רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
40 שנה לפז'ו 204 1 2
מאת darkooli-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
תמונות מחגיגות 40 שנה לדגם 204 ניתן לראות כאן
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבעלותי רכב מסוג ווליאנט פלימוט 65 עם רדיו מקורי לכל המעוניין
הודעה אחרונה מאת zivhalfon, -
Wire Wheels
מאת TriuRam- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו כאן מכיר מקום במרכז שיכול לעזור לי בשיפוץ ג'נטים שפיצים (wire wheels) ? תודה
הודעה אחרונה מאת TriuRam, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש פורד אסקורט MK3 או MK4 שלוש דלתות בלבד!! ולא משנה אם זו רגילה או XR3I עדיפות לדגם המוקדם יותר תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת mercedes 350 slc, -
לכבוד נמרוד רחמימוב מזל טוב ליום הולדתך ה-44. המון בריאות- אושר ועושר. בכבוד רב אילן פ.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
שאלה בנושא רישוי 1 2
מאת דורוןא-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מאיזו שנה חובה חגורות בטיחות ברכב
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
העברת בעלות... 1 2
מאת Guest RAFIZ-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בכוונתי לקנות רכב אספנות שמפברואר אין לו טסט. האם קודם צריך להעביר טסט לפני העברת הבעלות או שאפשר להעביר בעלות כלומר לקנות את הרכב ולאחר להעביר טסט? בבקשה רק מי שיודע שיענה זה חשוב...
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גלגלי שיניים של אופניים לנקות אותם מכל הגריז והשמן כולל השרשרת..שיראה נוצץ כזה... ואיך מורידים צבע ספריי מאופניים...(יש כמה שכבות טובות..) חשבתי לקנות משייפת חשמלית אבל ניראה לי שהיא מעפנה ב30 שקל.....אז חברים מה אתם מציעים? אין לי מושג איזה חומר הגלגלי שיניים ניראה לי אלומיניום או סגסוגת..למישהו יש מושג? ותעזרו לי בחומר מתאים תודה רבה לכולם..נ.ב מצאתי אופניים מודל 80 ואני עושה אותם אופניי אקסטרים-פעלולים והם ישארו הרים.. תודה ..אור
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
למכירה ווספה 66 דגם s.s
מאת Guest danidin- 0 תגובות
- 903 צפיות
לפני שיפוץ מושלמת מבחינת חלקים עם רישיונות לפנות בה"פ
-
- 1 תגובות
- 988 צפיות
http://www.ultimatesubaru.net/subaru80s.html
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחר אין ספור טלפונים הגעתי למסקנה כי 18000 ש"ח לרכב נדיר , פתוח , שלם, מקורי עם דלתות הפוכות זה בהחלט הגיוני אז קדימה ! [email protected] למכירה.doc
הודעה אחרונה מאת campagnola, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בקרתי במגרש הגרירות בת"א, במגרש נצפתה כנראה , פיג'ו 104 קופה בצבע לבן,שנגררה "כגרוטאה", ניגשתי לאחראי כדי לברר של מי הרכב,נאמר לי כי אים ברצוני לקבל את הרכב עליי לברר את שמו של בעל הרכב,לשלם 260 ש"ח+4 ימי אחסנה . יש למישהו פיתרון לבעיה? תודה שחר.
