רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לא יודע למה ואיך אבל אני כל פעם מתעניין באוטו אחר.. לא יודע למה אבל אני לא יכול להישאר תקוע על רכב מסויים אחד..זה כאילו שכל פעם אני רוצה רכב אבל אני משנה את דעתי ורוצה רכב אחר.. -לפני כמה ימים זה היה אופניים בשביל הכיף(עדיין רלוונטי) ועכשיו זה סובארו טנדר מודל 79.. מישהו יכול לעזור לי בבעיה ה "קטנה " הזאת? תודה לכולם אור,
הודעה אחרונה מאת אור_חיפושית, -
-
חומרי איטום
מאת Type34-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, לצורך שיפוץ המנוע שלי אני מחפש אחד מהחומרים הבאים: 1) Permatex® Aviation Form-A-Gasket® No. 3 Sealant (2 yamabond של חברת ימהה, מיועד במקור לאיטום מנועי האופנועים שלהם. 3) hylomar. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג אותם? חוץ מזה, אני אצטרך assembly lube, זאת אומרת חומר סיכה שמונע מהמנוע להיתפס בפעם הראשונה שמתניעים אותו. למישהו יש המלצות על חומר טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 1 תגובות
- 840 צפיות
שלום רב, לאחרונה חיפשתי לי רנו פואגו ומצאתי אחת נטושה באזור עכשיו מה עושים כדי להשיג את הבעלים? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
הערב במסע עולמי 1 2
מאת איל פלד-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הערב במסע עולמי תוקרן תכנית שצולמה באנגליה, בעיקר בסטרטפורד-אפון-אבון (כפר הולדתו של שייקספיר) ובאזור הכפרי היפהפה שמסביב לכפר. מה שיעניין בוודאי את רובכם הוא חלקה האחרון של התכנית ובו מתועד מוזיאון המורשת המוטורית הבריטית בגיידון. מסע עולמי, הערב 20:45 ערוץ 2. צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
תמונות ממועדון PNW2002 בפורטלנד http://tinyurl.com/ce6pd
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום האסקורט עברה לבעלים החדשים שלה. ביצענו את העברת הבעלות, נסענו לרמלה, שמנו קצת דלק, דחיפה, הנעה - ו"המשפר" מפרפר בפנייה. ראיתי איך היא נלקחת ממני ראיתי אותה עולה על הגרר ראיתי את הבקאקס מיילל ואת הפנסים בוכים בצער, או שאולי זה רק הדימיון שלי... הכל היה כ"כ מהר, רק לפני חודש קניתי אותה... רק לפני שלוש שבועות העברתי בעלות... מי היה מאמין שזה יגמר מהר כ"כ כמו שזה התחיל, עליתי על הקצה של הגרר והדבקתי לה נשיקה אחרונה. רק שהגרר החל בנסיעה הבנתי שזה נגמר, שאי אפשר להדחיק יותר. פתאום כבר לא היה לי מצברוח לפזר בדיחות. ראיתי אותה מתרחקת, סובבתי את הראש אחורה לסירוגין וראיתי אותה מתרחקת כל פעם עוד קצת, עד שנעלמה בפנייה אחת ביחד עם הפיג'ו של …
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
בפורום אוספים בתפוז שאל מישהו על הרכב הזה על משמעות שמו ועל שיר שנכתב עליו ,מישהו יכול האיר את עיננו?
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הבוקר ניסיתי לקנות "במקומות הקבועים" שלי אקדח הצתה. המסקנות: 1. זה כבר לא ממש מצרך מבוקש/נפוץ. 2. מצאתי רק במקום אחד. 3. המחיר שלח אותי לחפש קונה להשתלת כליה כ- 400 ש"ח... מישהוא יודע איפה אני קונה אקדח שכזה במחיר סביר? למי יש? אני לא מחפש משהוא לשימוש יומיומי. סביר להניח שאשתמש בו (אולי) פעם בשנה..
הודעה אחרונה מאת Type34, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
בשבת זו ב-17.9.05 יתקיים טיול אופנועים וקטנועים נוסף של מועדון החמש. המטיילים מהמרכז יתאספו בשעה 09:00 בתחנת הדלק פז בצומת הסירה, הרצליה ומשם ימשיכו צפונה ויחברו עם אופנוענים מהסניף הצפוני של המועדון לטיול בטבעת המושבים והמושבות באזור זכרון יעקב וצפונה משם לדליית אל כרמל. המעוניינים להשתתף בטיול מתבקשים לפנות למרכז הטיול מאזור הצפון - אמיר סתר או למרכזי הטיול מאזור המרכז - צביקה שטטלנדר ועמיר לביא (פרטים במשרד המועדון - 03-7318818 . אז איספו את כל החברים ובואו לטיול מהנה בשבת זו עם אופנועני מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
דודג' d200?
