רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונה של רכב שמצאתי באיזה אתר. היה כתוב שזו אלפא יש מי מכיר את הדגם?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
יפה ביותר ומיוחדת לאחר שיפוץ כללי. מהיפות והבריאות שנתן למצוא בארץ. לפרטים התקשרו לאילן 054-433-4512 08-947-3028 [email protected]
הודעה אחרונה מאת Ilans, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שישי האחרון פורסם בלוח העיר: פיאט 124, שנת 1972 , 900 ש"ח 052-2618035. הרכב כנראה באיזור צפון.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 1964, דלתות הפוכות לאחר שיפוץ יסודי מכני וחיצוני יבוא חלקים מחו"ל, צמיגים חדשים, ריפוד אצל רפד מקצועי, במצב מדהים, בבעלותי מזה כשמונה שנים, הרישיון הוקפא אפשרות לטסט על ידי - 0528577537, או 0775251758 - אמיר מחיר גמיש במידה סבירה לרציניים בלבד !!
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
אני מביא איתי הפעם כמות גדולה של תושבות למנועים ישנים שאין לי מושג מה כל אחת חבל ששוב תבוא ולא תהיו בטוחים לכן...תביאו איתם דוגמה או ספר רכב של הרכב שלכם לדעת בדיוק איזה תושבת מתאימה לכם והמחירים שלי אתם כבר יודעים אז נפגש בשוק...
הודעה אחרונה מאת eran23_, -
שישים שניות על הקשר בין אוירודינמיקה לאוטומוביליה 1 2
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשנת 1930, חברת קרייזלר הציגה סדרת מיוחדת של כלי רכב שנקראו דגמי Airflow, בעלי קווי מתאר שיצרו רשם של זרימה (משם גם הנגזרת של השם) והיו למעשה הראשונים שיוצרו על פי עקרונות האוירודינמיקה. החברה אף יצרה לטובת הענין את מנהרת הרוח הראשונה בתעשיית הרכב. לדאבונם, כלי הרכב לא זכו לפופולריות, למכוניות ה- airflow הייתה השפעה ממתנת על העיצוב והשיווק שנשארו משעממים לאורך השנים 40 וה50 , למעט סדרה קצרה של DeSoto 1942 עם הפנסים החבויים. אילו היו 60 שניות של מעוף, ה- STICK מרגע זה בידכם טיסה נעימה, הקשר הוא הרבה יותר נרחב וחולש על תחומים רבים, כמו למשל יצרניות של כלי רכב ומטוסים (מסרשמידט, סאאב....) העשירו ושתפו אותנו! שבת שלום אירית
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בחיפושיות בין הדגמים השונים הגרמני? האמריקאי? כמו גם ההבדל בין גודל המנועים 1200, 1300, 1500 סמק? איזה מהדגמים יותר מוצלח? ולאיזה מהדגמים קל יותר להשיג חלקים בארץ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 870 צפיות
אתמול חרגתם מכללי הפורום בהתכתשויות שלכם. זה המשך להודעות פרטיות וגם לאיומים שכמובן לא ריגשו אותי. אז אם אתם מתכוונים להתנהל בפורום בצורה הזאת, אני מזהיר אתכם. אין בכוונתי לשפוט מי צודק בעניין המועדונים. כוונתי היא לשמור על רוח טובה וכללי הפורום. ראו הוזהרתם (ובמיוחד "סובארומן" שניבל את הפה. אתה על סף כניסה למעקב). בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני טס לארה"ב עד ינואר, אני אשמור על קשר מארה"ב והתיכנון לחזור בינואר עם הכלה המיוחלת!!! בהצלחה בכל לכולם ונשאר בקשר.. ביי בינתיים
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
תצפית של MAGIRUS כבאית,נוסעת ושמישה,כל המשאבות כיבוי פועלות הכל תקין ברכב הזה רק למלא מיים ולכבות שריפות . יש לי את הטלפון של בעל הרכב והוא גם מעוניין למכור אבל לבנתים הטלפון שמור לדב קרדו,במידה והוא לא יהיה מעוניין אז אני אפרסם את הטלפון לכל שאר חברי הפורם.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
הסרת צבע מרכב 1 2
מאת SuBaRu_MaN-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
היום ניגשתי לעשות את מה שפינטזתי עליו שבוע שלם - הסרת הצבע האדום מהרכב. חשבתי שצ'ופי-צ'ופ אני מסיים עם זה, אבל זה קשה יותר ממה שחשבתי, ביינתים הסרתי 70% מהצבע שעל מכסה המנוע - ונעצרתי בזה. יש איזה חומר שאיתו אפשר להוריד את הצבע בקלות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
