רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
חזרתי מאיטליה
מאת idanst- 2 תגובות
- 952 צפיות
האמת שחזרתי כבר ביום שני ואפילו ביקרתי בשישי במפגש (אין תמונות). אבל רק אתמול והיום היה לי זמן להתעדכן קצת באינטרנט. בכל מקרה, היה טיול נהדר באיטליה (רומא, בולוניה, בולצנו, טורינו, ארונה, ורסה ועוד). וכמובן שהרבה מכוניות (ודגמי מכוניות, אפילו הצלחתי למצוא אלפא סוד ואת המשאית של קאנון לאחר הרבה חיפושים). קיוותי להיות שם ב3 מוזיאונים אבל בגלל שנאלצנו להשאר עוד יום בבולצנו בגלל עבודה הלכנו רק לאחד (המוזיאון בטורינו). גם הייתי באוסף טרקטורים פרטי של בעל המפעל שלשם אבא שלי בא לתקן משהו, מה שגם היה נחמד למרות שאני לא מתמצא בטרקטורים כל כך. (אבל הייתה שם פיאט 500 שיכלתי להכנס אליה, להתבונן לפתוח ולהסתכל). גם במופע אוירי נחמד הייתי וכמובן שכיף לראות את כל …
הודעה אחרונה מאת idanst, -
דיסטריביוטור זעיר
מאת T- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפרוייקט מעניין - פרטים בהמשך ורק אם יצליח... אני מחפש דיסטריביוטור (מפלג..) בעל קוטר קטן ככל שניתן. זוכרים לאילו מכוניות היו מפלגים קטנים?? (אבל שעדיין ניתן להשיג...). תודה, T
הודעה אחרונה מאת החנזיר, -
fiat 600 1964
מאת am5971- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פיאט 600 מודל 1964 משופצת בבעלותי מזה כשמונה שנים, דלתות הפוכות נדירה ויפהפיה - 19,000 ש"ח. לפרטים: 0528577537 [email protected]
הודעה אחרונה מאת am5971, -
Das Awkscht Fescht - נסו אתם להגות את זה
מאת Guest AKICHU- 1 תגובות
- 940 צפיות
ובתרגום חופשי "פסטיבל אוגוסט" החוגג 41 שנים לקיומו. בכל שנה בסוף השבוע הראשון של אוגוסט מתקיים פסטיבל קייצי במקנגי בפנסילבניה המציע חבילת כייף נוסטאלגית לכל המשפחה שכוללת בין היתר תצוגת כלי רכב עתיקים, תצוגת צעצועים עתיקים, שוק פישפשים ועוד. טרם יסוד מסורת זו, התקיים אירוע מקומי בפארק שהיה בעיקר לצורך גיוס תרומות, במהלך ארבעת העשורים הבאים, גדל והתרחב האירוע עד אשר הגיע לממדיו כיום, ונכון לאירוע האחרון ארח למעלה מ 40,000 מבקרים , 2700 תצוגות שונות , שוק פישפשים עם יותר מ600 עמדות מכירה, כל זאת בזכות מתנדבים מהמועצה האזורית וחברי מועדון Ontelaunee Antique Car Club http://www.awkscht.com/ אירית
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
נפל לי האיתות של המיני (מצורפת תמונה) וצריך להעביר אותה טסט, רציתי לשאול מאיפה אפשר לקנות את האיתות ומה עוד אני צריך לבדוק לפני שאני ניגש לטסט? בתודה, ניב
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
הסיפור שלא נגמר � מה נשאר מאז לספר לנו את הסיפור? ושלא יגמר לעולם 1 2
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ההשראה לשרשור זה באה מתכנית ששודרה שוב בערוץ ההיסטוריה- היום יום שבת, הששה בחודש על "מבצע עובדה", תכנית שהופקה ע"י מסע עולמי,ובהזדמנות זאת רציתי להודות לאיל על עוד תכנית יפה ומרתקת (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2903004,00.html) שאני מקושרת אליה בעקיפין משני הבטים, האחד אני זוכרת את ההכנות לתכנית הזאת כאשר איל זקוק היה לג'יפים לצורך התכנית ובגלל בין היתר ה- LOCATION הייתה בעיה לגייס אותם, השני הקשר לאילת שגדלתי בה מגיל שנה, וכילדה זוכרת את חגיגות יום אילת בכל שנה, שנפתחו בטקס הנפת דגל הדיו ליד המבנים מחימר "אום רש רש" , כיום נשאר כמדומני ולדאבוני , מבנה אחד מתועד, ומעניין היה לדעת אם ממשיכים במתכונת הטקסית הזאת? לבטח משתתפי הפורום בני אילת ישכילו לאשרר זאת. …
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
איזטה למכירה!!!
