רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
טאסות לאודי...! 1 2 3
מאת maor/z- 36 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כבר פירסמתי אשכול בנושא אבל כאן אני רוצה שהוא יהיה יותר מסודר! אז ככה אני מעוניין בסט של רביעיית טאסות לאודי מדגם 80 כל מי שראה או יודע איפה אני יכול להשיג כאלו שיעזור לי. כמו אלו שבקישור הזה: http://dimg.163.com/auto/2004/02/27/BILD72.JPG מחכה לכם...יום טוב
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם בקשה זאת מופנת למנהלי הפורום ולחלק שמתייחס לרכבי אספנות בפרט מכוון שבחלק זה של הפורום מתפרסמות הודעות הנוגעות לרכבי הספנות וכן לדו גלגלים המוגדרים כאספנות , אני מציע לשנות את שם החלק ל" אספנות כלי תחבורה " או משהו בסיגנון , כלומר שם שיכלול גם את הדו"ג וגם את רכבי האספנות בברכת שבוע טוב מינימן
הודעה אחרונה מאת logo1, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי, רציתי לשאול מהן ההגבלות (אם יש), לרכב אספנות חוץ מאיסור הנסיעה בין 7-9? כמו כן אשמח לקבל טיפים ברכישת חיפושית בין השנים 70-76
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
היום אישתי ואני (הילדים נשארו בבית) לקחנו את הלנציה ונסענו מרחק 150 ק"מ מחוץ לניו--יuרק. היה נהדר להאורליה גמעה את 300 הקילומטרים באופן מעורר כבוד. לא החסירה פעימה. אפילו לאחר נסיעה במשך 45 דקות במהירות של למעלה מ 110 קמ"ש. כל זאת בנוחות מדהימה (אפילו אישתי לא היתלוננה)! אכשיו אני מבין למה יודעי דבר מדברים בשיבחה של האורליה B20. GT אמיתית אלעד מצורף כמה תמונות מהיום
הודעה אחרונה מאת elads, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחר-צהריים נפלא לכולם, ובכן, האם למישהו יש חוויות/הארות/הערות/חידושים/דברים מיוחדים מהמפגש? רציתי לבוא, אך אילוצים מהרגע האחרון (אתם יודעים - להציל את העולם ושטויות כאלו...) גרמו לי לוותר, וזה איכזב אותי. אני בטוח שצילמתם (חלקכם), אז... (יאללה !! ) בטוח ש-idanst צילם קצת.. (מה "בטוח", בעצם חסר לו שלא - אחרת הוא מפוטר! ) בקיצור - קצת עידוד למאוכזבים לא יזיק... בעצם בשבוע הבא יש השקה... חסר לי שלא לבוא! אחלה יום שישי לכולם, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 0 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בפורום אספנות מפורסם תרד 50 טיפים מעולים שיקלו עליכם בטיפול במכוניתכם האהובה! טיפ 26 מדבר על חידוש מוצרי פלסטיק וסקיי משהוא מכיר את החומר הנדוןAMORA היכן משיגים בארץ
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
רציתי לשתף אתכם בתמונות של הרכב שלי . ב - 1994 הרכב עבר חצי שיפוץ שכלל פחחות קלה וצבע והח' שטיח ריצפה , מ - 95 הרכב עומד על בוקים מכוסה במחסן. אני מעוניין לקנות ח"ח / רכב לפירוק משנת ייצור 1968 -1969 . הדגם של הרכב - 365 והצבע המקורי היה חום עפר ( קקה בלשון צבאית ). בחרתי לצבוע את הרכב בצבע אדום שלדעתי מתאים יותר , בגלל שעשיתי את הפחחות והצבע לבד פחדתי לצבוע מבפנים . אז עד שאני אאתר חלקים הרכב ימשיך לעמוד בסככה.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לבעלי הישראליות..... למסירה זוג שטיחי גומי של אוטוקרס, עם הסמל על כל השטיח, במצב טוב. ה"פ לפרטים ליאור.
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
למסירה פיאט 850
מאת uhg14- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לזריזים פיאט 850 למסירה בימים הקרובים - לפני שילקח לזבל פרטים בטלפון: 0545327669 למשה.
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי שידע לזהות נכון את הרכב הבא יזכה בשבוע בעיר האוהלים... 35 מעלות בצל (ואין צל) משמרות של 12 שעות... וצפיה בהאבקויות...-רן http://img263.imageshack.us/img263/6807/dscf84296am.jpg
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
היי חברים. סוף סוף ארגנתי לעצמי את כוחות הנפש הנדרשים לאדם קשיש כמוני (מעל גיל 50), והתחלתי להכין אתר לבייבי שלי. אודה למבינים שבכם וגם לאחרים אם תכנסו לאתר, ותאירו לי את ההערות הבונות הנדרשות לשיפורו. נא לתת הסבר מפורט ופשוט להבנה. אינני שוחה עדיין בחומר כמו הדור הצעיר . . . כתובת האתר - בחתימתי. בתודה ובברכה - אבי.
