רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
אירועים מוטוריים AACA � עדכון
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 947 צפיות
Sept 10 49th Annual Car Show; Middle TN Region AACA; Red Boiling Springs, TN; Bob Jones, (615) 773-3112; Show info 1950 Buick Sept 24 22nd Annual Antique Car Show; Pulaski Area Car Enthusiasts; MartinMethodistCollege; Registration $15; Pulaski, TN; Dennis Edwards 931-363-5673 eve 1960 Dodge Sept 24 15th Annual Antique Car Show; Music City MOPAR Club; PinkertonPark; Registration $20; Franklin, TN; 615-384-2886; Show info on websiteE-mail for info 1948 Desoto Custom Oct 1 Annual Antique/Classic Car Show; Pre-1985; DowntownPark; Courtland, AL; (256) 637-2707 1951 Willys Jeepster תמונות מאי…
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חיפושית, שנת 74 מצב מיכני טוב. זקוקה לטיפול חיצוני ופנימי.טל.0544552906
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה עושים עם הרעה החולה הזו? (אני כמובן מדבר על הרעה החולה בבית הבולם) http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38987 מה עושים? מוציאים את כל החתיכה ומרתכים מחדש? או שאפשר למלא בחומר, לשייף יפה לקבלת גובה אחיד ואז לצבוע באדום? תודה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
מישהו יכול להסביר לי את הקטע המטומטם של בעלי רכב שכזה, אשר כן מחליטים לנוע בשעות האסורות? כלומר מה? בקטע של "שופוני" או בקטע הישראלי הקלאסי "למה מי זה השוטר שיעיר לי? למה מי קבע את החוק הזה?" אני לא מבין אותם: אני רואה לא פעם בין 07:00 ל- 09:00 את החיפושית, הוולבו 144 וגם את המרצדס נוסעים להם באיזור רמת גן - תל אביב. לא ברור הקטע שאסור? שאין ביטוח?? למה הם מחכים? שיגרמו לנזק או חו"ח לפציעה או הרג של מישהו/י ויגלו שאין מאחוריהם ביטוח? אני רק יכול לקוות שהם קוראים את זה ומפנימים.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה T
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז קודם כל לפני שתתקפו אותי: (בצעקות) - אני לא עוזב ולא מחליף!!!! אבל: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1,1&item=4572003596&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
לא בהכרח אספנות, אם כי נדמה שכאן הוא המקום הנכון... מהי עלות ביטוח החובה לוספה+צינת צד (משנתון שאינו אספנות)? ובכלל, מה העניין עם זה? פרקטי? חביב? מיותר? יש הבדלים מהותיים בין גרסת ה-PX150 ל-200? איזו סירות קיימות בשוק למעט הפיברגלס ה"רגילות", אם בכלל? בקיצור, הכל. תודה.
הודעה אחרונה מאת לירון י, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שביקרתי במפגשי המכוניות התאהבתי לחלוטין בתחום. רציתי לשאול הפעם אם יש כאילו שמעונינים שמכוניתם תופיע בסרט? הצילומים יערכו מספר שעות ויתואמו לנוחיות הבעלים. למכונית יהיה תפקיד משמעותי בסרט והיא תוצג כמכונית משופצת בעבודת יד. אשמח לפניות. רצוי בליווי תמונות (של המכוניות) סיון
הודעה אחרונה מאת sivanrin, -
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום .. יש לי לשאול אתכם מס' שאלות על רכבי אספנות : 1. מתי צריך לעשות 2 טסטים בשנה לרכב , שהוא בן כמה ? 2. מתי הוא צריך "אישור בלמים" , ומה זה בכלל ? 3. מה ההבדל אם אני מאשר ברשיון את הרכב שלי כאספנות או לא ברשיון רכב? 4. האם מותר להחזיק רכב שהוא מעל ל30 שנה בכביש ולא ייקרא אספנות , האם יש לזה מגבלה? נניח 70 שנה? 5. למה על המספר רישוי של רכבי אספנות רשום "רכב אספנות" ? למה זה טוב? תודה לכם , ואני בכל לשון של בקשה תשובות לעיניין , וכן - אני יודע שאלו שאלות של מתחילים .. וכן - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי שרשור זה .. תודה
