רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכם, לפני תקופת מה ראיתי בטלוויזיה תוכנית על משפץ חיפושיות בעל 31 מכוניות. אם מישהו מכיר/יודע, אנא עזרו לי ליצור איתו קשר. ברשותי חיפושית שחורה 1974, ואני רוצה לשפץ אותה, כמו השחורה שנראתה בטלוויזיה. מקווה לקבל מידע, בברכה, ani_r
הודעה אחרונה מאת שטנגה, -
אחרי שיצאתי טמבל ביום רביעי (הגעתי למוסך בטיסה אחרי שמירה וגיליתי שאין במצלמה סוללות) התעוררתי היום מוקדם בבוקר בשביל לצלם את המנטה ה"חדשה". הכלה היא מנטה B שנת 83, מנוע 1800 סמ"ק אוטומטית, צבע זהב דהוי ומתקלף, יד ראשונה, יש לי את כל ההיסטוריה של הרכב מהרגע שהוא נקנה בגרמניה ועשה עליה (יבוא אישי, רמת גימור GT עם כל התוספות כגון צמיגים רחבים, חלונות אחוריים נפתחים, שעון זמן קוורץ בדשבורד וכו'). קבלתי את הרכב בחינם מבחור מבוגר ונחמד מאוד מאילת, הרכב הוזמן מגרמניה ע"י אבא שלו. לפני שנה וחצי הוא קיבל רכב חדש ממשהו במשפחה, בהתחלה הוא חשב שהוא ישתמש בשניהם אבל שנה וחצי עברה והוא לא נגע באוטו. הוא החליט למסור את הרכב למשהו שיחזיר אותו לכביש. הוא ראה את השיפוצים שלי באינטרנט וי…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 47 תגובות
- 6 אלף צפיות
קראתם נכון. אסקורט, 1971 תוצרת תע"ר ישראל, 1100 סמ"ק - למכירה. הרכב עבר בימים האחרונים טיפול שחידש את המנוע - קרבורטור משופץ, פלאגים, פלטינות, אטמים, משאבת בלם חדשה כבל גז וקלאץ' ועוד. בקיצור: מבחינה מכאנית הרכב עובר טסט כמו גדול. כזכור, קניתי את הרכב ב3,500 שקל. אני רוצה 2000 שקל לרכב שדרושה בו עבודה סמלית בלבד! ובתור אחד שבדק את שוק האסקורטים המון זמן לפני שרכש אחת כזו, אני יכול לערוב לכך. הרכב נמצא ברמלה. לעוד פרטים: 052-3535006 עידן. ואם מישהו שואל למה אני מוכר: נפלה עלי עכשיו "צרה" שאני לא מאחל לאף אחד, אפילו לא לגדולים שבשונאים שלי - ולא יהיה לי כסף להחזיק את הרכב או לטפל בו, חבל לראות אותו עומד ולא זז, עדיף שיד אוהבת תטפל בו
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה עוד מכירה מענינת באי ביי,יש מצב למצוא טנדר כזה בארצינו הקטנטונת באותו במחיר?? http://www.cgi.ebay.com/ebaymotors/1978-subaru-wagon-1600-ci-4wd-still-runs-barely
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 915 צפיות
ביום חמישי התקיים השיעור האחרון בקורס שיפוץ שנערך בשבועות האחרונים , ורציתי להגיד מילים טובות על הקורס והרמה שלו ,המרצים המקצועיים והמעניינים שרואים שמעבר למקצועיות זה בא אצלם באמת מהלב (במיוחד הבחור ששכחתי את שמו משיעור המכונאות),אני אישית למדתי המון ובאמת נהנתי, ואני ממש שמח שנרשמתי, בקיצור ,אני ממליץ
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב יותר ויותר גורמים ממלצים לי לשנות את מערכת החשמל בנסיכה ל-12V לכן רציתי לשתף אתכם בהחלטה. הסליל של הנסיכה כניראה דפוק, בי-ם לא הישגתי מתאים, בתל-אביב אני צריך עדיין לבדוק, באנגליה יש... הסבת המערכת ל- 12V תקל עלי במציאת מצבר מתאים, השאלה פרט לכוהיל מה עוד אני אצטרך להחליף פרט לנורות ולפלאג? והאם לדעתכם כדי לבטל את הפלטינות ולעבור להצתה אלקטרונית? ואם כן כמה זה מסובך? -תודה-רן
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היריד יתקיים בבית הלוחם באפקה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
היחיד בארץ סאנרוף מקורי גיר ברצפה ברקס דיסק בוסטר משאבה כפולה הגה כוח מצב מכאני מצויין מנוע 318 מניקל הצתה משופרת נמכר עקב קניית רכב חדש מחיר סופי 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היחיד בארץ סאנרוף מקורי גיר ברצפה ברקס דיסק בוסטר משאבה כפולה הגה כוח מצב מכאני מצויין מנוע 318 מניקל הצתה משופרת נמכר עקב קניית רכב חדש מחיר סופי 052-4642756
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וכמו כן, בכלל שרטוטים, חוברות, וכל דבר אחר שקשור למשאית שלי יבורך! ניסיתי באי-באי, אבל לא מצאתי משהו באמת רציני! יש משהו, כמו ספרי היינס למשאיות? בני, אני יודע, שזה נושא של "משאיות", רק שאני רוצה שיראו אותו יותר אנשים, מרק "קהילת המשאיות" שלנו בפורום! - אולי יש מישהו, שיודע משהו מ"בחוץ"? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצב מצוין