הודעה אחרונה מאת metrix, -
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
האם תושב חוזר זכאי למס מופחת ביבוא רכב אספנות ? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, אני יודע שהנושא הזה עלה כבר בעבר בפורום אבל לא התקבלה תשובה חד משמעית. האם מותר להשכיר רכבי אספנות לאירועים, חתונות, צילומים וסרטים, כמובן עם נהג צמוד, כעסק של ממש ולא רק פעם ב...? "בחוק רשום רכב אספנות לא ישמש את עיסוק בעליו". מה הכוונה? נ.ב.: טילפנתי למשרד הרישוי, הם לא יודעים, התיעצתי עם שלושה עורכי דין שונים, גם הם לא יודעים, במועדון החמש קיבלתי תשובה שיש אנשים שעושים את זה אבל הם לא יודעים מה הכוונה של החוק, ואני מכיר לפחות 10 אנשים שעושים את זה, בארץ, רובם חברי מועדון החמש, אבל לא כעסק של ממש. במקרה של תאונה חס וחלילה, האם הביטוח יכסה את זה? או שיגידו לי שזה לא חוקי? בתודה,
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש פיג'ו 304 קבריולט למי שמכיר ויודע שיש למישהו רכב כזה אשמח לקבל פרטים ... תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת metrix, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 966 צפיות
השכן שלי מעוניין למכור את הרכב, (במצב תקין לחלוטין) מהו המחיר המחיר שהוא יכול לקבל ? (גם המצב החיצוני מעולה) בתודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני חדש כאן. ואני מחפש כרגע חלקים לפורד קורטינה משנת 71' בעיקר פנסים קדמיים ואחוריים. אשמח אם מישהו עדיין מחזיק בחלקים אלו בכל מקום בארץ. פלא:054-5340838 או [email protected]
הודעה אחרונה מאת saariko, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני זמן מה טיילתי עם אשתי ועוד כמה חברים ביערות הכרמל, ובאמצע שום מקום, אבל ממש באמצע שום מקום, ללא שום כביש או שביל שיכול להוביל משהו גדול יותר מזוג אופניים, ראיתי גוש ברזל משולב באדמה וצמחיה, משהו שבצורתו הכללית, נראה כמו מכונית.... התקרבתי לאותו גוש מתכת ועוד מרחוק, משהו בו היה לי מוכר...דומה.. לא לקח לי יותר מ-2 שניות בכדי לצעוק כמו ילד שמצא סוכריה זרוקה על הכביש "תראו! זאת פרינץ! פרינץ! כמו שלי!" טוב נו, בערך, כמעט כמו שלי, זהו פגר של פרינץ 4, שאין לי מושג איך הוא הגיע לכאן, באמת שום מקום, אבל אני בטוח שהתמונה שלו יכולה הייתה להשתלב יופי בתערוכה שלי (לצפייה לחצו כאן) הנה היא מקרוב, הפרינץ 4... ולמי שרוצה לדעת איך זיהיתי, ידית פתיחת…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
הנסיכה שלי 1 2
מאת NSU_Nadav- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, נסיכה נוספת הצטרפה לארסנל הפרינצים שלי, קטנה וחמודה. נדב NSU Club Israel
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם,, יורם שלי ראלי 180 שנת 71' קצת חולה לפני מספר ימים פרצו למגירה עם כלים חדים ושברו ליורם את הנועל שסוגר את המגירה וגם נוצר נזק בצבע. אני מחפש לקנות מנעול לנעילת המגירה לדגם המצויין מעלה וגם מצורף תמונות של החלק השבור ,אני רוצה לציין שאני מאזור המרכז. תודה לעוזרים דרור בננה.