הודעה אחרונה מאת nivz, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום יש לי מיני ("חדשה") לשיפוץ ואני רוצה לדעת איזה שנת יצור היא עד שיגיעו הרשיונות. יש דרך לברר את זה דרך מס' שלדה/רכב?????? תודה או סמנים מזהים ברכב עצמו.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, מישהו יודע מה זה? שווה שיפוץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מישהוא יודע מה זה החלום הזה. שחר.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
חברים יקרים, שימו לב! הרמת גן ברחובות הסמוכים לאיזור הבורסה חי אדם שפל מאוד- סוחר רכבי אספנות! שלושת הוולוואים בז'בוטינסקי וארלוזורוב שייכים לו! תחשבו פעמיים לפני שאתם מתכננים קניה ממנו. אל התחביב שלנו שגם ככה יקר מאוד נוספים עוד אנשים כמוהוא ומקשים עלינו עוד יותר. המידע הנ"ל נבדק ואומת! תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רכבי אספנות נסחרים בלוחות מודעות יעודיים... אבל במקרה שמתי לב לתופעה שנקרא לה רכב לא רוונטי מתי רכב הופך ללא רלוונטי- (או כשהוא נגנב למוקטעה) או כשהוא נעלם מלוח ידיעות/ מעריב הBX נעלמה לפני כשנה(אולי יותר)...השבוע שמתי לב שה405 המיתולוגית נעלמה מלוח ידיעות
- 0 תגובות
- 814 צפיות
עקבו אחרי הודעות האתר,אופנועים ורכבי אספנות,פרטים בהמשך http://www.m-c.org.il/forum/forum_topics.asp?FID=15
הודעה אחרונה מאת מבעד למשקף, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לידיעת החברים ומי שמתעניין יום שבת 3/9 שעה 12 יתקיים מפגש מועדון"סובארו קלאסי" בו תושק גם הסובארו של משה אזולאי שיצאה לא מכבר מתהליך שיפוץ. חזרנו למתכונת הישנה ,מה שאומר שהמפגש יתקיים באיצטדיון ר"ג שער 3 . מקווים לראות אתכם! אלון א. משה א.
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בבוקר, הבוקר האחרון שלי עם האסקורט בזמן הקרוב, ניסיתי לבצע את עצתו של אחד מחברי הפורום. מסתבר שמרווח הברגים בבלוקים איננו זהה למרווח הברגים בג'אנט, רק בלוקי "איטונג" יתאימו לאחר איזשהי התאמה - אבל העבודה קשה והתמורה קטנה. בשעה 3:30, הרכב עלה על גרר גולן, יש לציין שהגרירסט הגיע בזמן שציין, לא התעקב, ובצע את העבודה במהירות וביעילות. מה עוד, שהוא איש שיחה מעניין. בדרך עקפו אותנו צעירים עם אסקורט קבריולט Mk.5 ואחד מהם צעק: "עושה החלפה ראש בראש?" רק אני או שהיא נראית חסרת ישע ועם מבט של כלבלב? הגענו ליעד לאחר 25-30 דק', והרכב הורד, חיכתי לדוד שלי... [/url] אולי נשמע קצת מוזיקה? מבעוד מועד הכנתי רמקול ישן של מחשב וחיברתי אותו…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום! אני מחפש פורד קורטינה בכול ממצצבב! תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת edan839, -
לילה טוב לכולם! לקראת סוף חודש יוני רכשתי את מה שחיפשתי כל כך הרבה זמן - סוסיתא-קובייה. אומנם את נוף הילדות שלי לא מפארים רכבי סוסיתא, אך תמיד הייתה לי משיכה לרכבים Made In Israel, ובכלל - לענתיקות שונות ומשונות. לאחר חיפושים רבים שנמשכו תקופה מסויימת, פניתי ליניב-סוסיתא (בעלים של "קובייה" משנת 1962 מהמועדון) והוא הפנה אותי לבועז, הבעלים של מוסך "לביא" בצומת סגולה שבפתח-תקווה, שעליו ארחיב בהמשך. לאחר שלקחתי את הטלפון באותו יום שישי, הרמתי טלפון ביום ראשון לבועז שנשמע אדם חביב מאוד. "כן, יש לי סוסיתא כזאת. תוכל לבוא למוסך, להתרשם ונראה אם יש על מה לדבר...", אמר בועז, וכבר למחרת שמתי פעמיי לכיוון המוסך... לאחר שהגענו לאיזור, נזכרתי שבעבר עברתי שם ובחזית…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 4 תגובות
- 965 צפיות
שלום! רציתי לדעת אם יש כול שבוע מפגש לש מועשון החמש בקניון לב המפרץ כמו שרשום באתר של מועדון החמש...? אם כן באיזה שעות? ואיפה עוד יש בצפון? תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נראה לאחרונה בתערוכת מיקרו-קארס בארצות הברית...
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התמונה צולמה בפראג, הרכב היה בתוך האנגר גדול עם עוד כמה רכבים, בעל הרכב הסביר לי הכל על הרכב (בשלבי שיפוץ) אבל בצ'כית... http://img373.imageshack.us/img373/5811/dscf83670ku.jpg מי מכיר מי יודע?-רן
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חידון זיהוי מכוניות, אין מה להוסיף מילים.... הזוכה יעבור תהליך גילוון קר/חם לבחירתו 1. 2. 3. 4.
-
- 0 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הופשרו למכירה וולבו סופר קינגשנת 52 "אוטו זבל"במצב נסיעה GMCשנת 56 משאית להניע וליסוע לילנד קליזדל שנת 62 סיקס פילר צבאי שנת39 נוסע 4X4 פורד בולדוג קנדה זקוק לשיפוץ כל החלקים ישנם 4X4 הכסף כולו יוקדש להקמת מוזאון תחבורה בצפון
הודעה אחרונה מאת צאוצסקו, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1302 שנת 72' 1.3. אספנות, מצב כללי מצוין, צבע שחור, הגה עץ.. נמצאת באיזור ירושלים. המחיר-9000 ש"ח, גמיש!! לפנות ל- 050-2180021-חגי.
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שינתנו עם הרכב
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
החלקים ירדו ממוסטאנג 85 GT 2 דלתות כולל מנגנונים חשמליים פנים וחלונות במצב מושלם. דלת אחורית עם ספולייר של GT ושמשות. כל הפסי קישוט של הרכב כלל סמלים של GT. 4 גאנטים GT לוח שעונים. ועוד... למועניינים... 0503221166 או 0544665999
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו יודע איפה יש מקום בארץ שיוצר לך צבע כבקשתך לרכב אספנות או בכלל לפי דוגמא בספריי ולא בפחית? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
התשובה לדעתי, פשוטה למדי... כשמשנים את כיוון הסיבוב של המברג, מפתח הראצ'ט, מפתחות האלן ודומיהם מכיוון הפתיחה לכיוון ה...סגירה.. זהו השלב בו כל החלקים נקיים, מוכנים להרכבה... אמנם אין עדיין את כל החלקים, אך כל מה שעוד יגיע, יהיה חדש נוצץ ומבריק וכמובן, ידרוש כיוון סיבוב של כלי-העבודה בכיוון..סגירה.. לפני מספר ימים, הגעתי לשלב הזה. כרגע אין שום בורג, גומי, פלסטיק ודומיהם מחוברים לגוף הפרינץ. כל בורג (ואני מתכוון לזה... כל בורג) מפורק מהרכב ומכל חלק כלשהו.. כרגע כל הרכב מפורק לאלפי חלקים הממויינים בתוך ארגזים על-פי נושאים. רוב החלקים יעברו חידוש ויזואלי, חלקם הוחלפו/יוחלפו בחלקים חדשים וקודמיהם יונחו לאחר כבוד בפח האשפה או ימסרו לאימוץ... למטה תראו תמונה של…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם לאזרח פשוט (הכוונה לאחד שלא שותה, לא מעשן, לא משחק סנוקר) ישנה גישה לארכיון תע"ר? האם יתנו לי גישה לתמונות ותצלומים? אני מעוניין להסתכל בתצלומים על מנת לראות איך נראית הבפנים של האסקורט, הכל על מנת לנסות ולהשיב את מה שניתן למצב מקורי. שאלה No.2: האם אפשר לקבל כתובת של אתרים בחו"ל המוכרים חלקים לאסקורט דור ראשון? אני מדבר בעיקר על חלקי פנים הרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafk,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 294 אורחים (הצג רשימה מלאה)