רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
והפעם פולקסוואגן TYPE4 , 411 LE שנת 71, מנוע 1679 סמ"ק, בהזרקת דלק. גיר ידני 4 הילוכים, מצבר ממוקם מתחת למושב הנהג וכ"ו... המכונית יפה, מושבים חדשים, מנוע בחוץ כי הגיר מפורק. נלקחה היישר למוסך לשיפוץ מכני. חודשיים שלושה והיא על הכביש. והתמונות...
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב - סובארו 79 סטיישן במקור 1600, עם גיר 5 הילוכים עם טסט, נוסעת יום יום. 4200 שקל! פניות באימייל בלבד [email protected]
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות על חומרים טובים לניקוי ולשמירה על גג סקאי בהיר. אני זקוק לחומר שיסיר סימנים שחורים "עיקשים" ושישמור על הסקאי. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה לכל המארגנים , כרגיל , שוק עתיק פורה עם תנועה רבה של חברי המועדון שתמיד טוב לפגוש וגם את אלו מאחורי המקלדת . הינה תמונות של כמה דוכני מכירה וגם את דוכן מכירות חלפים לסוסיתא קוביה שאני מקווה שעזרתי לכמה בעלי סוסיתות מאושרים ביי ולהתראות בשוק הבא , שאגב הבנתי שכבר לא יהיה בגני התערוכה . דרור .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאתי לנכון לשתף אתכם בתהליך שביצעתי בימים אחרונים, בהמשך לשרשור הזה . חוץ מתהליך ניקוי החול וציפוי האבץ לחלקים ה"גדולים", מצאתי לנכון לעשות ציפוי אבץ גם לכל יתר חלקי הרכב, לרבות כל בורג ובורג.. התוצאה, היא מראה מדהים של כל בורג ובורג ובנוסף, כל בורג זוכה להגנה מפני חלודה וכו'. בנוסף לכך, ציפוי האבץ הופך את המתכת לנוחה יותר לניקוי, במקרה ורוצים לשמור על הפרטים הקטנים נקיים גם בעתיד... התהליך פשוט למדי: 1. ריכוז כל בורג וחלק ברכב, השרייתם בחומצה למשך כ-30 דקות (חומצה לניקוי חלקים/קרבורטורים). 2. שטיפה במים זורמים, אישית, הוספתי לזה עוד נגיעה של ניקוי עם נפט ומברשת, להסרת הלכלוך ומשם שוב לשטיפה במים זורמים. 3. ייבוש כל בורג וחלק עם פאן/מאוור…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
חייב להפרד
מאת קובקי- 0 תגובות
- 943 צפיות
ברשותי אופנוע אספנות מודל 70 סי.בי 750 הונדה. במצב נסיעה כרגע עומד ולא מנוצל. משופץ ותקין מחכה לחזור לכביש. יש אפשרות להחלפה ברכב אספנות קטן כל שהוא . 04-6322251 . תמונה מצורפת.
הודעה אחרונה מאת קובקי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך לדעת מחיר של לנדרובר 109 סידרה 3 שנת 72'. אם יש למישהו את המחירון או גישה אליו אני אשמח מאוד. יוני
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ריקשה תכלת שנת 1991 יד שלישית(משגרירות לשעבר)+ גגון מפח אחורי סגור. מצב טוב מאוד. מנוע לאחר אוברול.ברקסים חדשים +טסט. לפרטים נוספים : 054-3002629 ירון
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
יום הולדת שמח!
מאת Type34- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האוטו שלי בן 37 השבוע!!