מתוך אתר סובארו ישראל: http://www.subaru.co.il/history.asp להיתראות במפגש. משה.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
לאחרונה נכתב כאן על "מועדון סובארו קלאסי"... מועדון סובארו קיים ברשת משנת 2001. http://planet.nana.co.il/subail/ האתר הוקם על ידי, ולאחרונה התנועה עברה לאתר החדש http://www.subaru4x4.net/ בתיפעולו המוצלח של גל. המועדון פועל מחיפה על ידי בחור בשם גל, שמקדיש את מרצו וזמנו לנושא, בהתמדה, ללא שכר וללא כוונת רווח. כמו כן, יש פה כמה ילדים שהכינוי שלהם דומה מידי לשלי, וזה מתחיל לא למצוא חן בעיני... חלק מהמועדון החדש משה אזולאי היה בעבר במפגשי המועדון שלנו ומנסה להעביר אליו חברים. אז שימו לב, שאתם במועדון הנכון, אני הופתעתי מאוד לשמוע על המועדון החדש של סובארו קלאסיות, ואני מתכנן על מועדון של פורד אסקורט בננה עם חלודה מצופה בחומר נגד אנטרקס...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכבוד- חברי הפורום. לאבי בזמנו כשהיה טייס חה"א(לפני שנים רבות ומרובות), היתה BMW, את הדגם והשנה איני יודע, אך מצאתי תמונה באחד מאלבומי המשפחה שלו עם הרכב. הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי דגם הרכב(מצולם רק החלק האחורי של הרכב). כמו כן, אבי בן 66, נוהג על מרצדס מודרנית, הייתי רוצה את דעתכם איך הוא יגיב אם אקנה לו כזאת BMW במתנה, לשיפוץ או במצב נסיעה. ארצה לציין כי אבי אדם אדיש מאוד, עייף, ואפשר להגיד קצת ממורמר . בכל מקרה, תנו דעתכם! מצ"ב תמונה שלו עם הרכב.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
היום בשעות הבוקר עברו מ"ס אופנועים ישנים ברחוב שלי לצערי לא היתי בבית ופיספסתי האם היה טיול או משהוא בסיגנון?
הודעה אחרונה מאת ninja, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר להרים איזה ארוע נחמד ולדבר עם סוכנות פורד בארץ... ולעשות מפגש חד פעמי של כל רכבי המוסטאנג בארץ... זה יכול להיות ממש מעניין ... בעלי מוסטאנגים מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו מזהה את הסמל הבא? איזה רכב, אילו שנים? אבי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תהנו מהתמונות (ותענו על הסקר), http://idanst.net/cars/
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במצב נסיעה טוב שנות השלושים או תחילת הארבעים להשאיר פרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי מכיר ומי יודע? תודה...
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ל"מועדון סוברו" בעשיית סדר במחסן , דבר שנעשה פעם בכמה שנים נמצאו שני דגלי "סוברו" כפי שמופיעים בתמונה . (ועוד כמה פריטים שבשירשור אחר ) . הם יימסרו למארגן המועדון - מתנה ממני אישית כתחילתה של "ידידות נפלאה" . אני מקווה שהחברים יצטרפו גם למועדון החמש ........... מכל מקום , אני מהקריות (איזור חיפה ) ואני יודע שיש לכם חבר עם סוברו FF1 כחולה שגר בחיפה . הוא יכול להגיע אלי ולקחת את הדגלים . דרך אגב , הדגלים הם מארוע מועדון החמש לאילת שהיה בשיתוף ומימון חברת סוברו שהציגה את דגמיה החדשים - דאז . אז , שיהיה לכם בהצלחה ולשימוש , ממני דרור .
הודעה אחרונה מאת hashazaam, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השני, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השלישי, מוזמן לבקר אותו כאן.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
שלום לכולם, אחת ממכוניות הספורט פרינץ שלי (מתוך 3), היתה ספורט פתוחה כתומה, עם גג שנקרע ממנה (התנתקות), חלקים רבים ממנה אצלי כיום, והיא, כבר ליד אלוהי המכוניות.... כן, זו תפוזינה, מצאתי את הפרסומת המקורית, בה רואים את הרכב, על רקע החתיכה הכתומה. הפרסומת, באדיבות אתר תפוזינה נמצא כאן: http://www.tapuzina.co.il/ לפתוח פרסומות --> הפרסומת מ 1994. יום טוב נדב NSU Club Israel
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 1 תגובות
- 922 צפיות
האם מישהו נוסע במוריס מיינור שנת 60 כמדומני , מ.ר 84-221 ? תודה יובל.
