Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט ה-TTS. עדכון + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לא יוצא לי לאחרונה לעדכן מעל דפי הפורום את המשך התהליך בתמונות, שכן המצלמה שלי הלכה לעולמה.... השאלתי היום מחבר מצלמה ועל הדרך, צילמתי קצת מהחלקים ששיפצתי לאחרונה. אין תמונות של ה"לפני", אלא רק של האחרי...

כרגע אני בשלב בו כמעט וסיימתי לשפץ ולחדש את הפרונט, מערכת ההיגוי, המתלים והבלמים. אני מחכה עד שמשפחת בילשטיין (בולמים, למי שלא מכיר..) תגיע לארץ ותעשה עלייה, בכדי לסיים את הרכבת תת-השלדה הקדמית, אך כמובן, היא בינתיים תישאר על הרצפה ולא תוחזר לרכב (עד שהוא יחזור מהפחחות/צבע..).

חלקי המנוע החלו להגיע אט-אט, זהו ככל הנראה השלב ה"מסיבי" הבא. בוכנות אלומיניום מחוזקות (Aluminum Forged Pistons) ביחס 11.5:1, צילינדרים חדשים, אשר מיוצרים בסדנא למכוניות מרוץ בגרמניה, ראשי מנוע עם שסתומים בקוטר 40מ"מ יניקה ו-35מ"מ פליטה (לעומת 32 יניקה ו-28 פליטה במקור), סעםפת יניקה, קרבטרטורים ופילטרים כבר יש.... בלוק וקראנק כבר יש...אז נוכבר, שיגיעו חלקי המנוע האחרים... אי אפשר לחבר לאונייה ניטרו? ;-)...בין היתר גם יגיעו מפלג של Mallory, עם הצתה אלקטרונית ומגבר הצתה ל-46,000 VOLT (:shock:), סעפת הפליטה (Headers) העשויה כרגע מתכת, תיבנה מחדש מנירוסטה וכך גם דוד הפליטה.

בשבועות הקרובים, כך אני מקווה, אני אגיע להחלטה לגבי הפחח/צבעי אשר יקבל את הרכב לידיו, מתוך ידיעה שהעבודה חייבת להיות ברמה הגבוהה ביותר שיכולה להיות, מצב תצוגה - 1.

למעשה, המטרה שלי כולה ברכב, למעט בניית אותה רפליקת TTS, היא שיפוץ רכב למצב תצוגה מוחלט. למה אני מתכוון כשאני אומר מוחלט? כל בורג, חוט, פלסטיק, מולקולת אוויר וכו' ברכב, יוחלף לחדש או ישופץ למצב חדש לחלוטין. גם אם לא ניתן לראות את החלקים האלו, העיקר שאני אדע שהם שם ושהם מושלמים... ;-)

קצת תמונות שצילמתי, בכמה דקות החסד שהמצלמה הייתה אצלי.....יש עוד המון חלקים ששופצו לצלם, בקרוב, אם תרצו, כשאני אשים את ידי על מצלמה דיגיטלית חדשה... :)

הנאבות, לאחר ליטוש, חידוש, צביעה, החדרת בוקסות נחושת פנימיות מחורצות (לזרימת גריז):

DSC00202.jpg

תיבת ההגה הזעירה, ה"דבר" הזה שתופס את מוט ההילוכים (:)) ותושבות המוט המייצב (אגב, באופן חריג למדי ובהמלצת נהגי מרוצי TTS, יורכבו ברכב שתי(!) מוטות מייצבים קדמיים הופכיים):

DSC00206.jpg

חלקו העליון של מוט ההגה, ידיות האיתות והחלפת האורות וכן מתג ההתנעה, לוטשו, נוקו, נצבעו בייסוד ובצבע ברק ישיר:

DSC00208.jpg

כמו שנאמר כאן בחתימה של מישהו... אלוהים נמצא בפרטים הקטנים:

DSC00210.jpg

DSC00211.jpg

זרועות ההגה הוחלפו לחדשות (אנשי הפרינצים מוזמנים לפנות אליי, יש לי עוד כמה למכירה...), התושבת המרכזית עבקה ציפוי אבץ וכמוה גם הברגים. הזרועות נצבעו בברק ישיר, להשלמת המראה... :