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 7 תגובות
- 6 אלף צפיות
חיפושית גרמנית 1300 לאחר שיפוץ מקיף הכולל רצפה חדשה, חלקים מיובאים מחו"ל, צבע בתנור ופחחות, הגה מעץ, מערכת סטריאו. טסט לחצי שנה, מצב מכני מעולה 0577-654616
הודעה אחרונה מאת yair842, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רנו פואגו 1983 שחורה יבוא אישי יד ראשונה ללא טסט שנה זקוקה לשיפוץ קל מכונית נוספת לחלקים ועוד חלקים רבים הכל נמצא בקרית אתא ליד חיפה אבי 050 5204122 [email protected] מחיר 2000 ש"ח או להצעה הטובה ביותר חבר שלי מוכר והצעתי לו שאני אפרסם בפורם, רכב מעניין לאספנים רק עוד 8 שנים לאספנות
הודעה אחרונה מאת nameri, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כפי שהובטח, האבטומוביל והקלאסיקון בדרך לחברים - יגיעו ביום שלישי / רביעי הקרוב... בינתיים עודכנה רשימת האירועים באתר המועדון (ובאתר מופיעה גם הכריכה החדשה של האבטומוביל - כדי שתדעו מה מצפה לכם...). כתובת האתר: http://www.5club.org.il/ אנא הקפידו לרשום אצלכם את האירועים במקום בולט - לא ידעתי / לא זכרתי - משמעו הפסדתי ... לתשומת לבכם, אירוע סוף הקיץ והאירוע המרכזי לחגיגות ה-20 מחייבים הרשמה מוקדמת !! נחום
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אז ככה....קודם לכן, כמה מילים על מה זה בכלל Dodge RamCharger? הדגם הראשון יצא לשוק בשנת 1974 כ"תגובה" לשברולט בלייזר. הרכב מוגדר כ- Full size sport utility vehicle, עם בסיס גלגלים של 265 ס"מ. בגרסת ה-4X4, כמו שלי, ישנם שני סרנים חיים (Dana 44 FBJ) ונעילת דיפרנציאל, לרכב מנוע בנפח 5.2 ליטר, בתצורת V8. פנים הרכב מפנק ומפואר כמו פרייבט, או יותר נכון כמו כל רכב אמריקאי טיפוסי... הגה כוח (הידראולי), מזגן + מזגן מפוצל ליושבים מאחור, בקרת שיוט (!), חלונות חשמל, נעילה מרכזית, sun-roof קטן ליושבים מאחור, אין סוף מרחב פנימי ועוד ועוד... יצאתי היום לסיבוב קטן בשטח (למעשה, לא יודע מי לקח את מי לסיבוב, אני את הרכב או הרכב אותי...), צילמתי קצת תמונות, את השטיפה שעשיתי ל…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הנה טיפים שנמצאים במגזין שאני מנוי לו שנקרא cars&parts. במגזין של החודש היו את הטיפים האלה וחשבתי שזה יועיל לכולם לראות אותם כי זה טיפים מאוד נחמדים ומועילים לעבודה קלה! תהנו *כל הזכויות שמורות למגזין Cars&parts!
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בימים הקרובים עומד להסתיים פרוייקט הפחחות והצבע של ה-304 שלי. מי שעקב אחר ההודעה הקודמת שלי בעניין מבין שהרכב היה במוסך קרוב ל-3 חודשים... במשך הזמן הזה הרכב לא הותנע. מישהו יכול לתת כמה טיפים בנוגע להתנעה ראשונה לאחר תקופה כה ארוכה? מה הפעולות שכדאי לנקוט כדי לא לפגוע במנוע? מה צריך לבדוק/להחליף/להוסיף?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב שנת 64', עם טסט ל4 חודשים ובמצב מעולה. מחיר נדרש 12,000. לכל המעוניינים: 050-5461666. ניר.
