Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי כדאי שמישהו יצרף את הסובארו 4X4 מודל 83 שלמכירה בלוח פוקוס - גם קלאסי וגם שטח.

808304.jpg

כנפי ידידי כנראה שאתה קורא מחשבות.

היום במפגש קבלתי לוח פוקוס וראיתי את ההודעה ונטפל בזה יום ראשון.

בכל אופן תודה על העירנות.

רוברט אני מקוה לראותך מחר:wink:

משה אזולאי.

ממנהלי המועדון.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכונים אחרונים על המפגשטיול שערכנו ,בצירוף תודה רבה רבה ומיוחדת לאיש הנפלא "אורי סהר"

על ההרצאה והסיור המפורטים,מי ייתן ויהיה דור המשך לאנשים מסוגו המקדישים את עמלם ומירצם

לזה התחום.תודה נוספת לאורי קופה על העזרה בצילום.

IMG_0042.jpg

IMG_0041.jpg

IMG_0040.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0001.jpg

IMG_0002.jpg

פורסם

תמונות יפות!

הצהובה בכלל מדהימה (זאת ההיא מאשקלון?) רק חבל שזה עם החומה שנדחף לכל תמונה ושהבטיח למצוא לי משושה כוכבים מעניינת עם קצת יותר מ-3 הילוכים מראה את פרצופו האמיתי...:roll:

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
תמונות יפות!

הצהובה בכלל מדהימה (זאת ההיא מאשקלון?) רק חבל שזה עם החומה שנדחף לכל תמונה ושהבטיח למצוא לי משושה כוכבים מעניינת עם קצת יותר מ-3 הילוכים מראה את פרצופו האמיתי...:roll:

:wink:

בינתים אתה רק נדחף לרצף ומפריע לי לראות תמונות...

והצהובה היא 360 מסחרית רק צריך לקרא.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moshe Azulay

פורסם

כהרגלי (לפני כל מפגש/טיול) קמתי מוקדם בבוקר מילאתי דלי מים וירדתי להעביר ניגוב על הנסיכה. אני פותח את תא המטען ומשהוא חסר לי... אני לא מוצא את הג'ילדה שמשרתת את משפחתי מאז שאני זוכר את עצמי (הי ג'ילדה אספנות!!!:wink:). לצערי לא ניקתי את הרכב. טוב כמה אבק יכול להצטבר כשהרכב עמד מכוסה, בחניה מקורה, מאז יום שבת (טיול מרצדס) והזמן שהוא לא היה מכוסה זה היה במפגש שישי אתמול,טוב אז רק ניגבתי את הג'נטים והניקלים...

בשעה 8:45 יצאתי מהבית לסופר הקרוב לקנות יין, להרמת כוסית, ועוד כמה דברים קטנים היתפלאתי כשראיתי בשבת ב 9:00 בבוקר שהחניון של הסופר מלא:shock:!!! לאחר שהתעקבתי בתור בסופר יצאתי ב 9:40 מראשון לכיוון אצטדיון ר"ג. הגעתי בשעה 10:05 (באיחור קל) לאט לאט החלו להגיע המשתתפים אריק עם ההצ'בק (למכירה למעוניינים טל בה"פ) אלון עם ה- gft 77 שלו ואורי שהצטרף אליו בדרך עם הצהובה. ואלעד עם ה-dl 84 של ההורים. 2,3 טלפונים שהבהירו שכמה אנשים לא מגיעים בגלל בעיות אישות. ואורי (uri cupe gt) שהגיע עם המגאן ליסינג מוביל את השיירה שיצאה מר"ג ב 10:35.

הגענו לקיבוץ ב 11:20 היתמקמנו (כמו שרואים בתמונות למעלה) ראינו את אורי שהיה עסוק מעט וחיכינו שיתפנה לקבל הסבר, אורי איש מדהים שמענו ממנו את ההסבר על הרכבים ועל התפתחות הרכב בשנות ה 30 עד שנות ה 50. הסברים על הרכבים שברשותו ראינו רכבים בשיפוץ. ואלון כתב כמה מילים בשמו ובשם המועדון.

בסך הכל היה טיול מהנה מי שלא היה הפסיד.

אורי סהר איש מדהים עם אוסף מדהים (תודה על האירוח).

תודה לאורי (עם המגאן) שכיוון אותנו למקום.

להתראות בטיול הבא:

משה אזולאי.

ממנהלי המועדון.

(תמונות של אורי סהר מסביר על הרכבים לחברי מועדון סובארו ושל עבדיכם הנאמן ליד הטריומף מתרד אחר :wink:)

IMG_0026.jpg

IMG_0024.jpg

IMG_0023.jpg

Moshe Azulay

פורסם

משה,איך שכחת את רון איך?אמנם פורד היא לא בדיוק מהמועדון שלנו,אבל צריך לתת לאיש מילה

טובה על כך שהגיע,ומגיע בכל פעם שאנו נפגשים(גם כחבר במועדון).

שנה טובה לכל בית ישראל.

פורסם
משה,איך שכחת את רון איך? אמנם פורד היא לא בדיוק מהמועדון שלנו,אבל צריך לתת לאיש מילה

טובה על כך שהגיע,ומגיע בכל פעם שאנו נפגשים(גם כחבר במועדון).

שנה טובה לכל בית ישראל.

הפורד לא אבל ה glf המדהימה שלו כן. גם לא ציינתי את דודו שבא איתי את אח של אלעד ואת הבחור שהצטרף לאורי עם הקופה הצהובה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...