רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
למכירה!
מאת uri-coupe-gt- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
audi coupe gt שנת 1987, 1800 סמ"ק, אוט'ו הרכב שמור ומושקע! לפרטים נוספים(לרצינים בלבד!) בה"פ או בט'ל: 050-8678511 050-5907085 אורי.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מיום שבת האחרון 24.9.05
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
רדיו לסוברו
מאת דרור- 2 תגובות
- 996 צפיות
שלום לבעלי הסוברו , ברשותי רדיו לסוברו סוף שנות השיבעים לדעתי הינה התמונה , יגיע איתי לשוק עתיק מחר . מישהו מעוניין ? להתראות מחר .... דרור .
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 854 צפיות
לידיעה מידי פעם אם תבדוק תראה שיש לא מעט מציאות עבור דגם 144/164 שווה צפייה . אורן
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי חיפושית. בשעה טובה המנוע יוצא משיפוץ ואני רוצה לנקות ולצבוע כמה חלקים בעיקר חיפויי הפח של הצילנדרים והמניפה. אני רוצה לעשות ניקוי חול וצביעה כמובן ויש לי מספר שאלות: ראיתי בחיפוש שיש המלצות על מפעל בבארות יצחק ועל מישהו שנמצא ליד "שנפ" בת"א יש אולי כתובת מדוייקת יותר של הבחור? האם הצביעה ביסוד אחרי הניקוי לא תתקלף מהחום? האם צריך צבע מיוחד לצביעה מעבר לכך שיהיה עמיד לחום? קראתי איפה שהוא שיש צבעים שמפריעים להולכת החום וזה לא בריא למנוע בייחוד בקרור אויר - יש בזה משהו? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
**עוד כותרת אחת כזו ותיחסם לשבועיים** על לוטוס אירופה לבנה שהציעו לו לקנות לפני שנים והוא טעה וסירב להצעה .... אשמח לנסות להתחקות אחרי העקבות שלה (אני מעוניין לראות אותה).... ד"א המכונית שבתמונה נמצאת בebay מי שמעוניין ....עומדת על 15000$ בעת כתיבת שורות אלה.
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגיל תמונות מההשקה, היה אירוע נחמד מאד עם יותר שמפניה מהרגיל http://idanst.net/cars/default.aspx
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
למה ברוב המוחלט של מכוניות השרירים מותקנת תיבת הולכים אוטומטית? הרי היא יותר בזבזנית מבחינת כוח, יותר רגישה ובעלת פחות הילוכים (ברוב הפעמים)... תודה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
הבעלים הקודם לא נתן לנו לצאת לדרך לפני שהכרמן תהיה נקייה...
הודעה אחרונה מאת mm55, -
beach buggy
מאת nivz- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי שאלה בקשר לbeach buggy הזה שראיתי במפגש אספנות... זה לא הראשון שאני רואה ולא הבנתי איך קיבלו לזה רישוי... הרי זה באגי לא? זה חיפושית שפירקו ובנו לה בודי חדש? איך משיגים לזה אישורים?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
המהדורה המרכזית בערוץ 10 היום 21/09 בשעה 20:00� כתבה על מועדון החמש
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בשעה 20:00 במהלך מהדורת החדשות המרכזית בערוץ 10 , תהייה כתבה באורך כ 3 דקות על מועדון החמש. הכתבה צולמה אתמול במתחם המוזיאון של החבר אורי סהר ואצל החבר בועז דגן. אם לא יהיו שינויים לא צפויים אזי הכתבה תשודר ב20:40 לערך. אנו תקווה כי הכתבה תהייה מפרגנת ואוהדת כיאה לגוף החוגג 20 שנה לקיומו, וזאת בנוסף לחגיגה המרכזית שתערך מחר. בשם יו"ר מועדון החמש נחום קדמיאל והוועד חג שמח ושנה טובה לכולם. חדשות 10 מהדורת החדשות המרכזית בהגשת מיקי חיימוביץ' ויעקב אילון.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים , אני רואה שבימים אלו ישנה מגמה של הצטרפות כלי רכב "חדשים" לרשימת החברים . אז סוף סוף , ממש סוף סוף אחרי חודשים של דיסקוסים , דין ודברים ומה לא , קיבלתי לידי את הרכב המקסים שאותו אני מכיר למעלה מ - 18 שנים . מדובר באופל אולימפיה רקורד 1960 , 1700 סמ"ק 4 דלתות במצב יותר ממעולה . הרכב לא שופץ מעולם , שמור בצורה מדהימה , לא ראה גשם מימיו . הבעלים , מוסכניק שהחזיק ברכב משהו כמו לא פחות מה - 40 שנים האחרונות , וטיפל בו במסירות למאפת . מנוע עובד כמו שעון שווצרי מלוקק - שבקושי שומעים כי הוא עובד בכלל . מע' חשמל עדיין מקורית V 6 . הרכב קיבל כרגע מצבר V 6 חדש ! כמובן שניגש היום בצהרים לטסט ועבר הכל חלק לגמרי , רק הערה אחת להחליף את לוחיות ה…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במערכת מוטות ההגה של ה144 יש 5 Ball Joint- היכן קונים בחיר זול!
