רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מנסה לברר מה עלה בגורלה, ומה היו קורותיה, של איזטה 300 משנת 1958 נושאת לוחית רישוי שמספרה 34-217. כל בדל מידע, מכל תקופת חיים שהיא, יתקבל בברכה גדולה.
הודעה אחרונה מאת גילי29, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם שבוע שעבר עצרו אותי משרד התחוברה לבדיקת בטיחות הרכב דבר לכשעצמו מעצבן מאוד וזאת בשל המצב המושקע של הרכב שלי אבל אני מוכן לספוג כל דבר למען בטיחות , אבל..... מבהלך הבדיקה הם אמרו לי שיש חופש בהגה ואמרתי לבוחן אם זה נכון אני מוריד את הכובע ומחליף את המסרק הגה אבל הרכב עבר טסט בצורה מושלמת לפני חודשיים וחצי ולא זז ממקומו בחודש וחצי האחרון עקב יציאה לחו"ל כך שאין זה הגיוני בנוסף הבוחן רשם לי נזילות שמן כליקוי כאשר מדובר ברטיבות קטנה מאוד ואני מתכוון לממש קטנה. וקיבלתי ברכה לחג שנקראת הורדה מהכביש. הלכתי למוסך לברר האם אכן יש חופש ונאמר לי שקיים חופש קטן שלא מהווה ליקוי בטיחות והוא יעבור טסט כך . במטרה למנוע כאב ראש החלפתי את מסרק ההגה בחדש ובמהלך ההחלפ…
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
מידה-14 אינץ, 5 חורים, מתאים למודלים משנות השישים,הליבה מוזזת החוצה ,להוספת רוחב טל.-050-7304838
הודעה אחרונה מאת fz1, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רק חבל שזה באנגליה. http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-X19-ideal-for-spares-1980-1500cc_W0QQitemZ4579677781QQcategoryZ18305QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני מכיר את המוכר והוא יוכל לשלוח בספינה את הרכב למי שירצה (במידה ותצליחו להעביר אותו במכס) חבל שאצלנו אין כאלו מציאות.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 23 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה מכרתי למישהו בארה"ב סט בוכנות חדשות לפורד טאונוס V4. לאחר שהוא קיבל את הבוכנות יצא לנו לדבר בטלפון והוא סיפר לי שלמעשה הבוכנות מיועדות ל 1969 Saab Sonett, אשר משתמש באותן בוכנות בדיוק במנוע ה-V4 שלו. כמובן שלא ויתרתי וביקשתי ממנו שישלח תמונות של הסאאב... סך של 1,868 יחידות בלבד יוצרו מהרכב היפייפה הזה בין השנים 1966-1969. ליאור.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים, אני מזמין אתכם לצפות ולבכות. http://icmesa.com/tinhunter/ מגרשי גרוטאות של קלאסיות ברחבי אירופה וגם ארה"ב. כמה דוגמאות : זאת במקרה שם, היא בכלל חדשה מהחברה citroen DS איפה ג'ורג' ? ניר , תמו הייסורים : הכי כואב ... מי מזהה ? נכון! פורש 356. יאללה , מי מוצא לי מראה ימנית לאלפא ? ועוד רבות וטובות... חג שמח.... איתי.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
אני צריך מדחוף גלגלים של וולוו 121 63 היא מוכרת כאן בפורום היא של צלם בשם יהודה מפ'ת וחבר שלי משפץ לו אותה וחסרים לנו גלגלים אז עם יש למישהו הוא מוזמן לכתוב בה'פ תודה מראש ושנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת אונו1.6, -
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם שוחחתי עם בעלת הוולוו 121 "שנמצאה" נטושה בהרצליה, מסתבר שבעלת הרכב נתנה אותו לאחיה לטיפול במוסך והרכב ניתקע לדבריה הרכב מטופל ויוזז על ידם בימים הקרובים- סוף טוב הכל טוב-רן
הודעה אחרונה מאת darkooli, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו ראה אותה כבר? (לא, לא בארצינו, ממש ) למי שלא קורא רוסית, לדבר הזה מורכב מנוע "טאטרה" V8 בנפח 2.5, עם 150 כ"ס וגיר 4 הילוכים... "צעצוע" נחמד, הייתי אומר! http://forummotor.israelinfo.ru/viewtopic.php?p=107238#107238 שנה טובה לכולם!