מאת RoyCo- 7 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
http://classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=70&ad_id=5575
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://img218.imageshack.us/img218/3816/594fq.jpg http://img67.imageshack.us/img67/5069/957bg.jpg מישהו פירסם שהוא משפץ אחד כזה אז לפניכם תמונה שהועלתה שהייתי צעיר ושעיר-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
עברי דבר עברית. 1 2
מאת logo1-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה שמפריע ואני לא מכוון לאף אחד באופן אישי. בעברית אומרים אני אקח, ולא יקח, אתן, ולא יתן, וכן הלאה בברכה . זאב.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מוכר את הלנצ'יה HPE האהובה שלי...(שנת 83 1600 + מזגן במצב מצוין) למי שמעונין נא ליצור קשר...(יש גם מודעה בלוח שבאתר) 054-5484876 יוני.
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אתמול בצפון אני קולט פתאום אופל אסקונה קבריו, אדומה , מודל 85 או 86... ישר כמובן חיפשתי חיתוך גס עם דיסק (ולא בגלל הנהג וסוג המוזיקה שלו, מה פתאום!), אבל הכל נראה יפה ומשופץ לא רע. היו כאלה ביבוא סדיר? עשיתי קצת גוגל, להמחשה...מצאתי גם מנטה 3 דלתות. חמוד... איתי.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
פירוש השם DKW... 1 2
מאת ירחמיאל-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום פגשתי איזה ייקה זקן והשיחה סבבה כמובן על אופנועים ישנים. הנה הפירוש שלו לראשי התיבות של מפעל האופנועים, למביני הגרמנית בינינו: Das Krankenhaus Wartet Der Keufer Weint ותרגום כמובן: בית החולים מחכה. הקונה בוכה.
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
הוגנבה לאוזניי השמועה שבמקומון הרמלאי "חדשות העיר" עומד רכב מעניין מאוד למכירה... יש פה בפורום מישהו מרמלה שיש לו את המקוממון? נא לפנות בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
כולם מוזמנים לצפות בי בטלוויזיה
מאת Guest אייל ו- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני והאוסף דגמי מכוניות שלי הולכים להופיע מחר (ראשון) בשעה 14:10 בתוכנית החדר של חני בערוץ 11 (ערוץ אחד). אני אספר לכולם על אספנות דגמים מיניאטוריים בישראל.ממולץ לצפות. אני מצטער שאני כותב את ההודעה כאן מיכווון שאין לי אישור לאוף טופיק. תודה וצפייה מהנה אייל מנהל פורום דגמים באתר דגמים
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, לצורך צילום סרט, פיאט (היבואן) מחפשים כלות ישנות. אם בבעלותכם או שאתם מכירים מישהו שיש לו פיאט ישנה ואתם מוכנים להציג אותה לאור הזרקורים, אנא פנו בהודעה פרטית או למייל [email protected]. את הקטעים לסרט מלקטים כבר בימים אלה כך שהענות מהירה תהיה מצויינת. בברכה, גילי.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
במקביל לשרשור על המכוניות הכי טובות, חשבתי שמגיע גם לזועות המוטוריות שנדבר עליהם. המועמדת שלי: אוסטין פרינסס - אוטו ללא תכונות טובות. אפילו פחות אהובה מהאלגרו. יש גם מכוניות שנחשבו גרועות במיוחד מסיבה אחת ספציפית: הרבה מכוניות האיטלקיות משנות השבעים: בגלל חלודה. במיוחד האלפא-סוד והלנצ'יה בטא. רנו דופין: חלודה. עד כדי כך שהציר הקדמי היה נתלש מהאוטו תוך כדי ניסיונות גרירה. רובר P5 - זכה בפרס מיוחד בתחילת שנות השבעים בגלל בעיות אמינות. כמו-כן רוב המכוניות הבריטיות מאותה התקופה. ג'נסן-הילי - יצא לשוק עם מנוע שפיתוחו לא הושלם וסבל מדליפות שמן קטסטרופליות. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צבע אדום ,במצב מקורי. הרכב של שכן מבוגר שגר בבניין. חיצונית הרכב עם מספר מכות קטנות אך ללא חלודה הנראית לעין. הרכב בבעלותו לפחות מאז שעברתי לגור פה (ז"א לפחות משנת 1987) ומשמש אותו לנסיעות קצרות בתוך השכונה או בתוך העיר. לפרטים: 9655364 03
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
היום פגשתי אדם מבוגר שסיפר לי שהיתה לו אודי 200 שנת 81 לדבריו הרכב היה יחיד בארץ. מישהו מכיר רכב כזה ? אולי אפשר להעלות תמונה ?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, מזה 5 שנים יושבת לה עצובה, גלמודה וערומה פורד אנגליה שקניתי לשיפוץ. התחלתי יפה את הטיפול בה: - פירקתי אותה, צילמתי חלקים, שמתי בשקיות וקיטלגתי כל פריט לפי ספר הטיפול ברכב המקורי (שכמובן קניתי ב EBAY). בשלוש השנים האחרונות (היו לי הרבה תירוצים) לא טיפלתי/התקדמתי בשיפוץ. - שוב, יש לי הרבה תירוצים, ואני מוכן לספר את כולם. ועכשיו, שוב, אני מרגיש שאני רוצה לסיים מה שהתחלתי, או לפחות להתקדם עם השיפוץ. מה אני מחפש? ובכן, אין לי כל ידע במכונאות רכב, רק (לדעתי) זוג ידיים טובות ורצון. אני מחפש מישהו שמשפץ בעצמו ויהיה מוכן לקחת אותי , ואת האנגליה שלי, תחת ידייו - וכך אני אשפץ וגם אלמד. אני לא חושב שאני מסוגל להתקדם בכוחות עצמי בשיפוץ הנ"ל. אני גר ברמת השרון והאנגליה …
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצב מצוין . ריפוד חדש , ריצפה ו תיקרא חדשים , צבע לפני שנה , מכני מצוין. מעוניין למכור או להחליף ב קרייסלר 81-85 CJ-6 לא משנה באיזה מצב.