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 875 צפיות
ע"מ למנוע כפל שרשורים, אני מפנה אתכם ל הודעה שפירסמתי בפורום אחר. פירסמתי הפנייה בפורום אספנות, מכיוונן שאני מאמין שבפורום זה אוכל לקבל יותר מידע בנוגע להסטוריית עיצוב הרכב לפחות עד לשנות ה-70-80 מידע אישי, נסיון וכן הכרות עם אתרים ספציפיים שסביר כי לכם תהיינה זיקה אליהם. תודה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. תגידו, האם ברישיון הרכב (המוגדר כאספנות, כמובן) רשום האיסור לנוע בשעות הבוקר האלו? או אם הרכב רשום כ"אספנות", אזי הרישום הזה מוגדר כבר בתוך ההגדרה - "אספנות"? אני יודע שיש מקום ברישיון, למטה, עבור כול מיני איסורים והגבלות. שיהיה שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשנות ה 80 נימכרו בארץ דגמי מכוניות רבים,בקונפיגורציות מוזרות משהו,בשל מיסוי מפלה למכוניות שנפח מנוען עלה על 1300 סמ"ק. חוץ מהסובארו 1.3 DL שהיתה מלכת המכירות הבילתי מעורערת,כיכבה כאן האסקונה מבית אופל,שהיתה להיט והולידה את תופעת הייבוא האישי. אני יסקור את תולדותיה,ואם יש למישהו להוסיף,בייחוד תמונות(מחשבים הם לא הצד החזק שלי,בלשון המעטה..). האסקונה,המישפחתית של אופל הוצגה בתחילת שנות ה 70,עם הנעה אחורית,כמובן,ועברה מתיחת פנים רצינית בשנת 75,בה היא הוצגה עם עיצוב מחודש,אך עדיין עם הנעה אחורית. בסוף שנות ה 70 מצאה עצמה אופל במצב בעייתי;מצד אחד,המכירות היו טובות,בייחוד בפילחי השוק המסורתיים של אופל,בני הצווארון הכחול ואנשים מבוגרים,ולמרות מקדמות תדמית כמו המנטה בע…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל טיפים והמלצות לניקוי "טסות" ממתכת והסרת כתמים "עיקשים". שבת שלום, חמי
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לצורך פרוייקט נסיוני מחפש בנרות סיטרואן ויזה קלאב. מישהוא ראה משהו?
