רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב. אם אני עובר לגור בחו"ל , אירופה או ארה"ב , האם אפשרי לקחת את הרכב שלי לשם ולנסוע איתו שם , כמו רכב מיובא בייבוא אישי? האם זה אפשרי? אם כן , במה זה כרוך חוץ מעלות המשלוח? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 715 צפיות
שלום חברים, לקראת הגעת ה"כלה" לארץ בקרוב, אני זקוק לנתונים מעודכנים של מחיר הרכב המופיע במחירון "קראוס" המשמש את אגף המכס לשם הערכת הרכב לצורכי מס. אודה אם מי מביניכם שיש לו את המחירון ייצור קשר וימסור לי את הפרטים. תודה, חמי יובל
הודעה אחרונה מאת hemi, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש ברשותי פנסים אחורים, פנסי איתות כנפיים, פנס ראשי שמאל, פנס חניה+וינקר שמאל מעוניין למכור בסכום סמלי או למסור. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חבר'ה, מישהו מכיר מוסך או מכון שמתעסק עם בולמי זעזועים לרכבי אספנות? ברשותי פיז'ו 304 ואני לא רוצה לשים לה בולמים מקוריים, אלא טובים יותר וחדשים יותר, מישהו יודע משהו? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בעקבות פניה של מספר לא מבוטל של חברים, להלן תמונות של הלנדרובר למכירה. הרכב שייך למודלים של 49' - 51'. קשה להגיד שנה מדוייקת. פריטים חסרים: מכסה מנוע, מכסה שסתומים (אין רשיונות) - ואת כל השאר רואים בתמונות. מחיר מבוקש - 1000$. מיקום הרכב - קרית גת. אמצעי הנסיעה - על גבי גרר, אין טעם להביא מצבר ...
הודעה אחרונה מאת conelingus, -
-
שלום חברים, מישהו יודע היכן ניתן להשיג הגאים מעץ? איפה בארץ מתעסקים עם דברים כאלו? אני מודע לחסרונות של ההגה מעץ, אבל זה רק ליופי, האוטו כמעט ולא נוסע. תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
התלבטתי אם לפרסם את ההודעה כאן, או פורום טכני. מהם המצרכים הדרושים להנעת רכב שלא הונע כשנה-וחצי-שנתיים? (אני מדבר על ספריי 10W40, מצבר וכיו"ב) אשמח אם תוכלו לרשום את רשימת המוצרים המלאה, ועלות משוערת. תודה.
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מצאתי רכב שאני רוצה לקנות ולהעביר בעלות,הרכב מעל 30 שנה (72) אבל הפעם האחרונה שהוא נסע היתה מזמן וברשיון לא מופיע אספנות מה אני עושה? הבנתי שצריך ללכת עם הבעלים החוקיים למשרד הרישוי והוא מבקש שיעבירו את הרכב לאספנות,אחרי פעולה זאת אפשר להעביר בעלות בדואר האם זה נכון או שיש עוד משהו? כמה אגרה צריך לשלם כולל העברת רישיון לאספנות.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו אולי יודע פרטים ? (רכב רוסי כנראה)
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, עקב "הקפצה" של שני חבר'ה שונים שהוקפצו למילואים בסוף השבוע ובשל כך, ביטלו את השתתפותם, התפנו שני מקומות לקורס הקרוב. לכל אלו אשר התקשרו בשבוע שעבר/השבוע וקיבלו תשובה של "הקורס מלא", יש עוד צ'אנס.... פרטים לגבי הקורס, עלויות, הנחה לחברי המועדון וכו' בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76602 ליאור 054-4554944
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
שלום, בימים אלו התחלתי לשפץ את הסיירה שלי. במהלך השיפוץ אני מחליף את הריפוד הפנימי. כלומר את הבידוד שמאחורי הדשבורד, אני מעונין גם לצפות את הדשבורד בחומר אחר. היכן ניתן להשיג חומר בידוד לרכב? מה המחירים? באיזה חומר מומלץ לצפות דשבורד? יום טוב
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
מישהו ראה באיזשהו מקום בריסקה טנדר???
