Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאסות לאודי...!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מי לדבר עם זה שמוכר את האוטו?

שלחתי לי כבר הודעה אם בא לו למכור לי את הטאסות חחחח לא נראה לי שהוא יסכים מקסימום נשאל אותו אם הוא יודע איפה להשיג, תודה בכל מקרה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"מישומה הקישור עם התמונה שנתת לא נפתח.

תן לי תמונה ואני אנסה למצא דרך מכרים שעובדים במוסך VW בת"א."

חבר ביררת לי אצל חברים שלך...?

פורסם

תנסה באי ביי

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

דווקא מכרו שם לפני שבוע סט אבל הם לא התאימו לי...גם ביררתי היום ב"היפר חלף" וכלום אין להם איזה עצבים!!!!!!!!!!

פורסם
.

מישומה הקישור עם התמונה שנתת לא נפתח.

תן לי תמונה ואני אנסה למצא דרך מכרים שעובדים במוסך VW בת"א.

משה.

נו אחי ביררת לי צל מכרים שלך?...

פורסם

תחפש אאודי עם טאסות כאלה - ותשאיר לבעלים פתק על השמשה.

ככה חבר שלי עשה, והוא השיג מגנזיום (צלוב) של סובארו GL. לזקן שהיה בעל המגנזיום לא היה כ"כ אכפת, לחבר שלי היו צמיגים חדשים על הרכב, ועל המגנזיום של הזקן היו צמיגים (תחזיקו חזק...) שנת 97 - והעסקה נעשתה ב2002!

ב-300 שקל חבר שלי רכש מגנזיום במצב טוב יחסית, רק לשים צמיגים חדשים ולנסוע (עד שיגנב הרכב...:twisted:)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

איזה אח שלי נראה לך שככה אני ישיג...אני חושב שלא.

דווקא יש איזה אחד עם אותו אוטו כמו שלי אבל מה הוא חיבר את כל הטאסות עם אזיקונים זה כבר מראה שהוא לא מוכן להיפרד מהם!

פורסם
איזה אח שלי נראה לך שככה אני ישיג...אני חושב שלא.

דווקא יש איזה אחד עם אותו אוטו כמו שלי אבל מה הוא חיבר את כל הטאסות עם אזיקונים זה כבר מראה שהוא לא מוכן להיפרד מהם!

זה מראה שהוא לא מעוניין שתגנוב לו אותן . . .:-)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח גם נכון וגם הוא לא רוצה שהם יעופו לו בנסיעה בטח, בדיוק כמו שאני הייתי עושה אבל רק שאני ימצא כבר אוווווווווווווווווווווווווף!!!

פורסם
כבר פירסמתי אשכול בנושא אבל כאן אני רוצה שהוא יהיה יותר מסודר!

אז ככה אני מעוניין בסט של רביעיית טאסות לאודי מדגם 80 כל מי שראה או יודע איפה אני יכול להשיג כאלו שיעזור לי.

כמו אלו שבקישור הזה: http://dimg.163.com/auto/2004/02/27/BILD72.JPG

מחכה לכם...יום טוב:wink:

פעם היו כאלו באלפים גם באודי 80 וגם ב- 100 אילו טסות ששפשוף קל במדרכה שובר אותן.

תצליח חבר אם אמצא אעכן.

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

סליחה שאני אולי שואל שאלה שלא במקום,

אבל מה הבעיה הגדולה לשים טאסות אחרות?

זה לא שזה רכב משופץ ברמת "תצוגה" והכל מקורי בו ונוצץ שחייב את הטאסות המקוריות והנוצצות שלו.

מצטער, אבל אודי 80 שנת 85 זה לא רכב לשאוף בו למקוריות מירבית.

לי ב100/84 שהייתה לי היו טאסות ממש יפות שקניתי בבולגריה,שווה לך לחפש משהו...

משכנתא זה קל

פורסם

אז בוא אני יעדכן אותך בכמה דברים שאולי תבין ככה למה אני מעוניין במקוריות!

האוטו לפני שבועיים בערך נשלח לצביעה ופחחות כללית של כל האוטו והוא נוצץ כמו היום הראשון שיצא מהחברה!, האוטו הוא יד ראשונה ידידי שמור מבחינה מכנית פיקס עובר טסטים(בלי עין רעה) בלי שום בעיה ואני לא בא לגרום לו שיראה ברמת תצוגה אני רוצה את המקוריים כי הם הכי יפים (גורל הקודמים שהיו על האוטו נגנבו זמן מה אחרי שהאוטו נקנה בערך שנה...) וגם הפשוטים של ה-100 שקל כבר בדקתי לא מתאימים כי יש איזה בליטה בג'נט.

בקיצור אני לא מתפשר ואני יינסה להפוך עולמות בשביל להשיג כאלו, אהה ולגבי ההצעה שלך אין לי למה ליסוע לבולגריה רק בשביל לחפש טאסות.

טוב בכל מקרה אני עדיין מחכה למי שיפתיע אותי ויגיד לי איפה אני יכול להשיג כאלו...גם אני מחפש!

• תוכן חדש...