Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש האחיות

redroze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, התמונות יצאו מש יפות! סוף סוף יש לך דיגיטלית.

מה הסיפור של הלוחית שתלויה על חבל? חשבתי שזה עניין זמני, אבל היא עדיין שם :wink:

יניב, מתי באמת תראה את המנטות שלך?

דימה

פורסם
אלעד, אני בטוח שתהפוך את המנטה לחיה עם המנוע 1600.

וסחטיין על התמונות ממש יפות, ח"ח לצלם :).

דווקא ה"מפלצת" שאני חולם עליה תהיה עם מנוע בעל מס' צלינדרים כפול מהמנוע 1600 סמ"ק (ולפחות פי 3 בנפח). אני פשוט רוצה להוסיף לאוסף עוד מנטה 1600 סמ"ק ידנית, אם אני אשים את הידיים על הלבנה מבני ברק אז היא גם תשופץ כמה שיותר קרוב למקור ואנג'ל תהיה הבסיס לפרויקט המפלצת. אם אני לא אקנה את הלבנה מבני ברק אז פשוט אנג'ל תעבור שיפוץ מקיף (כמו איזבל) ותשאר 1600 סמ"ק מקורית.

דימה, אין לי עדיין דיגיטלית (למרות שאני בקרוב אקנה לי סוף סוף מצלמה ראויה), המצלמה היא של חבר שלי (והוא גם הצלם, למרות שגם אני צלמתי חלק מהתמונות).

כפי שכבר אמרתי, יש לי בתא מטען לוחיות אספנות חדשות, אני פשוט מתעצל לקדוח בהם חורים ולשים אותם בצורה נורמלית מקדימה.

יניב, אני בדיוק כמו דימה מצפה בכליון עיניים לראות את השלל שלך.

ד"א, אם תסתכל על התמונות "לפני" של איזבל, תוכל לראות איזה ידיים זהב יש לפחח שלי (רק חבל שהיו לו פה ושם פספוסים בצבע, לפחות הוא "גבר" מספיק להודות בפאשלות ומוכן לתקן אותם), אני הכי נדהמתי מהפרונט, בתמונות לא כ"כ רואים את זה אבל כל הפרונט של האוטו היה מרוסק והוא החזיר הכל למצב כמו חדש מבלי שתשים לב שבכלל האוטו עבר אי פעם תאונה מקדימה.

הנה קישור לקצת תמונות מהשיפוץ:

http://www.classicar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=פרויקט%20שיפוץ%20אופל%20מנטה%20A%20שנת%201975&fldauto=692

img_167_1.jpg

img_169_1.jpg

img_169_4.jpg

img_171_5.jpg

img_171_6.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי!

אותך ראיתי אתמול ברח' המסגר בת"א? יש מצב?

האוטו נראה מצוין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
דווקא ה"מפלצת" שאני חולם עליה תהיה עם מנוע בעל מס' צלינדרים כפול מהמנוע 1600 סמ"ק (ולפחות פי 3 בנפח).לפרויקט המפלצת.

אלעד,

דיר באלאק אתה מתחיל את הפרויקט V8 בילעדיי.

סיכמנו שזה פרויקט משוטף, לא?

זאת תהיה ה FUNNY CAR הראשונה לכשיהיה DRAG מסודר בארץ.

דרך אגב, ביררתי בעניין ואפשר להשיג מנועי V8 של רובר ממש לא יקר.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלעד,

דיר באלאק אתה מתחיל את הפרויקט V8 בילעדיי.

סיכמנו שזה פרויקט משוטף, לא?

זאת תהיה ה FUNNY CAR הראשונה לכשיהיה DRAG מסודר בארץ.

דרך אגב, ביררתי בעניין ואפשר להשיג מנועי V8 של רובר ממש לא יקר.

בברכה,יניב

gluk, אי אפשר לבלבל את האוטו שלי עם אוטו אחר (גם בגלל הצורה וגם בגלל הצבע) אבל במקרה אתמול לא עברתי ברחוב המסגר.

יניב, כבר מזמן ירדתי ממנוע רובר, הם אומנם זולים ונפוצים אבל אם כבר מנוע V8 אז מנוע הרבה יותר מתקדם וחזק.