הודעה אחרונה מאת liampro, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצ"ב קישור לרכב - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79394 נא לא לפנות אלי הרכב אינו שלי.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
כלי הרכב המעניין הזה עלה לדיון בפורום של מועדון הדה שבו 3 גלגלים, 3 מקומות ישיבה, 3 ליטר דלק ל100 ק"מ לפי מה שכתוב באתר הזה http://www.3wheelers.com/mathis.html הוא מעולם לא עלה לקו היצור באופן מסודר ולמעשה יוצרו ממנו רק עשרה רכבים נראה שהוא הקדים את זמנו, העיצוב מוזר ככל שיהיה שונה מהמקובל בסוף שנות ה-30 ובעיקר בזכות החזית נראה כמעט מודרני עוד מעניין מה הייתה מידת היציבות של כלי רכב בעל שלושה גלגלים כשהגלגל הבודד הוא האחורי (לא נשמע מומלץ במיוחד לסיבובים חדים)
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
מישהו מחובבי האופנועים שמע על אופנוע פנטיק 125 דגם סטראדה,כביש, 2 פעימות? האופנוע מודל 83 והיתי רוצה לדעת עליו יותר, ברשת לא הצלחתי למצוא תמונה של אחד כזה. לי זכורים מאותה תקופה דגמי 50cc בלבד.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 7 תגובות
- 6 אלף צפיות
בצער רב אני נאלץ להפרד מהספיטפייר היפה שלי. 40000 ש"ח לרציניים בלבד. 050-6876545 פיטר
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
שיפוץ הוויליס... 1 2
מאת jlavi2002- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אנחנו ממשיכים לשפץ ומחפשים חלקים. יום אחד בפרוקיה בדרום ראינו וויליס ממש רקובה - רצו 3500ש"ח אתמול קנינו גרוטאה מרקיבה במצב קצת יותר טוב -בעשירית המחיר אבל הובלה מחדרה לפ"ת עלתה 500 ש"ח... יש במשפחה ויכוח אם החלקים שננציל שווים את הכסף. בתמונה- הוויליס לשיפוץ (תמונת הגרוטאה לתרומת איברים בקרוב)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חלקי חילוף מכל סוג לפורד קורטינה 1974 צרו קשר בבקשה: [email protected]
הודעה אחרונה מאת ארצ, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למרות שהיא אספנית כבר שנה וחצי רק השבוע שמתי לה לוחיות אספנות. נראה לי שזאת סיבה מספיק טובה לשים תמונות חדשות שלה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 7 תגובות
- 959 צפיות
כמובטח, אני מעלה כמה תמונות שצילמתי, חלקן קלאסיות, חלקן פחות, ובחלק מהתמונות רואים את המשפחה שלי אז הנה הם
הודעה אחרונה מאת junior1786, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כשנתיים כשהייתי בספרד צילמתי את התמונה הזאת. 4 מכוניות מדהימות עומדות מולי ומחכות לצילום השאלה היא מה זה הדבר הלבן הזה מימין? כמה שחיפשתי לא מצאתי תשובה. אשמח לכמה פרטים תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת junior1786, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אנשים, רציתי לבקש ממכם אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי לאתר את רכב מלפני איזה 20 שנה נראה לי, שהיה בבעלות אבא שלי, אולי האוטו הזה יהיה האוטו הבא שלי ? בבקשה תעזרו לי באיתור מי שיודע ויכול.. מספר: 433-577 תודה רבה, עמרי.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)