Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו COUPE

potzkin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה אני מתחיל להסכים איתך איפשהו-לגבי המהירות זה מה שניסיתי לומר לך עד עתה,וכנראה שקראת

את סעיף 4 טוב.

לא מסכים איתך על המושג "רכב צפוי"-אין דבר כזה ולא יהיה,אתה מדבר על שלמות שלעולם לא תהיה.

לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו.רכב שאתה מכיר אותו על תגובותיו-תדע היכן מגבלותיו.

אני מאמין ומבין מדבריך כי נהיגה כשרונית יש בך,אולם יש שוב ושוב סתירות בדבריך ואני אנמק:

הסובארו של שנות ה-70 כפי שכבר ציינתי וציינת אכן לא היו העילית אבל בטח ובטח לא התחתית

והזוועות שתארתם.עובדה היא שאתה מזכיר שהBMW ה VOLVO ואני לא יודע עוד מה ישתרכו

במעט לפני הסובארו.כולנו יודעים כמה ה BMW ואפילו הVOLVO מהנות ובטוחות לנהיגה ככה שאתה

אט אט מגיע לדברי. ניקח במקרה שלנו BMW מסדרת E-21שמשודך לה מנוע שישה צילינדרים,זה שהאוטו חזק לא אומר שהוא לא יושב טוב על הכביש ובעל התנהגות שלילית,להיפך. אני יודע לקבל ביקורת, אבל נכונה וענינית.הזכרת את משקלה של הסובארו,ואכן הפרונט כבד מהזנב(גם מפאת חצי השילדה)אולם בל נשכח שחסרונה הוא גם יתרונה,מה שאומר שעליך לשלוט ברכב שנע במשקלים של 700-850 קילו,שזה לא בדיוק מוסטנג מאך 1 .

מסכים איתך רן שחיפושית הוא רכב מהנה "מאוד" לנהיגה,אולם השאלה לאיזו סוג של נהיגה.

במבנה החיפושית נסה לשדך לגברת מנוע חזק שיהפוך אותה לגז עצבים ולא לגז בישול,בביצועי

לימיט תקבל חיפושית על הגג.מסכים איתך גם שאתה חייב להכיר את הרכב עליו אתה נוהג באופן

מקיף,על תחזוקה נכונה (הבטיחות בראש),ועל כך שמספר שיעורים בסדנא מהסוג שהזכרת יעשו

אותי לנהג מיומן אף יותר.

פורסם
שמע לא נראה לי שזו הייתה GSR ,כי יונדאי גטס של הוט (נסעתי עם חבר), לא ממש התקשתה לעקוף את הסובארו הצועקת עד זוב דם.

לדגם לא היתה קורה שמפרידה בין החלון של הדלת לחלון המשולש של האחורה, (החלנונות נפגשים ללא מסילה).

מהתמונות קשה לראות אולי זאת החומה מהתמונה למטה קשה לראות כי התמונה לא ניתנת להגדלה.

בכול אופן הפנסים מאחורה היו מאורכים (כמו בקדאט הישנות) ו2 זוגות פנסים עגולים מקדימה.

פוצקין-עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי,אין קורה באמצע אומר הרדטופ ,משולש אחורה אומר GSR או

קופה 78-79 ,לגבי ההתמודדות בינהם אני יכול להבטיח לך שהסובארו "עבדה" על שלושה צילינדרים.

פורסם

פוצקין-עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי,אין קורה באמצע אומר הרדטופ ,משולש אחורה אומר GSR או

קופה 78-79.

אלוני לך יש תמונות יותר רציניות משלי בוא נעזור לו לזהות מה זה...

עוד תמונות:

sub 004.jpg

subi.jpg

sub 009.gif

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הנה אני מתחיל להסכים איתך איפשהו-לגבי המהירות זה מה שניסיתי לומר לך עד עתה,וכנראה שקראת

את סעיף 4 טוב.

לא מסכים איתך על המושג "רכב צפוי"-אין דבר כזה ולא יהיה,אתה מדבר על שלמות שלעולם לא תהיה.

לכל רכב היתרונות והחסרונות שלו.רכב שאתה מכיר אותו על תגובותיו-תדע היכן מגבלותיו.