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני בכוונה מפרסם את זה פה ולא בכל מני לוחות כי פה מכירים אותי ויודעים שאני לא סוחר או משהו כזה (למרות שהסיפור טיפה מוזר) ... קרוב רחוק משפחה שלי יורד מהארץ. הוא ניסה למכור את האלפא סוד שלו כבר כמה חודשים ללא הצלחה (לפי דעתי גם לא התאמץ מספיק וגם לא פרסם במקומות הנכונים). הרכב שנת 83, מטופל מאוד, מנוע 1500 סמ"ק (ברישיונות) עם טסט. מבחינה מכאנית האוטו מושלם ולא מזמן עבר ראש מנוע, אני זוכר שהיה לו קצת רעשים מהדיסטרבוטור פעם אחרונה שראיתי את האוטו ולא יודע אם הוא סידר את זה בסוף או לא. מבחינה חיצונית יש עבודה, אין חלודות רציניות והרכב נראה במצב סביר ביחס לגילו. הרכב כולה יד שניה והקרוב משפחה שלי קנה אותו יד ראשונה ממישהו מבוגר מאוד. יש לי יפוי כח ותעודת זהות של בעל הרכב א…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה 2 רכבי אל קמינו שנת 79. הרכב הראשון עם רשיונות מוקפאים אך בכל זאת ללא טסטים,הרכב מניע ונוסע אך יש לבצע בו עבודות פחחות ועבודות מכניות קטנות על מנת להחזירו למצב נסיעה יום יומי,לרכב יש מנוע 8 צילינדר מקורי ברישיון עם גיר אוטומטי 3 הילוכים. הרכב השני הוא לחלקים בלבד ומצבו קצת פחות טוב אך יש לו מנוע 6 צילינדר וגיר 3 הילוכים,לרכב יש חלקים מכניים וחלקי פח רבים היכולים לשהש כחלקי חילוף. שני הרכבים יימכרו ביחד במחיר מציאה של ממש. לפרטים גיל 050-2194270
הודעה אחרונה מאת suzu, -
תצפית -סוסיתא קוביה
מאת Guest RAFIZ- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במהלך ריצת הבוקר שלי היום, ולאחר פניות רבות מחברי הפורום, הנה הסבר- אני מקווה ברור - היכן מסתתרת לה הקוביה. ובכן למושב ישרש לא צריך הסברים ( תפתחו מפה) למי שרוצה כיוון זה דרומית מרמלה (כק"מ וחצי) לכיוון רחובות על כביש 40 . כשנכנסים למושב ממשיכים ישר ומגיעים לכיכר. בכיכר פונים שמאלה וממשיכים ישר. מימינכם נמצאת בריכת השחיה ולאחריה מדשאה גדולה הקרויה כיום בשם הנפוץ, "מגרש כדורגל". ממשיכים עם הכביש שהוא מתעקל ימינה(תוכלו לראות כאן שלט "שובל רהיטים" שמפנה אתכם שמאלה) לאחר כ60 מ' הכביש שוב מתעקל ימינה אולם בעיקול עצמו ישנה דרך עפר שממשיכה ישר (אורכה כ20 מ'. בסוף הדרך תסתכלו שמאלה ותוכלו לראות אותה מסתתרת לה בין סבך הצמחיה לאבק שעליה... אוכל לומר…
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מחפש סובארו-מי רוצה לעזור? http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice= בהצלחה-רן
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום , לעיונכם סמל של רכב מסויים !