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
למכירה מרצדס
מאת צחי12- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מרצדס 190 אחרי שיפוץ מנוע 2200 10000 קילומטר שנת 1964 טל-0577828082
הודעה אחרונה מאת sun34, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ריגל 82 מנוע 8 צילינדר 4300 סמק 2 דלתות ללא טסט 6 חודשים אין חובות דרושה קוסמטיקה פול אוטומט מניע ונוסע לרצינים בלבד. א. החלפה 050-7674222 במחיר מצחיק 4500 שקל
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
Check it out
מאת אדלרון-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://nostal.co.il/ שימו לב לקטגוריה בשם רכב ותחבורה.... ENJOY
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשרשור על הענתיקות בדרכים החלו להופיע הודעות בגנות הסידור החדש: הודעה כזאת למשל: ויוחזר לאלתר השרשור המק'ורי של ענתיקות בדרכים משתתף לקראתך. אחד הדברים הכי לא חכמים שנעשו בפורום! __________________ אין לי דבר עקרוני כנגד תוכן ההודעה. זכותו של כל אחד להביע את דעתו, גם ביחס לחכמתם של דברים, אבל אנא לעשות זאת בשרשור נפרד ולא בגוף השרשור ההוא עצמו. ולגופו של עניין: הגולם פשוט קם על יוצרו. לשרשור הענתיקות יש כוונה מסויימת ולכן הוא חייב להיות מעודכן. השרשור הקודם הינו ענק, עם המון כפילויות ואנשים פשוט לא השתמשו ולא ניצלו את המידע, מעבר למה שהתפרסם ממש לאחרונה. המתכונת החדשה מאפשרת כפילות, כי עכשיו היא עידכון וכך הסוסיתא שפורסמה השבוע בתל הש…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אופנוע אספנות. ההעדפה שלי cb500 . אם משהוא שמע או ראה אשמח לשמוע. איציק - 050-7656542 ,[email protected]
הודעה אחרונה מאת yd40, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
אז ככה...אתמול אני ועוד כמה חבר'ה עשינו טיול אופניים.. (פשוט היה בא לנו אבנים..) ראינו ווספה או למברטה..לא נוסעת אבל חיצונית במצב סביר....(צבעו אותה עם מברשת) והבן אדם אמר שהוא ידבר איתו אז שאלתי היא איך משכנעים אדם למכור ווספה או רכב.. תודה רבה..אור
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
למכירה simson שנת 56
מאת Guest danidin- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה simson שנת 56 מיד ראשונה מושלם ומקורי עם רישיונות 3500 ש"ח
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
ביום שישי!! בדרכי היום בבוקר לכיוון פ"ת, מעט לאחר מחלף ירקון, שוטר תנועה (לא)נחמד בשם *** ***** חתך אותי, פשוטו כמשמעו, עם הניידת וכרז במערכת הקריזה "אוטו לבן תעצור בצד!", כמובן שמיד זזתי לכיוון השוליים, למעשה לא ממש התאמצתי שכן העובדה שהוא חתך אותי בצורה ברוטלית כמעט וגרמה לי לרדת לשוליים גם ככה... הניידת עצרה לפני והשוטרים שהיו בה לא יצאו. גם אני לא יצאתי. לאחר כחצי דקה הוא קורא לי בכריזה לצאת מהרכב ולבוא אליו. לא יצאתי, אני לא אסכן את חיי בשביל אף שוטר ואצעד על השוליים/כביש, בכביש סואן זה. הוא קרא לי שוב ושוב ואני עשיתי לו סימנים מהחלון שיבוא אליי. שני השוטרים יצאו מהרכב, שמו כובע על הראש, שניהם נעמדו על הכביש באופן מסוכן (מכוניות נאלצו לעקוף אותם, להאיט…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.m-c.org.il/forum/forum_posts.asp?TID=203&PN=1
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אז ככה....... לא יודע איך אבל הגיעו ביום שישי שני פלצנים עם אוניות מסע אלינו לפינה....... אחד עם לינקולן באורך הגלות והשני עם קאדיליק ממש זהה... הם יצאו להם עם פוזה עצומה... מה שמוזר כי שניהם היו נמחק קטע שעוסק במבנה גופם של ה,אורחים". וזה בטח לא רלונטי...בני. והתנהגו כאילו הם מקסימום שני באונסרים פימפים באיזה מועדון דיסקו ניו יורקי....... של שנות ה70. כמובן שאני וחברי הגבנו בגיחוח קל על כל המחזה הזה... אבל בכל זאת ניסנו לקבל אותם בסבר פנים יפות... לא יודע מאיפה הצצו ואיזה פוזה ופלצנות שהייתה עליהם אבל פשוט הם הסתלקו... לאחר שהבנו עם מי יש לנו עסק ועזבנו אותם לנפשם שיראו את המפלצות של חברי המועדון ו"שכן ושיצאו להם העניים..." אחד מהם לקח את הטלפון …
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 284 אורחים (הצג רשימה מלאה)