אני מאמין ומבין מדבריך כי נהיגה כשרונית יש בך,אולם יש שוב ושוב סתירות בדבריך ואני אנמק:

הסובארו של שנות ה-70 כפי שכבר ציינתי וציינת אכן לא היו העילית אבל בטח ובטח לא התחתית

והזוועות שתארתם.עובדה היא שאתה מזכיר שהBMW ה VOLVO ואני לא יודע עוד מה ישתרכו

במעט לפני הסובארו.כולנו יודעים כמה ה BMW ואפילו הVOLVO מהנות ובטוחות לנהיגה ככה שאתה

אט אט מגיע לדברי. ניקח במקרה שלנו BMW מסדרת E-21שמשודך לה מנוע שישה צילינדרים,זה שהאוטו חזק לא אומר שהוא לא יושב טוב על הכביש ובעל התנהגות שלילית,להיפך. אני יודע לקבל ביקורת, אבל נכונה וענינית.הזכרת את משקלה של הסובארו,ואכן הפרונט כבד מהזנב(גם מפאת חצי השילדה)אולם בל נשכח שחסרונה הוא גם יתרונה,מה שאומר שעליך לשלוט ברכב שנע במשקלים של 700-850 קילו,שזה לא בדיוק מוסטנג מאך 1 .

מסכים איתך רן שחיפושית הוא רכב מהנה "מאוד" לנהיגה,אולם השאלה לאיזו סוג של נהיגה.

במבנה החיפושית נסה לשדך לגברת מנוע חזק שיהפוך אותה לגז עצבים ולא לגז בישול,בביצועי

לימיט תקבל חיפושית על הגג.מסכים איתך גם שאתה חייב להכיר את הרכב עליו אתה נוהג באופן

מקיף,על תחזוקה נכונה (הבטיחות בראש),ועל כך שמספר שיעורים בסדנא מהסוג שהזכרת יעשו

אותי לנהג מיומן אף יותר.

כשדיברתי על בימר ווולוו דיברתי על שנות השיבעים שמונים לא על החדשות שם האלקטרוניקה מדברת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תמונות של פנסים אחוריים:

(כשמגדילים את התמונות של הכחולות ניתן לזהות את הפנסים)

IMAG0151.JPG

sub 010 1978.jpg

sub 019.jpg

Moshe Azulay

פורסם
---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!--- QUOTE]

זה נכון, עד השלב שעולה עליו הרוכב!!!

אירית

פורסם

אירית

לכל אופנוען יש חלק קטן שלא התבגר מתחת לקסדה.....אלוהים רוכב על הארלי-רן

פורסם
כשדיברתי על בימר ווולוו דיברתי על שנות השיבעים שמונים לא על החדשות שם האלקטרוניקה מדברת-רן

רן-אל תעשה את זה לעצמך,וסוד בינינו(E-21 זה דגם משנות ה-70-80)שששששששששש.....

פורסם
לכל אופנוען יש חלק קטן שלא התבגר מתחת לקסדה.....אלוהים רוכב על הארלי-רן
אילו לא הייתה פה צנזורה ""מחמירה"" הייתי מדייקת וכותבת מתחת לכובע!

אלון רן, (חן התעייף), זה כבר מזקיר (וזו לא טעות כתיב) תחרות למי יש גדול יותר, עם כזאת חשיפה, בשלב הזה במקומכם הייתי דורשת תמלוגים מחברת סובארו.

אירית

פורסם
רן-אל תעשה את זה לעצמך,וסוד בינינו(E-21 זה דגם משנות ה-70-80)שששששששששש.....
אמרתי לך שאני לא שולט בכל השמות והדגמים בכל מקרה לא נבדקו שש צילנדר רק משפחתיות רגילות -רן

פורסם
תמונות של פנסים אחוריים:

(כשמגדילים את התמונות של הכחולות ניתן לזהות את הפנסים)

לפי מה שנראה לי זה הסובארו האמצעית בכחול...attachment.php?attachmentid=42586

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אירית

אני נוטה לא להסכים עם העניין כמו שנאמר בסרט המפורסם אהבה קולומביינית:

"אופנוע זה כמו בחורה רק שנותנים לו כבוד"

(לא משהוא אישי נגד המין השני חס וחלילה...:-P )

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
אמרתי לך שאני לא שולט בכל השמות והדגמים בכל מקרה לא נבדקו שש צילנדר רק משפחתיות רגילות -רן
אזי אין שום סיבה שתעליב אותי בכך שתטען כי אני מדבר על דגמים חדשים עם אלקטרוניקה משתוללת:loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco: :loco:
פורסם
לפי מה שנראה לי זה הסובארו האמצעית בכחול...http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=42586

המרכב שיוצר בשנים 78-79 רק מביני סובארו יוכלו לזהות ע"פ הסימנים היחודיים לשנת הייצור (78/79).

תודה על המידע.

בפעם הבאה שאתה רואה סובארו מיוחדת אם אפשר תן לו את הטלפון שלי (050-736-0067).

שוב תודה:

משה אזלאי

ממנהלי מועדון סובארו קלאסי.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...