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
מכונית מיסתורית מחפשת זיהוי
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שימו לב לדלת ההזזה??? יש למישהו מושג???http://forums.aaca.org/download.php?Number=316358 אירית
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
החל מלפני כ3 שבועות (אחרי שביקרתי אצל האדון אסף בקר ) נוצרה לי תקלה דיי מציקה ברכב (BMW 1800):אין סחיבה עם מצערת מלאה. אמנם אני משתמש במצב זה לעיתים נדירות, אולם עדיין - אני אוהב לדעת שהכל בסדר, ואין בעייה. לאחר בדיקות מבדיקות שונות (בדיקת וכיוון מגעות (פלטינה) , החלפת 3 (!) קבלים, בדיקת ואקום קידום הצתה (הן הדיאפרגמה, הפלטה, והואקום עצמו), כיוון הצתה, החלפת פלאגים ופילטר דלק, ועוד כמה דברים....) הוחלט להצביע על הקר' כאשם. והוא (הקרב')? מודה בעובדות, לא מודה באשמה........ חשבתי בכיוון של משאבת תאוצה (בקר') תקולה, ואחרי שקניתי קיט שיפוץ לקר' , הוא פורק, נוקה ושופץ כלאחר כבוד. גם זה לא עזר. אחרי יומיים, החלטתי לפרקו שוב: שוב הוא התארח בביתי, כאשר הוא…
הודעה אחרונה מאת ruby 5gtt, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מעוניין באופנועים למיניהם (לא טוסטוסים וווספות) לשיפוץ או במצב נסיעה (עד כמה שניתן) או שניהם, אז חברה מי שיכול לעזור אני מודה לו מאוד... נ.ב. זה לא חייב להיות אספנות, שנת 90' ומתה מספיק טוב... המון תודות לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
מפגש סובארו
מאת aa123- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש צפי למפגש סובארו בקרוב? מתגעגע...
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה קיבלתי לרשותי מכונית, לא אספנות, לשיפוץ. לעתים רחוקות היא תצטרך לנוע על הכביש. בשאר הזמן היא תעמוד בחצר הבית ותשופץ. גם אם אקפיא את רשיון הרכב ואפשירו בכל פעם שאצטרך לנהוג במכונית, עדיין קיימת בעיית ביטוח החובה, שלא ניתן להקפאה. מכיוון שזה אינו רכב אספנות, עלות ביטוח החובה משמעותית וכואבת. יש איזה "פטנט" שאני מפספס, שיאפשר לשלם ביטוח\רישוי באופן שישקף את ה(אין)שימוש ברכב ?
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
שלום לכולם יש כלי שניראה כמו מברג ומשתמשים בו לפתוח ברגים סרבניים ע"י דפיקה על ראשו בפטיש דבר שמפעיל מנגנון סיבובי שפותח את הבורג העקשן -איך קוראים לכלי הזה ואיזה מומלץ לרכוש-(ואתם חשבתם שנגמרו לי השאלות)-רן
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש כסא נהג ובקליות אחוריות למוריס מינור 64
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 886 צפיות
http://cgi.ebay.com/SUBARU-PASSENGER-TAIL-LIGHT-RH-4DR-1982-TAILLIGHT-LAMP_W0QQitemZ7990953365QQcategoryZ33716QQrdZ1QQhttp://cgi.ebay.com/SUBARU-PASSENGER-TAIL-LIGHT-RH-4DR-1982-TAILLIGHT- LAMP_W0QQitemZ7990953365QQcategoryZ33716QQrdZ1QQcmdZViewIthttp://cgi.ebay.com/SUBARU-TAIL-LIGHT-1978-LH-TAILLIGHT-LAMP_W0QQitemZ7990954602QQcategoryZ33716QQrdZ1QQcmdZViewItememcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש אתר חלפים לוולו 144 בגרמניה דובר אנגלית.. (בעצם כל אתר אירופי דובר אנגלית לחלפי 144)
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
מיני לעד!!!
מאת YONA777- 3 תגובות
- 887 צפיות
חבר'ה אני צריך עזרה והסברים איך אני מסב את המני שלי מ1000 ל 1300 (1275) בדרך חוקית. אם אפשר לקבל יעוץ או הפניה למי שעשה זאת אני אשמח שיצור איתי קשר. הבנתי רק שצריך לפנות לחברת המיזרח כדי לקבל את האישורים המתאימים רק שזה לא כ"כ קל להשיג את האישורים הנ"ל. אז מי שיוכל לעזור לי בנידון אודה לו...