מאת Big Chevy- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש כזה דבר בארץ? אני מעוניין לרכוש רכב שטח אמריקאי ישן.
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם יש ברשותי ראש מנוע של פיאט 124 במצב מצויין רק להרכיב אותו ויש עליו גם את הסעפות פליטה ויניקה עם הקרבורטור הכפול המקורי הכול במצב מצויין רק להרכיב ולנסוע הכול במחיר 500 שח שזה מחיר בריצפה לפרטים 0502153344 תומר ודרך אגב יש לי גם רביעית גאנטים מגנזיום במידה 14 אינטש של חברת borbet הידועה מתאים לכול הגרמניות למיניהם שהם 4 ברגים במצב טוב לא עקומים במחיר 600 שח גמיש מעט
הודעה אחרונה מאת תומי uno turbo, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, שמי תום ואני חדש בעסקי האספנות... אבא שלי החליט שהוא רוצה מסרשמיט ליום ההולדת שלו... איפה מוצאים אחת כזאת ???? ואיפה מתחילים להכיר רכב מהסוג הזה, למתרת לימוד ליפני קנייה... המחיר והיבוא כרגע אינם שאלה . . . יש קישור ישיר לתמונה של המסרשמיט, http://www.classiccar.co.il/gallery/Messerschmitt/ ואפשר גם במייל: [email protected] . תודה...
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הספיידר חוגגת כבר שבעה חודשים בארץ הקודש. ביום שישי האחרון היא אפילו עברה טסט (לא לפני שהבוחן ניסה להכשיל אותה על "רקבון בתחתית". העניין הוא שלהכשיל פיאט מודל 1971 על רקבון בתחתית, זה כמו להכשיל מאזדה על זה שיש לה מנוע). עוד שבועיים אנחנו עוברים לבית פרטי, ואז (טפו טפו) יתחיל שיפוצה, מכף רגל ועד ראש. השבוע ביקר אותה צלם של עיתון לקראת כתבונת שבה היא עומדת לככב. סוף סוף יש לי כמה תמונות שבהן רואים כמה שהיא יפה... תיהנו.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזמנה להשקת Harley Davidson WLC Flathead 750cc אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה- 16 בספטמבר בשעה 17:30, בו יושק אופנוע הארלי דיווידסון משנת 1943 שעל שיפוצו שקד חברנו אילן יוחנן האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה). נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את אופנוע האספנות ה"חדש" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון אליו . להשקת האופנוע יובא בקבוק שמפניה שייפתח לשמחת המשתתפים. …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
PICKUP TRUCKS 1940 TO 1969
מאת Guest AKICHU- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
And a Wee bit before and after http://oldcarandtruckpictures.com/PickupTrucks/1950-1959.html קצת סבלנות זה עולה לאט, מתחת למלל עשרות תמונות, תהנו אירית
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 887 צפיות
למי שעקב ומכיר את הסיפור על הפיורי ה"חדשה" שבאה לרשת את מקומה של קודמתה המנוחה הנה קוריוז קטן. כזכור, הרכב המקורי של אבי נמכר לפני שנים למוסכניק ששיפץ אותו ולבסוף הזניח וזנח אותו. בשבוע שעבר, שישי בבוקר, במוסך בת"א, ניגש אליי אדם שהתרגש לומר לי שלפני כ- 20 שנה היה לו רכב כמו שלי. מבט אחד בחולצתו שהסגירה את שם המוסך שבבעלותו הספיק לי כדי להבין שמולי ניצב אותו אדם שכמעט שני עשורים קודם לכן שבר לי את הלב וזרע את זרעי החלום שהתגשם רק לאחרונה. האיש היה המום כשהבין מי אני ולדבריו לו אז, כשהרכב היה כבר בבעלותו, הייתי בא ומבקש את הרכב, הוא היה מוסר לי אותו בחפץ לב ללא תמורה. הזדמנות שבוזבזה? אולי...
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש דבר כזה בארץ?
