Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאסות לאודי...!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי בבקשה מה גודל הגלגל 13'' או 14''? אני מחר אברר לך על הטאסות אם יש תוכל לבוא עד לצפון לקחת אותם?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצאתי לך אחד(!) :)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7955093005&category=33744&sspagename=WD1V

תחפש ב- ebay מדי פעם...תמיד צץ שם הכל כולל הכל...

ליאור - הפתעת אותי.......

זה לא מתאים!! הגלגל של אודי 80 85' (ולמעשה של כל אודי 80 72'-86') הוא בקוטר ''13

מה שידידנו מחפש נמכר במודלים 84' - 86' (בהשראת האודי 100 של 83'...). מודל 87' והלאה זה כבר ''14. מאור, ניסית ב-e.bay הגרמני?

נ.ב.: לגבי מי שדיבר על "חליפי" - אין כמו ה"טסות" המקוריות, לא במראה ו-(לצערנו...) גם לא במחיר...

פורסם

תודה אסף נראה אם אני אמצא שם משהו למרות שלא נראה לי שאני יקנה משם , אם תתקל במוצר שאני מחפש בבקשה שלח לי את הקישור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ההודעה נעלמה קצת מהכותרות הראשיות וכמו שאתם שמים לב לא מצאתי את מבוקשי, אם כך יש אנשים אולי חדשים שיכולים לסייע לי בחיפושים שלי כבר בדקתי בעשרות מקומות ושום כלום:( אז אם אתם יודעים על מישהו שיש לו אני מוכן לשלם עלייהם כמובן אם הוא מעוניין למכור או אם נתקלתם במקום שיש כאלו טאסות הודיעו לי בה"פ או שתגיבו להודעה.

אז שיהיה לכם שבוע טוב ונקווה שתביאו לי בשורות טובות...

• תוכן חדש...