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
תמונות מהפיאט ספיידר שי תהינו
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
Pierce-Arrow Society � בעקבות אברהם לינקולן הנשיא ה- 16 של ארה"ב
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון � PIERCE ARROW שנוסד בשנת 1957 הוקם על מנת לשמר ולתעד את כלי הרכב של יצרן המכוניות האמריקאי המוכר והמוקר ביותר בתחום תעשיית הרכב בארה"ב. החברה שמיקומה היה בבופאלו ניו יורק, ייצרה במשך 38 שנים את כלי הרכב האיכותיים והיוקרתיים ביותר (ראו תמונות), בשנים אילו נתן היה למצוא את כלי הרכב שלה בכל מקום בארה"ב שאופיין ביוקרה ועוצמה, למעלה מ20 שנים היה הייצרן הספק הראשי של הבית הלבן ומוסד הנשיאות, כמו גם קיסר יפן, השאח הפרסי , ונסיכויות המפרץ, סגל דיפלומטי, אנשי עסקים וידוענים למיניהם. המועדון מקיים את הכנס השנתי שלו ביולי כל שנה, כאשר הכנס השנה התקיים ב14 בחודש בספרינגפילד אילינוי והיה בסימן של "מסע בעקבות הנשיא ה- 16 של ארה"ב � אברהם לינקולן" למועדון כ 1000 חברי…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למכירה חיפושית שנת 73 1300 גרמנית,רכב לאחר שיפוץ כללי הכולל רצפה חדשה,צבע חדש,המון חלקים מחו"ל,הגה מעץ,מערכת. הרכב יד שניה,מקורי מאד,כולל טסט לחצי שנה,מצב מכני וחיצוני מעולה. פלאפון- 057-7654616
הודעה אחרונה מאת as74, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בשבוע הבא יראה אור גיליון חדש של "האבטומוביל" - המגזין הישראלי היחיד המוקדש כולו למכוניות קלאסיות, רבכ אספנות, מורשת מוטורית ואופונועים קלאסיים. "האבטומוביל" הוא מגזין מנויים. כל חברי "מועדון החמש" מנויים למגזין מתוקף חברותם במועדון. אחרים יכולים לרכוש מנוי שנתי ( ל-6 גיליונות) במחיר של 180 שקלים (כולל מע"מ ודמי משלוח) בטלפון 02-6521222 (קרול). מתברר שמשתלם להיות חבר מועדון החמש...
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
דוגמאות לרכבים שמסתובבים בפראג http://img148.imageshack.us/img148/4047/dscf77400zm.jpg http://img148.imageshack.us/img148/3346/dscf77318tz.jpg http://img148.imageshack.us/img148/1069/dscf77477lr.jpg ללקק את האצבעות-רן
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש YAMAHA XT כל מי שיש לו למכירה לא משנה עם או בלי טסט, משהו בסביבות שנת 80 ו....... טלפון 0502000518
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הראלי של מועדון החיפושיות יצא לדרכו ביום שישי הקרוב, 22 ביולי 2005, וישתתפו בו כ 35 כלי רכב. ההזנקה בחניון הצפון מזרחי של "רידינג" ליד בית הלוויות ותחל ב 8 בבוקר. הסיום בתחנת הרכבת של כפר יהושע, כאשר המשתתף הראשון צפוי להגיע בסביבות 13:30. כולם מוזמנים בכיף לבוא ולעודד את המשתתפים, וכתבי "האבטומוביל" מוזמנים לסקר את הראלי.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם הפחית הנ"ל נמצאת בחלק התחתון של הקרבוראטור כדאי לאסוף שאריות דלק . אם למישהו יש. או יודע איפוא אפשר להסיג אזזז בבקשה. הפחית שבתמונה שייכת לארנון שפרק אותה במיוחד מהקרבוראטור של הספיידר שלו לצילום ""תודות"" בתודה מראש ירון 054-3002629
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79674 האופנוע שלי עם מספר תוספות מעניינות... ג.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
חזרתי ובגדול
מאת השושנים- 2 תגובות
- 876 צפיות
אז זהו אני בארץ מסתבר שבשעה שנעדרתי נעלם קובי ונמצא... אבל עולם כמנהגו נוהג יש תמונות(1000) ג'יגה-לא כולם של רכבים אבל יש ... יש מה לראות בפראג תמונות בהמשך...רן לחימום הקנה-אופנוע הרקולס מנוע וואנקל-נדיר http://img203.imageshack.us/img203/8263/dscf84224kc.jpg
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 1 תגובות
- 694 צפיות
יש מישהו שמכיר את סוג הטאסות האלו? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7977126602&category=43961&sspagename=WD1V אולי אתם רואים כמה אינצ' הם?
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
אהלן חברה. מי שמכיר את הסובארו שלי יודע שיש עליהן טסות לא מקוריות שמאוד מתאימות לרכב אבל מיתוך 4 חסרה לי 1. אולי מישהו יודע של איזה רכב הטסות (היו שאמרו לי שהן של קונטסה 1300 והיו גם שאמרו שהן לא של קונטסה בודאות). ואיפה אפשר לימצא או לייצר אחת??? תודה מראש: משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 137 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- dorosen
- sperial
- Night Driver
- samg
- mikk
- Shay Shd Dave
- yoni2sh
- פריג'י
- amosbmw
- yohai71
- שחר 1