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
In 1967 a short BBC film was made about Reliant and its Export business of the Anadol and Regal. This film was then destroyed and no copies were known to have existed until I found an 18mm copy belonging to Derrick Smith who used to work at Reliant. Derrick then lent me the film and a friend of mine, Mike Redwick Jones, then borrowed it from me to convert it to VHS. He found out that it was actually a BBC story and so the BBC said they would convert to to VHS if they could keep a copy for their library. And so 4 copies were made of the film. One, of which the BBC kept, and we had one each. Sections of the film have since appeared on the BBC program �Top Gear� and the BBC …
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
פרארי מיוחדת, שלא הצלחתי לקבל עליה פרטים מישהו יודע? http://img399.imageshack.us/img399/7807/dscf21034io.jpg שבת שלום-רן
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 53 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מזה שנים כואב לי לראות/לשמוע על מכוניות ישנות אשר מוצאות את עצמן נגרטות, עקב תאוות בצע של סוחרי ברזל (אגב, הם מקבלים ממאה עד מאות בודדים לטון). ברצוני ליזום בעזרת הגורמים הנוגעים בדבר, לרבות מועדון החמש וחברי הכנסת המקורבים לתחום, "הצעת חוק לשימור התרבות המוטורית הקלאסית בישראל" וזה עיקרה: 1. כל מכונית, אשר יוצרה משנת 1980 ומטה (לדוגמא- ניתן לשינוי, דיון, הצעות), תיחשב מעבר להגדרתה במשרד התחבורה כרכב רגיל/אספנות, גם כ"רכב מוגן", בעל משמעות תרבותית/מוטורית החשובה לשימור תרבות הרכב הקלאסי בישראל. 2. ייאסר על גריטה/השמדת כל רכב מהשנים הנ"ל ע"י מגרטות/רשויות מקומיות/מפעלי מתכת, ללא אישור בכתב מוועדה/גוף אשר יהיה אחראי על נושא זה. 3. כלי רכ…
הודעה אחרונה מאת sam1, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שטנגה הציג תמונה של רנו וקובי אמר שזו רנו פורגונט http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=659823#post659823 אפילו בקרתי בתפן והייתה אחת כזו והיה רשום שזו רנו פורגונט. אבל סיירתי באתר הראשי של רנו ותראו מה מצאתי זו רנו פורגונט שהיא בוודאי לא דומה למה שקובי אמר. http://www.renault.com/fr/passion/collection.cfm?page=41937_fourgonnetteadv1 וזו רנו הדומה לרנו המדוברת ויש לה שם אחר http://www.renault.com/fr/passion/collection.cfm?page=41960_dauphinoise מישהו יוכל להסביר במה מדובר? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. הנני חדש פה. יש לי בעיה מסויימת,אם אפשר לקרא לזה בעיה. לאחרונה התקבלתי לעבודה חדשה בתחום השיווק, העבודה כוללת רכב צמוד. ברשותי כבר 10 שנים רכב מסויים(לא אספנות) שאני למדתי אותו ולאט לאט פרקתי אותו ושיפצתי אותו ורק לאחרונה השלמתי את השיפוץ שלקח מספר שנים וכלל את הפריטים הכי קטנים עד לרמת הבורג. הרכב שימש אותי ביום יום, וגם כיום, אני נוסע בו ביום יום,בלי שום בעייה והכי חשוב נהנה מכל רגע. הרכב פשוט במצב מושלם לחלוטין, אין עוד כזה בארץ. בעוד כחודש ימים אני אמור לקבל רכב צמוד מהעבודה, מה אני עושה עכשיו? כאמור אם יהיה לי רכב מהעבודה אז את כל הנסיעות מין הסתם אני אעשה על הרכב מהעבודה, לאישה יש כבר רכב משלה, מה אני עושה עם הרכב האהוב שבניתי במו ידיי? …
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
מפגשישי - דיווחי תנועה בבקשה
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על פי הדיווחים כל הכניסות לרוקח באשר הן חסומות בגלל אירוע רדבול עד 17:30, האם מישהו יכול לאשרר ו/או לתת הנחיות דרך חלופיות מדרום?? תוכר תודה מראש וגם בדיעבד.... אירית
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ראיתי איזו אולדסמוביל במצב חיצוני מוזנח עכשיו רציתי לבדוק אם רוצים למכור תרכב ובכמה... Oldsmobile Cutlass Supreme SX קבריולט... אבל רציתי קודם לדעת קצת פרטים על הרכב ממי שמתמצא ברכבים ישנים... מהן עלויות האחזקה של דבר כזה? עלות שיפוץ ממוצעת? אני אצטף תמונה של הרכב הספציפי בקרוב... זה דומה מאוד לזה...
