רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וראשית המלכה: מוסטנג 1965 ומוסטנג חדשה לגמרי, שתיהן מקנדה. החדשה יותר יפה בחיים מאשר בתמונות.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 667 צפיות
חברים יקרים היום נפתחו שרשורים כפולים על הסוסיתא-גריל-עגול ועל ארוע ה 20. זה מיותר, תופס מקום בעמוד הראשון ודוחף שרשורים לעמוד השני. אז קצת תשומת לב בבקשה. איחדתי את השרשורים. בני
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4 אלף צפיות
לכל המומחים!!!!!!!!!!!!!.נצפתה קוביה במצב סופני,השאלה איך אני יודע אם היה פה גריל עגול. תודה שחר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=74&ad_id=5594 זה לא פרסומת פשוט מצאתי את זה בקלאסיקאר וזה מעניין... תודה..אור
-
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז בתשובה להצעתך הנדיבה שהיתה בשרשור על ענתיקות בדרכים ובחצרות: " Benni Haspel כתב: שושן אדום אין לי תואר ברבנות לכן אני לא רב איתך או עם כל אחד. התכוונתי לצריכת דלק ממוצעת. redrose כתב: בכל מקרה, אני מקווה שתגיע מחר למפגש ונוכל ליישב את העיניינים ב-4 עיניים (אני מוריד את הכפפות BOXING מהבוידם, ואתה? ) " לא כל כך בטוח שאבוא מחר כי הבת שלי חוזרת מארה"ב מחר ואני צריך לתת לה בחזרה שלושה חתולים במצנ תקין.... בכל מקרה אני מוריד מהבוידם את מקטרת השלום וממלא אותה בדברים טובים (ונראה אותך אחר כך מנסה את הכפפות.....). והנה תמונה של אחד משלושת ה"פקדונות". __________________
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://img264.imageshack.us/my.php?image=21090518168gu.jpg משהו יכול להגיד לי מה שמו של הכב הנ"ל..?
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
ברשותי מנוע 1400 של פגו 205 במצב טוב.. כמו כן חלקים ל205..לכל המעוניין ..שישאיר הודעה .
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האוטו הזה כרגע עומד למכירה ב-eBay גרמניה. מי לוקח על עצמו את האתגר?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכל מי ששאל איפה הסובארו מה עם הסובארו איך יצאה הסובארו למה אתה לא בא עם הסובארו למפגש מתי תבא עם הסובארו למפגש אז מחר יום שיש ה 23-9-05 אני מגיע עם הסובארו בפעם הראשונה אחרי השיפוץ. כל מי שהתעניין מוזמן לראות אותה ואת העבודה המדהימה שעשו עליה. משה.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
למכירה ווספה s.s
מאת Guest danidin- 0 תגובות
- 990 צפיות
שנת 66 עם רישיונות ניתן לראותו בתל אביב בדרך פתח תקוה אצל יגאל בעסק של ניקוי חול טל: 0577-545485
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
שמתם לב למכוניות ששרדו את ההוריקן ריטה? תמונה מ- YNET 22.9.05 הוריקן "ריטה": הפעם לא לוקחים סיכונים
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כאן באתר האספנים http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=203&PN=1
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
מרצדס דגם 230 שנת 1968 ידנית+מזגן+הגה כוח+גג נפתח,מנוע 2300 סמ"ק...! {האוטו למכירה} http://img358.imageshack.us/my.php?image=mercedes42514zr.jpg נלקח מהאתר : http://www.dudib.co.il {תחת החיפוש מרצדס} המקום באיזור טבריה! עידן!
