופה. במלאת לה 50 שנה אפשר רק להיזכר בערגה בצפרדע הצרפתית המושלמת, שנשלחה לישראל עבור הנשיא זלמן שז"ר וגמרה כגרוטאה עם קמטים". מיתוך מוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות (של היום) עמ' 80 עד84. לציון 50 שנה לסיטרואן די אס. עכשיו אני הולך לקרא . משה.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל השבוע האחרון נסעתי עם הרקורד לעבודה כי הרכבים האחרים היו תפוסים (ובמגאן הלכה לעולמה משאבת מים). חשבתי שיהיה מעניין שכל אחד יספר כיצד הוא משתמש ברכב האספנות שלו. האם זה שימוש יום יומי או רק לתערוכות, טיולים וכדומה ? איך אתם שומרים על הרכב ? במיוחד אם אתם משתמשים בו בשימוש יום יומי ? אני בכל אופן השתדלתי להחנות אותו כמה שיותר רחוק ממקום חנייה של רכבים אחרים, מקום פינתי, שלא ימשוך צומת לב מיותרת. וכמובן להחזיק אצבעות עד שיוצאים אליו בחזרה.. באופן כללי אנחנו לא משתמשים בו באופן יום יומי, רק כשחייבים. רוב הזמן הוא נח ויוצא לטיולים מדי פעם בסופ"ש... אבל כמובן כשצריך הוא מתגייס לעבודה ללא כל בעיה, אף פעם לא מתלונן, גם אחרי 34 שנים
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
מחפש גיר אוברדרייב ללארק 63 מנוע סטודיבייקר,אולי מישו יודע ,ראה,שמע, בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מנוע של פולקסווגן TYPE4 ,מהמכוניות הבאות: , 411/412 טרנספורטר 72-79 411 בכל מצב. נא ליראות את הקישור. http://web.telia.com/~u31614134/412/411var.jpg
הודעה אחרונה מאת 1302muykef,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 138 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shaike.Zam
- amosbmw
- borsood
- mcshmupi
- Shay Shd Dave
- ofralon
- Camaro 92
- rolling_stony
- ברווז
- SlowRide
- yoav911gt2
- נולד לליסינג