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
חוויה נעימה היתה לראות בונבונירה קטנה וחמודה - פיאט טופולינו בהשקה בשיפוץ - תענוג לעיניים אז הינה כמה תמונות מההשקה , ולבסוף כמה "גנגסטרים" במכונית המאפיה שחורה ופתוחה , עוזבים את המקום . גנגסטרים ?! תחליטו אתם , הינה התמונות ושתהיה לכולנו שנה טובה מלאת השקות שיפוצים לרוב תענוג ובריאות .... ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אלפא סוד מודל "81 SC הדגם המפואר 1350 סמק יד רביעית BODY במצב נדיר+כמות נכבדת של חלקי חילוף מושקעת ושמורה כחדשה למביני עניין בלבד! 054-4746215 אין לי כל קשר לרכב, לא לדבר איתי.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 11 תגובות
- 886 צפיות
לכל חברי מועדון ה-5, הכותבים בפורום ובני משפחותיהם, בשמי ובשם ועד המועדון, שנה טובה, שנת בריאות, שנת אספנות מוצלחת - "שנתחדש בישנות"... נחום קדמיאל נ.ב. כשאחזור מהרשי, מבטיח להפיץ פה תמונות ...
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול בבוקר קניתי עיתון הגה ולא הסתדר לי לפתוח אותו. כרגע פתחתי את העיתון ובעמ' 18 אני רואה כתבה עם תמונות של המפגש. יש כמה טעויות דפוס קטנות (משאיות עד 3 טון??? יש דבר כזה) ועוד כמה מספרים לא הגיוניים אבל העיקר שאנחנו נמצאים בכותרות.... (מצורף גם לוח שנה נחמד של ההאמר החדש) משה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 873 צפיות
שלום, אני מחפש את החישוק שבתמונה שבקישור http://www.gfoto.com/UserPicPopup.asp?pid=1880781&alid=101613&uid=1473DF5D34284BBA842828C67C9B899A#PicShow אם מישהו ראה או יודע אשמח אם תחזרו אלי בהודעה כאן או בפרטית. החישוקים האלה נמצאים על האלפא GT ג'וניור שלי 1975 תודה מראש, אסף ג.
הודעה אחרונה מאת goos164, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התמונה שצלמתי כבדה מדי ולא ניתן להעלות אותה. היא בתצורת JPEG ואודה למי שיוכל להסביר לי כיצד להקטין אותה על מנת שאוכל להראות בשרשור ה- "ענתיקות בדרכים". תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבמחסנים של VW בארץ שוכב מלאי של שלפים שאין להם דורש ואם כן איפה אפשר לבדוק וכמו VW אולי יש גם חברות אחרות ??????????.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
מתנה לחג מה-MG
מאת mgmort- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול נסעתי בכביש מהיר, וכמו גבר מצוי, שיחקתי עם אותו מתג בדשבורד שלא עושה כלום. והופ, פתאום, ללא שום סיבה או התראה, אני מרגיש את עצמי שט בשקט ובשלווה במהירויות שפעם היו כרוכות ברעשים ורעידות של סל"ד גבוה. כן, כן, האוברדרייב בMGB החליט לעבוד. גם בשלישי וגם וברביעי, בדיוק כמו שצריך. האוברדרייב לא עבד מאז שקניתי את האוטו, כבר לפני 5 שנים. פירקתי אותו פעמיים, החלפתי גומיות פנימיות, בדקתי את מארך החשמל כבר עשר פעמים, אבל כלום. ואתמול, בהכנה לראש השנה ולדלק של 6.24 לליטר, הכל הסתדר לבד. (קובי, בטח שלחת לי קרמה טובה באותו רגע) שיהיה לכולם שנה טובה, והרבה הרבה קילומטרים של נהיגה מהנה, ללא נזילות, תקלות, או תאונות.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
היום נסעתי לתומי ברחבי טבעון ופתאום אני מוצא ליידי סובארו דיי יפה בצבע אדום עם דפיקה קלה לייד המראה שעל המכסה מנוע, קופה שנות השבעים ככה נראת כמו הGSR רק עם 4 פנסים מקדימה כששאלתי לגבי הרכב(תוך כדי נסיעה) הנהג אמר שרכש אותה ב 1000 ש"ח מערבי אתמול. וכמובן ששאלתי האם הרכב למכירה הוא אמר שלא.. מעניין באיזה רכב היה מדובר... ואיך אנשים כל הזמן מוצאים את המציאות האלה....???