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, למי שעקב ולמי שלא, אני שמח, בתום שמונה חודשים של פרוייקט ועוד שנים רבות של חלום, לבשר שזהו, הייבוא הושלם בהצלחה מרשימה, המלכה החדשה חיה, נושמת ובועטת - והיא כאן, בחניה שלי. יומיים של תיזוזים, הרבה כסף מזומן וטונות של סבלנות הסתיימו בצהרי היום, כשאביקם שור הנפלא, חבר המועדון, הוריד לחניה שלי, במסירות מדהימה, את הפלימות' פיורי III שלי (1973). אז נכון, היא עדיין לא נושאת לוחיות צהובות (או בכלל) אבל היא כאן, וזה העיקר. עד שאעלה הודעה מסודרת עם השתלשלות העניינים ואתרום את חלקי שלי למי שיבואו אחריי וייבאו רכבים, אני מוצא להודות לכל צח שסייע בעצות יקרות מפז ובמידע חיוני מאין כמוהו, ובמיוחד למתניה, אירית, ג'ורג', ארנון ונמרוד, שבלעדיהם החלום היה נשאר כזה…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים... היום קניתי חיפושית ב1200 ש"ח בצבע כחול שמורה נוסעת טוב(חבל שאני לא יכול לסוע בה) מודל 73 חסרים לה רק כמה חלקים קטנים בשביל להשלים את השיפוץ שהוא: ניקוי מנוע פילטר אויר פתוח(אולי לא) ניקוי בגאז' ממש זוועה מונים בפנים חתיכות של כמו זפת.. צביעת הג'אנט עצמו לצבע דומה לקרם צביעה של החיפושית מבחוץ מחדש ועוד כמה פריטים... בנוסף קיבלתי מתנה חיפושית לא נוסעת עם כמה חלקים טובים במנוע ובודי שלם בלי שום רקבונות... עוד שבוע גיסי מקבל מתנה חיפושית 1.6 סמ"ק משופרת עם הגה וכיסאות ספורט והוא עושה מימנה באגי והמנוע ה1.3 המקורי שלה הוא יקבל גם וככה יהיו לי שפע שפע ועוד פעם שפע של חלקי חילוף... יש לי שאלה...האם כדאי לי להחליף לה צבע ? היא עכשיו …
הודעה אחרונה מאת אור_חיפושית, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכולכם.. בצער רב נאלצתי לפתוח חשבון משמש נוסף כי מישהו פרץ לי לשם שלי ושינה לי את הסיסמא.. אנ יודע שזה אולי יעצבן אותכם שפתחתי חשבון נוסף אך זו לא אשמתי הכינוי שלי היה vw--beetle ועכשיו אני אור חיפושית
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
שלום, אם לא יקרה שום דבר בלתי צפוי (הסלמה בהתנתקות, אל קעידה או נצחון של מכבי בכדורגל...) אז ביום שלישי הקרוב 23.8.2005, בשעה 20:45 תשודר התכנית "תל אביב של פעם" במסגרת "מסע עולמי". הדקות האחרונות של התכנית מתעדות, על קצה העדשה והמזלג, את אחד ממפגשי שישי באוניברסיטת תל אביב. צפייה מהנה. ושתי הערות "קטנות" לסיום: 1. תודה ענקית לכל המלים החמות והמפרגנות של כולכם בשרשור "תשמור על העולם ילד"...ו-2. למישהו יש פגודה למכירה (ולא לשלוח אותי ללוח של קלאסיקאר, הייתי שם)?
הודעה אחרונה מאת yaniv16713, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בס"ד אתמול רכשתי סובארו מודל 79 בזכות תצפית של חבר מהאתר, הרכב היה בנתניהוהעסקה נסגרה תוך 5 דקות. הרכב מקורי בצורה מושלמת לא מצאתי כפתור שאינו תקין , שום סימני התעללות, ממש תענוג, למי שסקרן 2000 טבין ותקילין שולמו לגברת . מבטיח לצלם תמונות
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
האם לדעתכם הוא יהיה אוטו קלאסי ? הרכב מאוד מיוחד, נדיר, יפה וכו' הוא כמעט לא מופיע באתרים של אלפא ולא מזכירים אותו בכלל, למרות שאת האחות ה"סוד" מזכירים כמעט בכל מקום, כאילו אלפא לא גאים בו ומנסים להיתעלם ממנו, ניסיתי למצוא חלקים ב-EBAY בכל מני ארצות ואין כמעט כלום, מה יעלה בגורלם של אלו שכבר קיימות ולא מוצאים להם חלקים ואז עושים קומבינות, למה הרכב לא אהוב כמו שאר האלפות ? ובעיקר הסוד, בסך הכל האמינות זהה בכל האלפות מאותם שנתונים. אני חושב שהרכב הולך להיות נדיר מאוד עם השנים ואולי ערכו יעלה בהתאם לכך. אחד החלקים שאני מחפש הוא המשולש של הסמל מקדימה ועוד דברי פלסטיקה וקוסמטיקה, מישהוא יכול לעזור ? הייתי מעוניין גם בתגובה מחן פרחי. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)