הודעה אחרונה מאת KABOOM, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל בתיכנונים להתקנת מזגן בסוד.(עזבו את ההתאמה למנוע החלש,זה יוחלף/ ישופץ). הבנתי שהתהליך לא פשוט ודורש התאמות מיוחדות בתא המנוע, מה גם שעם מנוע יותר גדול ו/או יותר קרבורטורים עלול לחסום את המקום שעוד נשאר. שמעתי ממישהו על מערכת מיוחדת שהיא בעצם אלטרנטיבה למזגן המוכר. אותו בחור לא ידע לפרט ,הוא רק אמר שאצל רוני פינקלר מותקנת מע' כזו. למישהו יצא להתעסק עם התקנה כזו? לא רק בסוד כמובן, אלא בכל מכונית ישנה שלא יוצרה עם מזגן. או שמישהו אולי מכיר את המערכת הנ"ל? או אופציות אחרות?... כי...חם לי. ועוד חודשיים אני עובר למרכז אז בכלל... תודה רבה, איתי.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
הוויליס כבר "קורעת" את השטח. הורדה מהבוקים ונסעה200מטר. כרגע מחפש פילטר אוויר מקורי
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
בהמשך להודעה הזו בשרשור הענתיקות בדרכים. דיברתי עם בעלת הרכב, בחורה נחמדה. הרכב מודל 79' סדאן 4-דלתות, ידני (משמע 1400 סמ"ק), בצבע כחול-אזולאי עבר טסט אחרון בדצמבר, ביולי (כחודש לאחר הטסט שהיה אמור לעשות), הפקידה את הרישיונות. היא מדברת על 2200, אבל הצלחתי להוריד אותה ל-2000 ואני מאמין שאפשר עוד כמה מאות לפה ולשם מאחר והיא עוברת דירה ורוצה למכור את האוטו. 052-8892902, מזי. וואלק, אם היה לי את הזמן והכוח שבריצות להתחיל עם טססים מאוחרים והפקדת רישיונות ובנוסף המיקום של הרכב קצת מרוחק לי מאחר ואני בלי רכב - הייתי קונה בלי להסס. סובארואידים - להרים כפפה! בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בדבר שלדעתי הוא מיוחד ומראה עד כמה התחביב שלנו חובק עולם, לא משנה מאיזה לאום, מין, דת וגזע אתם... לאחרונה אני ב"מסע קניות" באיביי, אחר חלקים שונים לפרויקט ה-TTS. רבים מאלו אשר קניתי מהם חלקים, שלחו לי מייל פליאה על המצאות פרינצים בארץ הקודש. אחרים, ששמעו על הפרויקט שלי, בניית TTS Group B, מהסוג שעד היום מתחרה בגרמניה בליגה מיוחדת, נרתמו לעזור לי בפרויקט והדהימו אותי ברצונם לעזור. לדוגמא, כשאחד מאותם חבר'ה גרמנים שאל אותי אם יש איזה חלק מיוחד שאני מחפש, סיפרתי לו שאני מחפש סמל מאוד מיוחד ונדיר למדי, המצוי בחזית אותו דגם שאני בונה. כשאותו אדם אמר "אני אעזור לך", לא האמנתי עד כמה. במשך שבועיים, אותו בחור שלח לי עד ועוד תמונות של פגר…
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
מרצדס SL 450 שנת 77 1 2 3
מאת nivabotbol-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום קוראים לי ניב ראיתי בתל אביב מרצדס SL 450 שנת 77 למכירה... הרכב מאוד מושקע והוא צבוע מחדש....הכל בו חדש... התקשרתי לבעל הרכב והוא אמר לי שהוא רוצה עליו 50 אלף שקל...האם המחיר שווה? ורציתי לשאול עם בדגם הזה האוטו הוא קבריולט או קופה..? תודה מראש ניב
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ישנם ישראלים טובים באמצע הדרך?? ולא אצטרך ללכת רחוק עד בוואריה?? האם שינם ישראלים טובים שיכולים לעזור לי למצוא מוסך שיסכים לתת לי המכתב שאני כל כך צריך כדי להנפיק את רישיון הייבוא המיוחל לפני שאני טס ( עוד שבועיים) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
[קניה] פולסווגן באס! 1 2
מאת צביקה.- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מחפש בשביל חבר פולסווגן מסחרי( באס) למטרות שפוץ! משנות ה70! בפרטים נא לפנות לרפי( אורנג באג)בלבד! 054-802877
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
בבקשה צריך עזרה לקבל אישור מוסך לטיפול בפורש 914 כדי לקבל רישיון ייבוא זה די דחוף ואני לא מצליח למצוא מישהוא שמוכן לעזור אשח ואודה מאוד לכל עזרה תודה רבה רבה מראש בנדר
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321