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
נורה לוספה
מאת glmn180-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 926 צפיות
נשרפה לי נורה קדמית בוספה. מדובר בנורה 6 וולט 25 ואט. איפה ניתן למצוא כאלה?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
הכינו את הרכבים ליום שישי הבא (אחרי ראש השנה) 7 באוקטובר החל מהשעה 15:00 באיקאה נתניה (היכן שהתקיים המפגש האחרון). נצפה לראות את כל הפורדים האירופאיות והאמריקאיות. אנסה לארגן שוב מכירת חלקים כמו במפגש הקודם (אודיע על כך בהמשך). בנוסף כל בעל חלקי חילוף לפורדים מוזמן להביא חלקים למכירה, תהיה פינה למכירה כמו במפגש הקודם. נא לידע בעלי חנויות לחלקי חילוף , אם יש ברשותם חלקים לפורדים ישנים שיבואו למכור או לחלופין שייצרו קשר איתי על מנת שאוכל להביא את החלקים למכירה בשבילם. הודעות ועידכונים ישלחו באי מייל וSMS לחברי מועדון פורד הרשומים באתר המועדון. בהזדמנות זו ברצוני להתנצל על כך שאתר המועדון "תקוע" ולא מתעדכן תקופה די ארוכה , הדבר לא נובע בשל הזנחה אלא בשל …
הודעה אחרונה מאת capri, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם... לא יוצא לי לאחרונה לעדכן מעל דפי הפורום את המשך התהליך בתמונות, שכן המצלמה שלי הלכה לעולמה.... השאלתי היום מחבר מצלמה ועל הדרך, צילמתי קצת מהחלקים ששיפצתי לאחרונה. אין תמונות של ה"לפני", אלא רק של האחרי... כרגע אני בשלב בו כמעט וסיימתי לשפץ ולחדש את הפרונט, מערכת ההיגוי, המתלים והבלמים. אני מחכה עד שמשפחת בילשטיין (בולמים, למי שלא מכיר..) תגיע לארץ ותעשה עלייה, בכדי לסיים את הרכבת תת-השלדה הקדמית, אך כמובן, היא בינתיים תישאר על הרצפה ולא תוחזר לרכב (עד שהוא יחזור מהפחחות/צבע..). חלקי המנוע החלו להגיע אט-אט, זהו ככל הנראה השלב ה"מסיבי" הבא. בוכנות אלומיניום מחוזקות (Aluminum Forged Pistons) ביחס 11.5:1, צילינדרים חדשים, אשר מיוצרים בסדנא למכונ…
הודעה אחרונה מאת chendiman, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מעונין ליצור קשר עם חובבי הסידרה American Hotrod - ולהחלפת פרקים הדדית. אסף
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- 56 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מפגשטיול מועדון "סובארו קלאסי". שבת 1-10-2005. 9:50 נפגשים באצטדיון ר"ג (במקום הקבוע). 10:10 יוצאים בשיירה לכיוון קיבוץ אייל. אל מוזיאון הרכב של אורי סהר. 11:00 (בערך) מגיעים למוזיאון ומחנים בצורה מסודרת. 12:30 יוצאים בשיירה לכיוון פארק רעננה. 13:00 הגעה והתמקמות בפארק (כרוך בתשלום כניסה לפארק). פרטים על מוזיאון הרכב של אורי סהר: http://www.ilmuseums.com/museum_heb.asp?id=205 פרטים על הפארק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950226,00.html *********************** * יש להביא ארוחת צהרים. * יש להרשם בהקדם. (בה"פ או לנייד) * ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום. (למעט הכניסה לפארק) *********************** בברכה: משה אזולאי 0…
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ידוע לי שבאי המסיבה קיבלו אותו במסיבה. השאלה היא האם זה נשלח כבר בדואר??
-
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 790 צפיות
משהוא שמע על קומבינה שלהשתלת הגה כח ממרצדס בוולו 144 ?? ? זה ניתן טכנית? זה יעבור טסט?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 280 אורחים (הצג רשימה מלאה)