פורסם

אתמול הרכב חזר לפחח לתיקון השריטה שעשו לי לאורך כל הרכב ועוד כמה פאקים קטנים. ממחר דרור יעדכן את השרשור בקצת תמונות מהמקצה שיפורים.

הפרויקט הבא הוא פירוק המנוע לגורמים ולהביא אותו למצב מלוקק. המנוע עובד יפה מאוד, קומפרסיה מצויינת, זורק קצת הרבה שמן (מסמן טריטוריה) אבל עדיין הוא יצטרך לעבור יישר קו בדיוק כמו שעשיתי לכל בורג באוטו הזה.

נכון לעכשיו הרכב לא יהיה מוכן ליום שישי כמו שציפינו ולכן רוב הסיכויים שאני לא אגיע למפגש ביום שישי הקרוב :cry:

פורסם
, אי אפשר לבלבל את האוטו שלי עם אוטו אחר (גם בגלל הצורה וגם בגלל הצבע) אבל במקרה אתמול לא עברתי ברחוב המסגר.

יניב, כבר מזמן ירדתי ממנוע רובר, הם אומנם זולים ונפוצים אבל אם כבר מנוע V8 אז מנוע הרבה יותר מתקדם וחזק.

סיבוב של שעה במסגר ואני מוצא לך מנוע רובר V8 מלנד רובר מפירוק.

שקר וכזב!

עלינו עליך, חיפשת מנוע רובר V8 מבלי לשתף את יניב. :nono:

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
שקר וכזב!

עלינו עליך, חיפשת מנוע רובר V8 מבלי לשתף את יניב. :nono:

:wink:

חוצפה,

אם אתה עושה את הפרויקט הזה בלעדיי, "אללה אל עזים" אני בא באמצע הלילה ושורף לך אותו ביחד עם הפחזבל (אופס, סליחה, איזבל) שלך.

דיר בלק :wink:

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אומנם קצת באיחור אבל הנה התמונות מאשתאול ...

IMG_2783.jpg

IMG_2789.jpg

IMG_2791.jpg

IMG_2792.jpg

IMG_2798.jpg

IMG_2799.jpg

פורסם

יהיה נחמד לראות את אנג'ל משופצת.

עם מנוע 1.8T

:-)

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם
יהיה נחמד לראות את אנג'ל משופצת.

עם מנוע 1.8T

:-)

1.8T היא לא תקבל מכיוון ש:

א. זהו מנוע של VAG.

ב. אני ממש לא אוהב מנועים מוגדשים, אני בעד כח לינארי ולא כח מתפרץ.

ג. המנוע הזה קטן וחלש מאוד ביחס למה שאני מתכנן להכניס לאנג'ל.

ד. אם נגיד שהייתי חושב לשים מנוע מוגדש אז כבר הייתי הולך על רפליקה של מנטה טורבו (מנוע 1.9 טורבו) שרק מספר יחידות בודדות יוצרו והם נדירות בקנה מידה עולמי (וגם עולות בהתאם). ד"א, מי שרוצה את המתכון להגדשת מנוע 1900 סמ"ק יכול למצוא אותו באתר של המועדון ...

ד"א, זה לא סוף הסיפור. המשפחה ממשיכה להתרחב כבר בימים אלה, יש כבר אחות (מנטה) חדשה שהייתה אמורה להגיע היום אבל בגלל אי הבנות עם הגרריסט ההגעה נדחתה ליום ראשון (אז תמונות תקבלו ביום ראשון).

הצלחתי גם לתפוס (סוף סוף) את הבעלים של המנטה הלבנה מבני ברק והוא אמר לי שהוא מוכן למכור לי אותה. אז עכשיו עושים קיצוצים בהוצאות בשביל לחסוך כסף לקניה של המנטה הלבנה ...

פורסם

בהצלחה בפרוייקטים ,

התמונות מאשתעול מ ה מ מ ו ת .

כל הכבוד . אני רואה שהמנטה "סוחבת בעליות " :-)

ותעלה תמונות יפות של המנטה אחרי הצביעה ועם מספרי הרישוי החדשים ....

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...