DSC00218.jpg

בעבר פרסמתי כאן תמונה של לוח המחוונים שקניתי לאחרונה. חדי העין יכלו להבחין כי המסגרת השחורה סביב המחוונים נראתה רע, בלשון המעטה וכן גם משטח האלומיניום וכל החלק עצמו... בית המחוונים שויף עד זוב פלסטיק וכך גם המסגרת של המחוונים. שניהם עברו החלקה בנייר מים, צביעה בצבע ייסוד וצביעה בצבע ברק ישיר. לוח האלומיניום עבר ליטוש עדין בדרמל, עם משחה מיוחדת לליטוש:

DSC00216.jpg

זה הכל לבינתיים (או עד שאני כאמור אקנה מצלמה :) )

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

וואוו...

מדהים, מדהים, מדהים ושוב פעם מ-ד-ה-י-ם!

איזה משקיען אתה, כל הכבוד על הפרויקט הזה, אני מת לראות איך האוטו יצא.

ד"א הTTSים לא היו 2 דלתות?

האם שלך 2 דלתות גם?

ח"ח ענקי לליאור ברוך!

משקיען פורום אספנות.

פורסם
אם תרצו, כשאני אשים את ידי על מצלמה דיגיטלית חדשה... :smile:

רוצים! רוצים!

אה, וגם פרויקט באיכות מדהימה!

מחכה לראות כבר את התוצאה הסופית:-)

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

עזבו אותכם...............

אתמול.. הייתי אצל ליאור בבית.................

חברה הוא מריץ שורות אבץ ..............

לא נורמאלי.......

חברה הוא מכור יאללה לגמילה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זו פשוט רשלנות!!

למה מד הסל"ד מגיע רק עד 8000??

:mrgreen:

תגיד, הפרינץ נכנסת בארגז של האלקמינו?...:p

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
זו פשוט רשלנות!!

למה מד הסל"ד מגיע רק עד 8000??

:mrgreen:

תגיד, הפרינץ נכנסת בארגז של האלקמינו?...:p

למעשה, מד הסל"ד הזה גבולי משהו...ההספק המירבי במנוע שאני בונה, לפחות על-פי הספרים הוא ב-8500 סל"ד אימתני :) תחשבו על צליל המנוע כפול הווברים בסל"ד הזה.....גררררררררררררר

Motor / motorVierzylinder, Viertakt

4 cylinder, 4-stroke

Leistung / power

147 PS / 8500 Upm

147 HP / 8500 rpm

Hubraum / capacity1285 cm³

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

או, הנה רעיון מקורי...

ליאור, תארגן TT עם 4 דלתות.... (אני ראיתי Ro80 עם 2 דלתות לפני שנה)

מישהו מציע מנוע שישה צילינדר.... אולי גם על זה כדאי לחשוב:-)

וואוו...

מדהים, מדהים, מדהים ושוב פעם מ-ד-ה-י-ם!

איזה משקיען אתה, כל הכבוד על הפרויקט הזה, אני מת לראות איך האוטו יצא.

ד"א הTTSים לא היו 2 דלתות?

האם שלך 2 דלתות גם?

ח"ח ענקי לליאור ברוך!

משקיען פורום אספנות.

NSU Club Israel

פורסם
או, הנה רעיון מקורי...

ליאור, תארגן TT עם 4 דלתות.... (אני ראיתי Ro80 עם 2 דלתות לפני שנה)

מישהו מציע מנוע שישה צילינדר.... אולי גם על זה כדאי לחשוב:-)

שנינו יודעים שאתה, שהטפת כאן בפורום על שחיטת פרינץ 1000, עושה את זה בימים אלו בעצמך...לוקח פרינץ 1000 והופך אותה לפרינץ 4.... חשפתי אותך!

חלומות נועדו להתגשם

• אחראי פורום
פורסם

:shock:

פשוט תמונות מקטלוג...לא להאמין שאלו חלקים בני 30!

כל הכבוד!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...