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
הגעתי להחלטה סופית - אני מוכר.... 2002TII ללא ההזרקה המכנית מנוע 2000, 2 קרבורטורים כפולים דלורטו 40, 5 הילוכים, אגזוז ANSE, ג'אנטים כוורת 15 אינטש שכרגע נועלים צמיגים ברוחב 205, הצתה אלקטרונית, דגם אמריקאי, קיט ניפוחים בסטייל של M3 E30 - לא משהו מקומבן - קיט ישן של אי.סי שניצר. מעל 170 כ"ס. קוייל, מודול, סטרטר, אלטרנטור (70 אמפר), משאבות ברקס, חוטי הצתה ועוד דברים הוחלפו הרכב מניע ונוסע (הונע לאחרונה לפני שבועיים), ללא טסט. פרסמתי אך על כל טלפון מקונה היה גם טלפון מחבר שנתן לי בראש על הרצון להיפרד, אז הפעם זה סופי, יש תוכניות חדשות... אני רוצה 25K, אבל זה מה שאני רוצה ככה שהצעות הגיוניות יתקבלו בברכה וישקלו בכובד ראש. בן : 0544-801800 \ 0525-7390…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 881 צפיות
שלום לכולם, איפה אפשר לקנות את המכשיר (אני חושב שזה "פלייר") שאיתו אפשר לחבוק ולסגור בצורה טובה את חיבור המתכתי בכבל של הפלאג? אני אסביר: כבלים חדשים מגיעים באורכים שונים ואני חותך אותם בהתאם לאורך המבוקש. לאחר שקבעתי את האורך המבוקש אני מכניס את הטרמינל מגומי + המעביר המתכתי וסוגר אותו. עם פלייר ביתי זה לא יוצא כמו שזה אמור לצאת מפלייר תעשייתי. בדקתי אצל כמה חשמלאים וממש צחקו עלי, שכן היום הכל מגיע מוכן ומזמן לא עושים את זה ידני. כתובת לרכישה תתקבל בברכה. טגב, עובי הכבל - 8 מ"מ. תודה מאיר
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אז אחרי ששחררתי את הרכב ועברתי גם את הבדיקה הראשונית של אסף חגאי במשרד הרישוי, ועוד לפני שעברתי את הליך ה"גיור" הרשמי שכולל את עצדה מס' 1 (מה שקורה שם זה טירוף, אנשים ישנים שם כדי לתפוס תור ריאלי), אני מחפש מוסך טוב שיעשה צ'ק אפ לרכב. אשמח להמלצות באיזור המרכז. חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
פולקסוואגן חיפושית שנת 1962 יד שניה, משופצת לתצוגה, יחידה במצבה 80K ש"ח 0505449505 פולקסוואגן חיפושית שנת 1969 משוחזרת, כל החלקים מקוריים, מגרמניה, הכי יפה בארץ 0507633148 פולקסוואגן חיפושית שנת 1969 כל התוספות, נ"מ, אזעקה, מערכת, מגנזיום, עור. 0545433899 פולקסוואגן חיפושית שנת 1971 1200 סמ"ק 7K ש"ח שמור במצב טוב, טסט, לרציניים בלבד. 0522991138 פולקסוואגן חיפושית משנת 1973 1600 סמ"ק דגם אמריקאי מושקעת מאוד. 0543455005 פולקסוואגן חיפושית משנת 1973 1200 סמ"ק אזעקה, ח"ח+חלקי חילוף, לרציניים. 050-6817909 פולקסוואגן חיפושית ג'ינס משנת 1974 15K ש"ח. בהצלחה למי שמחפש, מקווה שזה עוזר למישהו. …
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
לי שיש או יודע איך מחובר מיכל הדלק של אופנוע bsa a50/65 יש איזה חור באמצע מיכל איך מחברים אותו לשילדה
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
מפגש האחיות 1 2
מאת redroze-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לאחר שגרשו אותנו כמעט מכל חור ברמת גן וגבעת שמואל, החלטנו אני וחברים שלי לשטוף את המכוניות איפה שאני מחנה את המנטה הבאה שלי (מטעמי בטחון מידע אני לא יכול לפרסם את הכתובת). תהליך השטיפה שלנו אורך כמה שעות טובות ולכן תמיד השכנים מתלוננים על הרעש וכמות המכוניות שתוקעות את החניה. אני ניצלתי את ההזדמנות בשביל לעשות מפגש ראשון מצולם בין 2 האחיות. אנג'ל (המיועדת לשיפוץ) נראת דווקא טוב מאוד ביחס למצב שבו מצאתי את איזבל (המשופצת). לאנג'ל כרגע אין כלום מתחת למכסה מנוע (שמישהו דאג לחסל את המכסה בצורה אכזרית), היא מוכנה להיכנס לפחח ברגע שיהיה לי את הכסף. ד"א, הכנף הלבנה הגיעה מהמנטה השלישית שכבר לא נמצאת איתנו היום (כל איבריה נתרמו).
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
THE INTERNATIONAL AUTOJUMBLE - BEAULIEU 1 2
מאת Guest AKICHU- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האירוע המפורסם ביותר בביולי אנגליה הנו - THE INTERNATIONAL AUTOJUMBLE המתקיים כל שנה בסוף השבוע השני של ספטמבר ואשר אליו מגיעים למעלה מ30,000 מבקרים, זהו היריד הפתוח הגדול ביותר לכלי רכב אירופאיים. ביריד כ2000 עמדות מכירת של חלפים , היריד מתקיים יומיים על מנת לאפשר למבקרים לראות הכל (האמינו לי זה לא מספיק!!! הייתי שם 7 פעמים). בעלי/ות ענין באספנות , שיפוץ סתם מתלהבים/ות, קשה יהייה לכם שלא להתלהב מהאיכות המגוון והכמות של החלפים הזמינים ביריד. יחידת מכירת כלי הרכב הקלאסי תציג למכירה עד 200 כלי רכב , הזדמנות טובה להתחיל אוסף מכובד. כמו כן בביולי מוזיאון מוטורי ענק, לטעמי היפה ביותר ביבשת, אסור בשום פנים ואופן לפספס. …
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התמונה צולמה על ידי רן שושני(ם) הגדול. לדעתו, מדובר בווקסהל. אפשר קצת יותר פפריקה במרק?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחפש מידע לגבי הרנו הנ"ל,מאמרים טכניים מפרטים,כמה קיימים בארצנו,בעיית חלקים ,מחיר הרכב,היסטוריה. תודה
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 680 צפיות
שלום לכולם,מצאתי היינס מאנגליה לרנו שלי,במחיר נחמד של כ60 שקלים כולל משלוח. הבעיה היא שעל העטיפה ראיתי שההגה בצד ימין כמו באנגליה,האם יש הפרדה בין היינסים בארצות שנוהגים בצד שמאל של הכביש לאלו בצד ימין? או שהכל אוניברסילי וזה לא משנה? תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצאתי באינטרנט מספר תוכנות לניהול פרוייקט שיפוץ רכב. האם מישהו משתמש בתוכנה כזו? האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת saariko, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה חיפושית אספנות שנת 73 גרמנית 1300,רכב לאחר שיפוץ כללי. יד שלישית 100,000 ק"מ מקוריים,מצב מכני מעולה+טסט. לרכב המון חלקים חדשים מחו"ל,מערכת,אזעקה ועוד המון תוספות. פלאפון- 057-7654616.
הודעה אחרונה מאת as74, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, יש לי אפשרות לקבל מאח של אבא פיג'ו 505 83, עומדת כבר 4 שנים, רשיונות לא הוקפאו, משמע יש לשלם 3 טסטים ועוד אחד, ברמה העקרונית האוטו צריך רק ראש מנוע. אני מתלבט קשות האם לקחת את האוטו למטרת שיפוץ ונסיעה, או לפרקו לחלקים ולמכור אותם. מה אתם הייתם עושים במצב שלי ? יש להתחשב בזה שהאוטו שנת 83, וסובל מחלודות (הוא מנומר ), אני ממש אוהב את האוטו, אבל עדיין קשה לי להחליט מה אני עושה איתו. אם אחליט לפרק לחלקים, יש מעוניינים בחלקים ?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- 8 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היום, רכשתי לי פולקסוואגן 411 LE סטישן, מנוע 1679 סמ"ק בהזרקת דלק, תמונות יהיו בחמישי כשאני אביא את הרכב. למוכר, איש נחמד ויקר, יש מספר רכבים נוספים למכירה, כולם ללא ניירות. המעניין שבהם קומנדקר דודג' פטרוצ'לי, 1949, משופץ ונוסע ביום יום, במחיר של כמה עשרות אלפי דולרים. כל שאר הרכבים דורשים עבודה: 2 חיפושיות 1300 ו 1302 אופל קדט 84 3 אופנועי רביט + סירות 2 ריקשות טלפון ימסר בהודעה פרטית, בבקשה לא להטריד אותו סתם.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
תמיד רציתי פורשה ישנה. בזמן האחרון התחלתי לשקול ברצינות לרכוש פורשה.החלום הרטוב הוא 356 קונברטיבל.החלום היותר מציאותי הוא 912 משנות 60 או 911 מתחילת שנות ה70. התחלתי קצת לחקור בקשר לייבוא רכב...אבל אז נזכרתי שבכלל הייתה פה בארץ 912 למכירה לפני כמה חודשים. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע מה עלה בגורלה?ואם מישהו יודע על איזשהי פורשה(מהשנתונים הישנים)?
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האסקורט היום הסמיקה מתמיד למראה התכשיט החדש שקיבלה כמובן אני, איש של עקרונות ואידאלים, התעקשתי לעשות את ההתקנה בעצמי... (כולל חורים בפח ובלוחית רישוי) - כל זה קל כאשר יש לך מקדחה, אבל שיש לך בורג אחד לרפואה, מברג פטיש 5 קילו, ומוט-סתתים התהליך עלול להיות מייגע וכואב - התוצאה לפניכם. "אחד מורפיום בבקשה" אגב, עכשיו היא גם לא מתניעה והחניתי אותה בדחיפה (תוסיף לי קולה קרה ביחד עם המורפיום), כאילו מכינה את עצמה לניתוח שתעבור בקרוב... רפואה שלמה חתיכת נבלה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
הי פירסמתי זאת בשירשור על המיני אבל אני רוצה תפוצה גדולה יותר לטובת כולנו: שלום לכולם יש לי רעיון אדיר, בוא נקבע מפגש בשישי, ביחד עם כולם מכל הארץ, ללא הבדל דת, מין וצבע "וגר רכב עם אופנוע וחיפושית אם מיני תירבץ" -אלפות ירבצו בצד סאבים ולמברטות יחליפו חוויות באיטלקית שוטפת עם וספות. נוסיף עיניין, צבע וכמות ונוכל כולם להינות יותר... ונזכה סוף סוף לראות את השמות שמאחרי המקלדת-כמה זמן התראה צריך לחברים בכדי להרים את העניין הזה?-רן נ.ב ביום שישי הקרוב יש שוק עתיק בטוח שהמון יגיעו למכור ולקנות מכל הארץ אז זו פלטפורמה נהדרת להגיע גם למפגש בקופי טו גו-אז להתראות-רן
מספר רישוי
מאת haimy12- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
איפה אפשר לעשות מספר רישוי לאופנוע שרשום גם רכב אספנות באיזור הצפון
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
מגיע "שוק עתיק" - ספטמבר 2005 יום ו' 2.9.2005 בשעות 14:30-09:30 במרכז הירידים - גני התערוכה - תל אביב גם השנה נקיים את "שוק עתיק" (למכירת חלפים ורכבי אספנות) באותו מתחם במרכז הירידים בתל-אביב, ברחבת החניה Parking 2 כניסה משער גן אורנים ופניה ראשונה שמאלה. כניסה עם רכב: 20 ¤. לחברי מועדון שחברותם בתוקף תותר כניסה עם רכב ללא תשלום. חובה להציג כרטיס חבר בתוקף. ** לראשונה השנה ייוחד מקום מרוכז למכירת רכבים ** ** בני 25 שנים ומעלה ** אז . . . . הוציאו את הג'אנק מהמחסנים . . . . ובואו . . . . הצטיידו בשמשיות ושתייה ! נא להתעדכן במשיבון במשרד המועדון בבוקרו של…
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למי שפיספס את השירשור הראשון, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השני, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור השלישי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור הרביעי, מוזמן לבקר אותו כאן. למי שפיספס את השירשור החמישי, מוזמן לבקר אותו כאן. לוטוס אספריט. אם אני זוכר נכון, היה רשום עליה שהיא מסוף שנות ה70.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
VOLVO P1800 S 1 2
מאת onimrod-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום. נצפתה בכפר ערבי ליד גוש עציון וולבו 1800 S כמעט שלמה ללא מכסה מנוע, מושבים ולוח שעונים! אין לה מספרים!! יש כזו נוסעת בארץ?? אורן
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)