הודעה אחרונה מאת Big Chevy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 62 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
בגרירה: http://img349.imageshack.us/my.php?image=pict02243am.jpg http://img349.imageshack.us/my.php?image=pict02251hs.jpg בניקוי ובפירוק: http://img349.imageshack.us/my.php?image=pict02284dt.jpg http://img349.imageshack.us/my.php?image=pict02312nn.jpg http://img379.imageshack.us/my.php?image=pict02328wl.jpg אחים שלי המנוע נוקה טוב טוב מאבק וכו' הפלאגים פורקו הם במצב מעולה סוף סוף גררנו אותו כמעט שרפנו קלא'ץ אבל חפיף ובימים הקרובים מתחילים לעבוד מה אתם אומרים? רק שאלה אחת מאיפה אפשר להשיג לאוטו דסטרבוטר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, הנה תצפית בזמן סיור באתר יד2! "סיטרואן 2cv דה שבו משופץ למשעי במצב נסיעה יומיומי - לראויים בלבד האוטו שנת 81, ככה רשום, יד 6 174K ק"מ רוצה 35K ש"ח. 050-5248240 רמי
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם אני חדש פה בפורום! אני חייל שרוצה לקנות מיני מיינור במצב נסיעה לפני שיפוץ (פחחות,צבע..) ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב.. האם ניתן להשיג חלקים? האם אתם ממליצים על מיני.. תודה מראש לכל העוזרים!! ארז.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבה נחמדה מ-Yנט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3141009,00.html ?-רן
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
בימים האחרונים יש פרומו לתכנית "מסע עולמי" של אייל פלד על טיול לאנגליה. הפרומו נגמר בחזית של MG אדומה עתיקה נראה מבטיח. אז מחר ב 20:45. ערץ 2. (תמונה זהה לתמונה בפרומו מאתר: classic car)
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
לצמיגים מידה 15 סט של 4 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת marc oknin, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם!! אבקש רק מבעלי מיני להגיב בשרשור... 1. עד כמה מיני אמינה? 2. עד כמה ניתן להחזיק בה כרכב יומיומי שועושה קילומטראז' לא מבוטל של כ 400 ק"מ בשבוע? אשמח לתגובות, זו אחת מאופציות הרכישה שעולות על הפרק בתקופה זו. זו הייתה אופצייה לרכישה שבוטלה בעבר עקב מחסור במזומנים לקניית המיני שרציתי. רוב תודות!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז כמה שווה פרינץ בימינו? (לא בישראל כמובן, אצלנו הכל עובד אחרת ....) שווה לבדוק באיביי המכירה מסתיימת בעוד לא מעט ימים, המחיר, ככל הנראה, רק יעלה... http://cgi.ebay.de/NSU-TT_W0QQitemZ4574894910QQcategoryZ18303QQrdZ1QQcmdZViewItem ליאור.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אוטו יש כמה אפשרויות ואני מתלבט העצות שלכם יעזרו לי: 1. אופל רקורד 1959 סטיישן נוסעת לפני פחחות וצבע ב 6000k. 2. אופל רקורד 1964 מנוע 1700 לפני שיפוץ 2500k. 3. פורד קורטינה 1964 דגם ראשון ב2200k. העצות שלכם חשובות שלי............. תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, נסיכה נוספת הצטרפה לארסנל הפרינצים שלי, קטנה וחמודה. נדב NSU Club Israel
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 896 צפיות
יאללה--הוולבו ב-6000 ש"ח. מצב נסיעה, סבבה, מתפקדת. והרנו ב-1000 ש"ח. יפה וכסופה. אין לה טסט כשנה. תמונות תוכלו למצוא כאן(של הרנו בעמוד 2).
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים , מפגש השבת בגלי גיל מלא את המדשאה של גלי גיל , תענוג רב ובמיוחד לראות שתי מכוניות "חדשות" לחברי המועדון האופל שלי (שכבר הופיע אתמול במפגש שישי ) וסוסיתא קוביה כחולה - תתחדש בני . כל הכבוד לחברים מהמרכז השהיגיעו בהופעה מרשימה , אלעד - המנטה נראת מקסימה , כל הכבוד שהצלחת להגיע , יניב , משמח היה לראות אותך עם הסוסיתא שיחד ביליתם כאן את השישבת ... ונתת גם לאוטו לנשום מעט וכולם בכלל - יוצא מהכלל . בסיום נחום נושא דברים וברכות לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה . הינה כמה תמונות מהמפגש . ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנזק הוא 220 שקל.פקססתי להם את הקבלה מאיי ביי וזה סיפק אותם. עכשיו בעיה אחרת.המיכל דלק חלוד מאוד מבפנים. לנקות אותו אני יכול עם חומצה אבל השאלה שלי איך לעשות לו ציפוי שלא יחליד שוב. אני חשבתי על לשפוך צבע יסוד אפוקסי ופשוט לנער אותו עם הצבע בפנים ואז לשפוך את העודף וככה בעצם תהיה צביעה פנימית. יש למישהו רעיון יותר טוב? עמית.
הודעה אחרונה מאת amitexc,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי