רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האם אפשר לשפץ מדחס של מזגן אם כן היכן .......... תודה דודו
הודעה אחרונה מאת אסף, -
מדחס למזגן.....
מאת דודו- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש מדחס למזגן ל ג מ סי מנוע 5700 עגול //מוקש או איפו אפשר לשפץ את הישן .............
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בבוקר, באוטובוס בדרכי לבסיס, ראיתי משאית שהועמסו עליה מס' מכוניות אחת על השניה כאשר אחת מהן הייתה סובארו ממש, אבל ממש כמו ה-80 שלי. אומנם באמצע היא הייתה מעוכה בגלל המנוף של המשאית שרכן עליה, אך הדלתות וה-מ-ו-ן דברים אחרים היו ברי שימוש ומתאימים לצורך "השתלת אברים" ל-80 שלי. ממש כואב בלב לראות דבר שכזה, ואז עלתה לי השאלה, מדוע ולמה לא מציעים למכרזים את המכוניות הללו (שנדמה לי שהמדינה היא זו שדואגת להשבית אותם ולדאוג שיגרסו אותן) לצורך פירוקי חלקים ממנה? האם אני טועה ובכל זאת יש חיה כזאת כמו שרשמתי בפיסקה האחרונה? גל.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום! אני כרגע משפץ דוקאטי 89, ועקב שעות על גבי שעות שביליתי בימים האחרונים בלהוריד את הצבע עם ממיס(של טמבור), החלטתי לעשות ניקוי חול(בלוק מנוע והחישוקים - שניהם אלומיניום). מישהו יכול להמליץ על מקום בת"א שיעשה את העבודה בצורה טובה? תודה מראש לעונים....
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הסובארו כבר מיחוץ לפחח ואני מחפש כמה חלקים חשובים למראה של הרכב והם: 4 פינות לפגושים. ישנן תבניות פלסטיק שקועות בידיות של הדלתות שהאקלים הישראלי "עשה להן רק טוב" והן מיתפוררות (בצבע קרם). גומיות לחלונות אורגינאלים!!! שמו לי קדימה חליפי מתוצרת מקומית ומאחורה אוניברסלי וזה לא ניראה טוב. אם יש למישהו או שהוא יודע איפה אפשר ליקנות. (אין אצל היבואן וגם לא באוטוגלאס). זו גומיה שמתאימה לשנתון 79 בלבד!! תודה: משה אזולאי
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חברים יקרים, ביום שני האחרון התקיימה בכנסת ישראל, בוועדת הכלכלה, ישיבה בנושא אישור תקנות תעבורה. הלחץ שהפעלנו במשך השנה וחצי האחרונות כלפי גורמים במשרד התחבורה, במשרד הרישוי ובוועדות הכנסת השונות, נשא פרי !!! זימנו אותנו (נחום קדמיאל וזמי לוין) כדוברים לישיבת וועדת הכלכלה, והיצגנו בהרחבה, על פי בקשת יו"ר הוועדה וחברי הכנסת שנכחו בישיבה, את מועדון החמש, על פעילויותיו השונות. ניתן היה להבחין שיש אהדה לתחביב שלנו, ואף ביקשו להשתתף בחגיגות העשרים של המועדון. ולגופו של עניין, ואני מצטט: "בהגדרת רכב אספנות אחרי "רכב פרטי דו שימושי" יבוא אוטובוס" ובתיקון נוסף יורשה להסיע עד 8 נוסעים. במקום "4000 ק"ג יבוא- 12,000 ק"ג" (הכוונה למשאיות), ובתיקון נוסף לא יורשו להסיע משא. ב…
הודעה אחרונה מאת yonit, -
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
הייתי שמח מאוד לשים יד על אחת מהמכוניות שהיו בבעלות הוריי בילדותי. לא על אחת כמותן, אלא על אותן מכוניות ספציפיות. אם מישהו רואה אותן חונות ליד ביתו, אשמח מאוד לקבל פרטים על מיקומן. אם למישהו יש עניין דומה, הוא מוזמן לשרשר לכאן את פרטי המכוניות הספציפיות שהוא מחפש. פולקסווגן חיפושית, לבנה, שנת 1968, מ.רישוי 743-885. פורד אסקורט, כתומה, מנוע 1300, 4 דלתות, שנת 1974, מ.רישוי 780-204. אודי 75, שנת 1972, אדומה, מ.רישוי 761-647. סיטרואן BX16RS, צבע קרם, שנת 1989, מ.רישוי 94-175-89.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
מיני לעד!!! 1 2
מאת YONA777-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום הייתי במוסך עם המיני.. (בירקון 18) אמר לי אבי שהרכב נמוך ואני אצטרך להחליף "כריות" כדי שהרכב יוגבה. מה אלו הכריות?? מאיפה משיגים? מה העלויות? ואיך הם ניראים? כל היודע דבר מוזמן לתרום מהיידע שלו!
הודעה אחרונה מאת shaz, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כיתוביות של רום כרמל חדש לגמרי,הרלד,וולבו,מנטה קדמי,NSU,מיני ועוד.....
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז כמו שכבר סופר, הפז'ו 304 יצא מפחחות וצבע לא מזמן. מי שקרא את השירשור הקודם שלי ראה ש: וגם ש: אז זהו, שלא. מסתבר שהבעיה היא שהרכב מתחמם מאד. זה כנראה גם מה שגרם לסחיבה לא טובה ולעישון יתר (כנראה בגלל שנתתי למנוע לרוץ איזה חצי שעה בעמידה הוא כל כך התחמם שהתחיל לשרוף שמן). בכל אופן, בדקתי חיצונית את הרדיאטור, המאוורר וכל צינורות המים ולא גיליתי שום נזילה או תקלה. הרדיאטור לא מאבד מים (ולהזכירכם הרכב עמד כמה חודשים) והמאוורר עובד כמו שצריך בלי רעשים יוצאי דופן. היום פרקתי את הרדיאטור ורוקנתי אותו - נראה תקין לחלוטין. אחרי מאבקים רבים הצלחתי לשחרר את הרצועה של המאוורר (אח הצרפתים האלה יודעים לסבך דברים...) כדי לפרק את משאבת המים אבל נתקלתי בברגים בוגדניים …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשיטוטי ברשת, מצאתי את היפיוף הנ"ל... מישהוא מכיר אחד כזה שהסתנן לארץ? מישהוא מכיר את הרכב?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
זה התחיל קצת אחרי בוקר של יום ראשון, המפתחות של הפחטומטית 1600 היו לי ביד, והחלטתי שהפעם אני באמת מנסה בפעם האחרונה לקנות רכב. ושאם אני נכשל, או שאני משתגע, או שאני יורד מכל העסק. ברח' אלחריזי בחולון, עומדת לה כבר כמעט שנה וחצי אסקורט 71. רק בחצי שנה האחרונה התחלתי להתעניין בה במקביל לעוד כמה אופציות (ע"ע בננה פתח-תקוואית, שוקולדה אוטומטית נטושה, ואיזה אסקורט לבנה של תמהוני עם סובארו כחולה ) ביום ראשון בבוקר החלטתי לחפש את הבעלים, ולאחר שלא נמצאו, השארתי את הטלפון שלי אצל בעלת המכולת. ביום שלישי בערב, לאחר שלא חזרה אלי כל תגובה - החלטתי לנקוט בצעדי "אלון" (ידידי היקר בעל הGFT's) ולחפש בעצמי את הבעלים. במקרה המשפחה שעליה הצביעה בעלת המכולת עמדה מחוץ לבית. ניג…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש בדחיפות וספה + סירה להשכרה ליום שלישי הקרוב (16/8) לטובת צילומים לתוכנית טלויזיה. רק מי שיכול להוציא חשבונית מס עבור ההשכרה! תודה. אנא צרו קשר: 0528003351 או [email protected]
הודעה אחרונה מאת TV6, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היום עשיתי סיבוב במיגרשים לגריסת מכוניות, אתם לא יודעים איזה אוצרות גורסים שם, עשיתי סיבוב בין כל ערימות הרכבים הגרוסים והצלחתי לזהות כמה מהם. בין הרכבים שיעניינו אותכם ראיתי סובארו פשע מעוכה לגמרי שכל הגריל הקידמי שלה עם הסמל נישאר שלם, וגם פרינז מעוכה שכניראה שימשה למרוצים (לפי המדבקות) עם 4 פנסים מקדימה שנישברו, (אולי נישאר משהוא מהמנוע?) ויש שם עם סובארו 71 סטיישן שלימה כמעט לגמרי שמחכה בתור לגריסה, פורד ברנדה ועוד כמה דברים מעניינים, פשוט חוויה לנסות לזהות מה היו פעם הגושי הברזל האלו. אופיר
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מבין שנפתרו הבעיות הכספיות של מועדון ה5- אגד ודן הפכו ספונסרים?
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שבת שלום פרקתי מהנסיכה את הבורג והשייבה של הציר המרכזי של גלגל התנופה, אולם הוא לא משתחרר הבנתי שיש עוד שיבה לפרק אבל אין גישה לשום כלי מי יודע איך עושים זאת?-רן
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 994 צפיות
עדכנתי את האתר שלי היום - www.type34.info. הוספתי אלבום של תמונות שמתעדות את העבודה שאני עושה עכשיו, שכוללת הוצאת המנוע והחלפת מחזירי שמן של ממיר המומנט והמנוע. חוץ מזה, הוספתי תמונות של האוטו שצולמו יום אחרי שקניתי אותו. יש גם עוד כל-מיני עדכונים מינוריים.
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חם, חברי מועדון ה-5 לא ממהרים לצאת מהבית, המועדון קבע השקה לשעה 17:00 אבל עדיין לא באו מספיק חברים. בתמונה הראשונה נראית משפחת וול ממתינה במתח . . . בינתיים ניתן לראות את שלד הרכב בתמונות מוגדלות שצולמו בתהליך השיפוץ. סוףסוף החברים מגיעים ונחום מתחיל בנאום החימום, תוך כדי הכנת האוכל בצד על ידי בני המשפחה. נאום קצר נוסף יש לירונ(י) שמברך את ירון וול - . . . וגם נותן לו במתנה את דגם הרכב. ירון מספר על השיפוץ, תוך שמגניב גם כמה מילות "התחנפות" לאישה שאיתו. סוףסוף גם לה מגיע חלק נכבד מהקרדיט . . .
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
VOLVO PENTA
מאת onimrod- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. השבוע נכנסתי למחסן ליד מקום העבודה שלי וראיתי משהו מאוד מעניין על המקרר. סמל גדול מפלסטיק קשיח שכתוב עליו VOLVO PENTA שאלתי אותו במה מדובר הוא אמר לי שזה סמל של וולבו משנות ה- 50 שנסעו בכבישי הארץ. האמנם? לא נתקלתי אף פעם בדגם PENTA ,אפילו לא שמעתי! מישהו מכיר ויודע? תודה אורן
-
מחפש דחוף מנוע 6 טורי לפורד מ-3200 עד 4100. אשמח לקבל אינפורמציה מכל מי שיודע על מנוע כזה .
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
פורד אסקורט
מאת maier-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר גומיות מיוחדות: 1- כמופיע בצילום:גומיה יחד עם הפס ניקל סביב כל דופן החלון לדלת קידמית ואחורית. 2- גומי לחלון משולש קדמי ואחורי אודה לכם ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחובבי פיאט ו/או לאספנים אחרים, מוצעת בזאת למכירה פיאט 600 מודל 1964 דלתות הפוכות משופצת בבעלותי מזה כשמונה שנים. הצעות ניתן להפנות לאי מייל - [email protected] אין באמור כדי להתחייב לקבל הצעה כזו או אחרת, הצעות החל מ- 15,000 ש"ח הרכב יימכר במצבו "as is" ניתן לראות / לבדוק את הרכב בתיאום מראש בחיפה - כרמל. אמיר
הודעה אחרונה מאת am5971, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ברשותי פיאט ריטמו 75 SUPER יד ראשונה !!! מ 1982. האוטו במצב מצוין (מעט מאוד חלודה,מנוע 60 אלף ק"מ ,מניע ו עובד) אבל אין לי מה לעשות איתה ו כואב הלב לזרוק אותה.פשוט יש לי עוד 2 מכוניות ואין לי זמן לטפל בזאת. הדגם הספציפי נדיר (מד טורים מנוע עם 75 כ"ס של פיאט ספורט,אפיל יש שעון דיגיטלי). האם לדעתכם (אני לא מתעסק עם רכבי אספנות ולכן פה אני חדש לגמרי) יש למישהו רעיון מה לעשות איתה? למכור? לאחסן ? האוטו מאוים ע"י הערייה ל גריטה (אין לו טסט) ???????????
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני מחפש אופנוע או קטנוע מכל יצרן/דגם/שנת יצור...רק שיהיה במצב נסיעה. רצוי קלאסי/אספנות אבל גם שנות ה80' יהיה בסדר גמור... מצב הרשיונות לא משנה ! סכום מוקצב: בסביבות ה-1000 שקל+- (כמובן שמחיר אינדיבידואלי יקבע - מי שמחזיק בכלי בשווי 400 שקל, יקבל 400 שקל). תודה רבה שקראתם, אם שמעתם על מישהו שיש לו, זאת גם עזרה. נא ליצור קשר בהודעה פרטית. תודה.
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 2 תגובות
- 804 צפיות
0522497344 לא משנה המצב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת border, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הזמנה להשקת Fiat 500 F 1971 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-12 באוגוסט בשעה 17:00, של פיאט 500 F משנת 1971 שעל שיפוצה שקד חברנו ירון וול האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" ( מקום המפגש אגף מרכז ), פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית. להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה שייפתח לשמחת המשתתפים. לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש. בעלי רכב אספנות מדגמים איטלקיים בכלל ומדגמי פיאט בפרט …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב חברים. הקרבורטור בסובארו שלי החליט להסתם סופית לאחר 13 שנה שלא הייתה איתו כל בעיה ונוקה בכל טיפול 10,000 של האוטו. האוטו מקרטע ונכבה בעצירה כל הזמן. העניין מאוד מציק ודורש טיפול במיידי בכדי למנוע נזק עתידי לאי אלו חלקים הקשורים בנידון. אשמח באם תמליצו לי על מקומות באיזור חיפה שמתמחים בשיפוץ קרבורטורים, כיוון שלהם וכל מה שקשור מסביב לזה. תודה, גל.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
דב קרדו עדכן ש :עכשיו זה סופי ומוסמך - אושר הגדרת רכב אספנות לרכב מעל 4 טון , כל הכבוד האם זה אומר באופן ישיר שניתן לייבא רכב מעל 4 טון ובן יותר מ-30 שנים , או אוטובוס כנ"ל ? ישי
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה חיפושית שנת 73 1300 גרמנית,רכב שעבר שיפוץ מהיסוד הכולל החלפת רצפה,המון חלקים מחו"ל,צבע ופחחות,יד שלישית,100,000 ק"מ מקוריים. לרכב יש עוד המון תוספות כגון מערכת,הגה מעץ,אזעקה משוכללת. הרכב עם טסט לחמישה חודשים. פלאפון- 057-7654616. בבקשה לרציניים בלבד.
הודעה אחרונה מאת as74, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
OK, אז הנה סיכום קטן של החודש וחצי האחרונים שלי, או בקיצור - סאגת משאבת המים. הכל התחיל לפני כחודש וחצי, כאשר נסעתי למכללה למועד ב'. קרוב למכללה, אני מתחיל לשמוע צלילים איומים מכוון המנוע שמשתנים בהתאם לטורים. מבט קצר מלמטה, ואני רואה שהילדה הקיאה (מסכנה, גם הנייתה ירוקה) - כמובן את כל נוזל הקירור. אני מכניס את הרכב לחניה של המכללה ורואה נזילה יפה וכיפית מהפולי של משאבת המים. טוב, לא צריך להיות מכונאי דגול בשביל להבין שהמשאבה גמרה. (למי שמתעניין לגבי המבחן - מסתבר שהקדימו אותו ב-6 שעות ואני פספסתי אותו אבל זה כבר נושא אחר) OK, אני מביא את האוטו הבייתה - להוד השרון ומחכה ליום פנוי, להתחיל לסדר. דבר ראשון. איפה אני מוצא כזו משאבה? לאחר חיפושים והתיעצ…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Haim_gds
- שמעון 1122
- פינדר
- יבגניפ
- Aviady001
- NAPOLEON
- viper83
- Itzik-b
- ModChiP
- SlowRide
- אודי זק