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם זה רק ליופי? או שזה קשור לבטיחות? (רואים יותר טוב גלגלים לבנים בלילה)
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
מכונית נדירה
מאת מתן נחום- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
את המכונית הנ"ל צילמתי בתורכיה נדהמתי והייתי צריך לנוח מישהו יודע(חוץ ממני) את השם שלה ופרטים? תהנו
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
להלן רשימת חלקי חילוף לסוסיתא קוביה : משאבות בלם גלגל קידמי X 2 - חדש בקופסא 1 מאבת בלם אחורים - חדשה בקופסא 1 משאבת מים חדשה בקופסא סתם קרטר , סתם משאבת דלק , חדשים , מכסה שסתומים - משומש , יפה . מסגרות פנסי חזית 2 - משומש , יפים פלסטיקים אחוריים שלמים (שני חלקים ) אדום . משומשים - יפים לשימוש . פנסי איתות קידמיים עגולים (פלסטי שקוף ) X 2 חדשים . סטרטר , דינמו , תקינים לשימוש , + ווסת חדש . שעון ספידומטר , ספרות דהוי , עובד תקין . פלסטי אור תא נוסעים לבן, + פנס אור מספר (אחורי ) גלגל הגה משומש , צריך טיפול צביעה , + כפתור צופר שעל ההגה - חדש. סט 4 בוכנות חדשות , סטנדרט + רינגים וגוג'ון פין (סט מלא). גריל - מצב מצויין - כחדש . …
הודעה אחרונה מאת צאוצסקו, -
BSA A50/65
מאת haimy12- 0 תגובות
- 809 צפיות
איזה סוג שמן שמים בשביל השרשרת שמחברת בין בקלא"צ למנוע איזה כמות
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
harley-davidson
מאת logo1- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה harley-davidson fl שנת יצור 1958 לפרטים 0505668727 נא לא לפנות אלי זה של חבר. בהצלחה-זאב
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבקש המלצות! אפשר גם בפרטי. תודה מראש ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
500,000 1 2
מאת מועדון סאאב-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שואלים מה זה החצי מיליון הזה ? זה מה הראה מונה המרחק בסאאב 99 שלי אתמול בצהריים. שאלו אותי אתמול איך אני מתעלל במכונית בת 6, אז לא כך הדבר. זהו סאאב 99 משנת ייצור 1975. הוא משמש אותי ביום יום לעיסוקי, ולכן אינו רשום כרכב אספנות.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע האם הקאדילאק של גולדה שווה משהו כרכב אספנות ? ( היא במצב נוראי ללא מנוע ועם חלודות רבות )
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום,אני מחפש פרטים על הרכב איז'-קומבי (לא יודע אם זה השם המדוייק של הדגם). חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות היו על האופנועים שאיז' מיצרת/יצרה. מה שכן הצלחתי למצוא זה תמונה אחת קטנה (מאוד קטנה,לא יודע אם היא תעזור) של הדגם המדויק שאני מחפש וכמה שורות עליו . http://www.gruzovikpress.ru/article/autoprom/2004_08_A_2004_11_10-15_55_12/img/01.jpg מה שהבנתי משם זה שזה הדגם הראשון של איז' שהיה פיתוח עצמאי שלהם (אוטו,לא אופנוע),ושהוא הוצג בשנת 66. אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר באנגלית/רוסית על הרכב המדובר אני אשמח,כל שביב של מידע יתקבל בשמחה.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איזה חיפושית אמריקאית...? או כל רכב יפה אחר..?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכוון למנוע בנזין ראש שטוח, איך הוא נקרא?
הודעה אחרונה מאת יואב ש, -
-
b.s.a שנת 52
מאת Guest danidin- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 675 צפיות
b.s.a שנת 52 500 סמ"ק מושלם לפני שיפוץ עם רישיונות 6000 ש"ח ניתן לראותו בתל אביב בדרך פתח תקוה אצל יגאל בעסק של ניקוי חול ביי
-
מצטרפת חדשה למשפחתי המתרחבת ! שנת 69 שמורה (יחסית) ומטופלת (מאד) הייתה ב-9 השנים האחרונות אצל אותו אדם... תמונות ראשונות להנאתכם : ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
שלום לכולם, מחר תתקיים מסיבת ה-20 של מועדון החמש באולמי "הרקיע השביעי" ברחוב בר כוכבא 72 בפתח תקווה. לכבוד החברים שאישרו את הגעתם אני מצרפת להודעה הזו מפה מפורטת במיוחד למקום האירוע (הרשמה למסיבה ביום האירוע לא תתאפשר). להתראות מחר...
הודעה אחרונה מאת .liron., -
בעלי אוטוקארס המעונינים ליהיתאחד על מנת לקיים מפגש אספני סוסיתות מוזמנים לשלוח מייל ל: [email protected] עם פרטים מזהים כמו: שם: דגם רכב: שנה: ומספר טלפון: (ולמי ששואל: בעקבות פעילותי בהקמת מועדון סובארו פנה אלי חבר וביקש שאני יעזור לו להקים מועדון סוסיתות ) תודה : משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מדבר על הספידומטר שמותקן על BSA M20 ועל הנורטון 16H והאופנועים המקבילים. קודם כל,מדובר באותו ספידומטר?או שהיו דגמים שונים ששמשו כל אחד מהם? מישהו יודע מה מספר דגם של הספידומטר? מישהו נתקל במקום שאפשר לקנות כאלה? כמו כן אני צריך תמונות ומידות של הספידומטר. כל מיידע יעזור לי מאוד. עמית.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב אמריקאי משנת 50 עד 75 עדיפות לשנתונים יותר מוקדמים כמו כן אני מחפש פורד מוסטנג בין השנים הנ"ל בכל מצב שהוא
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shaymolcho
- dani666
- sperial
- 3n
- GTאי
- SlowRide
- mitsugli
- דאבל קלאצ
- רוני ט
- gollu
- TZR84
- PASHUT