הודעה אחרונה מאת אמיר110, -
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם להלן דף שהופץ לחברי המועדון בעלי הכוכבים בנוגע למפגש. חברים שלא הגיעה אליהם ההודעה בדאר יכולים להתעדכן. כמו"כ, חברים שאין לי אימייל שלהם ולכן לא נשלחה אליהם ההודעה - מוזמנים בזאת אישית לבוא, ואם אפשר, נא להעביר אלי את כתובת המייל לעידכון. תודה - אבי. חברים נכבדים. הנכם מוזמנים למפגש השלישי של מועדון מרצדס/אספנות ביום שבת 24.9.05 מה בתוכנית? מפגש באיקאה (אזור תעשיה קרית נורדאו נתניה) בשעה 9:45. בשעה 10:00 בדיוק (בערך...) ניסע בשיירה לכוון עין ורד. על יד עין ורד נמצא מוזיאון טרקטורים אשר פרטים עליו ניתן לראות באתר: http://tractor.org.il/index.asp נבקר במוזיאון שייפתח במיוחד עבורנו. (בשבת…
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב אספנות ,ללא טסט 3 שנים ,יד רביעית. בודי ורצפה במצב נדיר ללא רקבונות. לאלו מכם שיודעים להעריך בודי נטול רקבונות. הרכב נמצא בפ"ת. הרכב מוצע למכירה בגלל הצורך לסיים פרוייקטים קודמים. 4000 ש"ח. לרציניים בלבד 054-6345623 אבי
הודעה אחרונה מאת חיפושית צהובה, -
מחפש חיפושית
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 799 צפיות
חיפושית 1303 דשבורד רחב חלונות אחוריים ניפתחים עדיף במצב נסיעה לא חייב משנת 75 ומטה. אפשרות החלפה
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
כמה חברה מג'יפ טריפ נסעו לירדן לטייל ונתקלו בראלי של מכוניות עתיקות תמונות: http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=1&item=608145
הודעה אחרונה מאת nivz, -
קניבליזציה
מאת אדלרון-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בחיפושי אחר מנוע מצאתי מכונית במצב יחסית טוב אשר נבחרה ע"מ לשמש מקור חלפים לרכב שלי שזקוק לניתוח מנוע פתוח או לחילופין השתלת מנוע. אך התחלתי לתהות שמא הדבר אומר שתהיה מכונית אספנות אחת פחות על הכביש האם המטרה מקדשת את האמצעים?
-
שלום רציתי לברר עם מה שאני עושה זה בסדר? אני צובעתי חלקי מתכת בצבע יסוד רגיל לברזל אחרי ניקוי. ואז ב"סופרלק" של טמבור האם זה מספיק האם זה טוב. האם צריך לצבוע בלקה???? כל טיפ עזרה וכו' תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת chendiman, -
- 42 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, תהיתי... מי מבין הגולשים באינטרנט לא יתוודה שהוא לא נכנס מדי פעם לאיביי, בכדי לחפש מכוניות קלאסיות למכירה, אפילו שהן בכלל לא בתקציב או ללא כוונת רכישה?.... מי מאיתנו לא נכנס פה ושם לאיביי ובודק אם יש רכב כמו שלו למכירה?... או אולי סתם ככה נופלים על איזו מכונית קלאסית שווה ביותר (בערכה האישי/נוסטלגי ולאו דווקא הכספי) שנמכרת בעוד שעתיים בכמה מאות דולרים ואז...אנחנו אומרים..למה לא אצלינו?...למה?.. זה המקום... מצאתם רכב מעניין למכירה? נגבו את הריר מהמקלדת, לינק, כמה מילים, תמונה, הכל טוב, הכל מעניין... אני אתחיל הרעיון הוא לאו דווקא לשים מכונית רגילה במחיר רגיל, אלא את היותר מיוחדות...לטובה ולרעה שתי מכוניות שמסיימות מכירה ממש בשעות הק…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקישור המצ"ב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86876 מוצעות למכירה מוריס 8 1948 ופג'ו 203 1953. לוחיות הזיהוי שלהן מדברות על שנות ייצור מאוחרות יותר משנטען לגביהן במודעה (על פי לוחיות הזיהוי הפיג'ו היא משנת 63' ומוריס היא משנת 75'...) מישהו יכול לשפוך אור בעניין. אציין שאין לי עניין אישי במכוניות הנ"ל ולכן נמנעתי מלהתקשר למוכר ולבזבז לו את הזמן. שבת-שלום
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 974 צפיות
שלום, שוטטתי לי היום ברחבי כפר סבא ונתקלתי ברכב אספנות די יפה ולא זיהיתי אותו אז חשבתי אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בזה. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
טוסטוס i.c.m שנת 66 מפורק עם רשיונות
מאת Guest danidin- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרטים בה"פ
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 974 צפיות
החודשיים השוטפים נמצאים מעתה ב"דביק". בני
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
http://cgi.ebay.it/MOTORE-FUNZIONANTE-E-COMPLETO-FIAT-500-C-TOPOLINO-EPOCA_W0QQitemZ4576760399QQcategoryZ31352QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת trek10,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)