הודעה אחרונה מאת 2pac_outlaw, -
מה תאמר לגברת..... 1 2
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה תאמר לגברת שעל הבקר ביום שיש האחרון נימנמה לה על ההגה.....איחרה לעצור...וניכנסה בי מאחור, נזק לטמבון אחורי, לתא מטען, ולכנף. אני יוצא ותופס את הראש....ושואל את הגברת" תגידי....את קולטת מה עשית לי???? את השבתת לי את הרכב.....לך תשיג עכשיו פגוש כזה......ל ds 72 מה אתה עושה ענין היא אומרת לי......אני רואה שהרכב נוסע.... אז מה תאמר לה??? אריה ds72 פונטיאק 72
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, בבקשה תמונות של הסוסיתא שלי, השאלה האים היא ,12,13, יש לה מנוע פורד. (דרור זה הפנס שאני צריך) תודה שחר. :x השרת עמוס תמונות מייד :x
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אתר נחמד לחובבי הנוסטלגיה והעבר מכירים כאלה איפשהו?-רן http://www.nostal.co.il/
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא נוהג לדווח על תצפיות, אבל ברוח הפורום, אני מביא לכם את התצפית הבאה: לפני כמה ימים אני נוסע על איילון צפון ליד לה-גרדיה, השעה היא שעת לילה, התנועה דלילה וקצב הנסיעה מהיר. פתאום אני מתחיל להבחין בזוג אורות צהובים ודי קרובים אחד לשני, בערך רוחב של טרקטורון, מתקרבים אלי מאחורה במהירות פנטסטית. אני ממשיך בנתיב הימני ומצפה לראות מה יעקוף אותי. לא חיכיתי הרבה זמן, זאת הייתה סיטרואן דה-שבו בצבע ירוק בקבוק, הנהג נראה אדיש לגמרי בפנים, כאילו הוא משייט על 20 קמ"ש במרצדס. הוא המשיך לעקוף ולזגזג ככה עד שהוא נעלם ממני, ואני מזכיר שאני לא נסעתי לאט כלל. מישהו מכיר את ה"משופרת" הזאת ?
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מרצדס שנת 89 SL300 (החולם שלי...) במצב חיצוני די קשה מצב מנוע לא ידוע פנים הרכב במצב סביר, והיא ללא טסט מספר שנים. ניירות לא מופקדים. תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני זקוק להמלצה על חומר חזק וטוב לניקוי טסות עשויות מתכת, אשר על חלקן כתמים עתיקים. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
שלום לכולם אני מחפש בד רפוד כבתמונה מדובר במרצדס כמובן על מנת לשמור על מקוריות הרכב
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
חכמים על קטנים 1 2
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למי שתוהה מהיכן הרעיון לסמלון שלי...תמיד הייתי בעד החלשים(?)....רן http://img388.imageshack.us/img388/5554/dscf18243ou.jpg ושיהיה לכולם סוף שבוע מוצלח!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
מחפש רפד
מאת marc oknin- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש רפד טוב לרכב על מנת לרפד את המושבים של הקומט שלי הריפודים לא מסובכים במיוחד וזה שני ספסלים מסקאי כמו כן אם יהיה אפשר גם סדר גודל של עלויות זה יהיה נחמד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום בדרכי הביתה מהבסיס, בכביש גהה לכיוון צפון, באיזור של גשר קוקה קולה, עמדה לה בצד ימין של הכביש סיטרואן דה-שבו, שהבעלים החליף גלגל לרכב. הרכב עצמו מכוסה ל-ג-מ-ר-י בדשא, חוץ מהפנסים ומלוחות הרישוי, על הגג יש לו כל מיני עצים, עציצים ופרחים שונים ומשונים. היה מצחיק לראות אותו מרכיב את הטסה-כר דשא על הגלגל שהחליף. מישהו יודע של מי הרכב המוזר/מיוחד הזה? האם נעשו דברים נוספים לרכב הזה חוץ ממראה חיצוני? גל.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כדי לרפד את הדש בורד של החיפושית הגרמנייה שלי אחרי שהפכתי חצי עולם ופשוט אי אפשר למצוא דש בורד במצב סביר בפחות מ1000 שקל אני החלטתי לחפש רפד שיעשה לו ריפוד סקאי שחור אם אתם מכירים מישהו שעושה עבודות כאלה עדיף באיזור ראשון לציון מוזמן לכתוב פה או להשאיר לי הודעה תודה רבה גיא
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה זה הרכב הזה ? http://img373.imageshack.us/my.php?image=60374010lp.jpg תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת edan839,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ניקו פ.
- NickName1
- RBRB
- mikk
- ba323f
- Mech Morphix
- SurfHigh
- yoav911gt2
- David32
- אליה
- RedLabel
- BassDriver