Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה - באיזה רכב מדובר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד!!!!!!!!!בבקשה התפתחות צורת הסמל משנות השבעים עד היום.

IMG_4659.JPG

IMG_4660.JPG

IMG_4661.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
אתה לא רציני!

זה סמל מ93. אני הלכתי הפכתי ארכיונים כדי לבדוק.

זה פורום "אספנות" אם שכחת...:?

לא יפה.

כזה סמל גנבו לי מהמזדה שלי פעם...

רוצה לדבר על זה?!

:-x

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כן...הבא נדבר על זה.
טוב, מכיוון שפתחנו תיבת פנדורה...

למי מכם ניגנב סמל?!

יצא לי לבקר חברים עם ילדים בני עשרה, תמיד כשאני מגיע לביקור ניזרק המישפט "יש לי בעיה במחשב"... אחרי 2 כוסות קפה ועוגה מאפה בית אני לא ממש יכול לסרב.

היו מיקרים שאני ניכנס לחדר של הילד ועל הקיר תלויים עשרות סמלים...

כשאני פונה לחבר שלי ושואל אותו אם הוא יודע מאיפה הגיע הסמלים הוא עונה שהילד שלו מצא אותם...

כן, בטח, מצא... אולי מצא אותם על אוטו של מישהו... ואם תחפש טוב, תגלה שזה מישהו שאתה מכיר קרוב לוודאי!!!

בנוסף, יכול להיות שאת הסמל של האוטו שלך ושל אישתך גנב לך מישהו מהחברים של הילד שלך!!!!

אני קניתי לא מיזמן רכב חמוד... 121 לאישתי.. כל כך שמחתי שאין לה סמלים...

:wink:

את הסמל של האוטו שלי גנבו לי ליד הבית של ההורים שלי... סביר להניח שזה היה אחד מהילדים של השכנים שלי... אותם אנשים שעזרתי להם לתקן את המחשב "הדפוק" (לרפא את מערכת ההפעלה החולנית שלהם שהם גנבו...)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא חשבתי שעד כדי כך משעמם לך...:-P

קיצור, נפלת בחמין.

בנוגע לסמל, זה סה"כ מאזדה. אל תתבאס. אם תרצה אני יארגן לך 10 כאלה, תן לי רק סכין וכמה דקות. ;)

אגב, באוטו הקודם שלנו, גנבתי בעצמי את הסמלים מהאוטו. למה מה קרה שמישהו יזכה בתענוג המחורבש הזה?! :twisted:

לילה טוב,

ניר, עם עיניים אדומות ומחסור במים מינרלים.

משכנתא זה קל

פורסם
כל הכבוד!!!!!!!!!בבקשה התפתחות צורת הסמל משנות השבעים עד היום.
המרובע מסמן את התפיסה היפנית בתחילת שנות השבעים בהקשר של תפיסת היחודיות והמוקוריות...

העגול מסמן את החור בראש שעשתה התעשייה היפנית לארופאים באמצע שנות השמונים....

והשחף הפורש כנפיים גבוה מעל כולם. את ההשתלטות היפנית על אמריקה בסוף שנות התישעים והכניסה לאלף הבא....

ואומרים ליפנים אין הומור.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

...ומרוב הצלחה נפלה מזדה שדודה היישר לזרועותיה של פורד.

לפחות הם ניסו להיות מקוריים,והשקיעו סכומי עתק בפיתוח מנוע הוונקל,שכנראה עתיד גדול אין לו.

מזדה גם השקיעו הון עתק בפיתוח ההיגוי הכפול(במזדה 626 של סוף שנות ה 80).

מה שכן,צריך להודות להם על חידוש מסורת הרודסטר עם המיאטה הנפלאה,שהראתה שאין שום בעייה לייצר מכונית ספורט נהדרת,הכל עיניין של סדר עדיפויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפחות הם ניסו להיות מקוריים,והשקיעו סכומי עתק בפיתוח מנוע הוונקל,שכנראה עתיד גדול אין לו.

מה שכן,צריך להודות להם על חידוש מסורת הרודסטר עם המיאטה הנפלאה,שהראתה שאין שום בעייה לייצר מכונית ספורט נהדרת,הכל עיניין של סדר עדיפויות.

אכן כך...התפיסה הפשוטה ביותר של רכב בסיסי זול ופתוח היתה ועודנה, התפיסה הנכונה של רודסטאר האמיתית, הראשונים שישכילו (שוב) ליצר מכונית בסיסית זולה באמת ופתוחה יעלו על גל אדיר...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מעניין אם עדיין נשארו/נוסעות היום מכוניות עם מנוע הוונקל?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
מעניין אם עדיין נשארו/נוסעות היום מכוניות עם מנוע הוונקל?
בנוסף למה שציין אור, גם מהמכוניות הישנות יותר יש עדיין דוגמאות נוסעות. באירופה אפשר למצוא RO80 עם מנועים מקוריים וגם NSU ספיידר, למשל כמו זו שמוצעת למכירה כאן: http://members.aol.com/trochoids/08.htm.

בארץ ידוע על RX8 אחת שהגיעה בייבוא אישי. מהמכוניות הישנות יותר עם המנוע הזה, קשה לי להאמין שנשארה כאן מכונית עם המנוע המקורי. רוב ה-RO80 שהיו בישראל קיבלו מנועי בוקסר של סובארו או V4 של פורד.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אגב מזדה, יש בראשל"צ רכב מעניין מאוד שיווחתי עליו פעם בענתיקות בחצרות - מאזדה קופה "ספורטיבית" לבנה, משנות השבעים.

מעניין איך היא הגיעה בכלל לארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...